Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Autode teema vol.4 (Küsitlus: Kas suitsetad autos (tavasigaretti)?) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 903, 904, 905 ... 1525, 1526, 1527  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Küsitlus: Kas suitsetad autos (tavasigaretti)?
Ei, ei suitseta üldse
80%
 80%  [ 104 ]
Ei suitseta autos, mujal küll
12%
 12%  [ 16 ]
Jah, suitsukonide jaoks kasutan tuhatoosi
3%
 3%  [ 4 ]
Jah, suitsukonid viskan aknast välja
4%
 4%  [ 6 ]
hääli kokku : 130

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Oisu.
HV kasutaja

sõnum 30.05.2017 16:24:15 vasta tsitaadiga

Jaa, millega ringi liigutakse icon_redface.gif
link
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 30.05.2017 16:27:05 vasta tsitaadiga

laurx aee? Midagi sulle thumbs_up.gif icon_cool.gif
http://tehnika.postimees.ee/4129427/pildid-ja-video-rolls-royce-ehitas-eritellimusel-uskumatult-kalli-luksusauto?_ga=2.129601420.1209249273.1496045621-1422764124.1443677237
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 30.05.2017 16:36:36 vasta tsitaadiga

kr6ll said oma caddy kongi kätte w ? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
SideWinder
HV kasutaja
SideWinder

sõnum 30.05.2017 16:39:33 vasta tsitaadiga

Kui see sinine Fiat juhtub olema Mk1 4x4 panda, siis loetakse seda juba kollektsioneerimisväärseks autoks selle tabeli järgi.

Oisu. kirjutas:
link

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 30.05.2017 16:52:22 vasta tsitaadiga

Pätu kirjutas:

kusjuures ma veel mõtlen, äkki see vw pole hea. Yks mees väidab mulle et vw mootorid pidid jube kehvad olema. Teine rääkis veel midagi ja nüüd ma ei teagi mis teha rsk. Midagi ei põle kah, passat sai ju korda ja mingit kiiret pole, ma lihtne mees, saan sellega veel sõidetud küll.

Samas ilmselt ma saan mingi parema variandi aga hetkel me kaalume kui palju ma sellega sõidan ja kui palju ruumi oleks mõistlik. Lisaks arvas ylemus, et see pirukas on jube ebamugav pikkadel sõitudel mida ilmselt mul on vaja vahest teha.

Nii et selline mõttekoht on hetkel käsil icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 30.05.2017 16:52:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Sai siis uuritud, et kas siis elatustase ei võimalda uhkeid ja moodsaid. Seletati, et kindlasti võimaldab, aga see aparaat on kolmanda järgu tähtsusega.

Parantsusmaad ei tea, aga taanis lihtsalt ei võimalda! Sai kunagi ühe taani kolleegiga sel teemal mõtteid vahetatud. Palgatase, arvestades mõlema riigi elatustasemeid suhteliselt samasugune. Ta arvas, et minu auto kuulub firmale, ja oli väga üllatunud, et see isiklik on. Ütles, et neil on selle klassi masinad väga kõrgelt maksustatud ja laeks on vw passat. Teine suur kuluartikkel on eluase, sestap ongi nii, et eluase võib olla veel enamvähem, aga auto jaoks enam ei jagu. Mis meisse puutub, siis ütlen, et mina küll ei julge vinge elamise nimel endale 30a pikkust laenu selga võtta, mis suure osa (või noh, see 40%, mida pank aktsepteerib), ära sööb ja ma ise sellel pinnal elan, oma kodu ei ole teatavasti mingi investeering. 5a autoliising, mille tagatiseks pealegi on likviidne vara, ehk auto, ei tundu nii riskantsena. Paneelide ees ei seisa maseratid ja tutikad mersud, pigem ikka max sellised 20-30k isendid, mis on täiesti normaalne. Kui sa selle, 300-400 euri paigutaksid lisaks kinnisvarasse, saaksid tutika kolmetoalise tühja korteri kusagil uusarenduses ja ripuksid selle küljes 30a hinge kinni pidades, et sissetulekuga midagi ei juhtuks.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
Oisu.
HV kasutaja

sõnum 30.05.2017 16:52:57 vasta tsitaadiga

SideWinder kirjutas:
Kui see sinine Fiat juhtub olema Mk1 4x4 panda, siis loetakse seda juba kollektsioneerimisväärseks autoks selle tabeli järgi.

Oisu. kirjutas:
link

Küljeplastil ei ole 4x4 embleemi icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 30.05.2017 17:03:37 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
Pätu kirjutas:

kusjuures ma veel mõtlen, äkki see vw pole hea. Yks mees väidab mulle et vw mootorid pidid jube kehvad olema. Teine rääkis veel midagi ja nüüd ma ei teagi mis teha rsk. Midagi ei põle kah, passat sai ju korda ja mingit kiiret pole, ma lihtne mees, saan sellega veel sõidetud küll.

Samas ilmselt ma saan mingi parema variandi aga hetkel me kaalume kui palju ma sellega sõidan ja kui palju ruumi oleks mõistlik. Lisaks arvas ylemus, et see pirukas on jube ebamugav pikkadel sõitudel mida ilmselt mul on vaja vahest teha.

Nii et selline mõttekoht on hetkel käsil icon_rolleyes.gif

Aga võta se siin ellpool soovitatud masin siis:
Spoiler Spoiler Spoiler

See pidi olema äärmiselt praktiline ja mugavuselt kõigele silmad ette tegema.

Lisaks pidid kabanossisööjad jube kadedalt vaatama kui sellise roolis oled icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ihvike
HV Guru

sõnum 30.05.2017 17:08:36 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
tsitaat:
Sai siis uuritud, et kas siis elatustase ei võimalda uhkeid ja moodsaid. Seletati, et kindlasti võimaldab, aga see aparaat on kolmanda järgu tähtsusega.

Parantsusmaad ei tea, aga taanis lihtsalt ei võimalda! Sai kunagi ühe taani kolleegiga sel teemal mõtteid vahetatud. Palgatase, arvestades mõlema riigi elatustasemeid suhteliselt samasugune. Ta arvas, et minu auto kuulub firmale, ja oli väga üllatunud, et see isiklik on. Ütles, et neil on selle klassi masinad väga kõrgelt maksustatud ja laeks on vw passat. Teine suur kuluartikkel on eluase, sestap ongi nii, et eluase võib olla veel enamvähem, aga auto jaoks enam ei jagu. Mis meisse puutub, siis ütlen, et mina küll ei julge vinge elamise nimel endale 30a pikkust laenu selga võtta, mis suure osa (või noh, see 40%, mida pank aktsepteerib), ära sööb ja ma ise sellel pinnal elan, oma kodu ei ole teatavasti mingi investeering. 5a autoliising, mille tagatiseks pealegi on likviidne vara, ehk auto, ei tundu nii riskantsena. Paneelide ees ei seisa maseratid ja tutikad mersud, pigem ikka max sellised 20-30k isendid, mis on täiesti normaalne. Kui sa selle, 300-400 euri paigutaksid lisaks kinnisvarasse, saaksid tutika kolmetoalise tühja korteri kusagil uusarenduses ja ripuksid selle küljes 30a hinge kinni pidades, et sissetulekuga midagi ei juhtuks.
Absull mingit vahet ei ole, millise tähtajaga kohustus on. Hinge kinni pead pidama ainult siis, kui kiirlaenude otsas elad või lihtsalt üle mõistuse loll oled. Tänapäeval naljalt enam keegi vähemalt kodu ostmiseks lolli raha ei jaga. Ehk siis lühidalt - kohustuse võtmise võimalikkuse eelduseks on selle kohustuse teenidamise võimekus ning piisav tagatis. Elu on nagunii selline, et iga jumala sekund võib juhtuda midagi niisugust, mis senise maailmapildi ja võimalused pea peale keeravad. Kui kohustused on mõistlikult hallatud, läheb elu edasi.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 30.05.2017 17:09:28 vasta tsitaadiga

ah rsk ma ei tea. Ma lihtsalt kavatsen nüüd lihtsalt asjadel minna lasta ja vaatan mida elu ise välja pakub. Ilmselt ma pean selle subaru ära ostma sest mul õnnestus see esimese 4k kildi jooksul suht ribadeks sõita ja ilmselt oleks selle auto omanikul hea meel kui ma edaspidi selle eest ise hoolt kannan icon_confused.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Oisu.
HV kasutaja

sõnum 30.05.2017 17:14:39 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
ah rsk ma ei tea. Ilmselt ma pean selle subaru ära ostma sest mul õnnestus see esimese 4k kildi jooksul suht ribadeks sõita ja ilmselt oleks selle auto omanikul hea meel kui ma edaspidi selle eest ise hoolt kannan icon_confused.gif icon_rolleyes.gif

Seda Sa ei oleks tohtinud siia kirjutada.
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 30.05.2017 17:17:07 vasta tsitaadiga

See subaru oli diisel?
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 30.05.2017 17:18:56 vasta tsitaadiga

Ju siis subarud ei kannata 150kmh kiiruseid...
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 30.05.2017 17:19:37 vasta tsitaadiga

Oisu. kirjutas:
kr6ll kirjutas:
ah rsk ma ei tea. Ilmselt ma pean selle subaru ära ostma sest mul õnnestus see esimese 4k kildi jooksul suht ribadeks sõita ja ilmselt oleks selle auto omanikul hea meel kui ma edaspidi selle eest ise hoolt kannan icon_confused.gif icon_rolleyes.gif

Seda Sa ei oleks tohtinud siia kirjutada.

sellest pole midagi kuna kirjalik ylestunnistus on risti vastupidine ja kõik teavad, et HV foorumis ma ajan totaalset jama. Noh, valetan enamus aega, et endast parem mulje jätta icon_rolleyes.gif
tagasi üles
madoc
HV kasutaja

sõnum 30.05.2017 17:45:33 vasta tsitaadiga

Mu jaoks oleks jälle põnev, kui siin foorumis kajastataks autode erinevat moodi pidamist, nii rõõme kui ka valusid. Uuemad volksud, seatid, skodad on ilusti esindatud ja usun, et omanikud on nõus kooselust sakslasega ausalt rääkima. Samuti kuuleb ka kommentaare veidi vanemate autode suhtes. Nojaa kõigile on ka selge, et ainus õige auto kannab lexuse märki!
Mu golfiga pole lihtsalt veel midagi juhtunud 30k jooksul ja polegi midagi ette kanda...
Ise sõidaks hea meelega ka odavama kasutatud autoga, aga mulje on, et sellise korraliku leidmine on paras pähkel.

viimati muutis madoc 30.05.2017 20:01:25, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
pistyk
HV veteran
pistyk

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.05.2017 18:02:02 vasta tsitaadiga

Ostsin diisel civucu omale, näis kuidas kestab, sõita on päris mõnus, edasi läheb hästi ja kütet palju ei võta, olen rahul.
madoc
HV kasutaja

sõnum 30.05.2017 18:14:20 vasta tsitaadiga

1.6 või 2.2? Millega võrreldes mõnus?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 30.05.2017 18:14:42 vasta tsitaadiga

Millal DPF eemaldad ja tsippp tuleb?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 30.05.2017 18:15:13 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
laurx aee? Midagi sulle thumbs_up.gif icon_cool.gif
http://tehnika.postimees.ee/4129427/pildid-ja-video-rolls-royce-ehitas-eritellimusel-uskumatult-kalli-luksusauto?_ga=2.129601420.1209249273.1496045621-1422764124.1443677237

Selle omanikul on ikka väga haige autode kollektsioon, julgeks isegi öelda, et suure tõenäosusega üks maailma parimaid. Peaks vist omama kokku u 400 autot ning isegi isiklikku ringrada. Aga väga huvitavad numbrimärgid paljudel ta autodel, sellel Rollsil samuti.
Instagramis saab pilte ka näha: https://www.instagram.com/mwvmnw/

Aga mõned erilistest masinatest:
Mclaren f1 GTR longtail
Porsche 991 GT3 RSR LMGTE (full Carbon fiber)
Bugatti Veyron (Full Carbon fiber)
Lamborghini Diablo GTR
Ferrari F40 GTE
Ferrari FXXK
Ferrari F12 TRS (tehti vaid 2tk ning mõlemad kuuluvad talle)
McLaren P1
Ferrari LaFerrari Aperta ning lugematud GT3 klassi masinad vist sellise kollektsiooni puhul väga välja ei paistagi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
pistyk
HV veteran
pistyk

sõnum 30.05.2017 18:32:20 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Millal DPF eemaldad ja tsippp tuleb?

Kui nöökima hakkab, siis ehk, enne ei puutu. 2.2 diisel 103kw

prtv
HV Guru

sõnum 30.05.2017 18:33:08 vasta tsitaadiga

mis värvi
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 30.05.2017 18:36:12 vasta tsitaadiga

uue DPFi saab ju 300 eest, eemaldamine maksab rohkem
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.05.2017 18:42:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga mulje on, et sellise korraliku leidmine on paras pähkel.

ei peta. enamus lasevad üle ja kui kui sul veab, saad lotovõidu.. ostad siis on natuke keritud samas on rihm natuke üle sõidetud, sa mõtled, et ah, ~30k aastas ikka ei sõida, mis rihmavahetuseni justkui oleks aga tegelikult on 30 juba üle sellel hetkel kui lenksu lähed.. kuntali omad teevad ühte sorentot. tehas nägi ette, et 100k peab kett, pidas ~160k.. klappide juhtpuksid jms.. mis see 2,5 dt massa.. remondiarved olla kokku juba ca 6k eest.. korras veel polevat.. omanik olla aasta jagu enne käinud liitri kaupa õli ostmas..

Markos
HV veteran

sõnum 30.05.2017 18:42:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Absull mingit vahet ei ole, millise tähtajaga kohustus on.

Nalja teed ? Majanduses toimib 5-10-15 reegel, mida pikem on kohustus, seda suurema tõenäosusega tabab seda mingi kriis. Jah, kui kohustus on mõistlik, st piisavalt madal, siis probleeme ei ole, aga paraku paraku, me ei räägi siin mõnestsajast eurost. Mina olen riske hajutanud nii, et vara ja kohustused oleksid taskaalus, parem veel, kui plussmärgiga. Samas olid ajad, mil see oli tugevasti miinuse poole kaldu, siis pidi küll hinge kinni hoidma mõnes mõttes. Ehket asja moraal nagu juba ennemini kirjutatud, lühemat kohustust on lihtsam võtta ja halva stsenaariumi korral sellest ka lihtsam välja tulla. Täna on kohustused võetud suuresti selleks, et raha teenida, põhivajadused on secured.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
pistyk
HV veteran
pistyk

sõnum 30.05.2017 18:45:07 vasta tsitaadiga

[quote="prtv"]mis värvi[/quotee]

/DSC_0160.JPG][/url]

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Autode teema vol.4 (Küsitlus: Kas suitsetad autos (tavasigaretti)?) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 903, 904, 905 ... 1525, 1526, 1527  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.