Väidetavalt pidada ka 1023 Hp versioon tulema, mis vajab ka "natuke kangemat" bensiini...
tsitaat:
Power Model 3 will apparently take the 6.2-litre supercharged V8 to 1023hp (763kW). It’s understood these different outputs will require certain things, such as 100-octane fuel for the third mode.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Õnneks on turul piisavalt ka muid low budget, aga kvaliteetseid tegijaid, toyota, honda, kia, isegi hyundai, et sellest kroomitud raamidega odavast plastist androidi telefonist jätkuvalt kaarega ringi käia.
Sulle ei meeldi Nissanid?
Btw, VW-t sai siiani osta ilma piano-black'ta (va väike osa rooli, trendline'i sai täiesti ilma), aga mida uuem, seda rohkem lisandub seda. Põhimõtteliselt kõik tootjad seda pattu tegemas.
Mis juhtub automaatkastiga autoga kui üritada rakendada elektroonilist seisupidurit sõidu ajal?
Hoiatab ja lihtsalt ei rakendu? Kas N(eutraali) peal olles rakenduks? Või see on puhtalt kiirustundlik? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
nagu näha siis poes piima järel käimiseks
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
kui ma veel sadistikamajas töötasin, oli töötukassa majas või maksa- ja lolliameti majas üks ideeline farmer, kellel ka selline oli.. põhupall oli kastis ja vana käis nahkkaabu ja mantliga.. kui ta väga hommikul tuli, oli kastikas kenasti kahel parkimiskohal aga siis läks seal parkimisega tihkemaks.. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Auto on nagu jube isane, aga teha pole sellisega eriti midagi.
Eestis on üldse nii, et mingi tugeva-kiire liikuriga pole midagi teha.
Öko, odav ja mugav on siin märksõnad.
Ma ise unistan elektri liikurist. Ei pea soojendama ega midagi. Hüppad sisse, annad lappa 2km ja paned 8h. seisma. Ja siis taas hüppad pulti, kohe võid max powerit kasutada, ja jälle laadimine-puhkus. Mulle sobiks. Kahju aint et need elektrikad nii kallid on. Ootan odavnemist.
Mis juhtub automaatkastiga autoga kui üritada rakendada elektroonilist seisupidurit sõidu ajal?
Hoiatab ja lihtsalt ei rakendu? Kas N(eutraali) peal olles rakenduks? Või see on puhtalt kiirustundlik?
Lume peal proovisin. Päris okei kiiruse pealt isegi tegi midagi. Plõgistas ja pidurdas küll natuke. Aga mingid abid vist ei lubanud tal korralikult rakenduda.
Auto on nagu jube isane, aga teha pole sellisega eriti midagi.
Eestis on üldse nii, et mingi tugeva-kiire liikuriga pole midagi teha.
Öko, odav ja mugav on siin märksõnad.
Ma ise unistan elektri liikurist. Ei pea soojendama ega midagi. Hüppad sisse, annad lappa 2km ja paned 8h. seisma. Ja siis taas hüppad pulti, kohe võid max powerit kasutada, ja jälle laadimine-puhkus. Mulle sobiks. Kahju aint et need elektrikad nii kallid on. Ootan odavnemist.
eriti öko ja eriti odav ....samas kui vaja vähe pikemaid sõite teha siis on ikka nende elektriasjadega nagu on.soojendama jah ei pea aga sooja kah panna ei saa puhuma salongi väga kuna see rüüpab akut meeletult olen ise näinud elektritaksi juhti eedeni parklas kurvalt norutamas ja aku täitumist ootamas
Jookseb maha mingit kasu küll pole ja rakendub aeglaselt. Selles suhtes külge pead ikka ise suutma ette lasta.
Õnneks seda saab nelikuga lume peal vabalt teha. Asfaldil oleks veidi jõudu juurde vaja, sest teeb küll ringe, aga väga lihtsalt see ei tule. Ilmselt sitema rehviga oleks lihtsam teha, aga ei hakka mingit Barumit või Nakangi alla panema.
Teil kõik autos olemas? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Peale seda kui enda HMD-ga jäin -20 kraadiga tee äärde, olen autos hoidnud vajalikku varustust, et sooja saada.
St, katelok, vesi, piirituslamp, magamiskott. Lisaks siis erinevat matkavarustust: kirves, nuga, söögivahendid, tee, matkatool, seljakott, õnged, landid jne. Pmst kui peaks tulema idee kuskil miskit teha, siis ainult vaja vajalikud asjad seljakotti pakkida ja minek, ei pea eraldi kuskile sõitma hakkama, et varustust tuua.
Põhilised tööriistad - 2 kruvikeerajat olemas, rohkemaga pole miskit teha
Taskulamp - telefonil olemas
Täislaetud mobiil akulaadijaga - kas just täislaetud aga autolaadija olemas
Purgiavaja - kruvikeeraja ajab asja ära kui vaja
Pika säilimisajaga toit - pole, võibolla kuskil keset kõrbe oleks pointi
Jääkraabits - harja otsas olemas
Lemmikloomatoit - pole
Krokodillid - kuskil varuratta juures olemas
Varurehv - olemas
esmaabikarp - olemas
Manuaalne raadio - pole
Tekk/magamiskott - ega me siberis pole
Soojad riided - toast lahkudes seljas vastavalt ilmale
Kassiliiv - pole
labidas - pole
vesi - pole _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Peale seda kui enda HMD-ga jäin -20 kraadiga tee äärde, olen autos hoidnud vajalikku varustust, et sooja saada.
St, katelok, vesi, piirituslamp, magamiskott. Lisaks siis erinevat matkavarustust: kirves, nuga, söögivahendid, tee, matkatool, seljakott, õnged, landid jne. Pmst kui peaks tulema idee kuskil miskit teha, siis ainult vaja vajalikud asjad seljakotti pakkida ja minek, ei pea eraldi kuskile sõitma hakkama, et varustust tuua.
Mida vähem autos asju, seda turvalisem õnnetuse korral. Olen kindel, et enamus asjadest autos lahtiselt, ei ole turvavööd peal nagu sõitjatel. Õng silma, kirves kuklasse jne.
Mida vähem autos asju, seda turvalisem õnnetuse korral. Olen kindel, et enamus asjadest autos lahtiselt, ei ole turvavööd peal nagu sõitjatel. Õng silma, kirves kuklasse jne.
Salongis ei ole midagi, kõik on pagassis. Ainsad lahtiolevad asjad on kummikud, saapad, 5l kanku ja 2 spinnat. Kirves on juppeks käiv matkakirves enda väikeses kotis.
Salongis ei ole midagi, kõik on pagassis. Ainsad lahtiolevad asjad on kummikud, saapad, 5l kanku ja 2 spinnat. Kirves on juppeks käiv matkakirves enda väikeses kotis.
Spoiler
See ju universaal? Või on metallvõrk salongi ja pagassi vahel?
Tegin pikema sõidu ja mõned vastutulevad vilgutasid. Ok arvasin et ju ment kuskil passib, tegin siis üks hetk peatuse ja vaatan, kaugtulede pirnid põlevad. Ok põlesid mingi 50% tugevusega umbes. Teagi kas põlema minnes jäid error checki ajal peale või mis ajal nad seal põlema läksid _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
õh kuudil kadus 1 silinder ja mootorituli vilgub. kui kuskilt surve läinud, läheb pressi. focusele sain stangedoonori. kindlustusse pole olnud aega naaksuma minna, et miks ma hinda ei saa. kuna asi jõudis jälle ingesesse välja, teen selle asja ilmselt ise ja mäksivana abiga korda, ehitan kalkulli ja käshin sisse sarnaselt sikli lõhkumisega. stange istub 4x 6mm poldiga auto küljes ja vahetamiseks ei pea eriline tuumateadlane olema. kõige suurem teema on sellega, et stangedoonor on hall mitte must.
mäksivana hüppas läbi. möödaminnes oli autosse pakkinud manomeetri ja mõõtsime igaks juhuks kuudi surveastmed ära. 12,5 -13,5... sobras mu küünlakastis mis eelmisest kruvimisest oli jäänud, keeras sealt saadud tulemi sisse ja käima pannes käis kenasti. mootorituli kustub ilmselt ka varsti või kustutatakse paari nädala pärast õlivahetuse käigus ära. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
viimati muutis laurx 14.04.2017 18:58:21, muudetud 1 kord
Spoiler
See ju universaal? Või on metallvõrk salongi ja pagassi vahel?
Kõva kate pagassi peal.
Nii matsu pannes, et miskit sealt välja lendab, on nood asjad väikseim mure.
Ise sõidad siksiga, mis pole eriti laksukindel, selle pärast ei muretse?
Siksiga nii mõnigi mats pandud. Rängim oli Lätis öösel paksu lumega. Üks jäljerida, ma võtsin paremate ratastega lumme, vasakud jäljes. Vastutulev GAZ 53 kallaja kastinurk raksatas esiklaasi. Vasakud klaasid läksid. Aknaraamid, uksed, uksepostid kõverad. Õnneks ükski plekk ei rebenenud. Klaasikillud tungisid kätte ja näkku. Kallajamees sõitis minema. Sõber teise siksiga püüdis kinni. Purjus. Kohe lasti töölt lahti. Firmast valuraha ei saanud. Kindlustust sellel aal polnud. Siks läks mahakandmisele.
Jookseb maha mingit kasu küll pole ja rakendub aeglaselt. Selles suhtes külge pead ikka ise suutma ette lasta.
Õnneks seda saab nelikuga lume peal vabalt teha. Asfaldil oleks veidi jõudu juurde vaja, sest teeb küll ringe, aga väga lihtsalt see ei tule. Ilmselt sitema rehviga oleks lihtsam teha, aga ei hakka mingit Barumit või Nakangi alla panema.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.