Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 378 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 157 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 576 |
|
autor |
|
Ramones
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
15.04.2017 16:25:24
|
|
|
Etz kirjutas: |
Ollaz kirjutas: |
Betamax kirjutas: |
Remote Desktop ehk polegi kodukasutajale nii oluline, aga Bitlocker võiks küll kõikidel versioonidel olla. Mul on lisaks kõigele ka domeeni võimalusi vaja. Kui neid kolme tingimust poleks, siis kõlbaks ka Home. Õnneks ma kasutan läpakaid, millel Professional või Enterprise litsents. |
Device Encryption peaks nagu olemas olema ka Home versioonil...  |
BitLockerit pole. |
Ma ausõna ei tea, mul pole ühtegi Home'ga masinat...  |
Device encryption on automaatne, kodukasutajale mõeldud ja laseb terve süsteemi krüpto alla (kui ma ei eksi). Ma aga tahan ühe ketta sellest ilma jätta, seda võimaldab ainult Bitlocker.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.04.2017 21:29:33
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Remote Desktop ehk polegi kodukasutajale nii oluline, aga Bitlocker võiks küll kõikidel versioonidel olla. Mul on lisaks kõigele ka domeeni võimalusi vaja. Kui neid kolme tingimust poleks, siis kõlbaks ka Home. Õnneks ma kasutan läpakaid, millel Professional või Enterprise litsents. |
Device Encryption peaks nagu olemas olema ka Home versioonil...  |
BitLockerit pole. |
Ma ausõna ei tea, mul pole ühtegi Home'ga masinat...  |
Device encryption on automaatne, kodukasutajale mõeldud ja laseb terve süsteemi krüpto alla (kui ma ei eksi). Ma aga tahan ühe ketta sellest ilma jätta, seda võimaldab ainult Bitlocker. |
mul pro ja peale uuendust ohkis windows midagi encryption key backupist
eneseteada ei ole ma midagi encryptinud ja ei soovigi
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
15.04.2017 23:22:19
|
|
|
tsitaat: |
mul pro ja peale uuendust ohkis windows midagi encryption key backupist
|
see on vaikimisi kodukataloogi krüpteering ja sul läheb seda pakutud keyd vaja kui tahad kuskilt mujalt üle võrgu oma asjadele ligi saada.
oli vist nõnda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
17.04.2017 11:38:09
|
|
|
Peale win uuendamist ei lähe mängud enam käima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
17.04.2017 13:12:11
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Peale win uuendamist ei lähe mängud enam käima. |
Kuidas nii ? annab mingit veateadet ka ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Poltergeis
HV vaatleja
|
17.04.2017 13:33:31
|
|
|
Tere.Ei tea kas saab asi õigesse teemasse,aga windows 10 creators update keeras windowsi tuksi.Poole tunniga enam arvuti käima minna ei suuda,ühtegi programmi avada ei önnestu.Kui tahan personaliseerida tuleb error,et pole valitud programmi selle tegevuse jaoks.Arvuti on dell N5110,windows 10pro.Otsisin system restoret,ei suutnud leida.Olen ka alles uus win 10 peal.On kellelgi soovitusi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
17.04.2017 16:08:39
|
|
|
Kas lasid windowsil ennast ikka ilusti lõpuni uuendada või olid kärsitu ja tõmbasid juhtme välja kui liiga kaua uuendas? Sarnaseid anomaaliaid olen kohanud, kui registris ketaste tähti näppida ja selle tagajärjel süsteemiketta täht muutub.
Teoorias võib selle korda saada, kui teises masinas registry ära parandada, aga kui selle surkimisega väga sina peal pole, siis on kõige mõistlikum puhas install teha. Kergemal juhul võid ka sellega pääseda, et boodid installimeedialt ja valid repair windows installation vms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Poltergeis
HV vaatleja
|
17.04.2017 19:11:42
|
|
|
Ühtegi asja ma ei torkinud kui update installis.Seda tühistamist vöiks proovida kui seadetesse sisse saaks.Start menüü alt seaded kadunud.Proovisin minna teadete alt,15+ min avab seadeid.Lõpuks avanesiď ja sain edasi toimetada.Ainult tund aega n...i ja arvuti töötab taas.😃.Tänud selle lingi eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.04.2017 20:02:27
|
|
|
Poltergeis kirjutas: |
Ühtegi asja ma ei torkinud kui update installis.Seda tühistamist vöiks proovida kui seadetesse sisse saaks.Start menüü alt seaded kadunud.Proovisin minna teadete alt,15+ min avab seadeid.Lõpuks avanesiď ja sain edasi toimetada.Ainult tund aega n...i ja arvuti töötab taas.😃.Tänud selle lingi eest. |
nüüd backupi kõik vajalik ja proovi uuesti pdateda, kuid järgmine kord otsi vajadusel settingutest reset windows üles
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.04.2017 21:09:33
|
|
|
libe, eeldusel, et on aktiveeritud, siis tehku pigem puhas install ikka.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.04.2017 22:36:49
|
|
|
Märt. kirjutas: |
libe, eeldusel, et on aktiveeritud, siis tehku pigem puhas install ikka. |
resetil on kaks astet, millest üks on puhas
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
17.04.2017 23:04:10
|
|
|
reset ei pruugi kummagi astmega aidata, kui pisipehme lootusetult katki on läinud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
17.04.2017 23:14:43
|
|
|
napoleon kirjutas: |
reset ei pruugi kummagi astmega aidata, kui pisipehme lootusetult katki on läinud |
Siis saab kas recovery teha või puhta installi...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
17.04.2017 23:28:16
|
|
|
Gap kirjutas: |
Kuidas nii ? annab mingit veateadet ka ? |
Ei andnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
18.04.2017 08:54:16
|
|
|
Gap kirjutas: |
Kuidas nii ? annab mingit veateadet ka ? |
Ei andnud. |
Et üritad avada ja mäng lihtsalt ei käivitu? Mis mängu(de)st jutt on? Ja mingit basic rauainfot?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Poltergeis
HV vaatleja
|
18.04.2017 09:45:00
|
|
|
libe, eeldusel, et on aktiveeritud, siis tehku pigem puhas install ikka. |
Kui mötled minul,siis on aktiveeritud.Puhta installi tahaks jätta kõige viimaseks variandiks.Windows 10 sellel arvutil alles 3 nädalat ja kõik hakkas kohe ilusti tööle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.04.2017 12:56:03
|
|
|
Kui pole just hunnikut spetstarkvara, mis pärast uuesti installida ja seadistada tuleb, siis võib puhas install kõige kiirem lollikindlam lahendus olla. Võib juhtuda, et üritad terve nädala seda laipa elustada ja lõpuks teed ikka puhta installi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
18.04.2017 13:44:53
|
|
|
Kui pole just hunnikut spetstarkvara, mis pärast uuesti installida ja seadistada tuleb, siis võib puhas install kõige kiirem lollikindlam lahendus olla. Võib juhtuda, et üritad terve nädala seda laipa elustada ja lõpuks teed ikka puhta installi  |
Õige. Aga niimoodi nokkides õpidki. Ise õppisin kõige rohkem XP-d pirades. Pärast legaliseerimist polnud enam nii palju vaja torkida ja lahendusi otsida.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
viimati muutis Märt. 18.04.2017 14:07:23, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.04.2017 13:51:54
|
|
|
Kui pole just hunnikut spetstarkvara, mis pärast uuesti installida ja seadistada tuleb, siis võib puhas install kõige kiirem lollikindlam lahendus olla. Võib juhtuda, et üritad terve nädala seda laipa elustada ja lõpuks teed ikka puhta installi  |
Õige. Aga niimoodi nokkides õpidki. Ise õppisin kõige rohkem XP-d pirades. Pärast legaliseerimist polnud enam nii palju vaja torkida ja lahendusi otsida. |
Tean, ma ise üritan ka enne nokkida ja enamasti saan tööle ka. Aga see eeldab asjale loomingulisemat lähenemist kui foorumis step by step juhiste küsimist
|
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
18.04.2017 14:21:15
|
|
|
kas windowsil teha reset andmete kustutamisega on sama mis teha plaadilt format c: ja reinstall?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
18.04.2017 14:26:28
|
|
|
firemark kirjutas: |
kas windowsil teha reset andmete kustutamisega on sama mis teha plaadilt format c: ja reinstall? |
Ei ole ja aega kulub rohkem kui formatiga puhta paigaldusega.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.04.2017 19:19:13
|
|
|
Õige. Aga niimoodi nokkides õpidki. Ise õppisin kõige rohkem XP-d pirades. Pärast legaliseerimist polnud enam nii palju vaja torkida ja lahendusi otsida. |
Olen täiesti nõus, aga Win10 as a service viskab selle loogika aknast välja. Juhul kui sa just pidevalt WU kinni ei keera ja sama versiooni peal ei püsi. Uueneb ju OS piidevalt ja tekivad uued bugid, vanad kaovad ära, asjad liiguvad teisele kohale. Nagu laps lööks kokkupandud puslel iga kuu paar tükki välja ja need sobituvad siis hoopis teise otsa
Vanemate Win versioonide puhul see toimib, kuna OS saab ainult turva ja perf uuendusi peamiselt ja väga vähe uusi featuure või eksisteerivate muutmist. Lisaks nõuab see keskmisesest targemat kasutajat kes oskab õigesti testida ja vea põhjuse isoleerida, et seda järgmine kord vältida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
18.04.2017 20:12:08
|
|
|
firemark kirjutas: |
kas windowsil teha reset andmete kustutamisega on sama mis teha plaadilt format c: ja reinstall? |
Ei ole ja aega kulub rohkem kui formatiga puhta paigaldusega. |
mul võttsi küll vaid loetud minutid, samas kui andmed säilitada, siis võtab totralt aega
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
|