Title: TEKKEN 7
Genre: Action, Sports
Developer: BANDAI NAMCO Studios Inc.
Publisher: BANDAI NAMCO Entertainment
Release Date: 2 Jun, 2017
Tekken on maailma suurima kasutajaskonnaga kahevõitlusmäng. Kiire, tehniline ja väga suure variatsiooniga ning samal ajal täiesti arulagedalt lustakas.
Ca 35 erinevat tegelast, igaühel neist erinev stiil. Iga mängija leiab sealt endale midagi sobivat.
Mängida saab ka storyit/arcade'i või online'is. Netcode on suurepärane, nädalavahetusel sai testitud ning mängijaid jagub (ootama ei pea).
Mäng on ka väga hästi skaleeruv graafika mõttes -> low res integreeritud graafikaga masinad jooksutavad seda ja samal ajal saad sätted põhja lükata ja 4ks seda nautida. Widescreeni toe jaoks peab natuke manuaalselt tööd tegema.
Spoiler
Nõuded:
Spoiler
MINIMUM:
Processor: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz or equivalent
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, GTX 750Ti 2GB, or equivalent
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 60 GB available space
Sound Card: DirectX compatible soundcard or onboard chipset
RECOMMENDED:
Processor: Intel Core i5-4690 3.5 GHz or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 equivalent or higher
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 60 GB available space
Sound Card: DirectX compatible soundcard or onboard chipset
REVIEWS
"The franchise offer a more tan correct update and this game becomes one of the most appealing offers in the genre, altough some rivals seem to surpass it technichally."
86 / 100 - Hobby Consolas
"I was pleasantly surprised with Tekken 7: Fated Retribution, and will be keeping up with the meta and pro scene for the first time in years. While Harada and his crew could have easily given us a little more to do long term other than chase more treasure, it doesn't feel like grinding in the slightest given how fun it is to play."
8.0 / 10.0 - Destructoid
"With all the superfluous about, it's a good thing that Tekken 7 really relies on its core mechanics."
8.0 / 10.0 - Stevivor
Omalt poolt veel lisaks, et peale ca 8h-d mängu ütleks, et see täpselt see vana hea tekken, mis kunagi mu lemmik võitlusmäng oli.
Kiire, täpne, väga tehniline, ei võta ennast samas väga tõsiselt, üllatab sind kogu aeg uuesti sellega, mis seal võimalik on.
Rohkelt uusi tegelasi, mõned vanad, kellest puudust tunnen Uued super move'id eriti vist ei meeldi. Kindel veel pole, aga tundub,et need otsustavad väga tihti rounde ja nende järel ei ole väga suurt karistusakent.
Ilmselt arvati, et selline hea segu x-rays ja SF'i "power punchist, mis läheb läbi 1 löögi" on hea mõte, aga ma ei ole kindel, kui hea see kokkuvõttes on.
Pmt on nii, et roundi lõpus sa enam ei taha vastast lüüa, kui sa jätad talle poweri võimaluse, vaid pigem tahad hea comobo sisse saada.
Samal ajal enamasti nii läheb, et ikka vastane saab vähemalt võimaluse ultiga proovida sind maha võtta. Tihti peale on mõlemal see võimalus ja siis käib tants selle ümber, et kes executib paremini.
Natuke lame on see, et 1 nupuvajutusega saab nii palju damage'it teha ja sellele ei ole mingi pikk cast time time, suht instant vs power punchid nt.
Eks saab näha, mis tunded tekivad, kui kauem mängida.
...aga see on rohkem üks aspekt kogu asjast, üldiselt on väga fun ja mitmekülne mäng, mis suurepäraselt jookseb. 9/10 in my book.
Saad teha endale suurepäraselt totaka välimusega tegelase ja sellega online'is käima kollitamas inimesi:
Spoiler
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Mul on nii xbox 360 kontrollerid kui ds4. Tekken on üks väheseid mänge, mille puhul minu hinnangul xboxi gamepadid on solk.
Põhjuseid on kaks:
1. Dpad - xboxi dpadil on teravad ääred ja kui sa pead mööda neid libistama /tüüpiline tekkeni slide on alla, alla-paremale, paremale/ ,siis kraabivad nurgad pöidla ära ja hakkab valus
2. nupud - xboxi nupud on sügavama/raskema vajutusega natuke ja nupu materjal pole nii libe. Tekken on kiire ja see teeb vajutamise aeglasemaks ja kui on vaja libistada näppu nuppude vahel, siis on see aeglasem.
Spoiler
Seega, see on pmt ainuke mäng mida mängin DS4-ga pc peal, sest tunnen, et see on parem lihtsalt.
Samas, nt Fifa puhul, meeldib xboxi oma way rohkem ja thumbstickid tunduvad täpsemad... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
No teie rõõmuks võin öelda, et gameplay wise on Tekken kindlasti huvitavam ja mitmekülgsem/raskem kui Injustice või SF.
Ruumiline liikumine ja väga tehnilised kombinatsioonid loovad sinna väga mitu kihti keerukust, mida ei oskagi otsida, enne kui ise ei mängi.
Ma olen mänginud pmt kõiki 2d / 3d fighting mänge mis on tehtud ja lemmikud on Tekken ja Guilty Gear. Tekkenile eriti midagi imo vastu panna polegi, aga GG kõrvale on 2d fighting mänge häid veelgi (sh SF, Injustice, MK etc.)
Minu isiklik seisukoht on, et Tekken on pikalt parim fighting game, siis on tükk tühja maad ning siis tulevad teised suuremate ja väiksemate erinevustega, seda siis puhtalt selle järgi, kui hea fighting mehhaanika ja tegelaste/strateegiate mitmekesisus on.
Kui rääkida mingist story'is ja SP featuritest, siis on Tekken üsna keskpärane ja nt Injustice 2 ja MK mõlemad on väga head. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Mulle on jäänud mulje, et Tekken ja SF meeldivad rohkem sellistele mängijatele, kellele meeldivad anime jms Final Fantasy taolised asjad. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
Poleks nime lugenud oleks 100% arvanud et mingi street fighter jälle. Nii ühesugused.
Kui mängid, siis näed, kui vähe on ühist neil mängudel... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Mul on nii xbox 360 kontrollerid kui ds4. Tekken on üks väheseid mänge, mille puhul minu hinnangul xboxi gamepadid on solk.
Põhjuseid on kaks:
1. Dpad - xboxi dpadil on teravad ääred ja kui sa pead mööda neid libistama /tüüpiline tekkeni slide on alla, alla-paremale, paremale/ ,siis kraabivad nurgad pöidla ära ja hakkab valus
2. nupud - xboxi nupud on sügavama/raskema vajutusega natuke ja nupu materjal pole nii libe. Tekken on kiire ja see teeb vajutamise aeglasemaks ja kui on vaja libistada näppu nuppude vahel, siis on see aeglasem.
Spoiler
Seega, see on pmt ainuke mäng mida mängin DS4-ga pc peal, sest tunnen, et see on parem lihtsalt.
Samas, nt Fifa puhul, meeldib xboxi oma way rohkem ja thumbstickid tunduvad täpsemad...
Ma sellepärast küsisingi, et huvitav, mis pult või isegi fighting stick kasutusel on, sest Xboxi puldiga võitlusmängude mängimine on rohkme selline masohhistide teema.
Olen ühe õhtu Tekkenit näppinud ja senise põhjal tundub paljulubav. Jookseb ultra peal väga hästi (samas ega seal mingit erilist graafikat ka pole, mis masina köhima paneks). Mängimiseks kasutan (hiljuti pankrotti läinud) Mad Catz'i Super Street Fighter IV Fight Pad'i, mis toimib päris hästi.
Kui mõni siin väidab, kui nime poleks lugenud, oleks arvanud, et jälle mõni SF, siis see on umbes sama "sisukas" lahmimine nagu Battlefield 1 pilku peale heites öelda, kui nime poleks lugenud, siis oleks järgmiseks Borderlands'iks tembeldanud. Kaks täiesti erinevad mängu, mis absoluutselt ei näe sarnased välja. Ainuke ühine tegur on, et tegemist on võitlusmängudega. Tekkenit eristabki teistest eelkõige see, et võitlus on loomutruu (kes natukenegi võitluskunstidest midagi jagab ja teab, kuidas mingit lööki või võtet teha, saab sellest kohe aru). See erisus tuli selgelt välja juba esimestes Tekkeni mängudes. Samal ajal SF'is on see ikka täiesti midagi muud ja Mortal Kombat üritab olla tõsine ja loomulik, kuid kohati kukub see ikka väga haledalt välja.
beljo91 kirjutas:
Lisaks veel, et Tekken 7 on PC peale ja Injustice 2 on ainult konsoolidel (mida mina ei oma)
Ma olen suht kindel, et ühel hetkel Injustice 2 tuleb ka PC peale. Ed Boon on lihtsalt üks paras troll, kellele meeldib PC mänguritele aeg-ajalt suure kaarega pähe lasta.
HPN, ma nüüd selle loomutruu osas väga kaugele ei läheks
Tsiteerides ühte Gaf'i kasutajat: "You realize you're talking about a story in which a Karate bear, a boxing kangaroo, a living training dummy, multiple robots, and what could possibly be called the LITERAL DEVIL - all exist in canon, right?"
...aga jah, tõesti, väga paljude tegelaste liikumine on üsna loomutruu ning väga paljude tegelaste löögi tehnika ja ka füüsika (kust jõud tuleb etc) on üsna hästi tehtud. See meeldib mulle endalegi. Ei läheks liiale, sest on tegelased nagu Yoshimitsu kes mõõgaga lendab ja Jack ja mitmete Michimade mingid võimatud maas-spinnid + karu jne. Seal absurdset on ka omajagu, aga see näeb kuidagi ok välja ikkagi. Üsna hea tasakaal on ka mängus.
beljo91 kirjutas:
Lisaks veel, et Tekken 7 on PC peale ja Injustice 2 on ainult konsoolidel (mida mina ei oma)
Ma arvan, et see on aja küsimus. Injustice 1 on olemas ja tuli ka hiljem natuke imo. Kui pole veel mänginud, siis soovitan. Fun on. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Minul kadus huvi Tekkeni vastu siis kui see muutus täielikuks juggle festiks - ehk siis nagu on ka Mortal Kombat ja ka Killer Instinct - kogu uba on vastane õhku lüüa ja siis teatud kombodega õhus lahmida.
Auron, mina tegelikult kuni tekken 7ni mängisin ainult local mp-d ja seal meil keegi ei juggelinud, aga jah, kui online'is mängida, siis ilma on raske.
Minul on natuke veel seda vastumeelsust alles, aga hakkab ära harjuma selle mõttega... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Ma täiteks tunnen et tava PS4 controllerist jääb kiirusest puudu. Teeb mõne combo ära küll aga see pole nagu siiski see. Võistlustel on vendadel ainult arcade stickid - on kellelgi kogemust?
mobster, IMO stick'i on mugavam kasutada kui pulti; kuid kindlasti ei tee see sind automaatselt pro'ks (nagu paljud ekslikult arvavad).
Hori stick'id on valdavalt normaalsed kuid antud mudelil on nad enda juppe kasutanud, mis ei ole nii head kui Sanwa või Seimitsu omad. Alati on võimalus stick endale meelepäraste juppidega ringi ehitada; kuid äkki on siis mõistlikum hoopis mõni odavam mudel doonoriks võtta?
Soovitan siin foorumis natuke ringi vaadata/lugeda:
http://forums.shoryuken.com/ _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Mäng pole otseselt igav vaid häda selles, et kaklusmängud pole enam piisavalt erinevad - võta mortal kombat, tekken, street fighter, killer instinct vms. ja need kõik on ühesugused juggle festid - toksa vastane õhku ja siis õhus tao 10 hit combo sisse.
Mäng pole otseselt igav vaid häda selles, et kaklusmängud pole enam piisavalt erinevad - võta mortal kombat, tekken, street fighter, killer instinct vms. ja need kõik on ühesugused juggle festid - toksa vastane õhku ja siis õhus tao 10 hit combo sisse.
No löö mind näkku vms aga Mortal Kombat ja Injustice on igas elemendis ägedamad kui Tekkenid. Juba visuaalselt on nad poleeritumad silki smooth movementidega. Tekken on endiselt samasugune "kandiline" ja kole mäng nagu ta oli ka algusaegadel. Tekken on mõeldud rohkem Tekkeni fanboy-dele. Uued kaklusmängu mängijad eriti pole haaratud Tekkenist. Nemad vaatavad ikkagi MK või Injustice poole.
Mulle meeldib ka MK, kuid mitte Injustice - leian, et see laste variant MK-st. Endale siiski jäänud lemmikuks Tekkeni mehaanika, ruumiline liikumine, mida proovis ka MK PS2-l kunagi. Tekkeni graafika poole pealt ei vaidle vastu, ootasin rohkem tänapäevast silmailu. Paistab, et kõige rohkem on panustatud karu karvadele
MK ja Injustice on küll väga ilusad aga tunduvad väga pinnapealsed. Tekkenis on nii palju õppida ja enda arendamine seal mängus hoiabki seda pinget pidevalt üleval.
Tegin Tekkeni (võibolla hiljem äkki muutub Eesti FGC kommuuniks?), et saaks inimesed kuhugi koonduda ja koos turniire onlines korraldada http://steamcommunity.com/groups/eestitekken
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.