Voh, üks kes minuga samal arvamusel. Kui originaal Macgyver oli ülim, siis see on ikka julm lurr
lihtne kui jeesusele meeldib, siis võid kohe kriipsu peale tõmmata. Ilma sekunditki vaatamata.Aga esimene osa oli tõesti jube. Ei vaevu teist osa isegi piiluma.
Ma vaatasin et mägiaivar saab uue hooaja. Vaatasin mõned osad veel ära ja rohkem seal hooaja lõppu poole ja no ma ei tea mis selles sarjas nii head on et see teise hooaja sai.
Väga igav mingi tiimiga mässab ja on nutikas. Sellist originaali maiku ka küljes pole. Oleks see seriaal alanud ennem seriaali Scorpion siis oleks ehk midagi olnud.
Scorpion on ka selline ära tüüdanud jama.
Mul lihtsalt pole väga midagi vaadata ja enamus seriaale on kas puhkusel või ära lõppenud hooajaga.
Ja no enamus mis praegu seriaalidest on, on kõik mingit krimid mis asuvad mis iganes US linnas ja see on ka nende seriaalide vahe.
Selliseid krimi seriaale pole hetkel nagu Lucifer vms kus on mingi üleloomulike võimetega keegi tegelane.
Väga igav mingi tiimiga mässab ja on nutikas. Sellist originaali maiku ka küljes pole.
Sellepärast huvi kaduski kiirelt. Sarnasus originaaliga on pea olematu. Rohkem nagu Mission Impossible. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Voh, üks kes minuga samal arvamusel. Kui originaal Macgyver oli ülim, siis see on ikka julm lurr
lihtne kui jeesusele meeldib, siis võid kohe kriipsu peale tõmmata. Ilma sekunditki vaatamata.Aga esimene osa oli tõesti jube. Ei vaevu teist osa isegi piiluma.
No siis pead enamus seepidele kriipsu peale tõmbama. Nats imelik kui meil 1:1 kogu maitsebukett oleks _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Palju te neid seriaale vaadata jaksate? 2-3h päevas erinevatele seriaalidele? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Palju te neid seriaale vaadata jaksate? 2-3h päevas erinevatele seriaalidele?
Kell 9 ei viitsi nagu magama ka minna ja kui telekast sporti ei tule, siis miks mitte. _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma vaatan tavaliselt 5h ühte seriaali nädalavahetusel. Lisaks Amazing Race _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Oliverk, jumala eest, ära sa seda vaata, mulle ju meeldib _________________ This message was sent from space using stargate
Palju te neid seriaale vaadata jaksate? 2-3h päevas erinevatele seriaalidele?
Hetkel olen kodus, sellepärast vaatan veidi. Muidu tööl käies ei vaata üldse enam. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
no ms töötan tuumaelektrijaamas, kuna töö on suht pingeline siis närvide rahustuseks vaatan tööpäeva jooksul 3 seriaali ja õhtul kodus rahulikumas seltskonnas 4 veel
Nüüd vähemalt seriaalid hoiavad ärkvel enam-vähem, eks ole
Spoiler
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
no ms töötan tuumaelektrijaamas, kuna töö on suht pingeline siis närvide rahustuseks vaatan tööpäeva jooksul 3 seriaali ja õhtul kodus rahulikumas seltskonnas 4 veel
Dogbert kirjutas:
Nüüd vähemalt seriaalid hoiavad ärkvel enam-vähem, eks ole
Mille jaoks sireenid leiutati? Tööl üleval olla... hah
Sireenid on välja lülitatud valehäirete tõttu _________________ This message was sent from space using stargate
Kui arvasin, et see Prison Breaki järg enam hullemaks minna ei saa, siis eksisin. Süžee on auklikum kui Šveitsi juust ja no lõpp pani ikka täiega:
Spoiler
Michael ja ISISe boss on suured semud ja tundub, et kogu värk on mõeldud selle tüübi vanglast välja saamiseks. Ainuke häda, et plaanituna oleks pidanud põgenemine olema juba nädal enne ramadani, kui see sell istus kindla luku taga.
Kui see seriaal oleks omaette üllitis, siis annaks ehk 4/10 ja unustaks asja, aga originaalse PB järjena on see lihtsalt solvang. Kaheksa aastat oli aega ja kui nüüd tuldi välja millegi sellisega, tähendab seda, et stsenaristidel polnud midagi põnevat lisaks öelda, vaid taheti proovida ehk ärkab surnud lüpsilehm ellu. IMDB hinnangu järgi tundub, et isegi õnnestus. Aga minu arvates mõnikord peavad surnud jääma surnuteks. Eriti kui nad on surmahaiged. Ja tegu pole vampiiriseriaaliga.
Üldjuhul sellistes seriaalides on see suur kuri paha ka undercover agent.
On kellelgi jäänud mulje eelneva viie hooaja jooksul, et Michael on oma lähedasi armastav surmahaige undercover agent kes lasi end matta Kaniel Outise (kes see üldse on?) ülikonnas, et ....noh igaksjuhuks.
Muidugi Lincolni äraaantud pass ja müstiliselt taskusse ilmuvad suured dollarid, nugadega vehklevad palgamõrvarid Jeemenis kus kõigil on automaat kaasas...
Olen käinud nii mõneski moslemimaas ja piiripunktist läbisõitev naisterahvas...seda ei juhtu. Isegi mitte keset sõjatsooni.
Mis sa otsid seoseid reaalse eluga? _________________ This message was sent from space using stargate
Üldjuhul sellistes seriaalides on see suur kuri paha ka undercover agent.
On kellelgi jäänud mulje eelneva viie hooaja jooksul, et Michael on oma lähedasi armastav surmahaige undercover agent kes lasi end matta Kaniel Outise (kes see üldse on?) ülikonnas, et ....noh igaksjuhuks.
Muidugi Lincolni äraaantud pass ja müstiliselt taskusse ilmuvad suured dollarid, nugadega vehklevad palgamõrvarid Jeemenis kus kõigil on automaat kaasas...
Olen käinud nii mõneski moslemimaas ja piiripunktist läbisõitev naisterahvas...seda ei juhtu. Isegi mitte keset sõjatsooni.
Mis ajast see prison break reality tv on ?
Läbi aja on olnud müsteerium ja lahendus kuidas ta vanglast välja pääseb ja mis ta teeb selle saavutamiseks.
Pealegi see hooaeg peabki olema mingi konksuga, et see ka huvitav oleks ja ei oleks järgmine vangla kuskil urkas.
Prison Break'i puhul häirib pigem see, et tegelased esitavad oma rolle üle vindi stereotüüpselt ja klišeelikult. Nagu tahaks mingi Aliase mäng olla, et peab käitumise järgi ära arvama kes on kes.
Ei mõju mingist otsast loomulikult, kõik dialoogid on ka selles võtmes esitatud. Ehket stsenaarium eesmärk paistabki olevat tekitada esimese hooaja nostalgiat, mitte uut lugu jutustada arvestusega, et tegelased peaksid ka vahepeal edasi arenenud ja muutunud olema. Kart on, et sellest ei saadagi üle ja läheb lõpuni välja _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.