|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
| Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 381 ] |
| Pigem ei |
|
27% |
[ 158 ] |
| Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
| Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
| hääli kokku : 580 |
|
| autor |
|
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
02.06.2017 10:35:21
|
|
|
| Kas saab installi käigus vahepeal midagi valesti teha kui ma panen kümne installimise alguses aja formaadiks Eesti, aga peale installi on ikka AM ja PM ja pühapäev nädala esimene päev? Mille krdi pärast ta seda küsib kui ei suuda installi lõpuks seda sätet paika jätta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.06.2017 10:36:51
|
|
|
Pane siis käsitsi pärast paika
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
02.06.2017 11:24:56
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Pane siis käsitsi pärast paika  |
Panengi, ei ole probleemi, aga lihtsalt miks küsida mu käest mingite seadete paika panemist kui pärast on ikka nii nagu windows paremaks arvab.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
02.06.2017 11:35:15
|
|
|
miks mul kell vale on?
4 min on taga
Vajutasin, update time internet serveriga vms. Ikka vale
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.06.2017 11:37:57
|
|
|
Mul on kodus lauakal 2 min. ees.
Läpakas õige
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
02.06.2017 11:53:07
|
|
|
haige värk
EDIT: sain korda. Tuli valida windows time server
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
02.06.2017 16:49:12
|
|
|
| kasutaja01 kirjutas: |
Panengi, ei ole probleemi, aga lihtsalt miks küsida mu käest mingite seadete paika panemist kui pärast on ikka nii nagu windows paremaks arvab. |
Ajavöönd on üks asi, lokaat ja keel määravad ka.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.06.2017 17:07:54
|
|
|
kui microsofti kontot kasutad, siis selle seaded ka.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
03.06.2017 08:44:44
|
|
|
| Märt. kirjutas: |
Panengi, ei ole probleemi, aga lihtsalt miks küsida mu käest mingite seadete paika panemist kui pärast on ikka nii nagu windows paremaks arvab. |
Ajavöönd on üks asi, lokaat ja keel määravad ka. |
Et kui ma panen keeleks inglise, aga time and currency formaadiks Eesti ja igalpool mujal ka Eesti, siis võtab keele järgi ikka nagu oleks usas ja paneb 12h kella? Ausalt ma pole vaadanud, vb peab sealt mingi teise inglise keele valima. Tegelikult see pole üldse suur probleem, lihtsalt kummaline, et miks lasta määrata midagi kui sellest kasu pole ja arvestab hoopis mingeid teisi seadeid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
03.06.2017 10:00:18
|
|
|
Ajavöönd on üks asi, lokaat ja keel määravad ka. |
Et kui ma panen keeleks inglise, aga time and currency formaadiks Eesti ja igalpool mujal ka Eesti, siis võtab keele järgi ikka nagu oleks usas ja paneb 12h kella? Ausalt ma pole vaadanud, vb peab sealt mingi teise inglise keele valima. Tegelikult see pole üldse suur probleem, lihtsalt kummaline, et miks lasta määrata midagi kui sellest kasu pole ja arvestab hoopis mingeid teisi seadeid. |
Tänapäeval pead valima juba kindlalt Allahhu Akbaaru keele ja jääd hoobilt välja rassistide nimekirjast . Tahad kasutada Eesti keelt - kasuta cracki
Vot nii on lood , armas sõber
_________________ Ma olen telekas. |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.06.2017 11:20:36
|
|
|
10-ga ju sügavat vahet pole kas üldse midagi valid, see teeb ise täpselt mis heaks arvab
_________________ nooope! |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.06.2017 14:06:39
|
|
|
Lasin eile/üleeile selle viimase suure uuenduse peale.
Ühtegi probleemi ei ole, aga Edge browser ajab mind närvi.
Kui ma avan uudiseid uutes tab-ides, siis üleval real on jube värvimuusika. Kas seda kuidagi keelata saab?
Spoiler 
Need vilguvad
Muidu ei kasutaks seda, aga krd postimees on koondanud kõik lehed xxx.postimees alla ja ma ei viitsi välja logida iga kord, et 1 lehte lugeda
|
| tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
03.06.2017 15:04:44
|
|
|
Lasin eile/üleeile selle viimase suure uuenduse peale.
Ühtegi probleemi ei ole, aga Edge browser ajab mind närvi.
Kui ma avan uudiseid uutes tab-ides, siis üleval real on jube värvimuusika. Kas seda kuidagi keelata saab?
Spoiler 
Need vilguvad
Muidu ei kasutaks seda, aga krd postimees on koondanud kõik lehed xxx.postimees alla ja ma ei viitsi välja logida iga kord, et 1 lehte lugeda |
Ära nüüd jonni
Mis sul selle vastu on , et vana vaksal elu sisse saab ?
_________________ Ma olen telekas. |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.06.2017 19:16:03
|
|
|
| tsitaat: |
Best solution; open your computer/ pull up desktop view/ double click on Microsoft Edge/ search, Google Chrome and Firefox in two separate tabs/ download Both/ Close Microsoft Edge window/ right click on Microsoft Edge/ toggle to "unpin from task bar"/ Don't ever use another Microsoft tool unless absolutely necessary. Problem solved
|
Ma pole ainuke kellele see närvidele käib
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
04.06.2017 15:09:44
|
|
|
| Kas mõne muu browseri private/incognito window ei aja asja ära, kui on vaja korra midagi sisse logimata lugeda/testida?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.06.2017 11:43:15
|
|
|
| arm2004 kirjutas: |
10-ga ju sügavat vahet pole kas üldse midagi valid, see teeb ise täpselt mis heaks arvab  |
Noo? Räägi lähemalt. Mul on kõik eesti keele ja regiooni ning ajavööndi määratlusega ning 10 ei säti omatahtsi midagi.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
05.06.2017 16:26:44
|
|
|
10-ga ju sügavat vahet pole kas üldse midagi valid, see teeb ise täpselt mis heaks arvab  |
Noo? Räägi lähemalt. Mul on kõik eesti keele ja regiooni ning ajavööndi määratlusega ning 10 ei säti omatahtsi midagi. |
Pole ka mingit isetegevust märganud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
08.06.2017 09:50:23
|
|
|
Noo? Räägi lähemalt. Mul on kõik eesti keele ja regiooni ning ajavööndi määratlusega ning 10 ei säti omatahtsi midagi. |
Ega 10 ei säti ise midagi, aga ilmselt arvestab kella formaadi jaoks windowsi keelt, mitte seda time formaati, mis oleks justkui loogilisem. Eesti keelse windowsi puhul on kell 24h, aga kui ma teen selle media tooliga installerit, siis seal saab valida ainult kas english US või UK (seal peaks ka minu teada pigem 12h kell olema). Seitsme puhul oli lihtsalt english ja sellega ei määratud mingit asukohta. Kuigi ka win10 küsib hiljem asukohta ja klaviatuuri paigutust, mõlemad saavad seadeks Eesti, aga ikka kell 12h. Ju ma siis lihtsalt ei oska.
Küsisin huvi pärast windowsi suppordist ka, et kas ma olen ainuke selle värgiga. Sealt soovitati, et peale installi pane käsitsi seaded paika ja siis installi windows uuesti Aga miks?
Saades teada, et mul ei ole huvi päevas mitu korda windowsit installida, et see hakkaks tööle nii nagu vaja, öledi, et installer on katki ja tõmmaku windowsi enda lehelt. Mis see medai tool tõmba selle siis kusagilt torrendist või? Ja ega rohkem ma targemaks ei saanudki. Ja endiselt, ei mingit paanikat, ei ole suur probleem, muudan käsitsi pärast õigeks, aga lihtsalt minu jaoks natuke kummaline.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
08.06.2017 09:58:09
|
|
|
Kas sa tahadki inglisekeelset või? Miki lehelt saab ka eestikeelse iso ning Rufusega teed pulga.
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
08.06.2017 10:14:45
|
|
|
| Kas sa tahadki inglisekeelset või? Miki lehelt saab ka eestikeelse iso ning Rufusega teed pulga. |
Jah, tahangi inglise keelset. Ja eesti keelset saab ka media tooliga teha, lihtsalt inglise keelseid variante rohkem pole kui US ja UK
viimati muutis kasutaja01 08.06.2017 10:25:45, muudetud 2 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.06.2017 10:17:06
|
|
|
kasutaja01, settings > time and language > change date and time formats?
ja kui see ei aita, siis samas paremal servas additional date, time, & regional settings, kust pääseb vana control paneli vastavale lehele.
mul on siiani windowsid pea täielikult ingliskeelsed olnud, pole kuupäeva/kellaaja/numbrite/jms formaadiga probleeme olnud.
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
08.06.2017 10:19:54
|
|
|
| kondiste kirjutas: |
kasutaja01, settings > time and language > change date and time formats?
ja kui see ei aita, siis samas paremal servas additional date, time, & regional settings, kust pääseb vana control paneli vastavale lehele.
mul on siiani windowsid pea täielikult ingliskeelsed olnud, pole kuupäeva/kellaaja/numbrite/jms formaadiga probleeme olnud. |
Ja, seda kõige ma tean ja ka teen, probleem on selles, et miks kohe kell 24h ei ole?
Mul ka kõik siiani inglise keelsed olnud ja pole kunagi probleem olnud, aga nüüd kümnega on.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.06.2017 12:59:37
|
|
|
kasutaja01, mis mõttes kohe 24h? see tuleb otse kasutaja regional settingute pealt. kui kasutajat tehes need eesti omadeks määrad, siis on.
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
08.06.2017 13:29:49
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| kasutaja01, mis mõttes kohe 24h? see tuleb otse kasutaja regional settingute pealt. kui kasutajat tehes need eesti omadeks määrad, siis on. |
nope. nädalapäevade ja kellaaja sätted on ikka valed. sunday esimene päev ja AM/PM by default.
regioonisätteid saab alles siis paika, kui win juba installitud ja control panelis lähed ise ja paned käsitsi paika.
ühtelugu on ka kellaaeg vale, isegi kui biosis on õige kell.
microsofti enda uusim iso mida nad pakuvad läbi oma iso downloaderi, testitud viimasel ajal ca 7 korda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
08.06.2017 15:20:09
|
|
|
| DeTHiCa. kirjutas: |
| kasutaja01, mis mõttes kohe 24h? see tuleb otse kasutaja regional settingute pealt. kui kasutajat tehes need eesti omadeks määrad, siis on. |
nope. nädalapäevade ja kellaaja sätted on ikka valed. sunday esimene päev ja AM/PM by default.
regioonisätteid saab alles siis paika, kui win juba installitud ja control panelis lähed ise ja paned käsitsi paika.
microsofti enda uusim iso mida nad pakuvad läbi oma iso downloaderi, testitud viimasel ajal ca 7 korda. |
Täpselt nii ongi. See, et panen installimise ajal regiooniks Eesti, ei pane kella ja nädalapäevi õigeks, kuna windowsi installimise keel on english US, lihtsalt english pole nagu seitsmel oli. Vähemalt minul ei paku. Ainuke inglise keelne asi ongi windowsi keel, ülejäänud regioonid ja muud kõik on Eesti, aga sellest ikka ei piisa.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.06.2017 15:38:38
|
|
|
| Mul pole küll seda jama olnud. Keele ja regiooni vahel pole ju mingit väga otsest seost.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
08.06.2017 16:05:55
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| Mul pole küll seda jama olnud. Keele ja regiooni vahel pole ju mingit väga otsest seost. |
No ei tohiks jah nagu seost olla, aga kui installin windowsi eesti keelsena, siis on ka kell 24h. Ju siis ikka on mingi seos. Kui alustad installimist, siis kas windowsi keel on english US kui kasutad üldse inglise keelset windowsit?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
08.06.2017 17:09:05
|
|
|
Mingi seos on.
Installisin W10 inglisekeelsena, ent Windowsi enda appid olid ikkagi mingil põhjusel eesti keeles. "Äratuskell", "Kalender" jms.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.06.2017 17:21:13
|
|
|
äpid elavadki oma elu ja teevad seda mis tahavad. Õnneks desktopina kasutades need äpid ei häiri väga kuigi äpi järgi peaks vist kuhugi külmale maale pakku küll minema
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
08.06.2017 20:42:48
|
|
|
See Fahrenheiti t°
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
08.06.2017 20:45:12
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Mida see Rufus nii väga annab, et sellega kogu aeg jebima peate? Ma olen kõik 10 installikad Microsofti enda vahendiga tehtud saanud. Nii ISO-d kui ka USB-versioonid. |
Saab teha nii MBR kuI GPT, sõltuvalt vajadusest.
Miki oma vahend teeb GPT vaid.
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
08.06.2017 20:52:28
|
|
|
| Mida see Rufus nii väga annab, et sellega kogu aeg jebima peate? Ma olen kõik 10 installikad Microsofti enda vahendiga tehtud saanud. Nii ISO-d kui ka USB-versioonid. |
Miki oma vahend teeb GPT vaid. |
mis seal vahet ja mis sellest kasu?
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.06.2017 20:55:58
|
|
|
| libe kirjutas: |
Miki oma vahend teeb GPT vaid. |
mis seal vahet ja mis sellest kasu? |
+1
Mida see annab? Peale konfimisrõõmu, loomulikult.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
08.06.2017 21:04:18
|
|
|
Võta GPT installikas ja katsu 7, 8.x või 10 installida sellega masinale, mis toetab ainult MBR-i.
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
08.06.2017 21:39:08
|
|
|
On endal ja on ka klientide masinaid, mis vaid MBR-i toetavad. Nimistu läheks ilmselt pikale.
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
08.06.2017 22:07:40
|
|
|
| DeTHiCa. kirjutas: |
microsofti enda uusim iso mida nad pakuvad läbi oma iso downloaderi, testitud viimasel ajal ca 7 korda. |
Täpselt nii ongi. See, et panen installimise ajal regiooniks Eesti, ei pane kella ja nädalapäevi õigeks, kuna windowsi installimise keel on english US, lihtsalt english pole nagu seitsmel oli. Vähemalt minul ei paku. Ainuke inglise keelne asi ongi windowsi keel, ülejäänud regioonid ja muud kõik on Eesti, aga sellest ikka ei piisa. |
Ei tea, mul täpselt ühtemoodi olnud, ja seda XP ajast saati. Pole kordagi ise sättima pidanud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
09.06.2017 09:39:49
|
|
|
Varasemalt see on nii olnud jah, kuid 1703 muutis seda loogikat ja nüüd võetakse kuupäeva/kellaaja formaat süsteemi keele järgi, mitte regiooni.
Üldiselt päris tüütu on peale inglise keelset Windowsi installi kuskil date, time & regional settings menüüdes ringi kolistada, et kell 24h formaati saada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
09.06.2017 10:47:36
|
|
|
| On endal ja on ka klientide masinaid, mis vaid MBR-i toetavad. Nimistu läheks ilmselt pikale. |
Too mõni näide. |
Minu profiilikast,.HP 6910p, HP 6310 midagi, miskine Inspiron, mudelit ei mäleta, IBM T43, Satellite Pro A200, miskine Gigabyte disainlauakas jne, kes neid kõiki meenutada jõuab.
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
09.06.2017 11:11:50
|
|
|
| Ramones kirjutas: |
Varasemalt see on nii olnud jah, kuid 1703 muutis seda loogikat ja nüüd võetakse kuupäeva/kellaaja formaat süsteemi keele järgi, mitte regiooni.
Üldiselt päris tüütu on peale inglise keelset Windowsi installi kuskil date, time & regional settings menüüdes ringi kolistada, et kell 24h formaati saada. |
No seljuhul teeb media tool mingi vanema versiooni järgi selle installeri. Eile just sai tehtud, aga peale installi kohe ei vaadanud, mis versioon on. Praegu näitab küll 1703, aga alguses tuli kohe update.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
09.06.2017 11:13:13
|
|
|
Ei aja siiski. Kui pulga peesse lükkad ja BIOSis veel üle kontrollid, et asi on õige, ning vale pulga katseks taha lükkad ja siis ootele saadetakse, mis sest järeldad?
Plaadilt on teine teema, pole ammu sealt midagi paigaldanud.
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
09.06.2017 11:18:24
|
|
|
Probleem - kuidas saab välja lülitada selle, et arvuti hoiab USBl voolu sees peale shutdowni? Muidu ei häiriks aga erinevad LEDid klaviatuuri, DACi, hiire jms peal on pimedas sees ja ei näe pointi sel. Muidugi äkki on hoopis mingi emaplaadi teema/setting, mitte Win 10
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.06.2017 11:22:39
|
|
|
Ei aja siiski. Kui pulga peesse lükkad ja BIOSis veel üle kontrollid, et asi on õige, ning vale pulga katseks taha lükkad ja siis ootele saadetakse, mis sest järeldad?
Plaadilt on teine teema, pole ammu sealt midagi paigaldanud. |
Ei tea midagi. HP-d ei pannud ootele ega kuvanud mingeid erroreid USB kaudu installides.
Esimeseks bootivaks seadmeks alati ketas ja seejärel optiline ja/või USB.
Sul viskas vast mingi PXE või muu võrguinstalli värgi järel ootama.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV Guru

|
09.06.2017 11:34:50
|
|
|
Üldiselt päris tüütu on peale inglise keelset Windowsi installi kuskil date, time & regional settings menüüdes ringi kolistada, et kell 24h formaati saada. |
No seljuhul teeb media tool mingi vanema versiooni järgi selle installeri. Eile just sai tehtud, aga peale installi kohe ei vaadanud, mis versioon on. Praegu näitab küll 1703, aga alguses tuli kohe update. |
Media Creation Tool teeb ikka 1703 installika, kuid kui teha inglise keelne (English US) installikas ning paigaldamise ajal valida regiooniks ja klaviatuurikeeleks Eesti, siis on endiselt kell 12h formaadis peale paigaldust ehkki ootaks, et oleks 24h.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
09.06.2017 12:09:52
|
|
|
No seljuhul teeb media tool mingi vanema versiooni järgi selle installeri. Eile just sai tehtud, aga peale installi kohe ei vaadanud, mis versioon on. Praegu näitab küll 1703, aga alguses tuli kohe update. |
Media Creation Tool teeb ikka 1703 installika, kuid kui teha inglise keelne (English US) installikas ning paigaldamise ajal valida regiooniks ja klaviatuurikeeleks Eesti, siis on endiselt kell 12h formaadis peale paigaldust ehkki ootaks, et oleks 24h. |
No just. Aga miks pole seal lihtsalt keel english ja siis time and currnect english US või mis iganes siis tahad nagu oli minu teada seitsmel. Jääb mulje, et need on lihtsalt omavahel ära vahetatud. Aga kuidas mõnedel õigesti installib
| Ollaz kirjutas: |
Ei tea, mul täpselt ühtemoodi olnud, ja seda XP ajast saati. Pole kordagi ise sättima pidanud. |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|