|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Küsitlus: Kas suitsetad autos (tavasigaretti)? |
| Ei, ei suitseta üldse |
|
80% |
[ 104 ] |
| Ei suitseta autos, mujal küll |
|
12% |
[ 16 ] |
| Jah, suitsukonide jaoks kasutan tuhatoosi |
|
3% |
[ 4 ] |
| Jah, suitsukonid viskan aknast välja |
|
4% |
[ 6 ] |
|
| hääli kokku : 130 |
|
| autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
0 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
21.05.2017 12:14:15
|
|
|
Aga miks ka mitte. Kui kuudi suurus sobib, anna minna.
Laurxi jutt tagasilast on õige. Nii kui seal kolksu kuuled, kohe nõellaagreid vahetama. Kui kuu aega veel sõidad, on kogu sillatala vahetus (nagu mul juhtus).
Aga see on kaugema aja teema.
/ keegi küll rääkis, et miskitel partneritel-berlingodel olla teistsugune tagasild juba - kst
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 12:15:32
|
|
|
| mcmudakäkk kirjutas: |
kr6ll, miks mitte võtta mõni kasutatud Berlingo või Partner 1.9tdi 51kw, suhteliselt lollikindlad masinad. Eeldan, et sa ei sõida palju, seega tundub suht mõttetu 12k auto peale kulutada. (mina isiklikult hakkan salongi autode poole vaatama alles siis, kui aastas vähemalt 25 000 km sõidaks). Lisaks, mainisid, et vead telliseid jms, selline teguviis tõmbab üsna kiirelt 12k auto hinna üsna madalaks. Võtad mõne 1000€ käraka, käid kriitilisemad kohad üle, vea kas või lehmasitta ja küll keegi järgmine põllumees selle mõnesaja euro eest ära ostab, rahaline kaotus igatahes väiksem.
Sellised minu mõtted, aga noh nagu öeldakse, põllumees põline rikas  |
mul juba on mingi kärakas, 2005 aasta kuudiga passat . Hommikul tahtsin maale sõita, viskasin võsaka taha. Luuk kinni ei jää. Vakk. Lasin 3-4 kuud tagasi sinna uue lukumehaanika panna. VAKK, Nii paljuks seda jätkus. Arve oli vaking 2 sotti. Vaking mul vaja seda. Ma parandan, maksan ja aga krt kui mul on vaja autoga sõita on pidevalt mingi jama.
Enne maksan 2 sotti kuus ja sõidan 5 aastat muretult kui pidevalt vannun ja peksan jalaga mingit ronti. vakk off, ma ei viitsi enam
|
|
| Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
21.05.2017 12:17:46
|
|
|
| kr6ll kirjutas: |
Enne maksan 2 sotti kuus ja sõidan 5 aastat muretult kui pidevalt vannun ja peksan jalaga mingit ronti. vakk off, ma ei viitsi enam  |
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
21.05.2017 12:21:50
|
|
|
kr6ll, sa oled asjast väga valesti aru saanud. uue puhul maksad selle " kaks sotti " selleks, et ta sul on. ma miskipärast eeldan, et sa ei lähe rahapakiga seda välja ostma, samas mingi varakindlustustelaadne toode tuleb talle vist riskide maandamiseks teha aga see on teine pool sellest kahest sotist. kui sa sõidad rohkem kui keskmine eestlane selle kuudiga, hakkab minema kuluosi - rehvid, hooldused + see, mida võiks teha selleks, et see uus asi sul need loodetud viis aastat ka kestaks (meil kiputakse suvel endiselt soolama kruusateid, et tolmamist vältida).
panid uue lukumehhaanika või uue vana lukumehhaanika? rondiga on hea: kui mu combo peaks kuskil mingisse totaalsesse jamasse sattuma, a) tuleb külavahelt mees mõne traktorilaadse tootega, tross sinna külge kuhu saab ja toore jõuga metsast / august välja, jupid salongi ja otse kaalule, kõne mõnele sellisele kuulutusele ning ca 2h pärast läheb elu uue kuudiga edasi. b) numbrid maha, ukse juures olevale kerenumbritähisele haamriga selga ja tuli otsa.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 12:25:35
|
|
|
kuulge. Kui teil pole yhtegi vastust kysimusele "milline oleks hea UUS pirukas" siis ärge vastake. Mul on savi sellest, et see 12k maksab. Ma käin tööl ja mul on pappi ja pole mingi krdi mehaanik, et osta omale mingi krdi asi mida nonstop parandada. Tahate osta mingit vana autot siis ostke. Mina ei taha, kas sellest on nii keeruline aru saada või
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
21.05.2017 12:27:39
|
|
|
Mine siis faking poodi ja ütle, et sul on vaja faking uut kuuti ja sulle antakse, usu mind...
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
21.05.2017 12:35:25
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| tehasegarantii ajal on nad kõik " head". |
peale tehasegarantiid võtab uue poest ja sa saad vana ära osta
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcmudakäkk
HV vaatleja
|
21.05.2017 12:38:21
|
|
|
| eks igal ühel oma head ja vead, aga kui pappi on siis milles probleem? jalutad esimesse ettejuhtuvasse salongi sisse, võtad uue käraka kui ei sobi, siis järgmine kuu võtad teisest salongist uue käraka.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 12:55:46
|
|
|
| ajuNolk kirjutas: |
Mine siis faking poodi ja ütle, et sul on vaja faking uut kuuti ja sulle antakse, usu mind...  |
homme lähengi aga neid pirukaid teevad erinevad firmad ja ma ei tea mis hetkel on kõige mõistlikum. Need myygimehed ajavad sulle sellist iba et sinna pole ennem mõtet minna kui tead juba mida sa sealt osta tahad
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
21.05.2017 12:58:25
|
|
|
Mine siis faking poodi ja ütle, et sul on vaja faking uut kuuti ja sulle antakse, usu mind...  |
homme lähengi aga neid pirukaid teevad erinevad firmad ja ma ei tea mis hetkel on kõige mõistlikum. Need myygimehed ajavad sulle sellist iba et sinna pole ennem mõtet minna kui tead juba mida sa sealt osta tahad |
sa oled suht pikka kasvu, lihtsalt mine proovi milline kõige mugavam on ja see osta
|
|
| Kommentaarid: 315 loe/lisa |
   |
252 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
21.05.2017 13:01:36
|
|
|
Miks neid süsimusta tossuga masuudimehi liiklusest ära ei korjata? Vastavad tõesti normidele? Üks tahmaste tagumikuga (chiptuunijad auto välimus ei koti?) maastur tegi kolonnis möösasõite ja isegi gaasi litsumata oli pidevalt lont järel. 007RTE, ülevaatus täitsa olemas
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 13:03:14
|
|
|
noh vaatab. lähen ja vaatan siis. Ilmselt oligi siin autoteemast liialt optimistlik soov saada mingit adekvaatset ostuabi. Siin teemas on 287 lehekylge laurixi parandustöödest ja õlikulust per kilt - seega ilmselt ongi see mingi hobiremontijate teema ja auto on seal foorumi teemas nimes lihtsalt sellepärast, et juhuslikult on neil roostes sarade all 4 ratast
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
21.05.2017 13:09:33
|
|
|
Kel uus auto, see ei viitsi siin seletada. Kel pruugitud sara, sel on millest seletada
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
21.05.2017 13:20:01
|
|
|
| Pätu kirjutas: |
| kr6ll, Eelarve ? |
piiri pole kuna need ei maksagi ju suurt midagi aga mingeid kullast velgi pole vaja. Ma olen lihtne põllumees ja ei kavatsega sellega joonestada kusagil mingite pemmidega |
põllumehele sobiks kastikas kenasti
kahjuks meil siin uusi odavaid kastikaid vist ei müüdagi
kõik on rohkem nagu maasturi moodi ja maasturi hinnaga
|
|
| Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
5 :: |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
21.05.2017 13:25:04
|
|
|
Norm ikka.. Venna bemmil gaasiklapp(vms) vigane, sai siis netist uuritud ja erinevad kohad läbi helistatud.
http://www.remoreks.ee/ oli asi olemas, hinnaks öeldi 75 euri, alet ei anna, väga minev kaup.
Võrdluseks, uus isend maksab 200 euri. Ok, hea küll, sai see 150km ära kärutatud(sinna ja tagasi), asi ära vahetatud ja ikka ei tööta.
Ehk siis müüdi vigane varuosa. Kokkuvõttes oleks tulnud odavam uus osta
Loodetavasti võtavad selle vigase ikka tagasi ka.
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
21.05.2017 13:25:49
|
|
|
homme lähengi aga neid pirukaid teevad erinevad firmad ja ma ei tea mis hetkel on kõige mõistlikum. Need myygimehed ajavad sulle sellist iba et sinna pole ennem mõtet minna kui tead juba mida sa sealt osta tahad |
Mul on endal Partner kunagi olnud, tööauto oli kunagi Berlingo. Pole miskit halba öelda. Siis oli veel Ford Tarnsit Connect - sellel on (nagu vist kõikidel Fordidel) esiklaasi soojendus. Caddy on kah olnud, sellel mahtus küljeuksest paremini asjatama kui Fordil - tollel seisid ukse ees ja sees oli pime.
Praegu on Škoda Praktik - seda ära osta. Tööl on veel 3 Renault Kangood, suht uued (paar aastat), vigu pole esinenud. Kuuti mahub kah staffi.
Kui kavatsed käru vedada, uuri lubatavai max. veetavaid masse.
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 13:29:36
|
|
|
| p2ep kirjutas: |
Mul on endal Partner kunagi olnud, tööauto oli kunagi Berlingo. Pole miskit halba öelda. Siis oli veel Ford Tarnsit Connect - sellel on (nagu vist kõikidel Fordidel) esiklaasi soojendus. Caddy on kah olnud, sellel mahtus küljeuksest paremini asjatama kui Fordil - tollel seisid ukse ees ja sees oli pime.
Praegu on Škoda Praktik - seda ära osta. Tööl on veel 3 Renault Kangood, suht uued (paar aastat), vigu pole esinenud. Kuuti mahub kah staffi.
Kui kavatsed käru vedada, uuri lubatavai max. veetavaid masse. |
vot vot, hakkab tulema. See on juba selline jutt millest kasu kah on
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
21.05.2017 13:44:26
|
|
|
noh vaatab. lähen ja vaatan siis. Ilmselt oligi siin autoteemast liialt optimistlik soov saada mingit adekvaatset ostuabi. Siin teemas on 287 lehekylge laurixi parandustöödest ja õlikulust per kilt - seega ilmselt ongi see mingi hobiremontijate teema ja auto on seal foorumi teemas nimes lihtsalt sellepärast, et juhuslikult on neil roostes sarade all 4 ratast  |
Ole mees nüüd veidi normaalne ning ära pöörita silmi. Samuti ei ole põhjust solvanguid loopida. Kes krt sõidab (uue) kuudiga, soovitavalt mitme erineva tootja omaga, et oleks võimeline sulle siin erinevusi seletama. Seda tüüpi masinad on väga kitsa kasutuseesmärgiga ning isiklikuks kasutuseks ostetakse üliharva.
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
21.05.2017 13:47:58
|
|
|
Kuudi põhjamaterjali vaata ka, tööl oleva kangoo põrand on nõnda libe, et kurvides lihtsalt liuglevad kastid ringi.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
21.05.2017 13:56:23
|
|
|
Seda veel, et kaubikud kipuvad diislid olema. Miskit 1 või 1,2 liitrist bensukat ma kivide vedamiseks ei kasutaks, olgu teh andmetes ükskõik mitu kiluvatti näidatud.
Seega kiiremal vaatlusel jäävadki vist Berlingo, Partner ja Opel Combo. Viimasel on visuaalselt suurem kuut, teda on saada ka tonnise kandevõimega
http://www.opel.ee/content/dam/Opel/Europe/estonia/nscwebsite/ee/11_Brochure_Library/03_Pricelists/EE_Combo_CV.pdf.
Krt siin ei aeta miskit säästuvarianti taga!
Kuudi põhja saab vastava kummimati maha panna, nii et seal ei sõida midagi ringi. Rihmaaasad on kah kõigil olemas.
/ kasutuses olnud kuudid: Berlingo, Expert, vana Caddy, Ducato, Hiace, uus Caddy, Ford Connect, Traffic, Kangoo, Praktik
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 14:12:46
|
|
|
| erko kirjutas: |
noh vaatab. lähen ja vaatan siis. Ilmselt oligi siin autoteemast liialt optimistlik soov saada mingit adekvaatset ostuabi. Siin teemas on 287 lehekylge laurixi parandustöödest ja õlikulust per kilt - seega ilmselt ongi see mingi hobiremontijate teema ja auto on seal foorumi teemas nimes lihtsalt sellepärast, et juhuslikult on neil roostes sarade all 4 ratast  |
Ole mees nüüd veidi normaalne ning ära pöörita silmi. Samuti ei ole põhjust solvanguid loopida. Kes krt sõidab (uue) kuudiga, soovitavalt mitme erineva tootja omaga, et oleks võimeline sulle siin erinevusi seletama. Seda tüüpi masinad on väga kitsa kasutuseesmärgiga ning isiklikuks kasutuseks ostetakse üliharva. |
ei ole solvand kedagi. Mul endalgi on vana auto aga see pidev mingi vanade autode soovitamine neile, kes seda omale lubada ei saa(loe: pole odavat remontijat) on kah imo ysna pointless tegevus. Eriti tallinnas on vana auto kallim pidada kui uue omamine. Päriselt kah, Seega on uue auto ostmine säästuvariant, mitte vastupidi.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
21.05.2017 14:49:46
|
|
|
| Enamus firmasid (Telia, omniva jms kohad) sõidavad Sidruni kuutidega ringi. Ju siis peavad vastu pidama. Muidu nad ei sõidaks nendega, kui neid koguaeg remontima peab.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
21.05.2017 14:57:37
|
|
|
Mingeid kive jne vea ikka haagisega. Mugavam peale panna ja kätte saada ning kui võtta Respo või Brentex, siis peale laagrite midagi tegema ka ei pea. Igasugu tikidest käi kaarega mööda. Need pole mõeldud töö tegemiseks.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.05.2017 15:00:43
|
|
|
| SSD kirjutas: |
Dogbert, Tundub et autopede oled. Ma ei viitsi üldse autoga tegeleda. Pigitäpid tahaksin maha pesta, aga odavalt. Proovin bensiini. |
Absoluutselt ei viitsi autoga tegeleda tegelikult. Aga see masin on mul olnud alla poole aasta, alles lõppes garantii (ja kestab keregarantii veel 7 aastat), värv on alles kena ja haruldaselt ilusat tooni, vigastusi minimaalselt ja auto on tänapäevase auto kohta keskmisest ilusama ja üsna omamoodi välimusega, sama aastakäigu sama mudelit liigub ringi üsna vähe, eriti Haapsalu kandis.
Ei raatsi liivaga nühkima hakata seda kohe kuidagi, kui on teisiti ja sama lihtsalt võimalik seda vältida. Hetkel on veel see "uue auto tunne", tead küll.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 15:25:31
|
|
|
| ranel kirjutas: |
| Mingeid kive jne vea ikka haagisega. Mugavam peale panna ja kätte saada ning kui võtta Respo või Brentex, siis peale laagrite midagi tegema ka ei pea. Igasugu tikidest käi kaarega mööda. Need pole mõeldud töö tegemiseks. |
Need kivid olid nii näiteks toodud. Pmst on mul see sõiduka kuut pidevalt mingit kola täis ja mõtlesin, et ei ostagi omale mingit pikka sõidukat vaid kuudi. On odavam osta ja korras hoida. näiteks eelmine nv sõitsin metsa, kaevasin omale paarkümmend puud ja istutasin oma maalapile. Terve masin mulda ja muud sodi täis. Kuudist hea lihtne harjaga eemaldada, nüüd aga puhasta istmeid nagu mingi krdi autopede
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fumetsu
HV vaatleja

|
21.05.2017 16:28:57
|
|
|
| Enamus firmasid (Telia, omniva jms kohad) sõidavad Sidruni kuutidega ringi. Ju siis peavad vastu pidama. Muidu nad ei sõidaks nendega, kui neid koguaeg remontima peab. |
Sidrun annab parima garantii. Tasub neid osta kui peale garantii aega läheb uue masina ostuks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
21.05.2017 16:34:11
|
|
|
| Fumetsu kirjutas: |
| Enamus firmasid (Telia, omniva jms kohad) sõidavad Sidruni kuutidega ringi. Ju siis peavad vastu pidama. Muidu nad ei sõidaks nendega, kui neid koguaeg remontima peab. |
Sidrun annab parima garantii. Tasub neid osta kui peale garantii aega läheb uue masina ostuks |
Sidruni eluiga on umbes ~200-250k km enne kui hakkab suuremaid väljaminekuid minema. Peale seda tasuks juba järgmine vaadata. Uuena ostes aga muidu igati asjalik tööauto. Uuemal berlingol on ees kolm kohta juhuks kui see oluline on. HDI keskmine kütusekulu on 5-6 l/100-le.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
21.05.2017 16:39:34
|
|
|
Ainus asi, mida ma väga ette ei kujuta, on mööda põlde tutnoi masinaga sõita. Rääkimata maal ikka riided on tihti määrdunud jne. Näiteks põhjakaitse uuemal berlingol viimati oli vist 200 eur koos vahetusega. Ise olen näinud, et põllumehed eelistavad pigem mingit maasturit kastikaga näiteks hilux vms. Endal käib vähemalt nii maal, et midagi vajalikku saab haagise/laenatud bussiga ära toodud ja igasugu teelt maha sõitmised kõik käivad traktoriga.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
viimati muutis ranel 21.05.2017 16:40:57, muudetud 1 kord |
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
21.05.2017 16:41:36
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| praegu on külviaeg, vaata mis aparaadid põlluveerel seisavad ja saad aimu. |
Külviaeg on ammu möödas juba. Praegu nii kuiv, et vaid dünamiidiga külvad midagi.
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 16:46:04
|
|
|
Põllumees olen ma vabal ajal. Tööl käin kontoris ja palk on piisavalt suur selleks, et ma ei pea mingeid roostetanud jama ostma. Seega ostan uue
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
21.05.2017 16:47:34
|
|
|
raplas käisin eile / üleeile. seal lasti viimase 80 hektari külvamiseks eile hommikul hernest punkrist kotti. kevad on ka ca 2 nädalat tagapool. toomingas igatahes ei õitsenud seal veel. reedel nägn oma kagu-eesti tripil päris paljudes kohtades veel külvamist. uhtist edasi pandi kartulit.. kus talivili maas oli ja talve üle ka elas, pritsitakse juba. tuttuued kuudid on teeääres vaid juhul kui kuudil on sama logo nagu traktoril: nt john deere või new holland. it means: tractoreerida ei saa, sest on pucciini. kui töö käib, on masinapark ka tagasihoidlikum.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 16:54:31
|
|
|
Ma arvasin et HV -s on oluliselt vähem neid kelle meelistegevus on kellegi teise raha lugeda ja anda juhiseid kuidas seda kulutada.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcmudakäkk
HV vaatleja
|
21.05.2017 16:59:38
|
|
|
| Kas said alles hiljuti tasuva töö peale, et nii tihti mainid, et sul raha küll?
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 17:05:57
|
|
|
Kui te arvate et 138 euri kuus maksta uue auto eest on palju siis ilmselt iga keskmist palka teeniv kodanik on teil siin rikkur ja kulak. Head rotid siin koos
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
21.05.2017 17:16:04
|
|
|
| mcmudakäkk kirjutas: |
| Kas said alles hiljuti tasuva töö peale, et nii tihti mainid, et sul raha küll? |
Kui pakutakse vana rondi ostmist samal ajal, kui ta on öelnud, et ei viitsi-taha remontida ja mitte kohale ei jõua, siis tuleb ju vähemtaibukatele korrata.
|
|
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 17:21:21
|
|
|
Kui mul pole tööd siis ilmselt naisel on. Saame hakkama, ära muretse
Ja kui tal pole kah siis pole mul autot ka ilmselt vaja ja annan tagasi. Lihtne ju. Mida ma ikka autoga sõidan kui mul pole vaja kuhugi sõita
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 17:30:35
|
|
|
| ei mina pole selline statistik. Kulub palju kulub aga kui ma tahan maale heina tegema minna siis ei tohike see selle taha jääda, et kukub eest ära uks või vikat kukub läbi põranda samas kui mingi mehaanik väidab, käsi sydamel, et tegi just auto tip top korda.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
21.05.2017 17:34:50
|
|
|
kr6ll, Võta berlinks ära ja rahu majas
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcmudakäkk
HV vaatleja
|
21.05.2017 17:44:19
|
|
|
oh jah
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
21.05.2017 17:47:27
|
|
|
Ilmselt ma lasen selle piruka firmal kinni maksta, nii et mehed rahunege maha. Ma ei ole rikas
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|