|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
23.04.2017 14:34:40
|
|
|
| NeroEST kirjutas: |
| chatro kirjutas: |
Autode kasutamine on üldiselt mõistlik ainult alguses, kui oled ikka väga eemale sattunud. Muul juhul isiklikult eelistan jala liikuda. Auto tõmbab liigselt tähelepanu oma müra ja suurusega.
NeroEST, endal sama, keskmiselt mängus 1-2 killi (max on 8 siiani olnud). Aga ise ma leian, et killid ei ole ju tegelikult kõige olulisemad, vaid võimalikult hea koht saada lõpp tulemusena. Samas terve mäng ringi joosta ühegi killita ja pärast saada headshot kusagilt lambi kohast on ka fustreeriv. |
Oh, ära räägi. Tundub, et see 1 võit mis ma kobistasin 3 killiga jääb ainsaks. 28ndal raundil tuli võit, praeguseks olen mänginud niiüpalju:
Spoiler 
Päris frustreeriv on saada surma seepärast, et sinisest alast elu eest välja joostes laseb keegi mind kuskilt maha nii, et ma ei näegi.
60ndaks 80ndaks jääda on täiesti tavaline 0 killiga kuna 1 on 1 konfliktides saan surma. Viimane "flip the table" moment oli, kus lasin vastasest 10m pealt pumbaga mööda, ta lasi mulle käsipüssiga headshoti. |
Pole hullu, viimase nii ~1.5 nädalaga on mu K/D kukkunud 2.15 pealt täpselt 1 peale ja aina hullemaks läheb. Algul oli suht ok, sai üldiselt ikka 2-3 killi ikka ära enne kui surin. Nüüd hea kui 1 ära kobistab mingitpidi.
Üks osa ole ilmselt ka kooderid kes teavad täpselt, kus kurat sa cambid ja pole mingi probleem 500m pealt läbi võsa sind maha tõmmata tänu sellele. Samuti see jura, et nad teavad juba alguses, kus majas vajalik loot on ja lähevad otsejoones sinna, võtavad hea relva kätte, näevad, et vastase juures on kehv loot ja jooksevad tuimalt sust üle kiirelt Ainuke hetk kus neil koodid ei tööta, on nii 2-4 tundi peale update (ja reaalse4lt on siis kergem mängida) ning siis läheb jälle lahti kogu nali.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
23.04.2017 15:16:16
|
|
|
| Mina teen täpselt sama moodi. Kui näen kedagi kõrval majadesse maandumas ja saan ruttu hea relva, lendan kohe peale, vahest joppab vahest mitte.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
23.04.2017 15:17:25
|
|
|
| No ma ei tea, pole küll veel koodereid kohanud ning tunde on omajagu. Pigem ollakse lihtsalt soolased, kui üle saadakse ja süüdistatakse "koodereid", umbes nagu CS'is tavaks.
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.04.2017 16:01:50
|
|
|
| pohmakas, kirjutas: |
| No ma ei tea, pole küll veel koodereid kohanud ning tunde on omajagu. Pigem ollakse lihtsalt soolased, kui üle saadakse ja süüdistatakse "koodereid", umbes nagu CS'is tavaks. |
Siinpole aimhäkke ja taolist (vähemalt mulle teadaolevalt mitte).
Kooditakse vaid sellisel tasemel põhiliselt. Aga annab endiselt eelise, saad juba kena prefire teha jne
Spoiler 
Üksasi on niisama ülesaamine, teine asi on kui sa ei liiguta end majas 5 minutit ja vend jookseb õigesse nurka sulle prefirega peale. Või istud (lamad) keset platsi põõsastes (ja ma ei räägi üksikust põõsast keset välja, kus jah jalgu/relvaotsa teatud juhtudel on näha vaid ikka 4-5 põõsast kõrvuti) reaalselt pole sind forsure näha ja siis käib kuskil 400m kauguselt kaks korda tõks tõks ja oled surnud. Ning ikka ja jälle tekib küsimus, miks peale igat krdi updatet loetud tunnid on kergem mängida kui hiljem. (peale update offsetid ja asjad muutuvad, kooditegijatel on vaja need väärtused uuesti teada saada ja koodidesse sisestada, see võtab natukene aega ja sel ajal koodid ei toimi). Ma ei väida, et for sure iga kord kui surma saan, jooksin kooderi otsa kuid olen raudpolt kindel, et mingi osa surmasi on toimunud kooderite käeläbi.
H1Z1 oli sama teema, öeldi, et ei tasu koodereid süüdistada kui surma saad jne. siis löödi lõpuks battleeye peale, ~kuu umbes koode ei eksisteerinud, ning mängimine, võitmine jne oli kõvasti kergem kui muidu -tulge veel rääkima, et kuu aega sattusime vaid noobide otsa ja ühtegi prod sel ajal ei mänginud
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
24.04.2017 14:34:30
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| pohmakas, kirjutas: |
| No ma ei tea, pole küll veel koodereid kohanud ning tunde on omajagu. Pigem ollakse lihtsalt soolased, kui üle saadakse ja süüdistatakse "koodereid", umbes nagu CS'is tavaks. |
Siinpole aimhäkke ja taolist (vähemalt mulle teadaolevalt mitte).
Kooditakse vaid sellisel tasemel põhiliselt. Aga annab endiselt eelise, saad juba kena prefire teha jne
Spoiler 
Üksasi on niisama ülesaamine, teine asi on kui sa ei liiguta end majas 5 minutit ja vend jookseb õigesse nurka sulle prefirega peale. Või istud (lamad) keset platsi põõsastes (ja ma ei räägi üksikust põõsast keset välja, kus jah jalgu/relvaotsa teatud juhtudel on näha vaid ikka 4-5 põõsast kõrvuti) reaalselt pole sind forsure näha ja siis käib kuskil 400m kauguselt kaks korda tõks tõks ja oled surnud. Ning ikka ja jälle tekib küsimus, miks peale igat krdi updatet loetud tunnid on kergem mängida kui hiljem. (peale update offsetid ja asjad muutuvad, kooditegijatel on vaja need väärtused uuesti teada saada ja koodidesse sisestada, see võtab natukene aega ja sel ajal koodid ei toimi). Ma ei väida, et for sure iga kord kui surma saan, jooksin kooderi otsa kuid olen raudpolt kindel, et mingi osa surmasi on toimunud kooderite käeläbi.
H1Z1 oli sama teema, öeldi, et ei tasu koodereid süüdistada kui surma saad jne. siis löödi lõpuks battleeye peale, ~kuu umbes koode ei eksisteerinud, ning mängimine, võitmine jne oli kõvasti kergem kui muidu -tulge veel rääkima, et kuu aega sattusime vaid noobide otsa ja ühtegi prod sel ajal ei mänginud  |
Nende 400m surmade peale võid süüdistada pigem seda, et pikema maa pealt foliage ei spawni sisse ja 8x või 15x scopega näeb sisuliselt kuidas tegelane pikutab põllu peal võtab päikest mitte ei istu põõsas.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.04.2017 15:05:36
|
|
|
Mingi eestlane laseb 24/7 nola? (10s koht)
Spoiler 
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
24.04.2017 16:09:47
|
|
|
| Revan kirjutas: |
Nende 400m surmade peale võid süüdistada pigem seda, et pikema maa pealt foliage ei spawni sisse ja 8x või 15x scopega näeb sisuliselt kuidas tegelane pikutab põllu peal võtab päikest mitte ei istu põõsas. |
Viimased 10 raundi olen saanud 0 killiga otsa kuskil top 20 -25 seas sinisesse alasse liikumise ajal. Ülduhul AKM'ga tehakse kuskilt kaugelt kõmm kõmm ja ma ei jõua aru saada/puu taha joosta enne kui surma saan.
Paaril korral oli 1 on 1 olukord, kus mõlemal oli sama palju aega reageerida, kaotasin uziga scar L vastu lähivõitluses, usi oli auto peal, umbes 20 kuuli tegid splätterit imo... Teisel korral kaotasin ump9ga vectori vastu. Et mõlemal korral oli mul kehvem relv, kuigi tahaks arvata, et uziga näkku peaks valusam olema CQB's.
Kas keegi on snaiprit näinud kuskil? 70 raundi jooksul olen ma paaril korral näinud sniper flash hiderit ja extended mag'i. Peaaegu iga mäng näen, et keegi tapab kedagi kar98ga või sks'ga.
Täiesti rage-quit äärel olen. Kuigi ma tean, et viga on minus endas. Mäng ikka meeldib:D
Pean hakkama esimesena välja hüppama ja kõmmutamist vist harjutama. See 20 minutit lootimine, et siis sinises alas või kaugel olevale heale mängijale surma saada, muutub tüütuks.
Minu ainsad kindlad killid on need, kus ootan trepi peal shotguniga vastast. 4x scope ja AR'ga ma ise ei suuda ka seisvat tegelast maha võtta, et shotgun camp it is.
_________________ Winter is coming... |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.04.2017 18:01:03
|
|
|
Kas keegi on snaiprit näinud kuskil? 70 raundi jooksul olen ma paaril korral näinud sniper flash hiderit ja extended mag'i. Peaaegu iga mäng näen, et keegi tapab kedagi kar98ga või sks'ga.
|
Ikka jah, alles mingi paar mängu tagasi vedeles esimeses majas maas kuhu sisse jooksin
Asuu, hitreg olevat ka peale viimast patchi vähe paigast ära - discordis pidevalt teema selle ümber. core engines pidi ka miski bug olema.
| Revan kirjutas: |
Nende 400m surmade peale võid süüdistada pigem seda, et pikema maa pealt foliage ei spawni sisse ja 8x või 15x scopega näeb sisuliselt kuidas tegelane pikutab põllu peal võtab päikest mitte ei istu põõsas. |
eee? See eesolev põõsas on minust nii 500-550m kaugusel
Spoiler 
Tsekake headshoti
https://imgur.com/jSG5r2n
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
24.04.2017 19:05:41
|
|
|
Okei. WTF.
vend on toa teises otsas ( ca 5m ) kaks korda pumbast pihta, nii, et blood spatterit lendab, ta keerab ringi, tulistab käsipüssiga 2 kuuli, ma olen surnud. WTF WTF WTF?!
Nui neljaks peab hakkama oma mänguelamust rikkuma madala fps'iga, et lindistada neid klippe üles.
_________________ Winter is coming... |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.04.2017 19:09:08
|
|
|
Nui neljaks peab hakkama oma mänguelamust rikkuma madala fps'iga, et lindistada neid klippe üles. |
OBS + AMD Advanced Media Framework Encoder Plugin ja saad kenasti salvestada. Mingi 3-4 kaadrit kaotad ilmselt.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
24.04.2017 19:43:58
|
|
|
| NeroEST, Tavaline, ma harjunud sellega juba.
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
05.05.2017 16:49:34
|
|
|
Ei ole miskit lootusetu.
2x teine koht täna (krdi pump laseb aknast sisse sihtides seina ) ja lõpuks tuli ära
Spoiler 
EDIT: hea päev täna. Snaipers only + fixed first person custom game
Spoiler 
EDIT: customitel lõpud jõle vinged olenevalt gamemmodest https://www.twitch.tv/notemerse
EDIT: Invitational esimene EU mäng 20:00 https://www.twitch.tv/playbattlegrounds
EDIT:
Spoiler 
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
|
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taxta
HV vaatleja

|
08.05.2017 21:06:02
|
|
|
Niisiis, sai ka eile õhtul esimest korda PUBG proovitud ja ausalt öeldes väga hea mulje jättis. Kuna pole sarnaseid mänge varem mänginud (H1Z1 jne) vaid rohkem CS-i ja Overwatchi, siis oli väga nauditav. Öösel proovisin NA servus soolot ka natuke ja pole paha, esimese mängu kohta 36 koht Oleks saanud kõrgema, aga kurjem ei märganud teisel korrusel, kus tüüp asetses, enne kui ta mu tuima ma kõmmutas .
Aga siiski soovitan soojalt, ei tundu väga keeruline selgeks saada. Paar esimest mängu on veits näppimist ja õppimist, siis saab juba enamusest aru
_________________ I've reached that age where my brain went from: "You probably shouldn't do that!" to "Screw it, let's see what happens!"
By the power vested in me, I now pronounce you... blocked & deleted! You may now... kiss my ass! |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KarTmaN
HV vaatleja

|
20.05.2017 13:14:59
|
|
|
Aega võttis, aga kätte sain esimese solo võidu
Spoiler 
Varustuse poolelt mul midagi erilist polnud.
Põhivarustus oli: lvl1 backbag, UMP & 2x scope
ja veel AKM 30 kuuliga ja ilma mingisuguste lisadeta.
Mõned first-aidid/energiajoogid läksid ka kasutusse
viimati muutis KarTmaN 20.05.2017 21:16:39, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raixxx
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
20.05.2017 21:57:23
|
|
|
Ma olen customit juba nii palju mänginud et enam tavalist ei mõista Alguses on kuidagi väga palju aega käes.
Asuu, 31 mai resetitakse leaderboard
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
21.05.2017 13:36:39
|
|
|
natuke sai ka pelitud ja hetkel parim Duo-s on olnud #8 ja Solo on olnud #13
pole endine CS-i äss ega midagi - st et njuupari kohta päris ok
EDIT: Eriti närvi ajavad häkkerid, kes teavad täpselt kuhu lasta (vahel on tunne nagu läbi seina näevad
|
|
| Kommentaarid: 388 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.05.2017 18:07:42
|
|
|
Järgmise updatega vist tulevad motikad. Seda ma ei tea kas antud võimalused ka juba järgmisesse on pandud või mitte. 25 mai muidu update
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
23.05.2017 18:52:01
|
|
|
salatoimik,
motikad juba sees ju? - või mitte? - külgkorviga vähemalt juba ju olemas
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
chatro
HV kasutaja

|
23.05.2017 19:12:49
|
|
|
Early Access - Month 2 - Patch Notes
Spoiler 
Client Performance
Improved CPU usage for world level streaming
Improved rendering performance of fences
Improved rendering performance of grass
Improved rendering performance for weapons and attachments seen at distance
Improved rendering performance by modifying certain weapon and vehicle effects that were unnecessarily rendered at distance
Improved character animation performance
Improved effect performance
Improved the performance of team-mate name plate, map and mini-map in teamplay
Content
Added VSS. A suppressed sniper rifle with permanent 4X scope & chambered for 9mm ammo. This new weapon can be found in carepackages & as a very rare loot spawn
Added Motorbike
Gameplay
Reduced the moving speed of the two final play zones for better engagement during the endgame
Made a balance pass on certain weapons:
Vector
Reduced bullet damage slightly
Increased deviation gain per shot
Winchester/S686/S12K
Reduced pellet damage slightly
AKM
Increased bullet damage slightly
Fixed an issue where the players alive count would reduce when a player disconnected. Now the count will only go down upon the players death.
Action & Gunplay
Now players can put stock attachments on following weapons:
SKS : Sniper rifle cheek pad
Vector : Tactical stock (for M416)
Adjusted the color of the aiming point for the basic crossbow scope.
Added new scope rendering method (parallax free) allowing for greater aiming precision
https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/866621003350265857
Improved ADS view
Modified recoil for following weapons: AKM, SCAR, M16, M416
Fixed an issue allowing a player to zoom in with right click when waiting before throwing a grenade
Decreased the time to ADS when using the 2X scope
Vehicle
Added punctured wheel effect and sound
Added burnt markings to vehicles after being destroyed
Added the motorbike number plate image
When a vehicle explodes, the fences near the vehicle will now also be destroyed
World
Added new vegetation to the lobby
UI
Players can press ‘delete’ to remove their marker placed on the world map
Adjusted the transparency of mini-map grid and coordinates text to make the map more visible
Added a dotted line towards the next play zone on the mini-map
Modified the icon design of the First Aid Kit
Added Thai language in language options
Added new key bindings for hold breath, motorbike air control and switch to previous weapon
Sound
Improved the sound of Motorbike
Added sound for door destruction effect
Bugfixes
Fixed a bug that caused vehicles to be spawned in garages consistantly. Vehicles should be spawned at a higher rate in garages, but not at 100%
Fixed an issue that disabled bullet tracing for SKS
Fixed a bug that caused the game client to crash when a flashbang goes off
Partially fixed bug that caused a character to get stuck in terrain, buildings or objects
Partially fixed a bug that caused a vehicle to get stuck in buildings, fences or other vehicles
Partially fixed a bug that caused items to be unlootable
Fixed a bug that caused carepackages to shake when falling
Fixed a bug that caused a throwable weapon to be thrown in the freelook direction and not the direction in which a character is facing
Fixed an issue with two markers being visible when placing a marker in the airplane after placing it in the lobby
Fixed a bug that caused a player icon to be doubled up on the minimap.
Fixed a bug that caused the same color for two teammate icons
Fixed a bug that caused the final play zone to be created over water
Fixed a bug that sporadically muted the rain sound
Significantly mitigated an issue that allowed a player in a closed house to be killed by the red zone bombs
Fixed a bug that caused animation not to stop when using consumable items while reviving a teammate
Fixed a bug that caused a character experience the damage effect at random
Fixed a bug that caused all teammates to enter the REVIVE state when one teammate is hit by a bomb in Red Zone while being in a vehicle
Fixed a bug that caused the REVIVE gauge not to disappear when the character being revived is disconnected
Fixed a bug that caused the sound volume of UMP with silencer to be too low
Fixed a bug that caused throwable items not to drop when switching to other weapons
Fixed a bug that caused the trace effect to not disappear after using throwable weapons
Fixed a bug where removing the pin from a grenade was canceled by changing the throwing posture.
Fixed an issue with compass points not matching the actual direction when in the passenger seat of a vehicle
Added a character animation for when dragging an item into the inventory
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.05.2017 19:19:14
|
|
|
| metallika kirjutas: |
salatoimik,
motikad juba sees ju? - või mitte? - külgkorviga vähemalt juba ju olemas
 |
külgkorviga jah aga tavalisi mitte
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
23.05.2017 19:40:47
|
|
|
ma ise seda mängida ei julge, ma pole nii osav. aga olen mitusada tundi vaadanud selle vunts vurr mängija striimi https://www.twitch.tv/sequisha
mäng on väga äge muidu
|
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
23.05.2017 20:02:07
|
|
|
rokiroad,
ära põe! ma täielik noob ja saab hakkama küll
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.05.2017 20:24:23
|
|
|
mhm, lihtsalt hoia silmad ja kõrvad lahti ning ära tee lolle otsuseid (mida kindlasti saab hulgi tehtud )
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
23.05.2017 20:36:26
|
|
|
ma tean, aga mul pole reaktsiooni, ulme kui kiirelt seal peab tulistama või üldse arusaama kes kus tulistab. muidugi striimi kvaliteet pole nii hea kui mängija oma monitorilt näeb, siis mina ei suuda isegi ära arvata kuskohast mängijat tulistati. mul läheks selle mängu peale närvid väga ruttu läbi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taxta
HV vaatleja

|
25.05.2017 00:35:23
|
|
|
Niisiis, pärast 31 tundi pelamist nii üksi, kui koos sõpradega, nii lollusi tehes, kui ka tõsiselt pelades, sain pool üks öösel naabritele infarkti tekitada, karjudes joovastunult WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPP. Tuli soolo võit koju ära. Assa mait, kui magus see oli. Loodetavasti see ainult alles algus
_________________ I've reached that age where my brain went from: "You probably shouldn't do that!" to "Screw it, let's see what happens!"
By the power vested in me, I now pronounce you... blocked & deleted! You may now... kiss my ass! |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
25.05.2017 00:49:24
|
|
|
| Kas mängite NA või EU serveris? EU peavad osad mehhiks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
chatro
HV kasutaja

|
25.05.2017 08:04:41
|
|
|
| rokiroad kirjutas: |
| Kas mängite NA või EU serveris? EU peavad osad mehhiks |
Mis neil vahet on?
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
26.05.2017 01:13:49
|
|
|
oppppaaaaaa
lõpuks tuli ka SOLO #4
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.05.2017 19:10:30
|
|
|
| chatro kirjutas: |
| rokiroad kirjutas: |
| Kas mängite NA või EU serveris? EU peavad osad mehhiks |
Mis neil vahet on? |
Ping ja mängijate tase.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
26.05.2017 20:24:18
|
|
|
NA serverid stabiilsemad (vähemalt esialgu olid - pole EUs jupp aega mänginud nüüd. Esimene võistlus kus EU mängijad olid, kukkus mingi osa välja ja oli probleeme stabiilsusega jne nii et lõpuks EU mängijad kõik mängisid NA serveris. Jutt siis sellest mai alguses vms toimunud showdownist.)
Aga meediat kh. Maandusin tiimist liiga kaugel ja jäin nende juurde jooksmisega hiljaks. Teine tiim tuli kohale ja ma sisuliselt jäin lõksu. Muud üle ei jäänud kui cämpi lasta aga et see sedasi välja kukkus, seda küll ei uskunud (tsipa pikem klipp aga ei hakanud vahelt juppe ära lõikama)
Spoiler 
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raixxx
HV kasutaja

|
26.05.2017 21:33:47
|
|
|
Patchiga minujaoks mäng piixu keeratud, 8 mängu jooksul sain 1x vastasele pihta. Siis keeras ka raibe ümber ja võttis paari lasuga maha.
136 solo roundi, 14 võitu ja nüüd enam päevapealt lasta ei oska...
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
26.05.2017 21:54:44
|
|
|
No ära muretse, kui ma enne patchi veel mingit pidi sain SKS-ga distansti pealt mne laksu ikka pihta ära, siis täna ma vist ei suutnud mitte kordagi mitte kedagi tabada selle relvaga. Ma ei tea kuhu kuradi kohta need kuulid lendasid.
Teiste relvadega probleemi pole samas, saab kenasti pihta.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raixxx
HV kasutaja

|
26.05.2017 22:04:33
|
|
|
| See ainuke tabamus oligi SKS umbes 200 meetri pealt, pikema maa pealt sain enamasti enne pihta ikka. CQ vasakule/paremale/üles/alla tüüpidele ei saanud ennegi pihta, nüüd täiesti lootusetu.
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rokiroad
HV vaatleja
|
27.05.2017 00:17:32
|
|
|
salatoimik, uziga tuli sul küll asi hästi välja
muidu ma olen vaadanud et uzi küll põristab hästi aga vastane suudab kuidagi mingi head shoti ära kobistada. see mäng vajab head närvi cämpimises
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
27.05.2017 19:46:51
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
NA serverid stabiilsemad (vähemalt esialgu olid - pole EUs jupp aega mänginud nüüd. Esimene võistlus kus EU mängijad olid, kukkus mingi osa välja ja oli probleeme stabiilsusega jne nii et lõpuks EU mängijad kõik mängisid NA serveris. Jutt siis sellest mai alguses vms toimunud showdownist.)
Aga meediat kh. Maandusin tiimist liiga kaugel ja jäin nende juurde jooksmisega hiljaks. Teine tiim tuli kohale ja ma sisuliselt jäin lõksu. Muud üle ei jäänud kui cämpi lasta aga et see sedasi välja kukkus, seda küll ei uskunud (tsipa pikem klipp aga ei hakanud vahelt juppe ära lõikama)
Spoiler 
|
master camper, tõsiselt .. ma sedapsi ei oska, tõenäoliselt oleks seal tooli vms taga seistes kohe esimesele näkku hüpanud
peaks täna vist mingi raundi NA serveris tegema, tõsiselt närvi ajab kui EU's server just siis jukerdama hakkab, kui kellegagi mingi madin pooleli
E: pole väga statse jälginud, aga nüüd avastasin et holy ship, i really suck
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
27.05.2017 20:46:36
|
|
|
sweezy,
parem kui minul igatahes
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
chatro
HV kasutaja

|
27.05.2017 21:04:33
|
|
|
Ma statse meelega ei vaata. Kui neid jälgima hakata siis läheb asi peeti. Surmade korral oleks veelgi fustreerivam
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
28.05.2017 13:14:06
|
|
|
holy ship, NA serverid on tõesti tunduvalt stabiilsemad, tänks salatoimik
muide, olen ma ainuke kes arvab, et vss on täielik kräpp?
esimene kord: enemy lagedal platsil, ca 100m kaugusel - ükskõik kuidas ka ei proovinud, umbes 20st kuulist 2 läksid pihta, peale seda sain ise nätaka kirja
teine kord: close distance, ca 10m - pihtas, pihtas, pihtas, pihtas, enemy pöörab ümber, saan pumbaga näkku
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raixxx
HV kasutaja

|
28.05.2017 22:33:16
|
|
|
| Patchiga muudeti sihikute renderdamist, ei olnud teadlik ja sellepärast pihta ei saanudki. Hetkel serverid maas...
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
31.05.2017 21:23:21
|
|
|
Ei pannudki matsu
Spoiler 
EDIT: Ei tasu ikka hooga pikki puud panna
Spoiler 
Aga jah, päris hästi täna, umbes miski 4-5 tunni jooksul 3 võitu squadis + hunnik surmasi kohe alguses sest relva ju ei leia
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
01.06.2017 19:35:36
|
|
|
Leaderboard reset ja tasub nagu üritada nüüd rohkem, aga kasu on, esimest korda solos teameri meeskonna peale sattumine.
Spoiler 
|
|
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.06.2017 14:03:38
|
|
|
Mul oli eile selline mäng, et enamus mängust mõtlesin, WTF mäng see on ning lõpuks ikka joppas asukohaga.
Maandusin kuhugi põllule, hakkasin järjest maju lootima. Mingi 7 maja käisin läbi ja no krt kõigis pumbad vedelesid vaid. Siis jäin mingi rahva vahele ja kuna kaugele lasta ei saanud pidin krt majas passima. Ainuke vend kes mu majja sisse jooksis omas ka vaid pumpa Lõpuks sain kuidagi liikuma sealt, leidsin auto, tõmbasin ringi keskele ära ja nii ta läks.
Spoiler 
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beljo91
HV kasutaja
|
02.06.2017 15:18:00
|
|
|
Nice värk - peaks ka proovima midagi taolist.
Miks unlisted video?
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
02.06.2017 18:56:03
|
|
|
Saab ka nii killida
Spoiler 
|
|
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.06.2017 22:38:09
|
|
|
Arvutipäss, saab ka nii
Spoiler 
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Arvutipäss
Kreisi kasutaja

|
03.06.2017 03:31:17
|
|
|
salatoimik, Ma alguses mõtlesin, et nagu viskad siis saad random killi aga ise enda surm
|
|
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|