See mang on nii cancer lihtsalt. Ma ei saa kaardiga 144 fpsi k2tte . Vaatan 1'hte kohta fps on 133, panen resolution scale 25% peale ehk siis pilt on reaalselt minecraft fps sama, panen 200% res scale fps ikka sama. gg DICE. Samal ajal Witcher 3'es max graafika 144fps'i lukus . BF4 samamoodi 144 lukus(saaks rohkemgi kui vajadust oleks) .
25% Resolution scale
Spoiler
Resolution Scale 100% aka 2560x1080
Spoiler
Resolution scale 200% aka 4k
Spoiler
Ja kuidas see fps veel koigub, vaatad uhte kohta fps 130, keerad j2rsku 180 seljataha fps lendab mingi 100 peale 2heks sekundiks siis m6tleb ja laheb 130 peale. See engine on ikka nii broken, tuttavatel on ka mingid lagspiked ja stutterdamised viimaste patchidega esinenud . _________________
ta on ultra1337 gamer, peabki kõik nulli keerama , et vastast oleks parem näha.
wolf ET kunagi mängiti ka nagu minecrafti. kogu mäng oli umbes sama tooni nagu kaerahelbepuder. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Noh, vaja seda viimast eelist välja pigistada. Võiks ju teha mängu kus võid sätteid alla timmida, aga efekte ja varje jms ära kaotada ei saa. Ehk siis tuuni pilti palju tahad, reaalselt muutub ainult reso, pildi silumine ja heledus/tumedus. Kuigi tegelt mind üldse ei morjenda see, aga siis oleks lihtsalt sunnitud sama tase ja ei peaks mängu pudruks kruttima. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Noh, vaja seda viimast eelist välja pigistada. Võiks ju teha mängu kus võid sätteid alla timmida, aga efekte ja varje jms ära kaotada ei saa. Ehk siis tuuni pilti palju tahad, reaalselt muutub ainult reso, pildi silumine ja heledus/tumedus. Kuigi tegelt mind üldse ei morjenda see, aga siis oleks lihtsalt sunnitud sama tase ja ei peaks mängu pudruks kruttima.
BF1 Fänboi detected. Loodan, et väga palju ei solvund kui teen su unelmate mängu maha. Pealegi missugune troll Sina oled hakkab teisel teemal paukuma, jutt käis mängu kindla fps'i saavutamisest mitte see mis kvaliteedil mõni mängib .
Rahune pisike ma katsun seda mängu paar korda kvartalis, sajad tunnid jäid Bf4 sisse. Ma kommenteerisin Gapi küsimust. See on suht levind tava kõik maha keerata, tihti osa põhjuseks ka see, et mängu "sisu" eemaldada visuaalse eelise saamiseks (mis minu arust ajuvaba). _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Rahune pisike ma katsun seda mängu paar korda kvartalis, sajad tunnid jäid Bf4 sisse. Ma kommenteerisin Gapi küsimust. See on suht levind tava kõik maha keerata, tihti osa põhjuseks ka see, et mängu "sisu" eemaldada visuaalse eelise saamiseks (mis minu arust ajuvaba).
ise keeran ka enamikes multiplayer mängudes maha, peamiselt sellepärast et arvuti ei jooksuta muidu, aga kui sa oled mängu sadu tunde mänginud, igaõhtu mängid mitmeid tunde, siis sul tegelt pole vahet, kas graafika on parem või halvem - sa nkn ei pane seda tähele, keskendud muudele asjadele. Vähemalt minul on nii.
Kartuli peal mängides kruvisin ka maha. Nüüd kus sai väheke normaalsem kast ostetud, lükkan piisavalt asju sisse, et saada vähemalt lukus 60, aga, et pilt ka ilus oleks. Vastasel juhul pole ju eriti graafilisel arengul mõtet _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See mang on nii cancer lihtsalt. Ma ei saa kaardiga 144 fpsi k2tte . Vaatan 1'hte kohta fps on 133, panen resolution scale 25% peale ehk siis pilt on reaalselt minecraft fps sama, panen 200% res scale fps ikka sama. gg DICE. Samal ajal Witcher 3'es max graafika 144fps'i lukus . BF4 samamoodi 144 lukus(saaks rohkemgi kui vajadust oleks) .
25% Resolution scale
Spoiler
Resolution Scale 100% aka 2560x1080
Spoiler
Resolution scale 200% aka 4k
Spoiler
Ja kuidas see fps veel koigub, vaatad uhte kohta fps 130, keerad j2rsku 180 seljataha fps lendab mingi 100 peale 2heks sekundiks siis m6tleb ja laheb 130 peale. See engine on ikka nii broken, tuttavatel on ka mingid lagspiked ja stutterdamised viimaste patchidega esinenud .
Ma arvan, et CPU bottlenecki oled jooksnud. Mängid 1080p peal? Tõmba afterburner ja pane cpu usage jooksma. Kui res scale ei muuda fps, siis tundub, et cpu'sse jookseb kinni.
Oi oi väikene vihmaussikene .. kahju kuulda, et sind on tabanud jälle väikene ebaõnn ja kurbus majas. Väikene soovitus too oma kaart ussikesele testida ja vt kas minu cpu on ka piduriks või mitte. Hetkel tundub, et sinu seadistuste juures jääb kahjuks CPU piduriks, mis piduriks. Oled sa kindel, et BF1 jooksu ajal kõik cored on üleval ja ei maga? Proovi järgi ja vt mis seis siis on.
Hetkel tundub, et sinu seadistuste juures jääb kahjuks CPU piduriks, mis piduriks. Oled sa kindel, et BF1 jooksu ajal kõik cored on üleval ja ei maga? Proovi järgi ja vt mis seis siis on.
Flab kirjutas:
Ma arvan, et CPU bottlenecki oled jooksnud. Mängid 1080p peal? Tõmba afterburner ja pane cpu usage jooksma. Kui res scale ei muuda fps, siis tundub, et cpu'sse jookseb kinni.
Siinkohal tekib kysimus Flab, kas PILTE ka vaatad mis postituses on v lihtsalt igavusest laksutad? Piltidelt selgelt n2ha vasakus ylevas nurgas afterburneri monitoring
lauri23 kirjutas:
Ma olen jälle üsna kindel, et mälu on sul piduriks (Crucial Ballistix 2x4GB 1600Mhz) Mul endal olid täpselt samad mälud.
Olin selles teadlik, et 8gb voib pudelikaelaks olla kuid sai endale just 24gb kokku muretsetud . Guess what, same shit .
Paris narr oleks 1 mangu parast endale uue CPU osta ja sellega kaasnes ka uus plate ja ram, lihtsam mangule unistall teha ja nautide normaalseid optimiseerituid mange nagu see k2kk . _________________
Teate mis mulle rohkem muret teeb selle mängu juures ?... Seda teeb see, et mängu tulemus sõltub palju sellest kui suur "riist"(riistvara) sul on. See nagu spordis mul on doping sees ja olen sõiduvees. Ja veel
mei kuulsad aimpoti mehed.... _________________ Battlelog: eesti38
Teate mis mulle rohkem muret teeb selle mängu juures ?... Seda teeb see, et mängu tulemus sõltub palju sellest kui suur "riist"(riistvara) sul on. See nagu spordis mul on doping sees ja olen sõiduvees. Ja veel
mei kuulsad aimpoti mehed....
Ma keerasin eile profiiliarvutil selles mängus kõik LOW peale, et saaks normaalselt mängida. Kui oli kõik Ultra peal siis oli kah stabiilne 60FPS aga sihtimine oli uimane või oli mingi lag sees. LOW-i peal seda lag-i pole. Aga nuh imelik mäng. Vastased on kas kõik profid või cheaterid. Ükskõik kust nina välja pistan saan kohe surma.
Battlefield friends on täitsa katki ikka.
Liitumisel paneb järjekorda ja kui koht vabaneb siis annab teate et selle mapi mängimiseks on premiumit vaja.
Jah, olen premiumi kasutajaga partys, selles ka see mure pole. Kirjutab ka et premium provided XXX kasutaja poolt.
Teil sarnased mured?
Ja kuidas see fps veel koigub, vaatad uhte kohta fps 130, keerad j2rsku 180 seljataha fps lendab mingi 100 peale 2heks sekundiks siis m6tleb ja laheb 130 peale. See engine on ikka nii broken, tuttavatel on ka mingid lagspiked ja stutterdamised viimaste patchidega esinenud .
kindel, et sul mingi fast sync vms ei ole nvidia control panelis aktiivne?
Mai kuu läbi,aga see selleks ei tea kas tuleb mõni uus relv ka juurde ja huvitav millal see name of tsar võiks saabuda ? kuskil juunis siis v ?
Gab, kas sa üldse loed, mis lingi all kirjas oli? Seal ju selgelt kirjas, et 30.05 peaks välja tulema. Kas see siis pole Mai enam? Eks elu näitab, millal tegelikult uus patch meieni jõuab. Paranduste nimekiri - päris huvitavaid leide leiab cte nimekirjast .. https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/6bxogi/currently_on_cte/
Lühidalt:
Changes to Operations servers - they don't end after one game, but it doesn't cycle maps - it'll just be the same operation but you change attacking and defending.
AA can be repaired and has more health.
Bayonets nerfed - changed angle of attack and movement sensitivity
Dogfighter fighter plane now has incendiary bullets.
Self-repair on tanks normalised across all loadouts
Domination tickets 100 -> 200
Less points for capping a flag in conquest.
Field guns do more damage to tanks.
viimati muutis niijana 30.05.2017 12:41:32, muudetud 2 korda
huvitav millal see name of tsar võiks saabuda ? kuskil juunis siis v ?
10.juuni
Siis näidatakse esimest korda selle uue DLC gameplayd EA Play ürituse raames.
Millal see lõpuks meieni jõuab pole aga veel teada. Tõenäoliselt millalgi augustis või septembris
Suvel pidid mingi 1-2 uut mappi tulema. Juunis vist esimene. _________________ EBV
Suve lõpus on launch, kindlat date pole paika löödud veel.
nii hilja siis alles ? peale selle name of tsar on ju veel 2 dlc plaanis üks oli mingi turning tides ja teine oli apocalypse ? Need tulevad siis järgmine aasta alles ?
nii hilja siis alles ? peale selle name of tsar on ju veel 2 dlc plaanis üks oli mingi turning tides ja teine oli apocalypse ? Need tulevad siis järgmine aasta alles ?
Welcome to BF1, arvasin, et t2nase patchiga tulevad need 2 pimedat kaarti, huibellat . _________________
Welcome to BF1, arvasin, et t2nase patchiga tulevad need 2 pimedat kaarti, huibellat .
Ei pea üldsegi põdema, vähemalt läks raundi lõpus olev kasutajate piltide näitamine väga kenasti katki. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Neil kellel BF1 peale endiselt k6va on saab E3'el naha Russia DLC'd
EDIT:Nagu Bf trailerit ikka 10/10nest ja nagu ma aru sain siis Bf1 iga dlc on 6 mappi ja vene dlcga tuleb 8 mappi välja, 2 need pimedat on tegelt french dlc mapid kuid need tulevad hilinemisega. Peale E3 EA konverentsi saavad kutid uut dlc proovida ja striimida+ räägiti midagi bf competitive playst ka aga bf1 eiole see võimalik kuna see titadele tehtud. _________________
Millal see In the name of the Tsar tuleb siis lõpuks ? Kuskilt nagu ei ole jäänud silma seda kuupäeva .... järgmine aasta tuleb või hype oli suur aga nüüd nagu täielik vaikus ....mõttetu ost oli see premium pass
Millal see In the name of the Tsar tuleb siis lõpuks ? Kuskilt nagu ei ole jäänud silma seda kuupäeva .... järgmine aasta tuleb või hype oli suur aga nüüd nagu täielik vaikus ....mõttetu ost oli see premium pass
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.