Jälle tojotsi saag käib jälle
Mõni elupõhine Saabifanatt ka meil leidub? Nimelt 2L turbota mahlapakk vaja 2L turboga mahlapaki asemele liigutada.
Sellega seoses 1-2 küsimust tekkinud.
Jälle tojotsi saag käib jälle
Mõni elupõhine Saabifanatt ka meil leidub? Nimelt 2L turbota mahlapakk vaja 2L turboga mahlapaki asemele liigutada.
Sellega seoses 1-2 küsimust tekkinud.
Audil on valikus selliseid värve, millest Lexuse omanik võiks vaid unistada viskame listi näiteks "Merlin Purple", "Nardo Grey", "Java Green", "Glut Orange".
Enda peres oleval Audil on näiteks värviks "Daytona Grey Pearlescent", mis oli ka 2009 aastal audil üks äärmiselt haruldane värv, mille hind lisavarustuses oli tuhandetes. USAs 2015 aastalgi oli veel hinnaks 3900 dollarit. Kahjuks viimastel aastatel on Audi seda praktiliselt kõigele pakkuma hakanud, ennem oli see värv vaid S-line/S/RS masinatele. Nüüd midagi erilisemat tellides võtaks vist Merlin Purple'i, väga ilus toon.
Just täna sõitis üks Merlin Purple Audi RS6 C7 viru juures mööda, arvasin et eestis selliseid väga ei liigu.
kui on hall metallik, pole romulast plasti või ukse panemisega muret. mul on keldris focusele kaks hallmetallik ust, mis oleks vaja üle värvida.
kunagi sai osaletud ühe civicu värvimises. oli vaja katus karestada. kasutada olid nõudepesukäsnade viltpooled ja vesi. katusele kulus päev. samal ajal kruvis kaks meest plasti ja polstrit maha. läks koos kokkupanemisega selle peale ca 2 nädalat. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Sõitsin täna kahe tojota vahel, ees länkar, taga is250(kena tibi), õnneks uimerdati rahulikult ja kärukonksuga länkar ning "misseepikivaheon" naisteauto äkkpidurdusi ei teinud
Pätu, ükssarvikupeerupuru segamisel ja värvimisel on siiski vaks vahet. mina ei värvinud vaid nägin kõrvalt seda protsessi. ma olin siis abiturjendijumbu ning sõbra isa lukksepatöökojas abiline. minu laeks jäid ühe siksi küljekarbid, mida keegi teha ei viitsinud ning mis mulle vahetada usaldati. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Sidrun käis korralises hoolduses, 148€ taheti (kolmas käimine)
Kahtlaselt vähe läks
Lisaks tule korra tagasi minna, geneka rihma peab ära vahetama...... rihma hinnaks pandud 25€, ma leidsin 1 minutiga netist 4 rihma 8-12€
Kohe ei vahetatud, sest sees pole, krd siiberauto _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
kujutan ette juba mis häält esimese vihmaga see 8 eurone rihm teeb
Pätu kirjutas:
Sai tiir päälinnas käidud. Maanteel 110 spido järgi. Enamus sõitsid nagu postist mööda. GPS-i järgi 105 km/h.
Ma sõitsin täna 172ga GPS järgi _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
kujutan ette juba mis häält esimese vihmaga see 8 eurone rihm teeb
Pätu kirjutas:
Sai tiir päälinnas käidud. Maanteel 110 spido järgi. Enamus sõitsid nagu postist mööda. GPS-i järgi 105 km/h.
Ma sõitsin täna 172ga GPS järgi
Ei oska öelda, ma lihtsalt guugeldasin, palju need maksavad _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Peab ka minema kuu lõpus oma roikaga, vist nii väikse summaga hakkama ei saa.
jeesus188 kirjutas:
Kahtlaselt vähe läks
Lisaks tule korra tagasi minna, geneka rihma peab ära vahetama...... rihma hinnaks pandud 25€, ma leidsin 1 minutiga netist 4 rihma 8-12€
Kohe ei vahetatud, sest sees pole, krd siiberauto
Kahtlaselt vähe läks
Miks vähe, mul naise tseeneljal hooldused ka enamasti 140-150€ vahel (Vehos)
Viimati läks küll üle 400€ kuna tehti 120kkm hooldus. Läbisõit küll vaid 75kkm aga vanust autol 9 aastat juba.
Kahtlaselt vähe läks
Miks vähe, mul naise tseeneljal hooldused ka enamasti 140-150€ vahel (Vehos)
Viimati läks küll üle 400€ kuna tehti 120kkm hooldus. Läbisõit küll vaid 75kkm aga vanust autol 9 aastat juba.
Esimene kord läks 200, teine 230 vms, nüüd 150.
48k km
Prantslased pidid ju eriti kulukad olema siinse jutu järgi, seni nagu ei saa aru _________________ This message was sent from space using stargate
Mul pole kunagi alla 300 läinud vehos/catweesis _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
No ma käin üldse silberis hoolduses, kuigi tunnihind polnudki vist väga kallis _________________ This message was sent from space using stargate
No jõhvi või päälinna ka sp sõitma ei hakka _________________ This message was sent from space using stargate
Miks ise ei hoolda? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Vist ei tohi veel, autol vanust 2,5a _________________ This message was sent from space using stargate
Kes keelab? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Milleks garantii kui ise oskad remontida? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Oskan vä?
Ok, eks järgmine aasta katsetan _________________ This message was sent from space using stargate
No ma oskan, aga see on keelatud. Shippida ka ei tohi, aga mul on. Tegelt uue auto ostsingi just seepärast et ei viitsi ise remontida.
Mul sai neist igast saanidest küllastus. Vana auto tahab hoolt! Aga kui teda pole?
Iga uus on varsti vana _________________ This message was sent from space using stargate
Just, tuttava meelest pidi ka 200K peal 1.6 diisel Passat laiali lendama.
Seega paneb mõtlema palju neid Leedus keritakse. Hetkel 240K ees ja häda pole midagi.
Superbi 38K pole ka midagi välja toonud.
Ja on suur hulk inimesi, kes on kindlad, et just vanasti tehti häid autosi.
Vanasti ehk 10+ aastat tagasi. Nii hea on oma vana "pann" neile hea raha eest maha müüa.
Ma olen ka eelmised autod ostnud teise- või kolmandaringikad. Enam ei piina ennast ja võtan uue, täpselt sellise varustusega nagu tahan ja ilma igasuguste "üllatusmunadeta" (sõltumata sellest, kuidas või kus sa ostueelse ülevaatuse teed, on hiljem ALATI midagi välja ujunud).
jeesus188, palju sa 48k peale remontinud oled oma uut? Pole ju peale õli ja möne rihma tehtud ka midagi. Vaata mis maksavad rihma ja survelaagri vahetused..
jeesus188, palju sa 48k peale remontinud oled oma uut? Pole ju peale õli ja möne rihma tehtud ka midagi. Vaata mis maksavad rihma ja survelaagri vahetused..
Uus tahab ka hoolt, et võimalikult kaua uus püsiks. Ette tegemine on esiti kallim. Pöhja all pole mastiksit enam nt.
Mida remontinud?
Korralises hoolduses vaid käinud, seni peale geneka rihma (mida pole veel vahetatud), pole midagi nagu remonditud.
Vast etteantud õlid, värgid vahetatud _________________ This message was sent from space using stargate
Vend ei pidanud kuni 150K midagi maksma + masu aja soodukas
Mina maksan Superbi eest jah...aga ainult hooldus. Muidugi ma ei ütleks, et nüüd nad hoolduselt teenida ei üritaks (see kasvav trend).
Vend ei pidanud kuni 150K midagi maksma + masu aja soodukas
Mina maksan Superbi eest jah...aga ainult hooldus. Muidugi ma ei ütleks, et nüüd nad hoolduselt teenida ei üritaks (see kasvav trend).
See et hoolduse maksumus ei kajastu hoolduse hinnas või et uuele autole on soodne kaskopakkumine jms. on lihtsalt natuke kavalam hinnastamine. Tasuta lõunad.
Uus tahab ka hoolt, et võimalikult kaua uus püsiks. Ette tegemine on esiti kallim. Pöhja all pole mastiksit enam nt.
Mida remontinud?
Korralises hoolduses vaid käinud, seni peale geneka rihma (mida pole veel vahetatud), pole midagi nagu remonditud.
Vast etteantud õlid, värgid vahetatud
Uus Hyundai i30 paistab küll olevat suunatud väga otseselt Škodaga võistlema. Olemas on nii mõistlik turbomootor kui "DSG" kast, kui see kedagi huvitama peaks. Välimus ka tonnides etem.
Mida remontinud?
Vast etteantud õlid, värgid vahetatud
mis on hooldus ja mis on remont? kas remont on tasuta? kas hooldus on tasuta?
Mitte halligi ei saanud aru
Katki pole midagi läinud, 3 hoolduse peale on kulunud ca 600€ 2,5a peale (järgmine on järgmine aasta).
Loodan, et said targemaks _________________ This message was sent from space using stargate
Sa ikka tead, et värv on värvimise protsessi juures kõige odavam asi? icon_biggrin.gif
Jah, töö on see, mis kõige rohkem maksab. Aga millest see möla siin alguse sai ? Ma väitsin, et see on kallis ja seda, et kui tahad originaaltulemust, ei ole kahjuks midagi muud peale esinduse paraku valikus. Hinnapakkumine esistange värvimiseks suurusjärgus 400 euri võiks anda indikatsiooni, palju kogu masina ülevärvimine maksma võiks mitta. Pole siin mõtet heietada 2k'st eurist, pigem on see number 2x2.
Mis imemoodi see esindus siis värvib? Esindusest on tunduvalt odavamaid väga heal tasemel kohtasid ka olemas...mõni on kindlasti parem kui unelmate esindus ise. Ma ei imesta kui seda teenust üldse mujalt sisse ostetakse.
mis on hooldus ja mis on remont? kas remont on tasuta? kas hooldus on tasuta?
Hooldus on võrdlemisi täpselt planeeritav kulu - iga X kilomeetri tagant või korra aastas tehtav kontroll ja kuluvedelike/-materjalide vahetus/määrimine jms (reeglina vastavalt tootja hooldeplaanile). See on see asi mis on hädavajalik, et ei tekiks ettenägematuid väljaminekuid kui midagi ootamatult katki läheb.
Remont on nende juppide ja sõlmede vahetus mis on kas loomuliku kulumise või (enamjaolt) puuduliku/hilinenud hoolduse tõttu purunenud ja vajavad väljavahetust. Reeglina remont ei ole ülearu ette planeeritav.
Garantiilise sõiduki puhul reeglina remondivajadust ei teki kui omanik ise rumal pole (tõsi, garantii korras parandatavad asjad tekitavad viisakalt öeldes ebamugavust, kuid see on tsipa teine teema).
Vanemate sõidukite puhul kipub reeglina nii olema, et teed oma hoolduse (st. kuluvate vahetuse/kontrolli) ja seejärel saad nimekirja asjadest mis vajaks vahetust - remonti (mida vanem sõiduk seda suurema tõenäosusega taoline vajadus on... hästi hoitud ja hooldatud masina puhul reeglina erilisi ootamatusi ei teki). Ehk, et jah, midagi kannatab planeerida ja sõltuvalt sõiduki väärtusest on reeglina plaan B metallipress ja uus samaväärne 4-rattaline järelturult.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.