Enamus selliseid on üksikjuhtumid....Aga paned kõik need üksikud kokku, siis.... _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mind üllatab, et nii kiirelt terroriaktiks nimetati. Me ei tea ju veel kõiki asjaolusid. Vms...
Jah, õnnetus oli ainult. Peale selle, et tegu oli naelu ja polte täis pommiga, mõeldud tapma võimalikult palju.
Ehitustöötaja vedas lõhkeaineid, naelu ja polte tööplatsile, aga juhtus õnnetus.
Ükskõik, kes see ka polnud, värd valis hetke, kui väljas oli sel hetkel väga palju rahvast. Strateegiliselt kahjuks õige otsus, kuna selle laadungiga Arenale saada poleks võimalik olnud turvade tõttu.
Scart kirjutas:
sooty kirjutas:
Mind üllatab, et nii kiirelt terroriaktiks nimetati. Me ei tea ju veel kõiki asjaolusid. Vms...
Jah, õnnetus oli ainult. Peale selle, et tegu oli naelu ja polte täis pommiga, mõeldud tapma võimalikult palju.
Niikaua parastad kuni oma lähedane pauguga pihta saab?
Kas mina olen linnapea või president, kes teatasid rahumeeli, et terror on tänapäeva moodsa elu kindel osa ja tuleb ära harjuda lihtsalt?
Rahune maha. Suhteliselt siiber nendest parastavatest postitustest absoluutselt iga kord, kui mingi rünnak kusagil toimub.
Mul endal pole enam isegi suhteliselt siiber. Sügavalt häirivad on need pärani #woke edgelordid, kes nii pärast mingit padjaprotesti kuskil ülikoolilinnakus kui ka traagilist pommiplahvatust rahvarohkes kohas sama moodi räuskama hakkavad.
http://img.pr0gramm.com/2017/05/23/9c9f5f3608b55158.jpg
Väidetavalt andis ründaja juba varem teada oma plaanidest. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Rahune maha. Suhteliselt siiber nendest parastavatest postitustest absoluutselt iga kord, kui mingi rünnak kusagil toimub.
Mul endal pole enam isegi suhteliselt siiber. Sügavalt häirivad on need pärani #woke edgelordid, kes nii pärast mingit padjaprotesti kuskil ülikoolilinnakus kui ka traagilist pommiplahvatust rahvarohkes kohas sama moodi räuskama hakkavad.
Ja mul on siiber, kuidas teemaks pole mitte õhku lastud lapsed, vaid suur hirm selles eest, et see rünnak suurendab islamofoobiat! Mida perset, raisk.
Ja mul on siiber, kuidas teemaks pole mitte õhku lastud lapsed, vaid suur hirm selles eest, et see rünnak suurendab islamofoobiat! Mida perset, raisk.
Kus sa siin lastest kirjutad?
Scart kirjutas:
Tuleb ära harjuda. See pidi olema ju täiesti normaalne moodsa elu juurde kuuluv nähtus.
Sa ei saanud mu väite põhimõttest aru. Ja see, et sa õhku lastud lapsed järsku arutellu manad illustreerib väite teist mõtet: mida sa soovid saavutada, kui sa annad märku, et sulle lähevad surnud lapsed korda (andes samas mõista, et teistele ei lähe) ja samal ajal lihtsalt kütad puid ülevoolava vihareaktsiooni alla. (EDIT: Loomulikult on inimestel õigus olla vihased ja ka islamiideoloogiat karta, aga pime viha ja sõge hirm sind ei aita.)
Kusjuures sinu postituste alusel loodud isiku-profiili põhjal on meil ilmselt üsna sarnased eesmärgid ja alus-uskumused, aga no fuck sake, nende eesmärkide saavutamisele sa küll kaasa ei aita.
Oleme praegu ilmselt pisut emotsionaalsed. Hea, et end foorumites saab välja elada, aga katsugem tõepoolest kainet meelt hoida (katsun ise ka seda teha).
Tuleks scarti palvele vastu ja kustutaks ta siit foorumist ära. Kui kustutada ei taha siis käib am1a kah _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Scarti või muidu immigratsioonipoliitika peale vihaste inimeste isoleerimine pole lahendus, "põliselanikud" jätkavad edasi inimeste tapmist. Head humaanset lahendust (et keegi enam ei kannataks) ei oska aga keegi pakkuda, sest seda džinni enam purki tagasi ei pane. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Scarti või muidu immigratsioonipoliitika peale vihaste inimeste isoleerimine pole lahendus, "põliselanikud" jätkavad edasi inimeste tapmist. Head humaanset lahendust (et keegi enam ei kannataks) ei oska aga keegi pakkuda, sest seda džinni enam purki tagasi ei pane.
Spoiler
saaks džinni pudelisse küll, läheb täitsa ise. ilma üles-ässitajadeta ei tee islamistid midagi. muud ei ole kui tuleb oodata aega, mil tähtsamad islaminäod läevad mekasse kaaba ümber taidlema.
pillab siis sinna keset kaabat ühe tsaaripommi, millel nimeks Allah. saab suuremast hulgast riskirühmast lahti.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.