Pätu, ma pole mingi jooksupoiss, seni olen hinnaga rahul olnud. Hetkel ei plaani ka jooksma hakata.
indrekp, mis krd diili klient ma sul olen?
Nagu seinale seleta....teil pole ju ilma eurota pakette, ainult see meie vms. _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
no Telias on rahabossid koos, sim kaardi vahetus nanosim kaardiks uue telefoni ostuga Teliast esinduses + 7eur . Levi on täiesti olematu peale tehnilisele toele kurtmist, et levi kehva on . Sama telefoniga Telial keelumärk vms kuni 0 pulka Pärnumaal mere ääres, tele2 puhul 2pulka ja 3g polnud just raske valik, tele2 tegi mõistliku hinna ka veel ja tähtajatu lepingu. _________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne.
Kadaka turu maitse on sellel mobiiliäril. Tingiks ikka viimase sendini.
Ära siin süüdista klienti midagi. Just Telia on see, kes kliendilt viimase sendi vägisi kasvõi urruaugust kätte tahab saada.
Söö parem oma moosisaia ja joo õlut, nii et pärast sita maitse suus ei oleks. Või millest sa seal eespool patrasid?
SIMkaardi vahetuse eest rasket pappi küsida uue telefoniostul ei ole normaalne.
Arvestades, et nt stardikad maksavad 1e ringis.
Kui ei ole tähtajalist või head pakkumist nril, võiks vabalt nrit kolida ja siis tagasi. Postiga. Kõik on tasuta. _________________ Yeaaaaaaah
Hmm, misajast seda SIM vahetuse tasu küsima hakati?
Alati on saanud minna jutuga, et ei tööta ja vaja vahetust, tehakse tasuta, seda enam, et uus telefon vajab väiksemat simmi peaks teenusepakkuja selle tasuta tegema.
Isegi kulleriga kätte saab tasuta sim kaarti tellida ning iseteeninduses SIM numbri vahetada uue vastu.
Isegi e-poest saab tasuta simi kaasa lasta panna:
https://pood.telia.ee/productInfo/29/mobiiltelefon-samsung-galaxy-s8-(hall)/SM-G950FZVASEB
no Telias on rahabossid koos, sim kaardi vahetus nanosim kaardiks uue telefoni ostuga Teliast esinduses + 7eur
Ma aasta tagasi vajasin ka uut, mingi raha võeti, aga 7 EUR see ei olnud. Nüüd vist üldse on tasuta. Ma ei kaitse siin Teliat praegu, aga mul tekkis küsimus - mis te sööte neid SIM kaarte, et hädasti kogu aeg uusi vaja on?
Mul viimati küsiti 10€. Selle peale ütlesin, et lähen vaatan kas tele2 saab sim kaardi tasuta ja kohe anti niisama. Ekstra veel rõhutati, et ainult mulle saab vahetuse teha tasuta. Pull värk ikka... kauple nagu turul.
Vaatan, et tööl tulnud ka telia arvet 2X... ikka viitsivad spämmida
Aga muidu see sendikauplemise jutt on BS - kui jamasid hakkab tekkima, siis kaob huvi ka rohkem maksta. Kogu lugu...milleks siis häma ajada.
Mul kodukontor 2 masti vahel ja 1a-ga pole suudetud seda katta isegi 3G leviga ja 4G on 50m eemal ja ülekoormatud (varem oli tõesti 30/5, nüüd 5/0,6.
Elisa viimate uptime oli 70 päeva.
//
Sim vahetuse hinna üle ei hala - see eeldab enamasti, et ise midagi pekki keeranud. Juhtub keskmiselt 2-5a tagant.
//
Lisaks 2a tagasi mobla lõhkumine oli ilmselt kõige tulusam diil - sain veel mELU vältida (öeldi, et veel viimane kuu teatud ERI lahendust)
Mul viimati küsiti 10€. Selle peale ütlesin, et lähen vaatan kas tele2 saab sim kaardi tasuta ja kohe anti niisama. Ekstra veel rõhutati, et ainult mulle saab vahetuse teha tasuta. Pull värk ikka... kauple nagu turul.
No minu puhul tele2 klausel ei aitanud telia tasuta nano sim jaoks, tuligi tele2 minna oma numbriga . Kahju et varem seda otsust ei teinud, levi kodukohas kordades parem lausa. _________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne.
Nimelt oman üht mElu numbrit 4G pulga jaoks, mis käib stabiilselt Euroopas. Kuna selgus, et see pulk ei leia mõnda aega rakendust, siis otsustasin paketi muuta odavamaks. Kasutada siis seda "ise valin mahu millal tahan" vms featuuri. Login mina iseteenindusse sisse, valin internetimahud ning üllatuseks vaatab vastu kõikide teiste seas 50MB mahupakett hinnaga 0.00€ Kas tõesti Telia annab mingeid megasid tasuta? Pole paha, mulle sobib, internetiseadme kuutasu tuleb ju niiehknaa tasuda. Tellime, kinnitame, laeb ja saan miski veateate, et antud kõnepaketimahuga ei ole võimalik internetimahtu tellida vms. Proovin uuesti - ikka sama jama. Mida k*radit, see on netipulk, mis kõnemaht? mElu pidi ju olema nii paindlik, et saad ise valida mida tahad? Miks see mulle seda siis valikus kuvab, kui ma seda tellida ei saa? Äärmiselt kvaliteetne ja intuitiivne. Nice Telia, tase aina tõuseb.
Mingi telia tibin helistas. Hakkas rääkima väga heade hindadega personaalsest pakkumisest.
Et äkki tahaksin teliasse tulla, et telia hindab väga lojaalseid kliente, et kõik teised tõstsid roaminguga hinda ja tõstavad veel ja nemad pole juba 2a hinda tõstnud.
Ütlesin, et mul on sellest roamingust ükskõik, ja kust selline info, et hinda tõstetakse. Meedias kirjutatakse.
Ütlesin, et minu arust telia oli see kes just hinda tõstis andmesidel. Sellepeale oli juba tibin täielikult ärritunud.
Soovitasin tutvuda teiste operaatorite kodulehel olevate hinnakirjadega, sellepeale öeldi ärritunult head päeva ja löödi toru harki
Mul läks hoopis odavamaks elisas, enne oli 8 + 0.96€ 15gb/1200min/sms, nüüd 5€ sama pakett. Gb on siis eesti gb.
Telia pole hinda tõstnud? Hahahha telia tõstis just kõige rohkem kui vaadata kas ja mida selle ewst juurde anti (kui rääkida keskmisest eesti kliendist kes ei reisi igakuiselt.) _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Telia pole hinda tõstnud? Hahahha telia tõstis just kõige rohkem kui vaadata kas ja mida selle ewst juurde anti (kui rääkida keskmisest eesti kliendist kes ei reisi igakuiselt.)
Mõtlesin, et mis ütleja mina olen aga kui Tele2 ja Elisa teemat lugeda siis on seal hinnatõusust otseselt juttu.
Telia Diili hinda minumeelest katsutud ei ole, eks ta varem ikka muutunud on aga viimasel ajal pole tähele pannud.
Telia mELU pakettide hind muutus uues versioonis tervikuna suuremaks ja selle eest lisati teenusesse kõneminuteid ning internetimahtu. Uuele saab klient vabatahtlikult üle minna ning vanade teenuste omanikke pole survestatud muud moodi kui saadetud reklaampakkumisi. Uue mELU teenustega lisandus lisaks minutitele ja netimahtudele ka EU riikides kasutamise võimalus.
Ehk siis haha, Telia on alati kallim olnud ja jääb ilmselt ka kallimaks kui teised. Samas never say never, Elisal on kuri plaan kõiges Teliat edestada.
Ma vaatan ka, et käärinud moosi saiale määrinud _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Khm, minul on üks mELU grupp täiesti vana hinna ja sisuga, enne ei muuda kui on vajadus konkreetselt välisriiki minna.
Või kuidas teil on, sunniviisiliselt lükati uude Europaketti?
Edit: praegu tuli küll Walking dead'i Neagan'i tunne peale. Need mehed siin nalja ei mõista, saia ei söö ja õlut ei joo. Kui on õige aeg möliseda siis on sekundiga platsis, kui on aeg konstruktiivsele küsimusele vastata siis on s*tt püksis.
Mina olen oma arvamust üle 10 aasta avaldanud aga ilmselt ei muutu minu jutus midagi, aeg on puhkus võtta, seda olen ka varem teinud.
Asi rohkem selles, et nüüd saab sama raha eest vähem põhja- ja baltimaades toimetada.
See ei motiveeri paketti uuendama.
Ise näiteks suvise kesk-euroopa reisi jaoks kasutan ajutise liitumisega SIM'i taskuruuteris.
Khm, minul on ...
Või kuidas teil on, sunniviisiliselt lükati uude Europaketti?.
Endal mitte, kuid inimene istub siin kõrval, kellel uuendati sunnivisiliselt. Kuna tegu paistab standardprotseduuriga olema, et kõik vanad paketid melusse siis ootab see ka teisi ees.
Ma juba ka kirjutasin sellest, et see T elia poolne uuendamine on juba ka kolm korda hinda tõstnud. 1. kuupäevast siis viimane hinnatõus.
Telia pole ainus, kes kliendilt küsimata hinda tõstab. Elektrilevi viljeleb sama praktikat klientide suhtes, et tuleb sõnum stiilis, me muutsime teie paketi ringimusi, teil pole vaja mittemidagi ise teha, kuna oleme juba kõik ise ära teinud
Mis te arvate, mis paketis muutus? Asja uurides loomulikult, noooh..?
Hind ikka! (ja mitte kahanevas suunas)
PS. See pole vingumine otse Telia suunal. Edastan lihtsalt robotile tallle puuduvat infot _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
neil on seal arveldusega midagi juhtunud... "tagasi kaupmehe juude" ei märkinud arvet makstuks.
Saab makstud täna, homme.
See kunagi mul ka nöökis, päev hiljem oli korras _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Täna sain jälle 2 SMSi, 9 min ja 36min hiljem, kui saadetud oli.
Helistasin 123
Näitsik saatis mulle ise ka ühe sõnumi, mis saabus lausa 3x
9min hiljem, 20 min hiljem ja 50 min hiljem, kui saadetud....
Lubati uurida _________________ Hapud viinamarjad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.