Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mario20031
Kreisi kasutaja

|
31.05.2017 23:42:58
|
|
|
eltso kirjutas: |
Minul tuli juba eile hommikul  |
Mul tuli eile (st. umbes-täpselt 24h tagasi)
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
01.06.2017 08:23:53
|
|
|
Pikkkõrv kirjutas: |
Selle viimasega võib nõustuda. Juhtmevabade klappidega kipub tõesti kohati palju hakkima. Olen proovinud igas asendis ja igas taskus. Vahet väga suurt pole. Tundub, et BT saatja on lihtsalt liiga nõrk. Isegi siseruumides, kus signaal tavaliselt nii palju ei haju, kui väljas võib side klappidega mõnikord juba paari meetri tagant täiesti katkeda, kui samas minu kasutatavad Bose klapid on seni kõigi teiste seadmetega igati pretensioonitult töötanud. |
Kas viimane update parandas klappide probleemi?
Kahjuks ei käi igapäevaselt uuendusi kontrollimas.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
01.06.2017 10:19:07
|
|
|
Mina andsin alla.
Igasuguseid lääge, millega harjunud ei ole, oli tõesti päris palju. Video vaatamisel portrait-landscape keeramisel arvutas päris pikalt enne kui midagi juhtus. Äppide vahetamisel ja 2 korraga jooksutamisel oli ka aeglaseid momente tunda.
Ühe käega veebi skrollida oli ka paras katsumus - pidevalt tahtis zoomida, sest ühe käega hoides oli mul käsi serva vastas. Käes ei püsinud ka nii hästi, kui suur õun. See kitsas ja kõrge ei ole vist eriti hea lahendus.
See foorum oli Chromega päris pisike. Panin seadetest 200% peale - suurenesid küll ülevalt foorumi tekstid ja lingid, aga mitte postituste sisu.
Sõrmejäljelugeja seal taga ei sobi mulle üldse. Vahepeal on telefon laua peal ja vaja vaadata, mis toimunud on. Mustri joonistamisel hakkab laual pöörlema, iirise jaoks on vaja end liiga palju liigutada ja sõrmejälg on all peidus.
Aga muidu ekraan on tal väga hea, eest vaadates näeb ilus välja ka.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
01.06.2017 12:19:41
|
|
|
raxz, Mobile Opera on veebi sirvimiseks.parim. Ainus brauser, mis oskab "Text wrap" teha.
Ja droidil on olulisi eeliseid õuna ees, mis kaaluvad üles ka "mõtlemispausid".
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
01.06.2017 12:37:47
|
|
|
Märt. kirjutas: |
raxz, Mobile Opera on veebi sirvimiseks.parim. Ainus brauser, mis oskab "Text wrap" teha.
Ja droidil on olulisi eeliseid õuna ees, mis kaaluvad üles ka "mõtlemispausid". |
mis need olulised eelised oleks siis ?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
01.06.2017 13:19:11
|
|
|
personaliseeritavus
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
01.06.2017 13:22:11
|
|
|
Ja droidil on olulisi eeliseid õuna ees, mis kaaluvad üles ka "mõtlemispausid". |
Kuulan. Mida mul kindlasti vaja on?
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
01.06.2017 16:51:10
|
|
|
Selline valik nagu performance mode on s8´l olemas, sealt saab sobiva kiiruse/aku kestvuse suhte valida .
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
01.06.2017 17:47:50
|
|
|
tiitise kirjutas: |
Pikkkõrv kirjutas: |
Selle viimasega võib nõustuda. Juhtmevabade klappidega kipub tõesti kohati palju hakkima. Olen proovinud igas asendis ja igas taskus. Vahet väga suurt pole. Tundub, et BT saatja on lihtsalt liiga nõrk. Isegi siseruumides, kus signaal tavaliselt nii palju ei haju, kui väljas võib side klappidega mõnikord juba paari meetri tagant täiesti katkeda, kui samas minu kasutatavad Bose klapid on seni kõigi teiste seadmetega igati pretensioonitult töötanud. |
Kas viimane update parandas klappide probleemi? |
Vara veel öelda, sai alles paari tunni eest peale lastud. Aga eks ma annan edaspidi teada, kui midagi märgatavalt muutus. Seni olen aga õppinud juba pead nii öelda "õieti hoidma" , et katkemised viimasel ajal enam nii väga häirinud pole kui algul aga nürivõitu see sinihammas seni tundunud on küll, kasvõi teiste seadmetega võrreldes.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
shenris
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
01.06.2017 19:23:39
|
|
|
Nii palju kui olen seni kuulnud lugenud ei peaks see BT 5 veel üldse selles telefonis "de facto" töötamagi, Isegi tugi sellele pidi alles Androidi uuemates versioonides (8 jne.) tulema ehk siis tegu hetkel rohkem lihtsalt tehnilise valmisoleku kui millegi reaalse ja aktuaalsega. Nii ei tohiks see praegu nagu ka midagi veel mõjutada. Parandage keegi kui eksin.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
taaniellin
HV Guru
|
01.06.2017 21:37:20
|
|
|
keegi HV-lastest iphone 7 pealt s8-le ka läinud on?
Parem või halvem?
   |
3 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
01.06.2017 21:38:35
|
|
|
taaniellin kirjutas: |
Parem või halvem? |
Just proovisin, ei õnnestunud.
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
01.06.2017 23:16:42
|
|
|
sain ka nädala seda samsungi kasutada ja kolisin tagasi oma ip6s ile ei ytle, et telefon halb oleks aga ei ole miskit sellist ka mis suu naerule kisuks
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
01.06.2017 23:26:54
|
|
|
Parem või halvem? |
Kahjuks ei saa võrrelda androidi ja ios-i. Ühel on omad vead ja teisel omad.
Vaadates siinseid haifööni kasutajaid siis ma ei soovitaks kolida.
Kõik muidugi sõltub sellest ka kui palju sa ennast äppli ökosüsteemi sisse oled söönud.
Oma silm on kuningas.
BT teemal: Paistab jah nii, et riistvaraline võimekus on olemas aga tarkvaraliselt on asjad nutusemad. Uuema androidiga peaks ka BT5 tugi saabuma.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
02.06.2017 07:40:45
|
|
|
Käisin eile ujulas telefoni uputamas, ellu jäi Suhteliselt hirmus muidugi oli, sest pole enne ühtegi veekindlat labidat omanud, aga võib öelda, et veealune video kvaliteet jättis täitsa hea mulje
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
taaniellin
HV Guru
|
02.06.2017 08:43:20
|
|
|
tiitise, ega ma just iosi ja androidi ei võrdleks. Kuna tavalise ip7-ga peab aku umbes natukene üle poole päeva siis pakub see just huvi. Heli suhtes on 7-l juba kindel võit. Kõige suurem asi mis kaalutlema paneb on muidugi ka ekraan. Hakkab juba 4,7 väikseks jääma ning s8 ekraan tundub käele paras pluss värvid tunduvad ikka kõvasti korralikumad. Ehk keegi saab omadest reaalsemaid näiteid tuua miks s8 veel parem on
   |
3 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
02.06.2017 09:00:24
|
|
|
kas i7 viimati polnud turu parima ekraaniga telefon? Värvid korralikumad = erk ja ebareaalselt kontrastne, kirgas ja roosa haloga?
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
02.06.2017 09:03:04
|
|
|
Kuna tavalise ip7-ga peab aku umbes natukene üle poole päeva siis pakub see just huvi. Heli suhtes on 7-l juba kindel võit. Kõige suurem asi mis kaalutlema paneb on muidugi ka ekraan. Hakkab juba 4,7 väikseks jääma ning s8 ekraan tundub käele paras pluss värvid tunduvad ikka kõvasti korralikumad. |
Miks siis ip7 plus-i ei võta, kui suuremat akut ja ekraani soovid?
Värvide osas ma ütleks pigem, et nad on IPS-il loomulikumad. OLED-i pluss on pigem kontrast - must on must.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
02.06.2017 09:26:11
|
|
|
tiitise, ega ma just iosi ja androidi ei võrdleks. Kuna tavalise ip7-ga peab aku umbes natukene üle poole päeva siis pakub see just huvi. Heli suhtes on 7-l juba kindel võit. Kõige suurem asi mis kaalutlema paneb on muidugi ka ekraan. Hakkab juba 4,7 väikseks jääma ning s8 ekraan tundub käele paras pluss värvid tunduvad ikka kõvasti korralikumad. Ehk keegi saab omadest reaalsemaid näiteid tuua miks s8 veel parem on  |
Kui asi vaid ekraanis, siis oota juba iP8 ära. Pole enam teab, mis kaua oodata jäänud, pidi ka suurema ja Samsungi toodetud amoled ekraaniga tulema, mis peaks juba iseenesest ühtlasi ka veidike aku kasutust parandama. Ning ka üks pettunud Apple fänn siin vähem pahandamas ! Ise mõtlesin ausalt öeldes pikalt kas võtta iP7 Pluss või s8+ kuna varasemalt pikalt mõlemat, nii iOSi kui Androidi kasutanud ja hästi tuttav ühe kui teise heade ning halbade pooltega ja valinud lõpuks viimase pole oma otsust seni veel kahetsenud. Aga selline valik ei tarvitse muidugi kõigile hea olla nii, et mõtle aga hoolega, enne kui otsustad !
rex kirjutas: |
Värvide osas ma ütleks pigem, et nad on IPS-il loomulikumad. OLED-i pluss on pigem kontrast - must on must. |
Värvid on jah kunstlikult erksamaks aetud (HDR jms.). Kui telefoniga tehtud piltegi oma suurelt koduselt IPS monitorilt vaatan on ikka palju loomulikumad. Aga pole midagi teha, inimestele üldiselt lihtsalt meeldib kui pilt on natuke ilusam kui päris elu. Juba vanasti maaliti kuningaidki sedasi veidi ilusamaks, et mitte kogemata ebasoosingusse sattuda !
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
02.06.2017 10:25:23
|
|
|
Anti kirjutas: |
kas i7 viimati polnud turu parima ekraaniga telefon? Värvid korralikumad = erk ja ebareaalselt kontrastne, kirgas ja roosa haloga? |
Parima ekraaniga oli täpselt nii kaua kui S8 tuli.
http://www.displaymate.com/Galaxy_S8_ShootOut_01.htm
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.06.2017 11:44:10
|
|
|
... ilu on alati olnud vaataja silmades ja kui nähakse vaid seda, mida näha tahetakse, siis pole objektiivne arutlus väga võimalik. S8 on kindlasti piisavalt tähelepanuväärne ja omapärane telefon, mida tasub proovida ükskõik, mis on selle proovimise ajendiks ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
02.06.2017 13:58:29
|
|
|
tiitise kirjutas: |
Anti kirjutas: |
kas i7 viimati polnud turu parima ekraaniga telefon? Värvid korralikumad = erk ja ebareaalselt kontrastne, kirgas ja roosa haloga? |
Parima ekraaniga oli täpselt nii kaua kui S8 tuli.
http://www.displaymate.com/Galaxy_S8_ShootOut_01.htm |
i7 ekraan on konkreetselt ähmane ja ruuduline, objektiivselt ei ole see mitte kunagi milleski parim olnud. Isegi kui see oleks 10bit 1800% rgb paneel seal sees siis 720p on 720p.
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
2 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
02.06.2017 14:02:49
|
|
|
quubik kirjutas: |
720p on 720p. |
Selles on sul tõesti õigus.
Aga õigus ei ole sul selles, et iPhone 7 ekraan on 750x1334 - standardsest HDTV formaadist 720p on asi veidi kaugel.
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
02.06.2017 15:34:01
|
|
|
raxz kirjutas: |
Kuulan. Mida mul kindlasti vaja on? |
Ei rääkinud sinust, vaid üldiselt enda silmade läbi. Ja see on S8 teema.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |