Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
KillFrenzy
HV Guru

|
04.06.2017 17:53:21
|
|
|
jägaja, telia ruuteriga saab. Jägaja lahendus kehtiks kolmanda osapoole ruuteritele.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.06.2017 17:53:58
|
|
|
mismoodi see ruuterist sõltub? Lihtsalt pordi kiirus saab olema maksimaalselt 100.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
04.06.2017 17:55:36
|
|
|
Telia ruuteriga tuleb igast august pilt ja net korraga. Pane switch järgi ja ühte topi digiboks ja teise arvuti. Toimib.
Kolmanda osapoole ruuterid on enamasti, et ühest august tuleb pilt ja teisest nett, siis tuleks sinu kaabli jagamise meetodit kasutada.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.06.2017 17:57:48
|
|
|
KillFrenzy, õigus, mul varasemast meelde sööbinud, et iga hinna eest tahetakse ühte kaablit pooleks lüüa ja siis switchi ei paku
Switch on õigeim lahendus
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.06.2017 17:58:40
|
|
|
Eriti kuna teleri kapp on seadmeid täis mis tahaksid võrgukaablit saada siis GBswitch on hädavajalik.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
04.06.2017 18:01:23
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Jah, saab. Kas teed ise LAN kaabli kaheks või ostad vastavad üleminekud. |
Tavaline võrguswitch, nt 8 pordine ei kõlba?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
04.06.2017 18:07:26
|
|
|
ahto42, kõlbab, loe järgimiseid poste.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.06.2017 18:36:30
|
|
|
Tõesti kõlbab tavaline/suvaline switch. Kas muidugi kõik TV teenused 100% toimivad, selle saad teada eksperimendi käigus, sest Teliast võib paraku kõike uskuda.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.06.2017 18:47:35
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Tõesti kõlbab tavaline/suvaline switch. Kas muidugi kõik TV teenused 100% toimivad, selle saad teada eksperimendi käigus, sest Teliast võib paraku kõike uskuda. |
Inteno ja ka Thomsonite TG784 ja TG789 softid on igati võimelised ühest pordist nii internetti kui TV teenust tulistama, see oli üks eeldus Samsungi ja LG telerite äpi toimimiseks.
Seega töötab 100% läbi switchi kui switch on normaalne, mingit 10 aasta vanust hubi või algelist switchi pole mõtet katsetada. XBOX midagi sikutab siis TV teenuse pilt võib hakkida küll.
Üldiselt on muidugi ekraanil selle seadme pilt millega midagi tehakse.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.06.2017 19:20:49
|
|
|
Pole sel 10 aastasel switchil häda midagi muud, kui et pordid on 10/100 võimelised. Mul siin ükS vana Platinet toimetab aegajalt.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
06.06.2017 09:40:53
|
|
|
tsitaat: |
Lastenurk on aktiveeritud |
Seda siis pakuti pooleks aastaks tasuta (kuigi esialgu läksin püsiühenduse hinda alla kauplema). Veider on aga see, et Lastenurk aktiveeriti ilma kliendi teadmata, kelle nimel Telia TV teenus on. Mina elan küll samal aadressil ning oman sama perekonnanime, kuid siiski..
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
07.06.2017 06:22:14
|
|
|
mis värk nende kirjutas: |
Seda siis pakuti pooleks aastaks tasuta (kuigi esialgu läksin püsiühenduse hinda alla kauplema). Veider on aga see, et Lastenurk aktiveeriti ilma kliendi teadmata, kelle nimel Telia TV teenus on. Mina elan küll samal aadressil ning oman sama perekonnanime, kuid siiski.. |
Kindel, et keegi tellinud pole? Mul kunagi 5a laps häkkis sinna ise sisse, kui PIN muutmata oli
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
07.06.2017 07:09:13
|
|
|
ivar80 kirjutas: |
mis värk nende kirjutas: |
Seda siis pakuti pooleks aastaks tasuta (kuigi esialgu läksin püsiühenduse hinda alla kauplema). Veider on aga see, et Lastenurk aktiveeriti ilma kliendi teadmata, kelle nimel Telia TV teenus on. Mina elan küll samal aadressil ning oman sama perekonnanime, kuid siiski.. |
Kindel, et keegi tellinud pole? Mul kunagi 5a laps häkkis sinna ise sisse, kui PIN muutmata oli  |
See, et teenus aktiveeritud, teavitas mind Telia müügikonsultant meilitsi pärast seda, kui olin nõus seda nendepoolse pakkumisega (6 kuud tasuta). TV ja internet aga pole minu, vaid abikaasa nimel, kes pole selles küsimuses pöördunud Telia poole ja vice versa.
Peale tööpäeva koju jõudes selgus, et teenus oli siiski aktiveerimata..
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
triu
HV vaatleja
|
07.06.2017 12:19:54
|
|
|
Hetkel kasutan seda nn. uut nutitv-d, aga vana menüüga ehk talutava kiirusega ja saateinfoga versiooni. Teab ehk keegi, kui kaua sügiseks lubatud kõikidele pealesunnitava muutuse puhul võib selline variant säilida? Infoliin muidugi väidab, et niiviisi ei saagi, aga näen igapäevaselt, et saab küll (boxile ei tohi muidugi hetkekski nn. uut peale lasta, sest siis enam tagasi ei saa ja tuleb järelturult taas üks veel vana softiga box sebida).
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.06.2017 12:29:12
|
|
|
Lihtsalt aja möödumine on suht hoomamatu ja meenutades artikli vahendusel, et vananuti on alles 10 aastat vana siis uusnuti on juba pea neli aastat tagasi turule tulnud.
Samsungi TV sai 2012 selle vist esimesena, siis polnud see küll uusnuti nime all veel.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.06.2017 13:22:11
|
|
|
triu, vanad amino boksid ja vana menüü ning vana pult ja menüü motoroladel kaovad.
Alles jääb Motorolal TeliaTV menüü ja selle pult ning kiirem on see kooslus Arrise digiboksil, kui kiirus muret tekitab.
Vaatamata kiirusele ei jää ka Motorolaga teenused kasutamata.
jägaja, Samsungiga 2012 lõpus tuligi Uus NutiTV, Teliaga muutus see TeliaTV teenuseks.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
triu
HV vaatleja
|
07.06.2017 14:24:02
|
|
|
Tänud selgituse eest. Saan aru, et talutava kiiruse saaks Arrise boxiga. Arrise boxi vist infrapunaga juhtida ei saa ja seega universaalpuldid kasutud. Oskad ehk öelda, kas Arrise pult oskab ka helisüsteemi helitugevust reguleerida (mitte televiisori oma- heli tuleb AV ressiiverist). Juhendist ei leidnud sellist varianti, aga ehk on juhendi tõlkest see osa välja jäänud.
indrekp kirjutas: |
triu, vanad amino boksid ja vana menüü ning vana pult ja menüü motoroladel kaovad.
Alles jääb Motorolal TeliaTV menüü ja selle pult ning kiirem on see kooslus Arrise digiboksil, kui kiirus muret tekitab.
Vaatamata kiirusele ei jää ka Motorolaga teenused kasutamata.
jägaja, Samsungiga 2012 lõpus tuligi Uus NutiTV, Teliaga muutus see TeliaTV teenuseks. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.06.2017 14:37:25
|
|
|
triu, Arris toetab nii RF ehk raadiosignaaliga kui ka IR ehk infrapunakiirega juhtimist. Kasutaja saab ise valida, kumba ta kasutada soovib ja digiboksi menüüs määrab vastava sätte.
Ressiiveri juhtimiseks saad puldile määrata seadme, mida ta juhib, kas digiboksi, TV või siis ressiiveri heli. Õpetus selleks on Telia abi infos olemas.
https://www.telia.ee/abi/view/131?t=2,81
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
07.06.2017 14:55:47
|
|
|
Jama on selles, et Arrise pilt on kehvem kui näiteks VIP1903 pilt. Eriti paistab silma HD kanalite vaatamisel.
Kas viga on Arrises endas, tarkvaras, uues menüüs, või selles et on üle optimeeritud selleks et see boks töötaks iga sita ADSL liini otsas ei oska öelda.
Teine jama on need reklaamivabad saated.
Ma olen nüüd mõnda reklaamivaba saadet Arrisega vaadanud ja ausalt öeldes mulle ei istu, et saade algab poole lause pealt ja lõppeb poole sõna pealt.
Liiga julmalt lõigatakse ja kuskile kerida ka ei ole ja ei ole ka eelmise saate lõpus järgmise algust näiteks. Enne võiks saated lõikamata olla, eriti juhul kui ma võtan saate saatekavast vaatamiseks. Kui ma vaatan mingit saadet, siis üldiselt ma tahan ka lõputiitrid ära näha.
Sain uue VIP1903 vana menüüga kätte jälle, eks kasutab kaua saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.06.2017 15:36:50
|
|
|
seeru kirjutas: |
Ma olen nüüd mõnda reklaamivaba saadet Arrisega vaadanud ja ausalt öeldes mulle ei istu, et saade algab poole lause pealt ja lõppeb poole sõna pealt.
Liiga julmalt lõigatakse ja kuskile kerida ka ei ole ja ei ole ka eelmise saate lõpus järgmise algust näiteks. |
Vana lugu, millele me lahendust ei näe ilmselt.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.06.2017 21:37:31
|
|
|
Mida siin võrreldi?
TeliaTV enda esimene tasuta filmiriiul ja siis see vene MEGOGO tasuta filmide riiul?
On sellist küsimust vaja üldse küsida? mõelgu palju on venelasi ja palju on eestlasi, see makstakse vastavalt kinni.
Vene kanaleid on ju ka rohkem kui eesti kanaleid sest see lihtsalt on nii.
ameerika filme on ju ka rohkem kui eesti filme jne...
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
07.06.2017 21:55:07
|
|
|
Ja ka indrekp vastus tuli tüüpiline..
Mida siin võrreldi? |
Soomusrongilt tulnud poiste jaoks võime ka spetsiaalselt korrata:
Miks on Telia koduTV venekeelses Filmiriiulis filmivalik kolmandiku võrra suurem kui eestikeelses osas? Või vastupidi, miks eestikeelsed kliendid saavad valida tunduvalt vähema hulga tasuta filmide vahel? |
Aga muidu, ega Telia muidu juhtumisi kõneteenuse pakette lähemal ajal (uuesti) reformida ei plaani, eesti keeles rääkides saaks sama raha eest kolmandiku vähem kõneminuteid kui vene keeles rääkides - no võrrelgem rääkijate hulki
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.06.2017 21:55:58
|
|
|
indrekp, miks sa vana uus nuti üleminekut ei kommentaari....just seda, et hind" ei tõuse"
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |