Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Telia Eesti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 198, 199, 200  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 03.05.2017 20:10:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

KUI see on VoLTE kala, siis nüüd peaksime aru saama, miks ei lasta suvalt kõiki telefoni VoLTE peale üle minna.

See pole VoLTE kala ju

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

sõnum 03.05.2017 20:17:32 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

KUI see on VoLTE kala, siis nüüd peaksime aru saama, miks ei lasta suvalt kõiki telefoni VoLTE peale üle minna.

See pole VoLTE kala ju

Mõni räägib siin S7st ja teine sonyst. Võta siis kinni kas on või ei ole.

Omaenda töötelefon oli kunagi Samsung Galaxy (0) või 1 kuidas soovite, koomas oli ta poest tulles ja koomas oli ta kasutades. Kõne algatamisel valisid numbri ja vajutasid seda rohelist toruga klahvi, siis ootasid mingi kerge 30sek kas ekraanil muutusi on, ei olnud, siis proovisid sellest hangunud seisust kuidagi edasi saada. Ühesõnaga raske juhus.
S2 oli tippklass nutitelefonide androidi maailmas, muretu.

Hetkel saab iOS telefonil päevas ikka korralikult kõnesid tehtud nii laua kui mobiili numbritele, ütleme nii, et kui kõne algatad siis kutsub ja vastuvõtmine on iseasi aga uuesti pole pidanud valima.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.05.2017 20:20:28 vasta tsitaadiga

No siis loe hoolikamalt postid järjest läbi, siin tekstis vaid 1 S7 vaid oligi, ülejäänud mitte volte mudelid
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 03.05.2017 20:26:26 vasta tsitaadiga

Endal kalab Telia pidevalt tallinna lahel kõned ei hüppa ühest mastist teise üle ja aitab vaid uuesti helistamine.
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 03.05.2017 20:28:53 vasta tsitaadiga

Ei oska öelda, milles teil nende toonidega probleem on, aga mul igatahes Samsungiga seda pole. Võib-olla mingi kalliste telefonide probleem.
Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.05.2017 08:50:57 vasta tsitaadiga

seda tuleb ikka ette, et ei kutsu. Kõigil opekatel tuleb.
Küll aga on Telia ainus operaator, kes SIMi lambist lihtsalt võrgust välja lülitab icon_lol.gif Sellist toredust pole teistel kohanud icon_cool.gif

indrpo
HV Guru

sõnum 04.05.2017 09:00:42 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
seda tuleb ikka ette, et ei kutsu. Kõigil opekatel tuleb.
Küll aga on Telia ainus operaator, kes SIMi lambist lihtsalt võrgust välja lülitab icon_lol.gif Sellist toredust pole teistel kohanud icon_cool.gif

See SIMi sulgemine on sul ikka hinge peal. Ma tahaks teada mis selle sulgemise põhjus oli sest minu tuttavatel pole iseenesest SIM kaarti kunagi suletud ja minuteada ei saa seda teha ka mingi arvuti või masin ning seda ei tehta ka ilmselt lühema võlgnevuse tagajärjel.
Kui tahad teada saada miks see juhtus, saada mulle PS oma number, see number mis sul profiilis, ei ole igatahes see.

PS. kui number ei kutsu ja kohe vastab, äkki on tegemist ülikiire kõnega icon_biggrin.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.05.2017 09:08:51 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

See SIMi sulgemine on sul ikka hinge peal. Ma tahaks teada mis selle sulgemise põhjus oli sest minu tuttavatel pole iseenesest SIM kaarti kunagi suletud ..

Vaevalt et sinagi saad teada, miks need numbrid suleti, lihtsalt "kvaliteetoperaatori" kohta, kes küsib seetõttu ka kõrgemat hinda, on see naljaks juhtum. Mul olid vaiksed ajad, keegi ei saanud mulle oma muret kurta icon_cool.gif
Samas pandi kinni ka üsna oluline number icon_rolleyes.gif ehk siis seda nalja jätkub veel kauaks, kuniks ma ära tüdinen meenutamast, kui "kvaliteetne" kõik on. icon_lol.gif

indrekp kirjutas:
Kui tahad teada saada miks see juhtus, saada mulle PS oma number, see number mis sul profiilis, ei ole igatahes see.

Põhjus, et see number pole hetkel Telias, ei anna põhjust öelda, et "see number pole see" icon_evil.gif

nunnu
Kreisi kasutaja
nunnu

sõnum 04.05.2017 09:14:22 vasta tsitaadiga

Telia mida te teete?

Seoses hinnakirja muudatusega:
Telia kirjutas: "Kui Te ei soovi muutunud tingimustel teenuse kasutamist jätkata, on Teil soovi korral võimalik teenuse leping üles öelda ilma leppetrahvita, teatades selles Teliale enne 30.04.2017.a."
Mina kirjutasin 17.04.2017 "Käesolevaga teatan, et soovin lõpetada koduste teenuste kliendilepingu aadressil ****** tulenevalt Teie 28.0.32017 saadetud kirjas sisalduvast teabest hinnakirja muutmisega seoses, sealhulgas soovin lõpetada seadmete kasutuslepingud **** ja **** ilma leppetrahvita."
Telia kirjutas: "Kui Te soovite siiski lepingust loobuda siis on Teil seda võimalik teha Telia esindustes või e-kirja teel täpsustades selleks oma isikukoodi ning kuupäeva millal Te soovite teenusest loobuda. 30 päeva jooksul pärast lepingu lõpetamist tuleks Teil ruuter ja digiboks koos laadijatega tagastada Teile sobivasse Telia esindusse. Ruuteri tähtajalise lepingu ennetähtaegse lõpetamisega ei kaasne Teile käsitlustasu kui Te loobute lepingust enne 30.04.2017 kuupäeva. Teie digiboksi rendileping on tähtajatu."
Seadmed tagastasin esindusse 2.05.2017 ja seal kontrolliti üle, et leppetrahvi ei tuleks ja teenus on välja lülitatud.

Täna saabus arve kus on kirjas muu hulgas Lepingu ennetähtaegse lõpetamise hüvitis (17.04.17...30.04.17) 44.50€.

indrpo
HV Guru

sõnum 04.05.2017 09:42:46 vasta tsitaadiga

jägaja, Niisama hädakisa ei tõesta midagi. Uurid ise Teliast probleemi põhjuse ja annad teada või uurin PS ise? Kellegi SIMe ei suleta niisama, oli siis tehniline rike või oli see võlg, mõlemad on head põhjused. Ma usun, et su enda uudishimu on sama suur kui minu oma.

nunnu, miks sa asja siis nii riski peale viisid, ei kaasne käsitlustasu kui loobute lepingust enne 30.04.2017 mille all on mõeldud seadme üüri või siduvuslepingut. 02.05.2017 on süsteemi järgi peale seda. Inimene võib ju kontrollida mida iganes aga arveldussüsteem teab, et sinu seadmed toodi esindusse 02.05.2017
Ühesõnaga mine esindusse või kirjuta taaskord meilile, kurda muret ja tõenäoliselt tühistatakse arve ära.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 04.05.2017 09:45:02 vasta tsitaadiga

indrekp, No ta lõpetas ju lepingu õigeaegselt ära. Seadmed viis 02.05 tagasi, sest see on ju lubatud
tsitaat:

30 päeva jooksul pärast lepingu lõpetamist tuleks Teil ruuter ja digiboks koos laadijatega tagastada Teile sobivasse Telia esindusse

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.05.2017 09:49:36 vasta tsitaadiga

indrekp, küsisin ülemustelt, mingi telia poolne bläkk oli. Võlga paari nädalasel numbril vist olla ka veel ei saa. Ja miks suleti just need uued numbrid?
No oli, mis oli.
Lihtsalt ka sellised juhtumid on võimalikud. Juhtuda võib kõike.

bladerunner
HV Guru

sõnum 04.05.2017 11:25:27 vasta tsitaadiga

jeesus188, nunnu postitusest ei selgu, et kas ta ikka teatas Teliale oma isikukoodi ja lepingu lõpetamise soovitud kuupäeva või lõpetati leping tegelikult alles seadmete tagastamise hetkel.
Võimalik on muidugi ka lihtsalt arveldussüsteemi viga. Ikka juhtub. Andku teada ja tühistatakse vastav arve.

softis
HV Guru
softis

sõnum 04.05.2017 13:23:56 vasta tsitaadiga

Ma saan aru, et jägaja ei viitsi süveneda ise ka tegelikku põhjusesse ja lihtsalt vingub veel aastaid niisama selle üle? icon_rolleyes.gif
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 04.05.2017 13:53:07 vasta tsitaadiga

IMO on ka põhjust vinguda. see pole ometi mingi pisike möödalask. sellise apsuga võivad teoreetiliselt isegi rahalised kahjud tekkida icon_rolleyes.gif

vingun oma teemal ka. sain ükspäev oma Telia ja Diili lõpparved kätte. kenasti oli mõlema paketi hinnast küsitud kuue päeva jagu.
aga õeperelt võeti 18 päeva eest kogu raha! suurusjärk mis mitte millegi eest võeti on kuskil 15 ja 20€ vahel. jälle pisike aps? kupatasin nad kohe Teliat kottima (ilmselt oleks isegi läinud).

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.05.2017 14:06:02 vasta tsitaadiga

softis, aastaid ei sa vinguda, kuna see toimus vist viimase kalendrikuu sees. No hiljuti, Telia ajastul, igatahes.
Ja ega mul süüvida millessegi pole. Selleks on kontori poole peale inimesd, kes kliendihalduriga vastaval teemal suhtlevad, kui probleeme peaks tekkima või mingit teenust vaja tellida.

Ma saan ainult nii palju vinguda, et lähinädalatel antud uued numbrid lakkasid lambist töötamast. No lõunaks saadi uuesti tööle.

nunnu
Kreisi kasutaja
nunnu

sõnum 04.05.2017 18:40:15 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
jeesus188, nunnu postitusest ei selgu, et kas ta ikka teatas Teliale oma isikukoodi ja lepingu lõpetamise soovitud kuupäeva või lõpetati leping tegelikult alles seadmete tagastamise hetkel.
Võimalik on muidugi ka lihtsalt arveldussüsteemi viga. Ikka juhtub. Andku teada ja tühistatakse vastav arve.

Lepingust lõpetamise avalduse esitasin 17.04 nagu kirjas. Teliaga oli kokkulepe, et lepingu viimane päev on kuu lõpp ehk 30.04. Seadmed tuli tagastada 30 päeva jooksul ehk 30.05. Mina viisin seadmed 02.05 kokkulepitud esindusse, kes need vastu võttis ja üleandmis aktid koostas. Ma ei ole 02.05 lepingut lõpetamas käinud, vaid täitsin oma kohustuse seadmete üle andmisel.

indrpo
HV Guru

sõnum 04.05.2017 19:55:28 vasta tsitaadiga

nunnu kirjutas:
bladerunner kirjutas:

Lepingust lõpetamise avalduse esitasin 17.04 nagu kirjas. Teliaga oli kokkulepe, et lepingu viimane päev on kuu lõpp ehk 30.04. Seadmed tuli tagastada 30 päeva jooksul ehk 30.05. Mina viisin seadmed 02.05 kokkulepitud esindusse, kes need vastu võttis ja üleandmis aktid koostas. Ma ei ole 02.05 lepingut lõpetamas käinud, vaid täitsin oma kohustuse seadmete üle andmisel.

Lugesin veelkord hoolikalt su kirja läbi. Ruuter oli tähtajalisega ning digiboks üüriga.
Tähtajalise lepingu lõpetamisel kaasneb alati trahv kuid Telia on eelmainitud olukorrale teinud erandi, kui hind muutub, on kliendil õigus ilma lisakuludeta teenus üles öelda seega katkestada ka kehtiv tähtajaline seadmeleping
Samas oli esimestes ridades kirjas, et lisaks teenuse lepingu üles ütlemisele, oleks pidanud ka seadmete lepingu kuni 30.04.2017 lõpetama sest aprillikuu oli aega teenus kokku pakkida ja lõpetada.
Küllap sealt see ämber ikka sisse tuli ja automaat ei arvestanud mai kuus enam ülesütlemis erisusega.
Igal juhul teeb Telia sulle arve tühistamise leppetrahvi osas kui neile teada annad. Teada on parem anda igal juhul, muidu jätkab automaat su piinamist ja jõuad inkassoni välja ning kliendireitinguks saad negatiivse.
tagasi üles
nunnu
Kreisi kasutaja
nunnu

sõnum 04.05.2017 20:04:32 vasta tsitaadiga

indrekp, loe nüüd 9:14 kirjutatud posti uuesti. Minu avaldus sisaldabki ju seadmete kasutuslepinguid mille numbrid on HV s tärnidega asendatud. Teliat on teavitatud. Raske on rahulikuks jääda kui vestluspartnerid ei süvene.
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.05.2017 20:46:15 vasta tsitaadiga

nunnu, loe nüüd uuesti. Telia tegi sulle erandi icon_cool.gif
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 04.05.2017 21:50:27 vasta tsitaadiga

indrekp, Telia esindajana HV-s:
tsitaat:
vingun oma teemal ka. sain ükspäev oma Telia ja Diili lõpparved kätte. kenasti oli mõlema paketi hinnast küsitud kuue päeva jagu.
aga õeperelt võeti 18 päeva eest kogu raha! suurusjärk mis mitte millegi eest võeti on kuskil 15 ja 20€ vahel. jälle pisike aps? kupatasin nad kohe Teliat kottima (ilmselt oleks isegi läinud).

selgita! sul on alati vabandus varnast võtta!

edit: ma isegi ei tea kui ammu sai Telia iseteeninduses kontaktmeil ära muudetud ema lautelefonide osas (ilmselt 2015a sügis) ja jätkuvalt tulevad need arved mu meilile! just tuli järgmine!
kvaliteet hakkab silma ainult võimetuses ühineda, ikka veel!?
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 04.05.2017 22:14:14 vasta tsitaadiga

arm2004, kuidas on lepinguline arvestus kokku lepitud. Kas kuupõhine või proportsionaalselt päevapõhine?

Saad vastaval arve. Diil on juba Emt aegadest olnud kuupõhine. Kliendid eeldavad ja harjunud, et esitatakse kasutatud päevade eest. Ma keelduks arveldusasju arutlemast, kuna vaidluses jääb edukaks see kel on lepingu ja arvete eristuse pärimise võimalus.

Ma usun, et kunagi jõutakse paketipõhise arvestuse juurest mahupõhise juurde. Loeme volte ja andmeside bitid baidi kokku ja esitab arve. Pole ka keskil kobiseda.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 04.05.2017 22:57:42 vasta tsitaadiga

Pailaps, ma olin üle kümne aasta klient, õemees EMT algusaegadest (esimesed Marlborod pätsasin talt, Nokia 1910 ajal). ehk ära kohtle mind kui mingit juuniorliiget!
VoLTE on omaette naljanumber! Sony X teemas kadus see kellelgi peale kaebusi kutsungitooni kaebusi icon_lol.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.05.2017 07:59:42 vasta tsitaadiga

arm2004, ära arva, et ma su raamatupidaja olen ning ära kohtle mind nagu Telia pressiesindajat või pretensioonide osakonda. icon_smile.gif

Tehnilisest poolest oskan ehk midagi öelda aga see on ka kõik.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 05.05.2017 10:13:46 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
....ära kohtle mind nagu Telia pressiesindajat või pretensioonide osakonda. icon_smile.gif

Tehnilisest poolest oskan ehk midagi öelda aga see on ka kõik.

Minu meeles räägib siin keegi tehnilisest poolest 10% ja ülejäänu on nagu muu taseme "isiklik" arvamus. icon_rolleyes.gif

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 05.05.2017 12:01:28 vasta tsitaadiga

indrekp, aga miks sa siis väga mitte-tehnilistes küsimustes küsimustes viskud Telia kaitsele? alati ja igalpool?
ainult siis distantseerud kui küsitakse midagi millele sa ei saagi vastust anda. ja tegelikult sa ei saa vastust anda põmst ühelegi küsimusele, aga ikka üritad. infinite loop icon_rolleyes.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 05.05.2017 12:08:47 vasta tsitaadiga

Selliste kohta öeldakse, et üritab olla veel usklikum kui paavst ise. icon_lol.gif
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 05.05.2017 12:36:13 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Selliste kohta öeldakse, et üritab olla veel usklikum kui paavst ise. icon_lol.gif

on see siis keelatud siin? alati on poolehoidjad ja vastu olijad icon_rolleyes.gif

Minu teada saad sa ülesse öelda eKodu teenuse lepingu ilma mingi leppetrahvita (tähtajalist eKodu pole minuteada kunagi sõlmitudki). Seadmekasutuslepingu Tähtajalise kasutusega ruuteri peale ülesse öeldes saad ikkagi leppetrahvi nii nagu sulle saadeti. Tegemist on kahe eraldi lepinguga lihtsalt. Jah, nad on omavahel väga seotud ...
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 05.05.2017 12:42:49 vasta tsitaadiga

Miks keegi peaks üldse tähtajalise rendilepingu võtma? icon_rolleyes.gif Eriti pointless diil oleks see ju.
Mul oli ka hiljuti üks juhtum Teliaga, üks hetk esitati mingi 200 eurine leppetrahv pärast seda kui seadmed olid tagastatud. Kui uurima hakkasin, siis hakkas teenindaja ka mulle mingist tähtajaliset seadmerendilepingust seletama...no kui loll peab olema, et selline leping sõlmida icon_lol.gif
Lõpuks asi lahenes, viga oli muidugi Telia poolne... keegi oli unustanud nende süsteemi märkida, et seadmed on tagastatud ja selle pärast esitatigi nende seadmete eest arve leppetrahvi kujul.
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 175
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.05.2017 12:48:49 vasta tsitaadiga

"Luupi" läheb kindlasti sest need kommentaarid millele vastatakse on ühed ja samad aga ma tõesti ei oska kommenteerida mingeid arveldusteemasid, miks üks või teine sai sellise ja sellise arve, äkki oleks õigem koht küsida mõnda asja Teliast otse.

Eelmainitud kliendil oli tähtajalise siduva lepinguga ruuter (mida saab klient ka täna küsida kui läheb adsl pealt vdsl peale, maksab 19€ ja on kaks aastat klient, nagu vanasti oli)
Teine leping oli tavaline digiboksi üürileping.
Viimasega saad trahvi ainult siis kui peale lepingu lõpetamist 30 päeva jooksul seadet esindusse ei vii, esimese lõpetamisega saad kohe trahvi kätte. Klient lihtsalt pidi saama erisoodustuse telia vastutulekul kuna hind teenusel muutus ja kliendil on õigus lõpetada probleemideta. Sellega on erinüansse, näiteks nutipaketiga mobiilid jms. Seega on juristi vaja et sotti saada.
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 05.05.2017 12:52:49 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
Miks keegi peaks üldse tähtajalise rendilepingu võtma? icon_rolleyes.gif Eriti pointless diil oleks see ju.
Mul oli ka hiljuti üks juhtum Teliaga, üks hetk esitati mingi 200 eurine leppetrahv pärast seda kui seadmed olid tagastatud. Kui uurima hakkasin, siis hakkas teenindaja ka mulle mingist tähtajaliset seadmerendilepingust seletama...no kui loll peab olema, et selline leping sõlmida icon_lol.gif
Lõpuks asi lahenes, viga oli muidugi Telia poolne... keegi oli unustanud nende süsteemi märkida, et seadmed on tagastatud ja selle pärast esitatigi nende seadmete eest arve leppetrahvi kujul.

ehk siis tegemist teenindaja eksimusega icon_confused.gif

Seadmekasutuslepinguid on kolme tüüpi.
Seadme üür - tähtajatu, ehk kasutad ja maksad seadme eest kuutasu seni kuni kasutad. Varasemad lepingud oli 3 aastase pikkusega ja said seadme endale lõpuks.
Tähtajaline kasutus - tähtajaline 2 aastat, ehk said seadme tasuta (olenes kampaaniast, kliendistaatusest ja asukohast) või väga soodsalt 19 € eesti. Ennetähtaegsel lõpetamisel maksid leppetrahvi, kui tagasi ei viinud siis said veel kahjutasu otsa veel.
Tähtajatu kasutus - PON või raadiotelefoni terminal, mida kasutasid ja ei maksnud (või loe kuutasu sees). Tagasi ei viinud siis said kahjutasu arvele .
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 05.05.2017 12:54:58 vasta tsitaadiga

ja jälle sa vastad küsimusele mida su käest ei küsitudki icon_lol.gif
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 05.05.2017 12:56:42 vasta tsitaadiga

indrekp ümmarguste vastuste generaator. Teadagi, kust õpitud icon_cool.gif
pois11
HV Guru

sõnum 05.05.2017 15:25:41 vasta tsitaadiga

Huvitav kas Telia info@telia.ee jätab mõnikord küsimusele vastamata ka? Mul üks tehniline probleem aga kolmapäevast saati pole keegi vastanud.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 05.05.2017 15:26:27 vasta tsitaadiga

pois11, jätab ikka. Korduvalt kogenud seda.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.05.2017 15:30:39 vasta tsitaadiga

Mulle täitsa vastus tuli 24h jooksul (kuigi olin asja juba korda saanud).
Nimelt Pargi äppi on uuendatud ja pidi uuesti autentimise tegema.

Tervist

tsitaat:
Tänan Teid pöördumise eest.

Soovitan Teil kustutada rakendus telefonist ja laadida uuesti alla, peale seda ei tohiks enam sellist viga esineda. Seoses netiühenduse puudumisega soovitan üle vaadata, et auto numbri kirjutamisel ei oleks tühikut sees, mingil põhjusel see tekitab rakenduses netiühenduse puudumise veateadet, kuigi ilmselt rakenduse uuesti installimine lahendab ka selle mure.

Andke palun tagasisidet, kas sellest oli abi.

Kõike parimat soovides,
Telia ärikliendi teenindus
Telefon: 1551
Online Abi: www.telia.ee/abi

Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 362
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.05.2017 15:33:45 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
Huvitav kas Telia info@telia.ee jätab mõnikord küsimusele vastamata ka? Mul üks tehniline probleem aga kolmapäevast saati pole keegi vastanud.

Ei ole seni jätnud kuid sõltub küsimusest, kas vastab teenindaja kohe ja oskab vastata või suunab vastavale eksperdile, viimasega võib aega minna.
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 05.05.2017 17:07:17 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
pois11 kirjutas:

Ei ole seni jätnud kuid sõltub küsimusest, kas vastab teenindaja kohe ja oskab vastata või suunab vastavale eksperdile, viimasega võib aega minna.

Helistati siiski kenasti tagasi ja öeldi, et tegelevad esmaspäev sellega. Lisaks pean mõned täpsustavad detailid neile edastama.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.05.2017 09:22:33 vasta tsitaadiga

Miks neid ostuöö hindu/kaupa päeval ei näita?
Ok, saan aru, et osta saab öösel, aga kaupa võiks siiski näidata.
Eile õhtul korra piilusin, mõtlesin, et vaatan täna pikemalt, aga tutkit vasja
"Vaatan lähemalt" link ei vii kusagile

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 10.05.2017 09:23:47 vasta tsitaadiga

Marketing.
Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.05.2017 09:30:42 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Marketing.

Ilmselgelt ebaõnnestunud siis. Mina ei viitsi õhtuti seda lapata.
Ostmiseks võiks ju minuti 2 kulutada, aga mitte pool õhtut tutvumiseks kulutada.

Vanasti lasin nagu päeval lapata

tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 10.05.2017 09:32:39 vasta tsitaadiga

Kui sulle ülearu palju aega anda, siis sa hakkad äkki mõtlema ja jätadki ostmata.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.05.2017 09:51:38 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
Kui sulle ülearu palju aega anda, siis sa hakkad äkki mõtlema ja jätadki ostmata.

Olgem ausad, 90% asju on seal tõsiselt üle hinnatu nagu alati olnud.
Teatud telekas maksab seal hetkel sama palju kui aasta tagasi mujalt ostes maksis.
Soodukat muidugi näidatakse 1,5k€ vms, mis sest et mujal on hind hetkel ca 1000€ odavam.

Just sellise asja pärast tulebki süvaanalüüsi teha ehk midagi normaalse hinnaga näkkab ja tasuks osta.
Ilma mõtlemata võib teliast vaid internetti ja tv teenuseid tellida icon_razz.gif

tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 10.05.2017 10:05:32 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Just sellise asja pärast tulebki süvaanalüüsi teha...

Just sellise võimaluse andmist üritataksegi ilmselt vältida.

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.05.2017 10:07:14 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Just sellise asja pärast tulebki süvaanalüüsi teha...

Just sellise võimaluse andmist üritataksegi ilmselt vältida.

Teatud kindel klientuur on hinnast hoolimata neil olemasa.
Aga edu neile

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 10.05.2017 11:39:01 vasta tsitaadiga

Thank god the hinnavaatlus.ee
Minumeelest on huvitava asja kiire klikk siia imelihtne aga vaatamata mingitest müütidest võib leida HinnaVaatluses Telia e-poe kaupasid nii esimeses kui tagumises otsas. mingit reeglit ei ole, sõltub kõikide edasimüüjate kogustest ja laoseisudest kus mida hangitakse, sellest sõltub suuresti ka letihind.

Pole mõtet taaskord hakata postitama võrdlusi mingitest vahendus e-poodidest kes peale müüki käed puhtaks pühivad ja kliendiga hiljem enam ei tegele.
Pole mõtet panna ka siia neid hindu kus Telia sooduskaup millegipärast sama hinnaga on nagu nendes vahenduspoodides, ainult, et järelteenindus on erinev.
Seda kõike on siin juba kunagi tõestatud, et võib olla nii odavaid kui kalleid asju.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.05.2017 11:55:51 vasta tsitaadiga

indrekp, mu probleem oli millegis muus
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.05.2017 12:58:36 vasta tsitaadiga

jeesus188, ilmselt erihinnad seotud otseselt toodetega, et tootelehel saab kuvada vaid kahte hinda (n.ö tavahind ja Telia kliendi hind), kolmanda lahtri, öömüügi hinnaks pole ettenähtud ehk "ruumi". Vabalt võib selline lihtlabane seletus olla. icon_biggrin.gif Kui õhtune aeg kätte jõuab ja öömüük algab, siis on näha, et Telia kliendi hind muutub öömüügi hinnaks.
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 362
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 10.05.2017 13:10:58 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Minumeelest on huvitava asja kiire klikk siia imelihtne aga vaatamata mingitest müütidest võib leida HinnaVaatluses Telia e-poe kaupasid nii esimeses kui tagumises otsas. mingit reeglit ei ole, sõltub kõikide edasimüüjate kogustest ja laoseisudest kus mida hangitakse, sellest sõltub suuresti ka letihind.

Pole mõtet taaskord hakata postitama võrdlusi mingitest vahendus e-poodidest kes peale müüki käed puhtaks pühivad ja kliendiga hiljem enam ei tegele.
Pole mõtet panna ka siia neid hindu kus Telia sooduskaup millegipärast sama hinnaga on nagu nendes vahenduspoodides, ainult, et järelteenindus on erinev.
Seda kõike on siin juba kunagi tõestatud, et võib olla nii odavaid kui kalleid asju.

Kas sa mustad neid veebipoode seepärast, et Telia vilets klienditeenindus kuidagi parem tunduks?
Kuidagi sihuke savisaarelik loogika, et "teised teevad kaaa ning hoopis hullemini!"
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 10.05.2017 18:12:45 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
indrekp kirjutas:

Kas sa mustad neid veebipoode seepärast, et Telia vilets klienditeenindus kuidagi parem tunduks?
Kuidagi sihuke savisaarelik loogika, et "teised teevad kaaa ning hoopis hullemini!"

Nendel veebipoodidel pole midagi häda SENI kuni kaup tuleb kohale, töötab, pole vaja tagastada või garantiijuhtumitega tegeleda.
Muudel juhtudel hea ja omahinnaga kaup käes olen ise kasutanud ja soovitan teistelegi HinnaVaatlust, see teeb pool google tööd ära.

Telia e-pood:
Kaup tuleb töötavana (kui ei tule)
Lähim esindus on kiviviske kaugusel, lahendan probleemi.
Tagastus, täidan paberi ja annan kauba esindusse mitte ei pea hakkama müüja lehelt otsima kuidas seda teha.
Garantiijuhtum, sellega tegeleb müüja, mitte ei jookse ise mingite hoolduste vahet, kui eestist üldse leian.

Kindlasti leiame siia kuhjaga vastuargumente aga kui hind on sama, siis ma ei näe põhjust miks Teliast mitte osta.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Telia Eesti mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 198, 199, 200  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.