praegune kellaaeg 04.08.2025 12:34:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Anti
|
28.04.2017 09:10:20
|
|
|
Kas S8-ga seda probleemi ei ole, et olematu korpuse ja suure ekraani puhul pole enam võimalik mõistlikult telefoni näpuvahel hoida ilma, et peopesa kuskilt nurgast vastu ekraani läheb. Käsi ikka puhata saab telefoni ühe käega kasutades või on pinge koguaeg peal?
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
28.04.2017 09:38:30
|
|
|
nexus4 kirjutas: |
Märt., egas sa nexuse/pixle pealt suure tõenäosusega kunagi ära nkn liigu  |
Ega ilmselt küll. Samas ära iial ütle iial-tagavaraks võiks ju olla, kui tekib sobiv mudel.
Aa, kuidas stereoheli on? Seda ei õnnestunud proovida. Teist kõlarit ei avastanud igatahes, on üldse stereot?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
timok
Kreisi kasutaja

|
28.04.2017 11:31:48
|
|
|
Libeduse vastu võib kleepse kasutada: https://dbrand.com/shop/samsung-galaxy-s8-plus-skins
Stereokõlareid ei ole , ja kui selle ühe kõlari juhtud kogemata kinni katma, on vaikus. Kasutan ise 90% ajast juhtmevabasid nööpe, seega ülearu ei kurda. Telefoni kõlarist kostev hääl pole nt. YT või muusika jaoks kunagi istunud.
Ainukesed arvestatavad nutiseadme kõlarid on minu arust iPad Pro-l (Apple fänn ei ole, tööalaselt kasutan iPadi).
Ühe käega saab kasutada, tarkvaraliselt on juhuslikut puuted ja Edge ekraani kasutamine üsna heaks läinud, üliharva aktiveerib teateriba või Edge paneeli vmt. kogemata.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
28.04.2017 12:07:26
|
|
|
timok kirjutas: |
Libeduse vastu võib kleepse kasutada: https://dbrand.com/shop/samsung-galaxy-s8-plus-skins
Stereokõlareid ei ole , ja kui selle ühe kõlari juhtud kogemata kinni katma, on vaikus. Kasutan ise 90% ajast juhtmevabasid nööpe, seega ülearu ei kurda. Telefoni kõlarist kostev hääl pole nt. YT või muusika jaoks kunagi istunud.
Ainukesed arvestatavad nutiseadme kõlarid on minu arust iPad Pro-l (Apple fänn ei ole, tööalaselt kasutan iPadi).
Ühe käega saab kasutada, tarkvaraliselt on juhuslikut puuted ja Edge ekraani kasutamine üsna heaks läinud, üliharva aktiveerib teateriba või Edge paneeli vmt. kogemata. |
Njah, Nexus 6 heli on nii hea, et jätab paljud läpakad häbisse. Muusikat kuulata ja filme vaadata on sellega lust. Nexus 6P heli pole nii nüansirikas, ent ikkagi piisav, et võib öelda, et on lihtsalt hea.
Kahju, oleks ju võinud teha hea fööni...
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
28.04.2017 15:06:15
|
|
|
Sain enda S8 Plus'i ka kätte. Karbist välja võttes oli 12.40 ajal 58%. Näppisin seadeid ja 12% peale panin 14.30 laadima.
POSITIIVNE
* Telefoni välimus on iseloomustatav ühe sõnaga - Vau. Visuaalselt väga atraktiivne telefon ja esimene samsung ever, mis elegantne välja näeb.
* Ekraan on iseloomustatav kahe sõnaga - Vau & Vau. Samsungi SAMOLED on ikka teisest maailmast võrreldes a'la iPhone IPS ekraaniga.
* Käes istub suhteliselt hästi, kuid on veidi libe. Siinkohal märgin ära, et mul on ikka suhteliselt suured käed. Väiksemate kätega kasutades peaks mingi military grade kaitsekesta ümber panema, sest telefoni pidev kukkumine garanteeritud.
NEGATIIVNE
* Näpujäljelugeja paikneb debiilselt - 10st korrast keskmiselt kahel korral saab esimese telefoni lahti ja need kaks korda tulevad siis, kui paremat kätt kasutada, sest vasakuga on veel imelikum.
* Tagumine külg on näpujäljemagnet
* Telefoni kasutamine iPhonega võrreldes on lagfest, kuid ma arvan,et seda saab custom tarkvaraga veidi leevendada.
* AKG logo kandvad klapid on iseloomustatavad kahe sõnaga - täielik crap.
* Juba lühikese kasutamise perioodi jooksul tekkis paar korda olukord, kus hoidsin telefoni selliselt, et käsi kattis kõlari ära ja audioga oligi põhimõtteliselt kõik.
Minu arvates S8+ välimus on selle suurim ja samas ka ainuke trump.
Nüüd tuleb natuke analüüsida, kas see visusaalne sarm ületab minu jaoks prioriteedilt kasutamise sujuvuse. Lisaks proovin telefoni õhtul macbookiga paaritada, et näha kuidas nende omavaheline läbisaamine on.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
28.04.2017 15:15:51
|
|
|
mario20031 kirjutas: |
Sain enda S8 Plus'i ka kätte. Karbist välja võttes oli 12.40 ajal 58%. Näppisin seadeid ja 12% peale panin 14.30 laadima.
POSITIIVNE
* Telefoni välimus on iseloomustatav ühe sõnaga - Vau. Visuaalselt väga atraktiivne telefon ja esimene samsung ever, mis elegantne välja näeb.
* Ekraan on iseloomustatav kahe sõnaga - Vau & Vau. Samsungi SAMOLED on ikka teisest maailmast võrreldes a'la iPhone IPS ekraaniga.
* Käes istub suhteliselt hästi, kuid on veidi libe. Siinkohal märgin ära, et mul on ikka suhteliselt suured käed. Väiksemate kätega kasutades peaks mingi military grade kaitsekesta ümber panema, sest telefoni pidev kukkumine garanteeritud.
NEGATIIVNE
* Näpujäljelugeja paikneb debiilselt - 10st korrast keskmiselt kahel korral saab esimese telefoni lahti ja need kaks korda tulevad siis, kui paremat kätt kasutada, sest vasakuga on veel imelikum.
* Tagumine külg on näpujäljemagnet
* Telefoni kasutamine iPhonega võrreldes on lagfest, kuid ma arvan,et seda saab custom tarkvaraga veidi leevendada.
* AKG logo kandvad klapid on iseloomustatavad kahe sõnaga - täielik crap.
* Juba lühikese kasutamise perioodi jooksul tekkis paar korda olukord, kus hoidsin telefoni selliselt, et käsi kattis kõlari ära ja audioga oligi põhimõtteliselt kõik.
Minu arvates S8+ välimus on selle suurim ja samas ka ainuke trump.
Nüüd tuleb natuke analüüsida, kas see visusaalne sarm ületab minu jaoks prioriteedilt kasutamise sujuvuse. Lisaks proovin telefoni õhtul macbookiga paaritada, et näha kuidas nende omavaheline läbisaamine on. |
Tee oma elu lihtsamaks ja koli aiföönile tagasi. S8 ei ole telefon, mida peab vastu oma tahtmist kasutama.
Ise plaanin halli s8 soetada, vähem näpujälgi näha.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
29.04.2017 14:05:21
|
|
|
Telefonil on uusim tarkvara, kuid vaatamata sellele töötab ikkagi BixBye app, millega Bixby nupu saab ümber confida custom nupuks. Netist lugesin, et viimase tarkvarauuendusega pidi see võimalus ära kaduma, kuid töötab suurepäraselt. Mina näiteks confisin selle nupu avama kalendrit. (Byxby nupu muutmisega muutub ühtlasi ka home screenilt vasakule scrollimine vastavalt nupu confile)
Äpp ise saadaval siin ja soovitan -> https://play.google.com/store/apps/details?id=you.in.spark.bixbye&hl=en
Natuke veel tagasisidet, mis 24h kasutamise jooksul tekkinud.
1) Ekraan on jätkuval väga vau. Meediat tarbida ja asju ajada väga viis. Boonuseks avastasin, et sellel telefonil on Galaxy Care raames võimalik aktiveerida kindlustus, mis katab 2x kahjud kui lõhkud ekraani, tagumise külje või mingil põhjusel tekivad vedelikukahjustused .Omavastutus varieerub vahemikus 50-70€ per vigastus vastavalt sellele kas tegemist esimese või teise korraga. Arvestades, et statistika järgi kulub mul keskmisel 4 ekraani aastas, siis super asi vähemalt kuni uue iPhone välja tulemiseni.
2) Näpujäljelugeja on täiesti kasutu - nii asukoha poolest kui ka toimivuse poolest. Skannisin mõlema nimetissõrme info 2 korda sisse (kokku telefonis 4 tuntud näpujälge), kuid see ei parandanud asja väga. Ainuke hea asi, mis sel näpujäljelugejal on, on see, kuidas seda saab notificationite kuvamiseks kasutada libistades ülevalt-alla ja alt-üles. Kui juba enam-vähem pihta näpuga sensorile saad, siis täitsa toimib ja ei pea ekraani ülevalt äärest sikutama hakkama.
3) Vastukaaluks näpujäljelugejale toimib suurepäraselt ja väga kiiresti iiriselugeja. Asi, mille kohta ütlesin, et nagunii kasutama ei hakka. Tuleb välja, et variant on kas toksida väga pikk parool, proovida näpuga surkida kuskil taga kuni lahti teeb või siis iiriselugejaga suhteliselt momentaanselt.
4) Riistvara on võrguühenduse osas 5+. Seal kus iPhonega oli LTE speedtest.net tulemusena 70-80Mbps, näitas S8+ tulemuseks 106Mbps. Täna hommikul uuendust tirima hakates sain teada mida "Download Booster" tähendab. Telefon kasutab suuremate kui 30mb asjade allalaadimiseks paralleelselt wifi't ja LTE'd. Allalaadimise ajal näitaks ka notificationis kummagi kiirust. Tol hetkel 70Mbps wifi + 80Mbps LTE = 150Mbps
Plaanin nüüd playstorest BK Package disabler'i tirida ja ebaolulised packaged ära disableda, et näha kuidas lagfest muutub. Puhtalt Window animation scale, Transition animation scale ja Animator duration scale muutmine 0.5x peale tegi telefoni tajutava kasutamise veidi paremaks.
EDIT: Kõne katkes lihtsalt randomilt ära - telefonile tuli ette kiri "Out of service area" ja hakkas 4g ja Edge võrgu vahel tilberdama. (Olin paikselt ühes kohas) Laskis helistada, aga ilma kutsumata ühendas teise poolega ära ning igasugune audio puudus. Teine pool ütles, et sahiseb nagu hõõruks telefoni kuskile riiete vastu. Peale restarti hakkas tööle. Miks?
viimati muutis mario20031 29.04.2017 15:12:47, muudetud 1 kord |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
rosco
HV kasutaja
|
29.04.2017 14:29:41
|
|
|
Mul oli enne S6, btw tõsiselt parim telefon mida olen kasutanud ever. Enne seda S5, mis oli lihtsalt kohutav cräpp. Kuna S6 kukkus puruks. Siis võtsin ajutiseks 6s 64gb versiooni, et saada aru miks enamus õuna fännavad. Kuuaega kasutamist ja ei saa ma aru mis kiirusest ja sujuvusest kõik räägivad, suht sama mis S6. Muidu hea telefon, aga täiesti loogika vastaselt ehitatud ja paljude toimingite jaoks vaja lisaliigutusi. Vb ma lihtsalt droidis nii sees ja meeldib, et saan asju teha nii nagu mina soovin, mitte nagu Apple soovib. Backstory siis sellele lagfest jutule ja mu arvamus asjast. See selleks: Igatahes tõin S8 ära, loodan et ikka minimaalselt sama hea kui S6. Järve Elisas oli kohapeal olemas, väljas mitte, aga osta saab.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tohoh
HV kasutaja
|
29.04.2017 16:02:05
|
|
|
Mingi teatud grupp inimesi loevad õuna justkui mingiks staatuse sümbooliks pigem.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
29.04.2017 16:35:38
|
|
|
2) Näpujäljelugeja on täiesti kasutu - nii asukoha poolest kui ka toimivuse poolest. Skannisin mõlema nimetissõrme info 2 korda sisse (kokku telefonis 4 tuntud näpujälge), kuid see ei parandanud asja väga. Ainuke hea asi, mis sel näpujäljelugejal on, on see, kuidas seda saab notificationite kuvamiseks kasutada libistades ülevalt-alla ja alt-üles. Kui juba enam-vähem pihta näpuga sensorile saad, siis täitsa toimib ja ei pea ekraani ülevalt äärest sikutama hakkama. |
Kui asukoha otstarbekuse üle võib veel arutleda, siis toimivuse osas ei saa ma küll aru, kuidas see ei toimi? Olen kasutanud juba pea kaks nädalat kolme erineva sõrmega ja võin öelda, et 9 juhul kümnest on toiminud esimese korraga ja vaid ülejäänud ühel juhul teisel või kolmandal katsel. Päris hätta pole aga jäänud kordagi. Ainus võimalik seletus, et ilmselt on sul siis praak telefon sattunud kui vastupidist väidad ! Või siis ei aseta sa näppu korralikult sensorile. On ju öeldud, katke näpuga kogu sensor! Nii, et harjuta aga veel ja ütle siis kahe nädala pärast uuesti kas on endiselt kasutu !
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
29.04.2017 16:41:40
|
|
|
tohoh kirjutas: |
Mingi teatud grupp inimesi loevad õuna justkui mingiks staatuse sümbooliks pigem. |
Kahjuks on iPhonede hind suhteliselt odav tänapäeval ja inimestel läheb niivõrd hästi, et igal teisel on iPhone ning staatuse sümbol seda enam lugeda ei saa. Kui telefon muutuks 2x kallimaks, siis võib olla jõuab staatuse sümboliks tagasi.
Mõned muud asjad, mida ma iPhone puhul hindan:
1) Apple puhul on koostekvaliteet alati suurepärane
2) ökosüsteem on loodud ALATI toimima
3) tarkvara on väga intuitiivne ja lihtsalt kasutatav. Üks asi mis mind enim häirib on see,et iOS's on kõigi rakenduse seaded settingute alt ühest kindlast kohast leitavad ja muudetavad. Androidil on iga rakenduse seaded erinevas kohas app'i siseselt ja siis ühe rakenduse raames võib veel mitmes kohas mitu erinevad seadistuste menüüd olla jne...ajuvaba.
4) Touch-ID infot hoitakse bittide ja baitide kujul kasutades Secure Enclave'i
5) Telefoni krüpteering on adekvaatne ning iMessage on kõige mugavam end-to-end krüpteeringut omav suhtlusapp
6) Apple puhul Handoff ja macbooki, iPhone, iPadi, AppleTV omavaheline suhtlus on väga hästi lahendatud
7) iOS'le tehakse paremat tarkvara mis töötab ALATI, sest üks app ei pea töötama miljoni erineva riistvaraga telefonide peal vaid mingitel kindlatel telefonidel. Lisaks keskendutakse appide tootmisel enamasti just iOS'i tarbijatele ning nii mõndagi asja androidile ei saa.
Ma olen ise õuna fänn ja elektroonika puhul esimesena asja ostan pigem apple kui millegi muu, kuid iPhone 7 oli minu jaoks täielik pettumus ning seetõttu ma üldse S8 juurde jõudsin. Varasemalt häiris mind ületamatult see, kui odavad nende telefonid oma plastikust korpuste ja nõmedate disainidega olid. Nüüd on Samsung kardinaalselt suunda muutnud ja see on kiiduväärt. Mulle ausalt öeldes vaatamata probleemidele S8 meeldib ja jätan S8+'i omale igal juhul alles (vähemalt nii kauaks kuni uus iPhone tuleb), sest midagi paremat (loe-> visuaalselt atraktiivsemat) hetkel turul lihtsalt ei ole.
Pikkkõrv kirjutas: |
Nii, et harjuta aga veel ja ütle siis kahe nädala pärast uuesti kas on endiselt kasutu ! |
Eks proovin, kuid ma olen iirise skännerile üle läinud - toimib maru hästi.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
29.04.2017 17:29:45
|
|
|
Pikkkõrv kirjutas: |
Nii, et harjuta aga veel ja ütle siis kahe nädala pärast uuesti kas on endiselt kasutu ! |
Eks proovin, kuid ma olen iirise skännerile üle läinud - toimib maru hästi. |
Mul polnud ka tulemused tegelikult sõrmejälje lugemisel algul kohe kõige paremad, aga peale mõne päevast kasutamist kui juba sai selgeks kuidas ma näppu hoian ja kuidas see asi üldse toimima peab, skaneerisin näpud täiesti uuesti juba nende reaalset kasutamisaegset asendit arvestades sisse ja peale seda pole enam probleeme olnud, vaid vahel harva kui näppu hajameelsusest kohe päris õieti sensorile ei taipa panna tekib esimesel lugemisel tõrge. Ehkki kasutan paralleelselt olenevalt kasutussituatsioonist ka iiriseskannerit mis on samuti hea, sujub tuvastamine sõrmejäljega siiski suts kiiremini.
Olen muuseas ka juba aastaid kasutanud paralleelselt nii iOS-i kui Androidi. Esimest tahvlis ja teist telefonis ning võin öelda, et Apple ökosüsteem meenutab elu heal tasemel pansionaadis, kus kõik toimib nagu ette nähtud ja vahel isegi paremini, näeb ka esmapilgul üsna ilus ja hoolitsetud välja, kuid kus jääb alati puudu midagi, mis eristab seda päris oma kodust, kus pole ehk kõik nii ühtmoodi korras ja hoolitsetud kuid, kus saad asjad alati just nii paika seada nagu just sulle meeldib, luua täiesti oma individuaalse, isikupärase ja vaid oma vajadustele kohandatud ja kordumatu maailma. Ehk siis õigupoolest on ühtmoodi head mõlemad variandid, kõik oleneb vaid sellest mida keegi juhtumisi parasjagu olulisemaks peab või eelistab ja eelistuste üle vaidlemine pole just kõige viljakam tegevus nii, et katsugem selle asemel kallist aega millelegi huvitavamale kulutada!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.04.2017 22:17:02
|
|
|
Mks krdi lagfest s8+? Ma pole midagi aru saand.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.04.2017 22:48:07
|
|
|
Sa oled keskpärasusega harjunud lihtsalt
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.04.2017 23:05:57
|
|
|
tsitaat: |
Kahjuks on iPhonede hind suhteliselt odav tänapäeval ja inimestel läheb niivõrd hästi, et igal teisel on iPhone ning staatuse sümbol seda enam lugeda ei saa
|
kus karuperses sa elad?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
29.04.2017 23:09:08
|
|
|
Mis staatusesümbol? Lihtsalt hea asi ju. See staatuse nonsenss on androidimeeste fantaasia vili.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.04.2017 23:10:27
|
|
|
Anti, ära mine trollimisega kaasa ....
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
29.04.2017 23:11:39
|
|
|
Anti kirjutas: |
Mis staatusesümbol? Lihtsalt hea asi ju. See staatuse nonsenss on androidimeeste fantaasia vili. |
Peab ju nõus olema. Igal kalevipojast dressides küprokimehel on ka iPhone taskus. Mis kuradi staatusesümbol?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
tohoh
HV kasutaja
|
30.04.2017 07:16:50
|
|
|
Anti kirjutas: |
Mis staatusesümbol? Lihtsalt hea asi ju. See staatuse nonsenss on androidimeeste fantaasia vili. |
Tundub,et mul õigus. Vt. ka bemmiront versus kia.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
DayDream
HV veteran

|
30.04.2017 08:13:23
|
|
|
Apple tooted on siis mugavad, kui kõik on Apple.
Minul nt on Android telekas ja juba sp on mul palju mugavam kasutada Android süsteeme, kuna samamoodi ühilduvad omavahel hästi ja "phone to tv streaming" on oluliselt mugavam, võimaluste rohkem ja kiirem, kui seda oli iphone pilti Android telekasse saada (lihtsalt telefoni nö desktop pilti saada polnud üldse võimalik - sai ainult youtube ja igast piltide ja videode jaoks pidi tõmbama eraldi appi). Ja loomulikult ei tahtnud ma endale kõike Applet, kuna AppleTV toetas see hetk ainult FullHD reso (minu telekas on 4K) ja Windows süsteemil on samamoodi rohkem võimalusi ja too hetk oli mul ehitatud custom gaming pc, mida Apple puhul paraku pole võimalik. 2000€ eest saab keskpärase võimekusega Apple arvuti või siis võimsa gaming arvuti, siis loomulikult ma valin selle teise variandi + ehitamise ja testimise rõõm. On võimalik ehitada küll Hackintosh arvuti, kuid sellisel juhul on riistvara valik jällegi piiratud. Samuti olen ma harjunud ja meeldib kasutada Google pakutavaid teenuseid ja need töötavad ja ühilduvad Android telefoniga mõistagi paremini. Mul oligi iPhone lisaks tõmmatud Google photos, google drive jne. Ei plaaninudki üle minna iCloudile jne Apple teemale.
Üks näide, mida ma kahjuks iPhonega teha ei saanud, oli veel multiwindow funktsioon, mida kasutan töö tegemiseks telefonis palju. Ehk siis saan kaks akent kõrvuti panna. Ootasin mitu kuud iphone jailbreaki, et ehk siis tehakse see võimalus, kuid paraku seda ei tulnud.
Pluss paljudele muudele miinustele (aeglane laadimine jne) mind, kui aastaid juba Samsungi OLED ekraane kasutanud inimest, jubedalt häiris see tumehall värv musta asemel jm LCD "rõõmud" ja ma ei suutnudki ümber harjuda austalöeldes (kuigi too hetk oli iphone 6s plusil parim LCD ekraan üldse, mida võimalik saada). See nüüd küll vist uue iphone 7s-iga muutub ja lähevad nemadki lõpuks üle OLED ekraanile.
Androidi tipptelefonid on nõudlikule kasutajale (poweruserile) ja iPhoned vähem nõudlikule kasutajale (kuid nagu ma ütlesin, siis peaks olema kõik Apple). Pole mõtet võrrelda. Igast vaesed Apple mehed (nagu ma profiilidest näen, siis enamikel neist üksikud Apple tooted ja pole jõutud kõike Applet osta) ja ka tavalised Apple mehed (kui neid siin on) võiks siit teemast juba ära kaduda kuhugi õuna foorumisse ja seal oma õuna ülistada. See siiski on S8/S8+ teema.
|
|
Kommentaarid: 165 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
30.04.2017 11:19:17
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
Mks krdi lagfest s8+? Ma pole midagi aru saand. |
Ma ei teagi kuidas seda nimetada - app drawer? Selle puhul kohati lagib kohati nii avamine kui ka kahe menüülehe vahel liikumine. Lisaks aeg-ajalt äpid avanevad veidi suure viitega.
jeesus188 kirjutas: |
Kahjuks on iPhonede hind suhteliselt odav tänapäeval ja inimestel läheb niivõrd hästi, et igal teisel on iPhone ning staatuse sümbol seda enam lugeda ei saa
|
kus karuperses sa elad? |
Jätkuvalt - ma ei saa aru, kas sul on reaalselt S8/S8+ (vähemalt ostuhuvi lähiajal) või käid siin teemas lihtsalt postitusi kogumas?
DayDream kirjutas: |
Apple tooted on siis mugavad, kui kõik on Apple.
Spoiler 
Minul nt on Android telekas ja juba sp on mul palju mugavam kasutada Android süsteeme, kuna samamoodi ühilduvad omavahel hästi ja "phone to tv streaming" on oluliselt mugavam, võimaluste rohkem ja kiirem, kui seda oli iphone pilti Android telekasse saada (lihtsalt telefoni nö desktop pilti saada polnud üldse võimalik - sai ainult youtube ja igast piltide ja videode jaoks pidi tõmbama eraldi appi). Ja loomulikult ei tahtnud ma endale kõike Applet, kuna AppleTV toetas see hetk ainult FullHD reso (minu telekas on 4K) ja Windows süsteemil on samamoodi rohkem võimalusi ja too hetk oli mul ehitatud custom gaming pc, mida Apple puhul paraku pole võimalik. 2000€ eest saab keskpärase võimekusega Apple arvuti või siis võimsa gaming arvuti, siis loomulikult ma valin selle teise variandi + ehitamise ja testimise rõõm. On võimalik ehitada küll Hackintosh arvuti, kuid sellisel juhul on riistvara valik jällegi piiratud. Samuti olen ma harjunud ja meeldib kasutada Google pakutavaid teenuseid ja need töötavad ja ühilduvad Android telefoniga mõistagi paremini. Mul oligi iPhone lisaks tõmmatud Google photos, google drive jne.  Ei plaaninudki üle minna iCloudile jne Apple teemale.
Üks näide, mida ma kahjuks iPhonega teha ei saanud, oli veel multiwindow funktsioon, mida kasutan töö tegemiseks telefonis palju. Ehk siis saan kaks akent kõrvuti panna. Ootasin mitu kuud iphone jailbreaki, et ehk siis tehakse see võimalus, kuid paraku seda ei tulnud.
Pluss paljudele muudele miinustele (aeglane laadimine jne) mind, kui aastaid juba Samsungi OLED ekraane kasutanud inimest, jubedalt häiris see tumehall värv musta asemel jm LCD "rõõmud" ja ma ei suutnudki ümber harjuda austalöeldes (kuigi too hetk oli iphone 6s plusil parim LCD ekraan üldse, mida võimalik saada). See nüüd küll vist uue iphone 7s-iga muutub ja lähevad nemadki lõpuks üle OLED ekraanile.
|
Spoileri alt välja jäetud osaga nõustun. Ülejäänud osa tekstist oli pooleks - kohati adekvaatne ja põhjendasid ilusti oma isiklikke eelistusi ning kohati mingi ära tõusmine...anyway you lost me @Custom gaming arvuti. Sealt edasi oli su credibility minu jaoks null.
Androidi tipptelefonid on nõudlikule kasutajale (poweruserile) ja iPhoned vähem nõudlikule kasutajale (kuid nagu ma ütlesin, siis peaks olema kõik Apple). |
Nii ja naa. Minu jaoks on nõudlik kasutaja pigem inimene, kes eelistab/hindab sisu krüpteeringut ja by-default end-to-end krüpteeringuga suhtlusvõimalusi.
Igast vaesed Apple mehed (nagu ma profiilidest näen, siis enamikel neist üksikud Apple tooted ja pole jõutud kõike Applet osta) ja ka tavalised Apple mehed (kui neid siin on) võiks siit teemast juba ära kaduda kuhugi õuna foorumisse ja seal oma õuna ülistada. |
Kus või mis profiile sa stalkimas käid, kus nimekiri iga inimese omatud elektroonilistest seadmetest? Anyway, sina ei ütle kes-kuhu läheb.
See siiski on S8/S8+ teema. |
Sellega olen täiesti nõus. Ma siin suuresti oma S8+ teemadel olengi sõna võtnud, kuid lihtsalt iPhonedega võrdlemine ajab siin inimesed millegi pärast pöördesse.
Tegelikult reaalsetele omanikele küsimus, et kuidas Teil S8+ aku vastu peab? Kui palju telefonist keskmiselt screen time on'i välja pigistate?
viimati muutis mario20031 30.04.2017 11:23:01, muudetud 1 kord |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
taaniellin
HV Guru
|
30.04.2017 11:22:37
|
|
|
DayDream, osa sellest jutust tundub bullshit, mul iphone connectib palju kiiremini kui mõni samsa s mudel. Muidugi teatud piirangud on peal.
See et inimesed omavad yht apple toodet, see teeb nad vaeseks?
Ära liiga palju peale tee enam!?
   |
3 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.04.2017 11:45:53
|
|
|
käid siin teemas lihtsalt postitusi kogumas
|
ot: |
jah  |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
30.04.2017 13:24:54
|
|
|
Androidi tipptelefonid on nõudlikule kasutajale (poweruserile) ja iPhoned vähem nõudlikule kasutajale (kuid nagu ma ütlesin, siis peaks olema kõik Apple). |
Nii ja naa. Minu jaoks on nõudlik kasutaja pigem inimene, kes eelistab/hindab sisu krüpteeringut ja by-default end-to-end krüpteeringuga suhtlusvõimalusi.
|
Kui sa just avaliku wifit ei kasuta mida vaevalt keegi 2017 teeb, siis mis kasu sul sellest end to end krüpteeringust on ?
Kui kedagi huvitab siis kõik on seadmest kättesaadav enne kui midagi krüpteeridagi jõuad....
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
2 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
DayDream
HV veteran

|
30.04.2017 13:44:52
|
|
|
taaniellin kirjutas: |
DayDream, osa sellest jutust tundub bullshit, mul iphone connectib palju kiiremini kui mõni samsa s mudel. Muidugi teatud piirangud on peal.
See et inimesed omavad yht apple toodet, see teeb nad vaeseks?
Ära liiga palju peale tee enam!? |
Ei saanud kahjuks iphonega kasutada screen mirrorit ehk siis kogu ekraanipilti telekasse lasta - see oli minu jaoks suur miinus.
Spoileri alt välja jäetud osaga nõustun. Ülejäänud osa tekstist oli pooleks - kohati adekvaatne ja põhjendasid ilusti oma isiklikke eelistusi ning kohati mingi ära tõusmine...anyway you lost me @Custom gaming arvuti. Sealt edasi oli su credibility minu jaoks null. |
Ei saa sind kahjuks kuidagi rohkem aidata. Inimene usub ikka seda, mida ta tahab.
Nii ja naa. Minu jaoks on nõudlik kasutaja pigem inimene, kes eelistab/hindab sisu krüpteeringut ja by-default end-to-end krüpteeringuga suhtlusvõimalusi. |
Minu jaoks jällegi inimene, kellel on vaja palju erinevaid funktsioone, kui ma ei saa ikka pooli asju teha telefoniga, mida olen harjunud tegema ja samade toimingute tegemine võtab tänu puudulikule funktsionaalsusele palju rohkem aega, siis on kehvasti.
Igast vaesed Apple mehed (nagu ma profiilidest näen, siis enamikel neist üksikud Apple tooted ja pole jõutud kõike Applet osta) ja ka tavalised Apple mehed (kui neid siin on) võiks siit teemast juba ära kaduda kuhugi õuna foorumisse ja seal oma õuna ülistada. |
Kus või mis profiile sa stalkimas käid, kus nimekiri iga inimese omatud elektroonilistest seadmetest? Anyway, sina ei ütle kes-kuhu läheb. |
See oli soovitus. Mina sind tõesti keelata ei saa, ilmselt oled juba suur mees.
viimati muutis DayDream 30.04.2017 13:45:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 165 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|