Pole jah nõutud karpe siiani. Aga igasugu juhtmed peavad küll olema (kasvõi see väike võrgukabla mis ruuteriga kaasas vms). _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Pole jah nõutud karpe siiani. Aga igasugu juhtmed peavad küll olema (kasvõi see väike võrgukabla mis ruuteriga kaasas vms).
Mulle jättis tehnik viimati kaabli alles kui uut seadet tuli panema. Uue seadme oma sain ka endale. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mitmendat päeva nüüd see Sony Channel 16:9 pilti 4:3 peale pigistatuna näitab? Hakkab nädal täis saama juba? 4 päeva on kindlalt olnud juba _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Pole jah nõutud karpe siiani. Aga igasugu juhtmed peavad küll olema (kasvõi see väike võrgukabla mis ruuteriga kaasas vms).
Mulle jättis tehnik viimati kaabli alles kui uut seadet tuli panema. Uue seadme oma sain ka endale.
ükskord ammu venna lepingut lõpetades sooviti küll kaasa, võibolla asjad muutunud... _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Huvitav anomaalia juhtus. Nimelt teine digibox teeb nüüd sedasi, et näitab ainult ETV-d ja välismaiseid kanaleid, mis paketis. Ülejäänud eesti kanalid: Ligipääs puudub. See sama punane kastike üleval keskel, kui mingi kanal pole tellitud. Järelvaatamine toimib. Restart, tehase seadete taastamine olukorda ei muutnud. Eile avastasin, eks täna õhtul näpin veel natukene.
Ehk herr laurx oskab kommenteerida
Sellist probleemi ise ei lahenda. Tehnik kohale küll ei pidanud tulema, kuid kaugustest oli sekkuda vaja, ja sedasi korda ka sai. _________________ Tunguusia tundraahv
Soome mobiilsideoperaator Elisa oli möödunud neljapäeval vaevalt jõudnud lõpule viia Eesti telekomiettevõtte Starman ostutehingu, kui langes veel üks oluline otsus kahe inimese jaoks – Starmani senine juhatus vabastati täies koosseisus ametist.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Hetkel on TV Everywhere täiesti segi jooksnud. Iga minuti tagant jookseb kokku ning kanalit valides näitab hoopis teiste kanalite minutilisi lõike. Kas starboxist pilti tuleb praegu?
Hetkel on TV Everywhere täiesti segi jooksnud. Iga minuti tagant jookseb kokku ning kanalit valides näitab hoopis teiste kanalite minutilisi lõike. Kas starboxist pilti tuleb praegu?
Kõlab nagu konkreetse seadme tarkvaralise koosluse teema.
Endal saavutasin kunagi midagi sarnast, kui paigaldasin flashi miski beta versiooni. Suvalisel hetkel hakkas mängima pool tundi tagasi olnud audiot, mõnikord tekkis must pilt jms. Lihtne uninstall ja flashi stable versiooni paigaldamine ei muutnud seda. Aitas eraldi adobe lehelt flashi eemaldajaga ülekäimine ja uuesti paigaldamine.
Täna Starman helistas ja ütles, et neil olid TVE serveriga sel ajal probleemid. Aga öeldi, et kõik need saated on ajamasinas nüüd tagantjärgi olemas. Ei olnud põhjust kaheldagi. Olen nüüd kodus, et üle tsekata asi. Ja mis te arvate, kas need saated on ikkagi antud kellaajal olemas? Mina neid oma nutimasinatest ei leia. Äkki starboxi kaudu on tõesti olemas? Tahaks loota, et kui ma oma teleka lähipäevil kätte saan, siis on starboxi otsas asi stabiilne, mitte nagu nutiseadmes, kus kunagi ette ei tea.
Jah, vist oli ööpäev pärast siia postitamist korda tehtud. Aga no võttis ikka aega... _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
TV Everywhere annab sellist errorit playeris: Cannot load M3U8: Unable to fetch HTTP resource over HTTPS
Chrome brauserile restart teha, siis töötab jälle.
Installisin maale Samsungi 2010a LE37B652 teleka.
Conaxiga ZUUMtv kaart sees.
Menüüs regioonina Eestit ega Soomet pole, on nt CIS ja "muud".
"Muud" valikuga leidis 60+ kanalit, pooled lukus ja eriti tüütu, et kanalite asukohad ebaloogilised, ETV nt 14, tv3 60 jne.
Kas peaks tegema käsitsiotsingu konkreetse sagedusega?
Tänud, kanalid sain kätte, aga järjekord ikka ebaloogiline, tv3 kõige lõpus jne. Tulebki käsitsi ümber tõstma hakata ükshaaval? Nendes telekates, kus autootsing toimib, on ka kanalite järjekord kohe mõistlik.
Tänud, kanalid sain kätte, aga järjekord ikka ebaloogiline, tv3 kõige lõpus jne. Tulebki käsitsi ümber tõstma hakata ükshaaval? Nendes telekates, kus autootsing toimib, on ka kanalite järjekord kohe mõistlik.
Oleneb telekast
Üldjuhul on kõigil samasugune, mis samas ei tähenda, et see mõistlik oleks
HD kanalid on näiteks lõpus.
Aga ega see ümber tõstmine tykki ei võta _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
samsung ei ole tavaliselt vale järjekorda teinud.. riigiks võid soome / saksamaa ka proovida. ma proovisin menüüst pilti leida, see mis leidsin, polnud selline, mida näinud olen. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
TV Everywhere annab sellist errorit playeris: Cannot load M3U8: Unable to fetch HTTP resource over HTTPS
Chrome brauserile restart teha, siis töötab jälle.
mul on see error viimased kuu aega vist juba olnud, suvalisel päeval.
Kasutan Starmani 50/10 paketti ja olen hakanud tähele panema et Youtube videote kvaliteet on jube alla läinud. Seadetest FUllHD aga pilt ei ole kindlasti see. Sama siis nii kaabli otsas olevas arvutis, kui ka üle Wifi telekast.
Proovisin neti.ee-d pingida ja sain 7ms. Google 8.8.8.8 aga andis vastuseks keskmiselt 50ms. Ise väga ei jaga neist asjadest aga kas see natuke liiga kõrge ei ole? Mõtlesin igaks juhuks enne küsida, kui kliendituge pommitama hakkan.
Seadmeks on Cisco EPC3825 ja tegu kortermajaga.
Kasutan Starmani 50/10 paketti ja olen hakanud tähele panema et Youtube videote kvaliteet on jube alla läinud. Seadetest FUllHD aga pilt ei ole kindlasti see. Sama siis nii kaabli otsas olevas arvutis, kui ka üle Wifi telekast.
Proovisin neti.ee-d pingida ja sain 7ms. Google 8.8.8.8 aga andis vastuseks keskmiselt 50ms. Ise väga ei jaga neist asjadest aga kas see natuke liiga kõrge ei ole? Mõtlesin igaks juhuks enne küsida, kui kliendituge pommitama hakkan.
Pingid eestist välja ju _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Selge. Siis peab hakkama mujalt põhjuseid otsima, sest ma arvan, et antud pakett võiks ikka kuni 1080p videot suuta teravalt ja probleemideta jooksutada. Tänud vastamast.
ping 8.8.8.8 keskmine 62ms
ping google.ee keskmine 26ms
Starman 25/5
Youtube'ist 1080p videoga ei ole mingeid probleeme, samuti 2140p videoga (vaikimisi on seadistatud 720p).
(taustal käib ka torrenti üleslaadimine, umb 2Mb/s)
Pingid eestist välja ju
Ei pea ilmtingimata see eestist välja pingimine ka nii palju suurem olema.
Telia 40/10:
8.8.8.8 average 14.581ms
8.8.4.4 average 15.810ms
google.ee average 14.570ms
neti.ee average 8.671ms
youtube.com average 17.452ms
Kui Starmanil on täna võrk igalpool coax to fiber võrk siis Telial on täna viis võrgu tehnoloogiat, 4G, ADSL, VDSL, KMI ja GPON. Igas võrgus on erinev ping ja see ka sõltuv asukohast.
Ülekoormused on tehnoloogiliselt teada täna nii selles esimeses coax võrgus, kui ka telia 4G võrgus. Telia järgmistes võrkudes tean ma kindlalt, et ülekoormust esineda ei saa ja võin taaskord mütsi süüa.
(kui see koormus kriitilise piirini hakkab saama, tehakse ennetavalt võrgu laiendus)
Nüüd, kui on tõestatud, et pingimise ajaga siin negatiivset seost youtube'i videokvaliteediga ei ole:
1. proovi teise arvutiga
2. vaata üle enda youtube'i eelistused, seadistused
3. pane mõni video käima ja vajadusel määra jõuga 1080p
Link
4. mis numbreid näitab http://starman.speedtest.net/
5. kui ikka kahtlane, kas samal ajal käib miski alla- või üleslaadimine
6. küll leiab midagi veel
Ma ei saa üldse pihta, kuidas ühenduse kvaliteet sulle allalaetava striimi kvaliteeti saab muuta? Kui on määratud, et peab olema 1080p, siis striimi bitrate on ju sama (sõltumata võrgu parameetritest), mis youtubest tuleb, lihtsalt puhvrit ei jaksa täis tõmmata ja pead ootama.. või olen ma valesti aru saanud asjast.
Olen ka 50/10 otsas ja viimane teemas lingitud video tuleb ka 4K juures normaalselt ja ilma millegi järgi ootamiseta (puhver alati ees).
Arvatavasti youtube/google piisavalt tark ....
Näiteks kui wrc/redbull lehelt live vaadata ja minna teise tabi peale, siis viskab kvaliteegi automaagiliselt alla. Tagasi minnes 2 sek hiljem jälle fhd
Kui loeb, siis telia otsas _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
jeesus188, aga sel juhul on tegemist ju kahe erineva striimiga. Väita, et ühe ühenduse otsast tulev FHD pilt Youtuubist on kehvem kui teise ühenduse otsas, tundub väga imelik. Ühed ja nullid on ju samad.
No ma ei tea, mul seda jama pole. Ses suhtes on raske kommentaarida.
Kunagi kellelgi oli reso sama, aga bitrate oli 40/10 (vist) ühenduse taga kõvasti kehvem kui mu 300 ühenduse puhul.
Ma ei mäleta mis teemas seda arutati, isegi screenshotid sai lisatud _________________ This message was sent from space using stargate
Nüüd, kui on tõestatud, et pingimise ajaga siin negatiivset seost youtube'i videokvaliteediga ei ole:
1. proovi teise arvutiga
2. vaata üle enda youtube'i eelistused, seadistused
3. pane mõni video käima ja vajadusel määra jõuga 1080p
4. mis numbreid näitab http://starman.speedtest.net/
5. kui ikka kahtlane, kas samal ajal käib miski alla- või üleslaadimine
6. küll leiab midagi veel
Teist arvutit pole millega proovida, küll aga on telekas, mis üle wifi näitab pmst samasugust pilti.
Jõuga pole vaja 1080p määrata, sest YT suudab selle automaatselt panna ja seda ka enamasti hoida. Vahel harva kipub mõtlema ja siis hakkab 480p mängima.
Speedtest andis hetkel 0ms ping, 49mbps alla ja 11mbps üles.
Minu korteri piirides kindlasti mingit liiklust samal ajal ei toimu. Ei taha uskuda, et keegi kuidagi netti ka rotib aga kuidas seda kontrollida?
Starman kontrollis omalt poolt ja kõik pidi hästi olema.
Kõige hullemad näevad välja just gameplay videod. Tavalist FHD videot YT-st vaadates on halba kvaliteeti oluliselt vähem näha.
Panen siia ühe video näiteks: https://youtu.be/3dZJEpHYWYw
Kas saate kena terava pildi kätte? Minu stiilinäited on sellised:
https://www.upload.ee/image/6969769/Untitled-1.jpg https://www.upload.ee/image/6969771/Untitled-2.jpg
Söön oma sokid ära, kui see on FHD
Pilt ei ole pidevalt nii hull, vaid varieerub kaadriti. Kui kaamera vaade vähemalt sekundi paigal püsib, siis läheb ka pilt teravaks.
Sa võid varsti oma sokke sööma hakata. See on FullHD! Resolutsioon resolutsiooniks - oluliselt suurem faktor on bitrate (ja Youtubes on see varieeruv ehk variable bitrate). Kui üritatakse andmemahu pealt kokku hoida, siis üliliikuvaid (näiteks autoga sõit) kaadreid kompresseeritakse ja kaotatakse väääga palju detailsust väiksema failisuuruse huvides (asjad mis liiguvad hästi kiiresti ja kus detaile pole niiehknaa vaja - tegemist on siiski liikuva pildiga!). Sa näed seda kadu peamiselt ainult screenshotte tehes ja staatilist pilti vahtides - aga sellisena ei ole see mõeldud.
Asi pole sinu ühenduses.
Kellelgi siin Starbox Intek hd-C63CX pulti ei juhtu üle olema?
Ning sellist pulli on hakanud siis starbox tegema. Midagi süsteemis muutnud pole, väga pikalt töötas ilma probleemideta ja nüüd on hakanud siis random ärakadumised. Õhtu jooksul mõni päev 2x mõnipäev niimoodi, et on võimatu vaadata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.