Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 25 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
4% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 61 |
|
autor |
|
kr6ll
HV Guru

|
02.06.2017 20:52:17
|
|
|
nii. Kuna mm paneb näkku ja wr on madal nagu muru(no vahest ju on sellised 40% perioodid) siis ajasin kurjaks oma ammuse konto kus on pmst aint 2 tanki. e25 ja t34-3. Mõlemad siis premmid.
Kuna on reede kah siis otsustasin hakata viina jooma, siis on hea mingi random kontoga mängida, et poleks hommukul vaja pead kinni hoida.
Seega ma pakun siin välja, et kui keegi tahab vahest kah viina juua, või on muidu kehv aeg oma põhilise kontoga pelada, siis ma võin seda kontot välja laenata sellisteks puhkudeks. Ainuke kriteerium on see, et soovija peab olema usaldusväärne(ei myy kõike maha näiteks)
Pappi seal on ja seega võib seal nonstop kulda ka lasta kui selline isu peaks tekkima
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
02.06.2017 22:06:24
|
|
|
sul ka? mul eilsest hakkas pihta ja orzanel ka ruigas kuidas abs kõik mängud on kaotused. täna ka kõik kaotused olnud, aga nüüd õhtul on seis stabiliseerunud. Black Friday
|
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
02.06.2017 23:04:49
|
|
|
mul on jah kah totaalne kaotuste laine. Eriti vahet pole kuidas ise mängid. Aga see on normaalne, wg teebki nii. Seega ma mängin iga päev 3 mängu ja siis vaatan kas tasub jätkata või siis pelada varukontot
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
03.06.2017 11:25:53
|
|
|
See GF on paras õnnetus pigem. 198 penega peab taidlema tier 10netes ja kõik tier 10 tankid lasevad GF põhja alt kenasti läbi. Selle tankiga on isegi tier 8 raske läbistada. See armor ongi selle tanki ainus lohutus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.06.2017 15:27:09
|
|
|
Kui olla nii rumal et seda osta, siis karistuseks ongi see, et T10 lahingus pead kulda spämmima kasumi arvelt, et kusagilt läbi võtta.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
03.06.2017 15:39:44
|
|
|
Tankide teema on maailmas väga moodi läinud. 488 000 rubla eest saab mõõtkavas 1:8 rauast Tiger tanki mis kaalub 60 kilo.
Kurat kus on ehitatud seda asja
Spoiler 
Siin on venealastel kohe mingi kokkutulek, neil muidugi siin plastiktankid https://youtu.be/XiJK3FnmRU0?t=4m11s
3d printer maksab 800 eurot, sellega prindib tanki kenasti välja.
Siin mängivad juba nagu wotti
Spoiler 
viimati muutis rokiroad 03.06.2017 16:21:40, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
03.06.2017 15:49:09
|
|
|
Ehk 7600€ meie raha.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.06.2017 21:34:32
|
|
|
Täna siis sai kõva töö ära tehtud
Suur pilt.
Spoiler 
28 mängu kulus, et 90,71% pealt 95% peale jõuda. Tegin kolmes sessioonis. 18nda mängu lõpuks olin 94,98% peal ... no ise võite arvata, mis järgmine mäng juhtus Tuli ennast kokku võtta ja 10 lahingut veel kärutada, et kõigepealt 94,01% ja siis suisa 93,3% pealt tagasi üles saada.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
03.06.2017 21:46:47
|
|
|
gunmarks on ainult goldnoobide teema, mõttetu nö raha raiskamine, see ei tee sind kuidagi teistest paremaks. toidad ainult WG ärimudelit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.06.2017 21:58:59
|
|
|
Kahtlemata gold noobide teema, me ju teame väga hästi, et piisab näiteks sul endalgi panna vaid 2 nupp alla ja kohe sülitad igast asendist neid 3ndaid kahurimärke välja, sa lihtsalt ei taha 2 nuppu vajutada, jääb ainult selle taha eks
Meil nagu oli siin teemas üks nime järgi turske poiss ennist, talle ka ei meeldinud üldse premiummoona lasta. Aga siis tal nagu toimus mingi vaimne kollaps siin teemas avalikult. Ma pole arst, aga pakun, et organismis vist oli kullapuudus ja see jõudis ajju välja.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
03.06.2017 22:23:04
|
|
|
Ei taha jah, kõigil mu masinatel on peal kaks kuldmoona nagu fochil ja ma ei kasuta ka neid kunagi. Ma ei vaja enam tõestust olemaks kellegist parem ja peksta teisi rahakotiga näkku ja väita kui hea ma olen. Mul on jumalast suva, aga ärge tulge rääkima nagu teie kuldmoonaga tehtud 3 gunmark on midagi ekstra väärt. 2 gunmarki mängib tavamoonaga peale ja sellest piisab. Milleks olla turunduse ori? Oled sa siis hea mängija kui sul on IS7 ainult 10 tavamoona peal, on sul mingi eriline oskus mängida seda tanki? Ajuvaba on siunata WG kui kompaniid ja siis teistpidi ilgelt nende nöörimööda joosta.
ühesõnaga kui sa ei soovi mängu veel tugevamaid premium tanke, siis ära tulista kulda. WG küll väidab, et ainult 5% mängijatest tulistab kulda, siis tegelik number on 25%. Mida rohkem kulda seda tugevamad premium tankid tulevad, kuidas neid muidu saaks müüa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.06.2017 22:42:59
|
|
|
rokiroad, sa ajasid midagi segamini, 5% kõigist laskudest on premiummoon. Siinkohal tahaks küsida, et palju härral endal premiumtanke on kontol?
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
03.06.2017 22:46:09
|
|
|
erick kirjutas: |
Kahtlemata gold noobide teema, me ju teame väga hästi, et piisab näiteks sul endalgi panna vaid 2 nupp alla ja kohe sülitad igast asendist neid 3ndaid kahurimärke välja, sa lihtsalt ei taha 2 nuppu vajutada, jääb ainult selle taha eks
Meil nagu oli siin teemas üks nime järgi turske poiss ennist, talle ka ei meeldinud üldse premiummoona lasta. Aga siis tal nagu toimus mingi vaimne kollaps siin teemas avalikult. Ma pole arst, aga pakun, et organismis vist oli kullapuudus ja see jõudis ajju välja.  |
Kas siis jagad ka lahkelt kommentaare selle turske poisi kohta , kui see turske poiss sulle linnas vastu jalutab ?
_________________ Ma olen telekas. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
03.06.2017 22:46:23
|
|
|
mõtle loogiliselt, mida rohkem kulda tulistad seda kallimaks mäng muutub. kui tahad selles osaleda, olgu, aga ära tule rääkima nagu WG teeks sulle kuidagi liiga. nemad reageerivad turule ja pakuvad turu nõudlust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
03.06.2017 22:50:02
|
|
|
Suure WoT-i guru erick'ga ei tasu ju vaidlema hakata, tema juba alla ei anna. Jube kergesti trollitav tegelane
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.06.2017 23:03:06
|
|
|
mcjaaxon kirjutas: |
Meil nagu oli siin teemas üks nime järgi turske poiss ennist, talle ka ei meeldinud üldse premiummoona lasta. Aga siis tal nagu toimus mingi vaimne kollaps siin teemas avalikult. Ma pole arst, aga pakun, et organismis vist oli kullapuudus ja see jõudis ajju välja.  |
Kas siis jagad ka lahkelt kommentaare selle turske poisi kohta , kui see turske poiss sulle linnas vastu jalutab ?  |
Kui ma panen enda nimeks foorumis EestiKauneimPiff2017, kas siis võib sind varsti lilledega ukse taha oodata?
rokiroad kirjutas: |
mõtle loogiliselt, mida rohkem kulda tulistad seda kallimaks mäng muutub. kui tahad selles osaleda, olgu, aga ära tule rääkima nagu WG teeks sulle kuidagi liiga. nemad reageerivad turule ja pakuvad turu nõudlust. |
Ma mängin oma paari prem tanki päris osavalt. Ütleks, et suurem hõbedakulu ei ole mulle mingi probleem, ma tegin hiljuti striimis ühe õhtuga 1,8M credi. Kui sa ei suuda oma prem tankidega raha teenida, siis soovitan vähem kulda ja rohkem APd lasta nendega.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
03.06.2017 23:06:22
|
|
|
Aga siis ära nuta siin kuidas WG joonistab üha uusi ja uusi ebanormaalselt tugevaid premium tanke. Kõik on tarbija huvides. Tarbija vajab veel tugevamaid OP premmikaid ja neid ka tulevikus tuleb.
Praegu on WOT verstapost käes, kas jooksed selle hullusega kaasa või loobud ja mängid niisama lõbuks. Sest kui jooksed kaasa, siis järgmisel aastal on uus verstapost kuni lõputult ja ükskord väsid ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
03.06.2017 23:07:02
|
|
|
Kas siis jagad ka lahkelt kommentaare selle turske poisi kohta , kui see turske poiss sulle linnas vastu jalutab ?  |
Kui ma panen enda nimeks foorumis EestiKauneimPiff2017, kas siis võib sind varsti lilledega ukse taha oodata?  |
Ei , sest mulle ei meeldi mehed , kes on naiselikud .
Teeksin sinuga meeleldi telefoniseksi ( seda siis selles meestejutu teemal , kui sa nii väga tahad ikka trügida ), kuid mulle lihtsalt ei meeldi mehed , kellel on porgandihääl !
_________________ Ma olen telekas. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.06.2017 23:11:26
|
|
|
rokiroad, võibolla on probleem nendes ikka kes neid OPsid premmikaid ostavad, mitte nendes, kes hästi balansseeritud või suisa underpowered premmikatega suudavad finantseerida väikest prem moona kulu kõrgetes tierides.
Kui ma panen enda nimeks foorumis EestiKauneimPiff2017, kas siis võib sind varsti lilledega ukse taha oodata?  |
Ei , sest mulle ei meeldi mehed , kes on naiselikud .
Teeksin sinuga meeleldi telefoniseksi ( seda siis selles meestejutu teemal , kui sa nii väga tahad ikka trügida ), kuid mulle lihtsalt ei meeldi mehed , kellel on porgandihääl ! |
Ma alati mõelnud, et millised inimesed neid telefoniseksiliine küll käigus hoiavad. Hea, et see nüüd selgemaks sai jälle
viimati muutis erick 03.06.2017 23:16:57, muudetud 1 kord |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
03.06.2017 23:13:08
|
|
|
Nemad ostavad kuna tahavad võita nagu sina tahad, nemad ostavad premmika, sina lased kulda. Tulemuseks toodetakse veel hullemaid premmikaid, sest igas kvartalis tuleb müüa mingi uus premmikas maha. Üksikinimesest mängus muidugi midagi ei muutu. Näiteks seepärast mina ei lasegi kulda enam, vähealt mina ei anna panust pay2win mängule.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.06.2017 23:15:33
|
|
|
rokiroad, sa ikka saad aru, et ostes OP premmika nagu nt Chrysler GFi sa soodustad 100x rohkem p2w mängu kui premium moona lastes seal kus vaja?
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
03.06.2017 23:20:15
|
|
|
just. rahvas lasi palju kulda ja sellest tulenevalt loodi selline tank. aga tegelikult eelnes sellele tankile prantsuse libertie mis samuti on eest läbistamatu va komandöri kuppel. juba selle tanki tulemine oli ärev näide millised saavad olema tuleviku tankid. ma olen täiesti veendunud uues tankis millega WG tulevikus välja tuleb - sellest saab kõige hullem tank mis seni on olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
chatwalker
HV kasutaja
|
04.06.2017 01:02:33
|
|
|
Mis toksite siin foorumis, saage kokku ja pekske läbi üksteist. Elu on näidanud, et average Wot mängija on selline 165 pikk ja 67 kilo kaaluv prillidega kõverik nagunii
   |
4 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.06.2017 02:07:09
|
|
|
chatwalker kirjutas: |
Mis toksite siin foorumis, saage kokku ja pekske läbi üksteist. Elu on näidanud, et average Wot mängija on selline 165 pikk ja 67 kilo kaaluv prillidega kõverik nagunii  |
Ise oled
Keskmised wotistid on siiski sellised: https://www.youtube.com/watch?v=byOw4AYd7-8
|
|
Kommentaarid: 1202 loe/lisa |
   |
890 |
|
tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
04.06.2017 12:09:11
|
|
|
kas see on siis äge mäng kui paremad mängijad peavad isegi 13 75 tulistama kullaga? Mis vaevus inimestel on kui minnakse juba nii lihtsat teed. Sellised mängijad ise tapavadki mängu ära ja muudavad selle mängu veel rohkem pay2win mänguks.
Pole kaugel see aeg kus massid saavad aru premium tanki võlust, kus tulebki ainult kulda lasta ja mänge võita ja tankide arendamiseks krediidi kogumine ei ole enam mõistlik. Mängivad premmikaga ja lasevad ainult kulda ja rikuvad sellega kõigil teistel mängud ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|