Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jaank
HV veteran
|
17.05.2017 14:15:50
|
|
|
Räägingi sellest hetkest kui viimased lennud ära tulevad. Järjekord võib vabalt pool tundi olla takso jaoks.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.05.2017 14:54:28
|
|
|
See on tõesti äärmus, aga antud juhul keskpäev ja sellisel ajal on lennujaamas alati taksosid.
Screenshotilt muidugi pole enam näha, kas läheduses teisi taksosid ikkagi oli, sest pärast takso valimist enam teisi taksosid ei näe. Kahtlustan, et siin lihtsalt taheti veidi vinguda ja laike koguda.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
cascada
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.05.2017 15:48:24
|
|
|
tsitaat: |
“Nagu aru saate, on Taxigo olnud turul seni ainus seadust lolli järjekindlsega järginud platvorm, kuna meie jaoks on olnud oluline toetada ausat konkurentsi. Teie, 2000 taksojuhti, kes meie teenusied kasutate, olete olnud selleks põhjuseks. Nüüd, mil on aga selge, et ka privaatsõidukid muutuvad kohe-kohe taksodeks ja äpimeetrist saab uus taksomeeter, pole meil äriliselt mõistlik kauem kohe-kohe ajalooks muutuva seaduse täitmist iga hinna eest toetada. Püüame ajaga kaasas käia,” ütles Dubrovski Facebooki postituses. |
TLDR - raha ei haise...
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
17.05.2017 15:51:05
|
|
|
Raha ei haise, aga samas ei pruugi olla tark liigutus kaotada oma identiteet
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.05.2017 15:53:03
|
|
|
Ju siis see identiteet ei too leiba lauale. Või siis läheb Taxify'l ikkagi vastupidiselt siinsete hädakraaksuja-taksistide ootustele nii hästi, et teised teevad esimesel võimalusel samu lükkeid. Mida sa ikka teed, kui edukas ärimudel olemas - copypaste
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
17.05.2017 17:17:22
|
|
|
Ma saan aru, et tavataksod jäävad sinna jätkuvalt alles, seega lootus ei ole veel kadunud.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
17.05.2017 17:42:07
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Ju siis see identiteet ei too leiba lauale. Või siis läheb Taxify'l ikkagi vastupidiselt siinsete hädakraaksuja-taksistide ootustele nii hästi, et teised teevad esimesel võimalusel samu lükkeid. Mida sa ikka teed, kui edukas ärimudel olemas - copypaste  |
Aga copy-paste ei tööta kaugeltki mitte alati, peab olema mingi lisaväärtus.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
crackpot
HV kasutaja

|
17.05.2017 18:15:16
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Ju siis see identiteet ei too leiba lauale. Või siis läheb Taxify'l ikkagi vastupidiselt siinsete hädakraaksuja-taksistide ootustele nii hästi, et teised teevad esimesel võimalusel samu lükkeid. Mida sa ikka teed, kui edukas ärimudel olemas - copypaste  |
Siin ei ole ju ühtegi taksisti, üks sõidujagaja figureerib.
_________________ I´m so uber this... |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
17.05.2017 21:01:46
|
|
|
hentz kirjutas: |
Juhil pole tühjalt seismist ning saab kohe edasi põrutada, pole veel väga hästi lahendust saanud aga ilmselt on see pikemas plaanis ikka hea asi. vähemalt juhi jaoks |
Uberis see töötab. Öeldakse sulle et teise kliendi sihtkoht sinu lähedal ja näidatakse õigesti aega.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
18.05.2017 16:55:40
|
|
|
.....
viimati muutis sooty 02.07.2020 15:54:44, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.05.2017 17:42:43
|
|
|
No aga ilmselgelt üritas garantii raha välja petta sõbraga. Hea, et blokiti.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
18.05.2017 18:05:29
|
|
|
Miks hea. Juriidliselt on kõik korrektne, täpselt samamoodi nagu taxify oma teenuse pakkumisest arvab.
_________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes. |
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
18.05.2017 18:37:31
|
|
|
Janis kirjutas: |
Miks hea. Juriidliselt on kõik korrektne, täpselt samamoodi nagu taxify oma teenuse pakkumisest arvab. |
Ma ka ei saa aru, et milles probleem. Sõbrad tahavad peolt-peole sõita ja pärast koju. Ma tahan ka peole ja koju, ja lepime sõpradega nii, et mina olen kainekas ja jagame sõidukulu. Just nii need jagajad end reklaamivad ju.
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
crackpot
HV kasutaja

|
18.05.2017 20:36:50
|
|
|
Marto. kirjutas: |
No aga ilmselgelt üritas garantii raha välja petta sõbraga. Hea, et blokiti. |
Kes keda petab?
Need garantiitingimused - nimi "garantii" on vale, garanteeritud ei ole midagi.
Headel juhtudel, millele "garantiipakkuja" mängib, ei ole tarvis garantiisid maksta, see käive tuleb ise täis, aga alati ei tule. Ei tule siis, kui ei ole tööd. Ja siis ei täida juht ka neid "garantii" tingimusi.
Piisab ühest Patikale, Keilasse, Vääna vms sõidust, et sa ei kvalifitseeru garantii alla e ei tee 1.5 sõitu tunnis täis. Kui lisaks loobib kliente, kes a) märgivad oma aadressi valesti või b) "joovad veel veidi aega edasi" mis siis, et auto on kohal või a+b kombo, siis asi hapu.
Lisaks vist "aktsepteeri 90% tellimusi" - nende korral raadius ei kehti ja aktiivsus langeb kui tell on 24km kaugusel, kuhu sul ei tasu sõita?
Nt aastavahetuseks - mida juhtidele reklaamiti ja lubati? Miks siis neid "garantiisid" ei rakendatud (mis iganes see ulmesumma oli, ma ei viitsi otsida, mida aastavahetuse "surge-ga" juhtidele ennustati...) - istus hulk inimesi väljas, armetu teenistus, ei mingeid garantiisid, aga kust saab tagasi selle võimaluse pere või sõpradega üks oluline õhtu veeta?
Taxify-l ja Uberil ei ole garantiisid, et aeg saab kompenseeritud, need on marketing trikid, kohati ka töötavad, kohati jälle mitte. Loterii ja gamble värk, maja võidab alati.
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
18.05.2017 20:57:52
|
|
|
crackpot kirjutas: |
maja võidab alati. |
See lause peab igavesti kõigil pealuusees olema! Kõigil! Taxify pole erand. Erandeid polegi.
|
|
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
crackpot
HV kasutaja

|
18.05.2017 21:19:52
|
|
|
SSD kirjutas: |
Miks hea. Juriidliselt on kõik korrektne, täpselt samamoodi nagu taxify oma teenuse pakkumisest arvab. |
Ma ka ei saa aru, et milles probleem. Sõbrad tahavad peolt-peole sõita ja pärast koju. Ma tahan ka peole ja koju, ja lepime sõpradega nii, et mina olen kainekas ja jagame sõidukulu. Just nii need jagajad end reklaamivad ju. |
Kui siin nüüd kangutama hakata - kas SIM kaardid e erinevad nr-id ja kasutajakontode regamine võimaldaks ise enda sõpra mängida?
Seadmepõhist blokki fy-lt vist ei ole, mõned põhimõtteliselt ja peast taksojuhid kasutavad joomalt koju minnes fy privaate (ja jätavad teenuse eest tasumata), kõnekaardi stardikad 1.- €/tk (kas ka sama meili saab kasutada, ei tea, aga meiliadred nagunii tasuta).
Selliselt vaadates saaks tunninõuded 1.5 tööd ja 90% aktsepteerimist ise paari telefoniga suht kiirelt ära teha, et "garantii" saada.
Kus ja milles ma mööda lasen, tundub liiga lihtne scam scam-masterite eneste vastu?
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
19.05.2017 02:13:11
|
|
|
Ma ka ei saa aru, et milles probleem. Sõbrad tahavad peolt-peole sõita ja pärast koju. Ma tahan ka peole ja koju, ja lepime sõpradega nii, et mina olen kainekas ja jagame sõidukulu. Just nii need jagajad end reklaamivad ju. |
tsitaat: |
Antud autojuhi puhul oli tavapärasest oluliselt enam sõite ühe konkeetse kliendiga ja käitumismuster viitas planeeritud pettusele. Muuhulgas sõitis sama klient Viimsist kesklinna, kus sõit oli jagatud kolmeks järjestikuseks eraldi tellimuseks |
Ma ei poolda üldse seda platformi ja nõdrameelsete kullaotsijate lüpsmist, aga siin on selgelt viide vastulüpsmisele
Vaevalt te keegi oma virmaomajadest sellist asja tauniks.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
19.05.2017 08:54:50
|
|
|
Aastavahetusel fy ei garanteerind midagi. Ennustas lihtsalt kohvipaksu pealt.
Uber garanteeris 45€/h ja ma sain kenasti pea terve öö selle kätte.
pole ma kunagi fy garantiid saand kuna alati on 6 tunniga kassa kõrgem. Abtud juhul üritati tuttavaga kokku mängides võimalikult kaua sõita ja samas väike kassa saada, et siis see mingi 60-70eur garantiid kätte saada mis lõpuks 100sr puudu jäi.
Kui tellimus tuleb 24km kauguselt ja see völjaspool su raadiust siis tühista paalju jaksad. Ei mõjuta midagi.
Ma olen ennegi juba siin öelnud - kui ei tea siis pole ka mõtet luuletada.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
crackpot
HV kasutaja

|
20.05.2017 23:13:00
|
|
|
Marto. kirjutas: |
Aastavahetusel fy ei garanteerind midagi. Ennustas lihtsalt kohvipaksu pealt.
Uber garanteeris 45€/h ja ma sain kenasti pea terve öö selle kätte.
pole ma kunagi fy garantiid saand kuna alati on 6 tunniga kassa kõrgem. Abtud juhul üritati tuttavaga kokku mängides võimalikult kaua sõita ja samas väike kassa saada, et siis see mingi 60-70eur garantiid kätte saada mis lõpuks 100sr puudu jäi.
Kui tellimus tuleb 24km kauguselt ja see völjaspool su raadiust siis tühista paalju jaksad. Ei mõjuta midagi.
Ma olen ennegi juba siin öelnud - kui ei tea siis pole ka mõtet luuletada. |
Mõjutab.
Sul ei ole garantiid vaja läinud, sinu tellimusi ei mõjuta.aktsepteerimis% ei mõjuta.
Aga kui sa tahad seda garantiid saada, sest kassa ei jooksnud täis, siis on "aktsepteeri 90% KÕIKIDEST tellimustest" ja sinu äpis parajaks toksitud raadius ei loe.
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.05.2017 23:15:49
|
|
|
Kasutasin Taxify teenuseid täna ja sõidu lõpus küsisin taksojuhilt, kas ta ta võiks mulle mu reitingu öelda. Ütles, et seda tuleb küsida enne sõidu algust. Hiljem nad seda enam ei näe.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
20.05.2017 23:20:12
|
|
|
Lähen taxifyga sõitma. Hirm on, aga mis siis, riskin.
|
|
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.05.2017 23:22:46
|
|
|
Lähen taxifyga sõitma. Hirm on, aga mis siis, riskin. |
Ära karda. Ma sõitsin päris hirmuäratava juhiga (suur, turske ja ilma kaelata), kes osutus päris toredaks tüübiks. Pani plaadilt Stingi mängima ja küsis, kas raadio on OK. Mis mul ikka Stingi vastu olla saaks
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.05.2017 23:28:07
|
|
|
Lähen taxifyga sõitma. Hirm on, aga mis siis, riskin. |
trepikoda nr4 to trepikoda nr1?
Mis siin karta, üldiselt mul poogen, mis auto on, peaasi et liiguks ja kohale viiks. mingi display juhi kõrval ja ruskoje radio asemel elmari kuulmine ei pane mind extra raha maksma
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |