Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Tekken 7 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2017 13:33:06 Tekken 7 vasta tsitaadiga

link :: Tekkeni koduleht

Title: TEKKEN 7
Genre: Action, Sports
Developer: BANDAI NAMCO Studios Inc.
Publisher: BANDAI NAMCO Entertainment
Release Date: 2 Jun, 2017

Tekken on maailma suurima kasutajaskonnaga kahevõitlusmäng. Kiire, tehniline ja väga suure variatsiooniga ning samal ajal täiesti arulagedalt lustakas.
Ca 35 erinevat tegelast, igaühel neist erinev stiil. Iga mängija leiab sealt endale midagi sobivat.
Mängida saab ka storyit/arcade'i või online'is. Netcode on suurepärane, nädalavahetusel sai testitud ning mängijaid jagub (ootama ei pea).
Mäng on ka väga hästi skaleeruv graafika mõttes -> low res integreeritud graafikaga masinad jooksutavad seda ja samal ajal saad sätted põhja lükata ja 4ks seda nautida. Widescreeni toe jaoks peab natuke manuaalselt tööd tegema.

Spoiler Spoiler Spoiler

Nõuded:
Spoiler Spoiler Spoiler

REVIEWS

"The franchise offer a more tan correct update and this game becomes one of the most appealing offers in the genre, altough some rivals seem to surpass it technichally."
86 / 100 - Hobby Consolas

"I was pleasantly surprised with Tekken 7: Fated Retribution, and will be keeping up with the meta and pro scene for the first time in years. While Harada and his crew could have easily given us a little more to do long term other than chase more treasure, it doesn't feel like grinding in the slightest given how fun it is to play."
8.0 / 10.0 - Destructoid

"With all the superfluous about, it's a good thing that Tekken 7 really relies on its core mechanics."
8.0 / 10.0 - Stevivor

Link

Kui keegi mängida tahab, siis: http://steamcommunity.com/id/lilleredel/
Parim hind: https://isthereanydeal.com/search/?q=tekken+7#/page:game/info?plain=tekkenvii

Omalt poolt veel lisaks, et peale ca 8h-d mängu ütleks, et see täpselt see vana hea tekken, mis kunagi mu lemmik võitlusmäng oli.
Kiire, täpne, väga tehniline, ei võta ennast samas väga tõsiselt, üllatab sind kogu aeg uuesti sellega, mis seal võimalik on.
Rohkelt uusi tegelasi, mõned vanad, kellest puudust tunnen icon_sad.gif Uued super move'id eriti vist ei meeldi. Kindel veel pole, aga tundub,et need otsustavad väga tihti rounde ja nende järel ei ole väga suurt karistusakent.
Ilmselt arvati, et selline hea segu x-rays ja SF'i "power punchist, mis läheb läbi 1 löögi" on hea mõte, aga ma ei ole kindel, kui hea see kokkuvõttes on.
Pmt on nii, et roundi lõpus sa enam ei taha vastast lüüa, kui sa jätad talle poweri võimaluse, vaid pigem tahad hea comobo sisse saada.
Samal ajal enamasti nii läheb, et ikka vastane saab vähemalt võimaluse ultiga proovida sind maha võtta. Tihti peale on mõlemal see võimalus ja siis käib tants selle ümber, et kes executib paremini.
Natuke lame on see, et 1 nupuvajutusega saab nii palju damage'it teha ja sellele ei ole mingi pikk cast time time, suht instant vs power punchid nt.
Eks saab näha, mis tunded tekivad, kui kauem mängida.
...aga see on rohkem üks aspekt kogu asjast, üldiselt on väga fun ja mitmekülne mäng, mis suurepäraselt jookseb. 9/10 in my book.
Saad teha endale suurepäraselt totaka välimusega tegelase ja sellega online'is käima kollitamas inimesi:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 06.06.2017 10:36:07 vasta tsitaadiga

Lihtsalt huvi pärast küsin, et mis controlleriga mängid?
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 06.06.2017 12:43:21 vasta tsitaadiga

Mul on nii xbox 360 kontrollerid kui ds4. Tekken on üks väheseid mänge, mille puhul minu hinnangul xboxi gamepadid on solk.
Põhjuseid on kaks:

1. Dpad - xboxi dpadil on teravad ääred ja kui sa pead mööda neid libistama /tüüpiline tekkeni slide on alla, alla-paremale, paremale/ ,siis kraabivad nurgad pöidla ära ja hakkab valus
2. nupud - xboxi nupud on sügavama/raskema vajutusega natuke ja nupu materjal pole nii libe. Tekken on kiire ja see teeb vajutamise aeglasemaks ja kui on vaja libistada näppu nuppude vahel, siis on see aeglasem.
Spoiler Spoiler Spoiler

Seega, see on pmt ainuke mäng mida mängin DS4-ga pc peal, sest tunnen, et see on parem lihtsalt.
Samas, nt Fifa puhul, meeldib xboxi oma way rohkem ja thumbstickid tunduvad täpsemad...

tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 06.06.2017 18:21:04 vasta tsitaadiga

Poleks nime lugenud oleks 100% arvanud et mingi street fighter jälle. Nii ühesugused. thumbs_down.gif
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 06.06.2017 19:04:48 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Poleks nime lugenud oleks 100% arvanud et mingi street fighter jälle. Nii ühesugused. thumbs_down.gif

Sama siin. Graafilise poole pealt ei meeldi ei SF ega ka Tekken. Multika graafika. icon_razz.gif Eelistan pigem Mortal Kombati ja Injustice mänge. icon_razz.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 06.06.2017 21:54:53 vasta tsitaadiga

No teie rõõmuks võin öelda, et gameplay wise on Tekken kindlasti huvitavam ja mitmekülgsem/raskem kui Injustice või SF.
Ruumiline liikumine ja väga tehnilised kombinatsioonid loovad sinna väga mitu kihti keerukust, mida ei oskagi otsida, enne kui ise ei mängi.
Ma olen mänginud pmt kõiki 2d / 3d fighting mänge mis on tehtud ja lemmikud on Tekken ja Guilty Gear. Tekkenile eriti midagi imo vastu panna polegi, aga GG kõrvale on 2d fighting mänge häid veelgi (sh SF, Injustice, MK etc.)
Minu isiklik seisukoht on, et Tekken on pikalt parim fighting game, siis on tükk tühja maad ning siis tulevad teised suuremate ja väiksemate erinevustega, seda siis puhtalt selle järgi, kui hea fighting mehhaanika ja tegelaste/strateegiate mitmekesisus on.
Kui rääkida mingist story'is ja SP featuritest, siis on Tekken üsna keskpärane ja nt Injustice 2 ja MK mõlemad on väga head.

tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 06.06.2017 21:58:42 vasta tsitaadiga

Mulle on jäänud mulje, et Tekken ja SF meeldivad rohkem sellistele mängijatele, kellele meeldivad anime jms Final Fantasy taolised asjad. icon_razz.gif
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 06.06.2017 23:55:50 vasta tsitaadiga

See on üsna lambi seos...

486 kirjutas:

Kui mängid, siis näed, kui vähe on ühist neil mängudel...

tagasi üles
beljo91
HV kasutaja

sõnum 07.06.2017 08:27:48 vasta tsitaadiga

Lisaks veel, et Tekken 7 on PC peale ja Injustice 2 on ainult konsoolidel (mida mina ei oma) icon_sad.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 07.06.2017 08:56:59 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Mul on nii xbox 360 kontrollerid kui ds4. Tekken on üks väheseid mänge, mille puhul minu hinnangul xboxi gamepadid on solk.
Põhjuseid on kaks:

1. Dpad - xboxi dpadil on teravad ääred ja kui sa pead mööda neid libistama /tüüpiline tekkeni slide on alla, alla-paremale, paremale/ ,siis kraabivad nurgad pöidla ära ja hakkab valus
2. nupud - xboxi nupud on sügavama/raskema vajutusega natuke ja nupu materjal pole nii libe. Tekken on kiire ja see teeb vajutamise aeglasemaks ja kui on vaja libistada näppu nuppude vahel, siis on see aeglasem.
Spoiler Spoiler Spoiler

Seega, see on pmt ainuke mäng mida mängin DS4-ga pc peal, sest tunnen, et see on parem lihtsalt.
Samas, nt Fifa puhul, meeldib xboxi oma way rohkem ja thumbstickid tunduvad täpsemad...

Ma sellepärast küsisingi, et huvitav, mis pult või isegi fighting stick kasutusel on, sest Xboxi puldiga võitlusmängude mängimine on rohkme selline masohhistide teema.
Olen ühe õhtu Tekkenit näppinud ja senise põhjal tundub paljulubav. Jookseb ultra peal väga hästi (samas ega seal mingit erilist graafikat ka pole, mis masina köhima paneks). Mängimiseks kasutan (hiljuti pankrotti läinud) Mad Catz'i Super Street Fighter IV Fight Pad'i, mis toimib päris hästi.

Kui mõni siin väidab, kui nime poleks lugenud, oleks arvanud, et jälle mõni SF, siis see on umbes sama "sisukas" lahmimine nagu Battlefield 1 pilku peale heites öelda, kui nime poleks lugenud, siis oleks järgmiseks Borderlands'iks tembeldanud. Kaks täiesti erinevad mängu, mis absoluutselt ei näe sarnased välja. Ainuke ühine tegur on, et tegemist on võitlusmängudega. Tekkenit eristabki teistest eelkõige see, et võitlus on loomutruu (kes natukenegi võitluskunstidest midagi jagab ja teab, kuidas mingit lööki või võtet teha, saab sellest kohe aru). See erisus tuli selgelt välja juba esimestes Tekkeni mängudes. Samal ajal SF'is on see ikka täiesti midagi muud ja Mortal Kombat üritab olla tõsine ja loomulik, kuid kohati kukub see ikka väga haledalt välja.

beljo91 kirjutas:
Lisaks veel, et Tekken 7 on PC peale ja Injustice 2 on ainult konsoolidel (mida mina ei oma) icon_sad.gif

Ma olen suht kindel, et ühel hetkel Injustice 2 tuleb ka PC peale. Ed Boon on lihtsalt üks paras troll, kellele meeldib PC mänguritele aeg-ajalt suure kaarega pähe lasta.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 07.06.2017 14:53:58 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:

rofl.gif

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 07.06.2017 15:08:59 vasta tsitaadiga

HPN, ma nüüd selle loomutruu osas väga kaugele ei läheks icon_smile.gif
Tsiteerides ühte Gaf'i kasutajat: "You realize you're talking about a story in which a Karate bear, a boxing kangaroo, a living training dummy, multiple robots, and what could possibly be called the LITERAL DEVIL - all exist in canon, right?"
icon_smile.gif

...aga jah, tõesti, väga paljude tegelaste liikumine on üsna loomutruu ning väga paljude tegelaste löögi tehnika ja ka füüsika (kust jõud tuleb etc) on üsna hästi tehtud. See meeldib mulle endalegi. Ei läheks liiale, sest on tegelased nagu Yoshimitsu kes mõõgaga lendab ja Jack ja mitmete Michimade mingid võimatud maas-spinnid + karu jne. Seal absurdset on ka omajagu, aga see näeb kuidagi ok välja ikkagi. Üsna hea tasakaal on ka mängus.

beljo91 kirjutas:

Ma arvan, et see on aja küsimus. Injustice 1 on olemas ja tuli ka hiljem natuke imo. Kui pole veel mänginud, siis soovitan. Fun on.

tagasi üles
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 07.06.2017 15:41:44 vasta tsitaadiga

Jah, ega ma ei pidanudki silmas raevunud Mokujini (vaid selle reavunud Mokujini liigutusi) või üleloomulikke võimeid icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.06.2017 18:24:54 vasta tsitaadiga

Minul kadus huvi Tekkeni vastu siis kui see muutus täielikuks juggle festiks - ehk siis nagu on ka Mortal Kombat ja ka Killer Instinct - kogu uba on vastane õhku lüüa ja siis teatud kombodega õhus lahmida.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 08.06.2017 08:46:00 vasta tsitaadiga

Auron, mina tegelikult kuni tekken 7ni mängisin ainult local mp-d ja seal meil keegi ei juggelinud, aga jah, kui online'is mängida, siis ilma on raske.
Minul on natuke veel seda vastumeelsust alles, aga hakkab ära harjuma selle mõttega...

tagasi üles
mobster
HV kasutaja

sõnum 12.06.2017 16:12:10 vasta tsitaadiga

kas keegi sellist asja ka on proovinud Tekkeni jaoks?:

https://www.euronics.ee/t-en/79160/games-and-consoles/playstationi-arcade-controller-hori-real-arcade-pro-kai/4961818023666

Ma täiteks tunnen et tava PS4 controllerist jääb kiirusest puudu. Teeb mõne combo ära küll aga see pole nagu siiski see. Võistlustel on vendadel ainult arcade stickid - on kellelgi kogemust?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 12.06.2017 17:28:30 vasta tsitaadiga

mobster, IMO stick'i on mugavam kasutada kui pulti; kuid kindlasti ei tee see sind automaatselt pro'ks (nagu paljud ekslikult arvavad).
Hori stick'id on valdavalt normaalsed kuid antud mudelil on nad enda juppe kasutanud, mis ei ole nii head kui Sanwa või Seimitsu omad. Alati on võimalus stick endale meelepäraste juppidega ringi ehitada; kuid äkki on siis mõistlikum hoopis mõni odavam mudel doonoriks võtta?
Soovitan siin foorumis natuke ringi vaadata/lugeda:
http://forums.shoryuken.com/

tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 21.12.2017 19:02:01 vasta tsitaadiga

Väga vaikne see teema, keegi HVst mängib ja mis rankil?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 21.12.2017 19:23:02 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
SP22
HV vaatleja
SP22

sõnum 30.12.2017 19:10:53 vasta tsitaadiga

Mina mängin. Hetkel brawler, hästi korraks Kazumiga marauder ja siis peksti nägu kinni ning langesin tagasi brawleriks.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 30.12.2017 23:36:10 vasta tsitaadiga

d-scorpion kirjutas:
Väga vaikne see teema, keegi HVst mängib ja mis rankil?

See ju nii boring mäng. Ja selle tõestuseks ongi see, et siin teemas on vaid 1lk postitusi. icon_razz.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 31.12.2017 00:39:46 vasta tsitaadiga

Mäng pole otseselt igav vaid häda selles, et kaklusmängud pole enam piisavalt erinevad - võta mortal kombat, tekken, street fighter, killer instinct vms. ja need kõik on ühesugused juggle festid - toksa vastane õhku ja siis õhus tao 10 hit combo sisse.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 31.12.2017 01:09:11 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Mäng pole otseselt igav vaid häda selles, et kaklusmängud pole enam piisavalt erinevad - võta mortal kombat, tekken, street fighter, killer instinct vms. ja need kõik on ühesugused juggle festid - toksa vastane õhku ja siis õhus tao 10 hit combo sisse.
No löö mind näkku vms aga Mortal Kombat ja Injustice on igas elemendis ägedamad kui Tekkenid. Juba visuaalselt on nad poleeritumad silki smooth movementidega. Tekken on endiselt samasugune "kandiline" ja kole mäng nagu ta oli ka algusaegadel. Tekken on mõeldud rohkem Tekkeni fanboy-dele. Uued kaklusmängu mängijad eriti pole haaratud Tekkenist. Nemad vaatavad ikkagi MK või Injustice poole.
tagasi üles
SP22
HV vaatleja
SP22

sõnum 31.12.2017 02:20:13 vasta tsitaadiga

Mulle meeldib ka MK, kuid mitte Injustice - leian, et see laste variant MK-st. Endale siiski jäänud lemmikuks Tekkeni mehaanika, ruumiline liikumine, mida proovis ka MK PS2-l kunagi. Tekkeni graafika poole pealt ei vaidle vastu, ootasin rohkem tänapäevast silmailu. Paistab, et kõige rohkem on panustatud karu karvadele icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 16.03.2018 12:59:39 vasta tsitaadiga

MK ja Injustice on küll väga ilusad aga tunduvad väga pinnapealsed. Tekkenis on nii palju õppida ja enda arendamine seal mängus hoiabki seda pinget pidevalt üleval.
Tegin Tekkeni (võibolla hiljem äkki muutub Eesti FGC kommuuniks?), et saaks inimesed kuhugi koonduda ja koos turniire onlines korraldada http://steamcommunity.com/groups/eestitekken
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Tekken 7
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.