Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 463, 464, 465  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
softis
HV Guru
softis

sõnum 05.04.2017 19:48:27 vasta tsitaadiga

Tahad öelda, et see koodi kuvamise funktsioon on ära kaotatud Starboxilt, laurx? Alles sügisel veel oli kood eraldi nähtav ja QR mugavuse huvides skännimiseks kõrval.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 05.04.2017 20:16:49 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
tcumen, ei liigu midagi vabaks. Mul on kerge kahtlus, kuna starman peab mõningaid muxe (või siis õigemini levira) tooma ikka kõvasti madalamale sagedusele, siis lihtsalt jääb tänu sellele muxis ruumi vähemaks ja tuleb kanalid kuhugi mujale liigutada.

icon_eek.gif
MUX-i ribalaius on 8MHz sõltumata kanali sageduset.

tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.04.2017 21:22:07 vasta tsitaadiga

levira tegevat oma " asjade internetile" ruumi. madalad sagedused on paremad. kui palju on vaeva nähtud sellega, et kärus / jändjal koeru pealt 57 t kätte saada.
Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Kommentaarid: 1156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 724
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 05.04.2017 21:22:44 vasta tsitaadiga

tal pole telekat..
Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 05.04.2017 21:35:03 vasta tsitaadiga

Las teevad, kokkuvõtte kõigile parem
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 05.04.2017 21:41:27 vasta tsitaadiga

levira uuendus tegi telliseks hulga HD bokse..
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 05.04.2017 21:47:08 vasta tsitaadiga

Kuidas?
Neil võime uuendada tarkvara ametlikult?

tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 05.04.2017 21:55:09 vasta tsitaadiga

levira uuendas sagedusi peale mida need hd boksid restardivad ja jooksevad kinni.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 05.04.2017 22:22:39 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
levira uuendas sagedusi peale mida need hd boksid restardivad ja jooksevad kinni.

Taga mingit nuppu pole et hard reset teha?

tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 05.04.2017 22:25:53 vasta tsitaadiga

tehaseseaded ei aita.
tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 05.04.2017 22:27:43 vasta tsitaadiga

Monitori ka pole?...
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 05.04.2017 22:29:13 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
tehaseseaded ei aita.

Levira ostab uued boksid?

tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 06.04.2017 13:04:42 vasta tsitaadiga

Sai siis ära seotud. Ütleks nii, et Telia äpp meeldis rohkem, aga Telial sisu muidugi nõrgem ja hinnast pole mõtet Telia puhul rääkidagi. Alles nüüd sain aru, kuivõrd üle maksin Telia teenuste eest.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 33
tagasi üles
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 06.04.2017 13:48:18 vasta tsitaadiga

acer, räägi täpsemalt, mis sisu Starmanis rohkem on? Hind on Starmanil jah oluliselt odavam.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Fuz
Kreisi kasutaja
Fuz

sõnum 06.04.2017 15:20:58 vasta tsitaadiga

Mingi aeg sai telial ainult Eesti saateid järgi vaadata. Kas see on nüüdseks muutunud? Minu jaoks oli see ikka väga suur miinus, sel ajal, kui teenusepakkujat valisin. Praeguseks hetkeks nii harjunud starmaniga, et ei kujutaks ettegi midagi muud kasutama. Teiseks on telia tv kava ja menüü minu jaoks segane. Üldiselt ei saa aru, miks seda üldse kasutatakse, kui veel rohkem raha ka tahetakse icon_lol.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.04.2017 15:26:51 vasta tsitaadiga

Fuz, paljudele telia monopol ja legendid paremast internetist icon_biggrin.gif
IffikaS
Kreisi kasutaja
IffikaS

sõnum 06.04.2017 16:52:11 vasta tsitaadiga

Küsiks natuke infot või kogemusi, et kas kellelegi teisel on ka juhtunud, miskit sarnast.

Kodus setup selline, et starbox (INTEK HD-C63CX) -> 7m HDMI -> Projektor.
Siiani on töötanud probleemivabalt, aga viimastel nädalatel jama, et starbox kukub random hetkedel ära - küll läheb ekraan mustaks, tuleb lumesadu ja räige sahin kõlaritesse. Starboxi sisse välja-lülitades näitab projektor, et üritab saata ebakorrapärases formaadis pilti.

Kas on mingi update olnud (mis võib olla midagi ära rikkunud) või hakkab starbox lihtsalt ära väsima?

beer_yum.gif
Kommentaarid: 160 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 150
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 06.04.2017 18:41:30 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:

Ma küll teleteenust ei kasuta, aga Telia internet tundub natuke parem olema kui Starmanil.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 06.04.2017 19:15:59 vasta tsitaadiga

No kui nüüd natuke võrrelda, siis Telia kordusTVst sai ainult Eesti saateid järele vaadata. Kasutasin varem Telia minuTVd nutiseadmed ja seal sai kõike järele vaadata. iOS äpp oli kasutajamugav. Probleemideks olid, et pilt kadus vahepeale ära veateatega, et striimi esitamisel tekkis viga ja polnud TV3 ja tema sõsarkanaleid. Korraga sai vaadata ühte kanalit nutiseadmest või siis pidid uue vaatajakoha juurde ostma.
Starmani iPadi äpp on mul pildi poolelt kinni kiilunud, kuid heli jookseb edasi. Brauserist vaadates (tve.starman.ee) pole probleeme olnud ning lisaks on kasutajaliides parem. Starmani TVE sisu sõltub ka sellest, mis telepakett sul valitud on, st parema paketiga rohkem kanaleid.
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 07.04.2017 08:15:01 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
jägaja kirjutas:

Ma küll teleteenust ei kasuta, aga Telia internet tundub natuke parem olema kui Starmanil.

Millest sa seda järeldad? Sõltub kasutajast ju. Mul 400/40 ja pole viga midagi. Suuremat uploodi ei igatse sest pole vaja.

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 07.04.2017 10:00:13 vasta tsitaadiga

Kui oleks vaja suurt uploadi kiirust, siis muidugi Telia oleks täna mu valik. Starmani puhul aga meeldib, et on 50 ja 150 kiirus, kuid Telial 50 ja 100 kiirus. Ja loomulikult, kui telekas mängib, siis interneti kiirus Starmani puhul ei lange. Samas olen märganud ka nutiseadmega TVEd vaadates, et striim kaob ära nagu Telial. Siiski, kui Telial minuTV striim kaob, siis tekib veateade, kuid TVE korral jääb lihtsalt pilt mustaks ja player ootab, et vajutaksin uuesti play. Kahtlustan, et see võib olla seotud ka kuidagi seadetega, kaua striim jookseb ilma sekkumata.
Pärast Starmani ühendamist tõrkus mul esimesel päeval Skype, mis logis pidevalt sisse ja välja, aga ei tea, kas oli see Starmanist või Skypest endast tingitud, sest muu toimis ja enam pole sellega probleemi olnud.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 07.04.2017 12:39:56 vasta tsitaadiga

acer kirjutas:
Kui oleks vaja suurt uploadi kiirust, siis muidugi Telia oleks täna mu valik. Starmani puhul aga meeldib, et on 50 ja 150 kiirus, kuid Telial 50 ja 100 kiirus. Ja loomulikult, kui telekas mängib, siis interneti kiirus Starmani puhul ei lange.....

Kui Telia vasest räägid, siis üks TV vaatamiskoht veel väga netikiirust ei mõjuta, ehk tegelikult võib kõige drastilisemaks lugeda 12/1 interneti kahe vaatajakoha tarbimisel.
Eelnevalt rääkisid aga hoopis kmi ja fiibri kiirustest kus telepilt ei mõjuta enne interneti kiirust, kui sa just 1Gbit/s paketti ei tarbi. Mõlemas võrgus on internetikiirus eraldiseisev tv striimi kiirusest ning 100Mbit/s või 300Mbit/s teenus on kätte saadav ka siis kui 9 digiboksi erinevaid HD kanaleid näitavad.

Kui teemas nüüd püsida siis ma pigem küsiks, kuidas on Starmani puhul Starboxi järelvaatamist üle interneti tarbida misiganes kvaliteedis, kas siis selle kiirus hammustatakse maha internetiteenuse kiirusest või on ka neil coax võrgus kuidagi eraldatud ressurss tv järelvaatamisteenuse või videolaenutuse jaoks?
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 07.04.2017 13:02:30 vasta tsitaadiga

Starmanil starboxi kasutades ei muutu internetikiirus aeglasemaks. Aga mida ma olen pannud tähele on see, et kui torrent panna 100% peale siis vahest hakkab starbox ruute sisse loopima. Seda on tunda ainult torrentit kasutades. Aga kui kuskilt FTP serverist laadida max kiirusega faile siis järelvaatamine toimib korrektselt.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 07.04.2017 14:36:42 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
Starmanil starboxi kasutades ei muutu internetikiirus aeglasemaks. Aga mida ma olen pannud tähele on see, et kui torrent panna 100% peale siis vahest hakkab starbox ruute sisse loopima. Seda on tunda ainult torrentit kasutades. Aga kui kuskilt FTP serverist laadida max kiirusega faile siis järelvaatamine toimib korrektselt.

Mul sellist probleemi olnud pole.

tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 07.04.2017 16:07:11 vasta tsitaadiga

Nende ruuterite taga, mis komplektis on, on nett ja twe "eraldi". Päris paljudel on sb aga netti pole tellitud.
tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 08.04.2017 00:17:35 vasta tsitaadiga

Olen nüüd seda Starmani TVEd nutiseadmes ja sülearvutis päris põhjalikult testinud, et näha, kui töökindel asi on. Reaalsus on see, et kui saateid kerima hakata, mida on vajalik teha reklaamipauside vältimiseks, jookseb video kinni. Näiteks saadet "Kaks Kanget Kagu-Aasias" vaatasin ajamasina abil koos reklaamipausidega, sest iga kerimise peale jooksis video kinni ja tuli kogu asi algusest uuesti käima panna. Proovitud nii äppi maha installida, peale installida, restartida, Safari ja Chrome brausereid. Tähendas video uuesti käivatamine isegi seda, et panin ajamasinas mingi teise saate mängima ja siis vahetasin "Kaks Kanget Kagu-Aasias" peale, sest näiteks refreshi peale oli ikka varasemalt kinni kiilunud eelmise saate videopilt ees. Paljudel edasikerimistel tekib ka network error 403. Huvitaval kombel on ajamasinast (tve.starman.ee) isegi valikuliselt saateid puudu. Näiteks neljapäeva õhtune "Kaks Kanget Kagu-Aasias" on puudu, kuid selle kordus reedel oli olemas.
Mul praegu Telia minuTV kontot pole, ei tea, kui töökindel see pideva edasikerimise suhtes on, aga ei mäleta, et seal edasikerimisega probleeme oleks varasemalt olnud. Aga arvestades, et TVE on tasuta ning kes ikka pikemalt väikese (nuti)ekraani pealt midagi vaadata tahaks, siis mis siin ikka kurta.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 08.04.2017 08:47:08 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
Ollaz kirjutas:
jägaja kirjutas:

Millest sa seda järeldad? Sõltub kasutajast ju. Mul 400/40 ja pole viga midagi. Suuremat uploodi ei igatse sest pole vaja.

Täpselt. SUL ei ole vaja. Ma ei näe pointi maksta 40mbit uploadi eest üüratut summat, millega kaasneb 400 alla. Ma saan vabalt ka 50mbit alla kiirusega hakkama.
Pingi osas läheb minu aadressil ka lappama õhtuti (kui kõik viisakalt koju tulevad ja netti tarbivad ja seda kaabli otsas). Wifist parem ei räägigi, aga küsimise peale 5GHz ruuterit ei antud, pean tehniku tuppa laskma mõõtma. Võimatu kokku leppida aega mis mõlemale sobiks ja oleks siis kui kalama hakkab. Aga mis ma jahun - Telia on ju ülikallis ja ülemakstud siinse kasutajaskonna seisukohalt.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 08.04.2017 08:55:03 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Wifist parem ei räägigi

et telia 2,4 / 5ghz erineb millegi poolest sellest, mida starmani jagatavad seadmed teevad? mis pakett sul on? tehniku saabumiseks võid ka kellegi volitada kas üheks korraks või permanentselt. kus su " eesti " on? ehk annab midagi korraldada.

ütleme nii, et kell veerand üheksa õhtul inimesele zuumneti seadmeid viia ei ole just meeldiv. ei talle ega tehnikule. eriti kui tuleb välja, et ka arvuti on per.ses.

tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 08.04.2017 09:22:07 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
tsitaat:

Wifist parem ei räägigi

et telia 2,4 / 5ghz erineb millegi poolest sellest, mida starmani jagatavad seadmed teevad? mis pakett sul on? tehniku saabumiseks võid ka kellegi volitada kas üheks korraks või permanentselt. kus su " eesti " on? ehk annab midagi korraldada.

ütleme nii, et kell veerand üheksa õhtul inimesele zuumneti seadmeid viia ei ole just meeldiv. ei talle ega tehnikule. eriti kui tuleb välja, et ka arvuti on per.ses.

Wifi on nagu on, sellega ma olen leppinud ja selle kvaliteet on igas võrgus sama tänu sagedusele, olen teadlik. Hetkel kasutan 50/10 paketti (öeldi, et kõrgema kiirusega saan ka uue ruuteri, hinnalisa ka arvele muidugi). Asun ma ikka Tallinnas. Point ongi selles, et see jookseb rappa sellistel kellaaegadel, kus ei ole kas tehnikut võtta või ma ise pole kodus ja olen loobunud sellise aja organiseerimisest. Ootan lepingu lõppu ja ilmselt kolin Teliasse üle, sest tõesti on suuremat uploadi vaja.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 08.04.2017 09:24:21 vasta tsitaadiga

kas sul on korteris valmidus optika / cat5 jaoks olemas?
tagasi üles
tofay
HV kasutaja

sõnum 08.04.2017 09:25:14 vasta tsitaadiga

acer kirjutas:
Olen nüüd seda Starmani TVEd nutiseadmes ja sülearvutis päris põhjalikult testinud, et näha, kui töökindel asi on. Reaalsus on see, et kui saateid kerima hakata, mida on vajalik teha reklaamipauside vältimiseks, jookseb video kinni. Näiteks saadet "Kaks Kanget Kagu-Aasias" vaatasin ajamasina abil koos reklaamipausidega, sest iga kerimise peale jooksis video kinni ja tuli kogu asi algusest uuesti käima panna. Proovitud nii äppi maha installida, peale installida, restartida, Safari ja Chrome brausereid. Tähendas video uuesti käivatamine isegi seda, et panin ajamasinas mingi teise saate mängima ja siis vahetasin "Kaks Kanget Kagu-Aasias" peale, sest näiteks refreshi peale oli ikka varasemalt kinni kiilunud eelmise saate videopilt ees. Paljudel edasikerimistel tekib ka network error 403. Huvitaval kombel on ajamasinast (tve.starman.ee) isegi valikuliselt saateid puudu. Näiteks neljapäeva õhtune "Kaks Kanget Kagu-Aasias" on puudu, kuid selle kordus reedel oli olemas.
Mul praegu Telia minuTV kontot pole, ei tea, kui töökindel see pideva edasikerimise suhtes on, aga ei mäleta, et seal edasikerimisega probleeme oleks varasemalt olnud. Aga arvestades, et TVE on tasuta ning kes ikka pikemalt väikese (nuti)ekraani pealt midagi vaadata tahaks, siis mis siin ikka kurta.

Proovisin ka. Nii arvutis kui telefonis, wifi kui telia mobiilineti taga, kinnijooksmisi ei esinenud, klõpsi palju soovid ja pea momentselt jätkab soovitud kohas. Meeldiv üllatus oli saate jätkumine viimasest kohast, kui panid sama saate käima teiselt seadmelt (arvuti, telefon, teler)
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 08.04.2017 09:38:51 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
kas sul on korteris valmidus optika / cat5 jaoks olemas?

Saab tekitada.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 08.04.2017 09:49:15 vasta tsitaadiga

kõige valutumalt läheb kui eeltöö tehtud on selleks ajaks kui tehniku kutsud.
tagasi üles
acer
HV veteran

sõnum 08.04.2017 17:36:27 vasta tsitaadiga

Starman võttis siis minuga ühendust ja soovis täpsustada probleeme TVE kasutamisel. Tegin siis posu mõõtmisi ja saatsin neile tulemused tagasi. Copy-paste Starmanile saadetust.

macOS Sierra 10.12.4:
saade ETV ja Maahommik, tve.starman.ee ajamasinast, Chrome 57.0.2987.133 (64-bit):
katse 1: viga network error: http status 403, 7. kerimisel.
katse 2: viga cannot load M3U8: 403 status code, 6. kerimisel.
katse 3 viga network error: http status 403, 8. kerimisel.
katse 4: viga network error: http status 403, 6. kerimisel.
katse 5: viga network error: http status 403, 6. kerimisel.
katse 6: viga network error: http status 403, 6. kerimisel.
katse 7: viga network error: http status 403, 9. kerimisel.
katse 8: viga network error: http status 403, 9. kerimisel.
katse 9: viga network error: http status 403, 8. kerimisel.
katse 10: viga network error: http status 403, 5. kerimisel.
katse 11: viga must ekraan, pärast 8. edasikerimist.
katse 12 viga network error: http status 403, 4. kerimisel.
katse 13 viga network error: http status 403, 6. kerimisel, striim hakkas isegi mängima, kuid umbes 3 sekundit pärast mängimist tekkis eelkirjeldatud viga.
katse 14: viga network error: http status 403, 8. kerimisel.

iPad Air 2, iOS 10.2.1(14D27):
saade Kanal 2 ja Kaks Kanget Kagu-Aasias, tve.starman.ee ajamasinast, Mobile Safari 10.0:
katse 15: viga pilt ja heli kiilub kinni, pilt läheb mustaks ja kuvab, et error loading media: file could not be displayed, 3. kerimisel.
katse 16: viga pilt ja heli kiilub kinni, 3. kerimisel.
katse 17: viga pilt ja heli kiilub kinni, 4. kerimisel.
katse 18: viga pilt ja heli kiilub kinni, 3. kerimisel.
katse 19: viga pilt ja heli kiilub kinni, 5. kerimisel.
vahetan brauseri Chrome vastu, seega koosluseks iPad Air 2, iOS 10.2.1(14D27), Chrome 57.0.2987.137:
katse 20: viga pilt ja heli kiilub kinni, 3. kerimisel.
katse 21: viga pilt ja heli kiilub kinni, 4. kerimisel.
kasutan Starmani äppi, seega koosluseks iPad Air 2, iOS 10.2.1(14D27), Starmani äpp version 4.14:
katse 22: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 7. kerimisel.
katse 23: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 4. kerimisel.
katse 24: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 6. kerimisel.
katse 25: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 7 kerimisel.
katse 26: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 18 kerimisel.
katse 27: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 7 kerimisel.

katse 1-10: kerisin voogu edasi/tagasi järjestikku ilma pausideta.
katse 11-14: kerisin voogu edasi/tagasi, lasin mängida umbes 15 sekundit ning siis kordasin.
katse 22-27: kerisin voogu edasi/tagasi järjestikku ilma pausideta. tähendab seda, et kerimisel viskab tagasi sinna, kust proovisin alustada kerimist

Modem info

Up SNR @ 60 Mhz 31.4 TenthdB
Up SNR @ 53.6 Mhz 31.9 TenthdB
Up SNR @ 47.2 Mhz 32.5 TenthdB
Up SNR @ 40.8 Mhz 31.9 TenthdB
Up TxPower @ 40.8 Mhz 51.0 TenthdBmV
Up TxPower @ 60 Mhz 51.0 TenthdBmV
Up TxPower @ 53.6 Mhz 51.0 TenthdBmV
Up TxPower @ 47.2 Mhz 51.0 TenthdBmV
Modem model EPC3940ADL

Downstream info

Frequency Power SNR Ue C Uc
202 Mhz -9.6 37.5 2963289578 2 0
210 Mhz -9.9 37.4 2963289551 1 0
218 Mhz -9.7 37.3 2963289572 1 0
226 Mhz -9.9 37.4 2963289554 0 0
234 Mhz -9.7 37.5 2964292118 8 0
242 Mhz -9.9 37.2 2963288611 57 0
250 Mhz -9.8 37.2 2963288686 1 0
258 Mhz -9.8 37.3 2963288882 2 0
666 Mhz -5.0 39.7 2963288667 1 0
674 Mhz -5.3 38.5 2963288833 0 0
682 Mhz -5.3 39.5 2963288670 1 0
690 Mhz -5.5 39.4 2963288890 1 0
698 Mhz -5.3 39.2 2963288335 1 0
706 Mhz -5.3 39.5 2963288338 2 0
714 Mhz -5.2 39.5 2963288321 0 0
722 Mhz -5.4 39.5 2963288561 0 0
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 08.04.2017 17:39:55 vasta tsitaadiga

mingeid seinapesi või asju pole vahel? netikiirus on ok?
tsitaat:

242 Mhz -9.9 37.2 2963288611 57 0

vs.
tsitaat:

666 Mhz -5.0 39.7 2963288667 1 0

upstream on ka 51.. midagi on väga vahele keeratud sinna. kolmene või kaks kahest jagurit.

tagasi üles
SSD
HV Guru
SSD

sõnum 08.04.2017 17:40:49 vasta tsitaadiga

Aga on siis vaja niipalju kerida?
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 267
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 08.04.2017 18:11:29 vasta tsitaadiga

tofay kirjutas:
acer kirjutas:

Proovisin ka. Nii arvutis kui telefonis, wifi kui telia mobiilineti taga, kinnijooksmisi ei esinenud, klõpsi palju soovid ja pea momentselt jätkab soovitud kohas. Meeldiv üllatus oli saate jätkumine viimasest kohast, kui panid sama saate käima teiselt seadmelt (arvuti, telefon, teler)

Ma mõtlesin ka, et mis jutt see on. Olen ise ja lapsed kerivad igapäev saateid edasi ja tagasi. Nii telekas kui tahvlis. Vahest kui tööl igav vaatan samsungi mobla peal. No ei tea, ehk korra kuus on mingi kamm aga sellist ikaldust küll mitte. Võib-olla kasutad mingit hiina telefoni/tahvlit, võiksid täpsustada millega vaatasid. Üldiselt mulle sellised jurad ei meeldiks ja kui igapäevaselt peakski nii jamama nagu eespool kirjeldatud siis vahetaks teenuspakkujat küll.
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 08.04.2017 18:15:29 vasta tsitaadiga

pois11, on ju kirjas icon_rolleyes.gif
pois11
HV Guru

sõnum 08.04.2017 18:18:57 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
pois11, on ju kirjas icon_rolleyes.gif

On jah, ei vaadanud teisi postitusi. Tundub, et seal on miskit muud häda. Seadmetest asi küll olla ei saa.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 08.04.2017 22:03:08 vasta tsitaadiga

tuttav kurtis, et tal starmani neti paket 100/40, aga tegelik kiirus 75Mbps alla ja 20Mbps üles, ping 8ms. Kiiruse mõõtmisel netiliiklust polnud, telekad, telefonid lahti ühendatud testi ajal. On see normaalne, et kaabli puhul lubatud kiirus garanteeritud pole? Elab kortermajas. Arvasin siiamaani, et see ainult mobiilse probleem...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 08.04.2017 22:28:28 vasta tsitaadiga

Ja raudselt testis seda üle WiFi?
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 08.04.2017 22:54:19 vasta tsitaadiga

vana l.. mis seade? 3825? mis wifi kaart? 3825st käis 100 mööda kaablit läbi, wifi jäi sinna kuskile 80 kanti. N150 kaart masinas on ka seal kuskil 75mbit kandis.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 08.04.2017 23:13:59 vasta tsitaadiga

75/20 tulemus ei ole reaalne üle wifi. UL testi ajal võiks tulemus kõrgem olla. Ma teeks modem.starman.ee skriini ja nõelaka esialgu modemile. Tegelikult võis vabalt samal hetkel windows update p2p liiklust teha.

Aga jah kiirust saab garanteerida oma võrgu piires, kui ei ole üleküllastatust. Mujalt infot pärides sõltub see päris mitmest tegurist.

Igatahes ewur võimalike hüpoteeside tekitamiseks jätad liiga vähe teavet.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 08.04.2017 23:18:11 vasta tsitaadiga

mulle meeldib see osa, kus kogu hõimule käiakse niutsumas, et paha on aga igakuisel tasumise päeval makstakse raha vaikselt ära ja niutsutakse kuskil sauna eesruumis edasi.. ja siis on keegi, kes teab kedagi, kes teab kedagi, kellel on mingi asi pahasti kui punastes tunkedes kuskile välja ilmuda..

igasugu kiirusi näinud.. kohati ka selle pärast, et atomikesekene ei jaksa flashi rohkem vedada kui 40mbit jagu speedtesti dialoogiaknas..

tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 09.04.2017 01:30:14 vasta tsitaadiga

Ei olnud wifi, ei töötanud taustal win update (kinni keeratud "igast küljest"). Mida veel? Kuigi masinaks mitte kõige uuem põlvkond - Latitude E6520, siis ikkagi selle kõige "äkilisem" versioon, neljatuumalise prose ja kõige muu ning veel upgradetud paremaga sinna juurde. Nii et sealt ei pidurdanud midagi. Küsin ta käest, millise starmani seadmega tegemist ja ehk viitsib millalgi modem.starman.ee screeni ka teha. Aga sellega läheb natuke aega, ta hetkel Eestist eemal.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 09.04.2017 10:11:20 vasta tsitaadiga

järelikult pole oluline. ideeliselt võiks ta ise klienditoega suhelda.
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 09.04.2017 10:27:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:
tuttav kurtis, et tal starmani neti paket 100/40, aga tegelik kiirus 75Mbps alla ja 20Mbps üles, ping 8ms.

Sellist paketti ei ole olemas, upload ei saa L klassikul kuidagi 40 olla. See pakett näeb mõõtmisel välja selline (P.S Üle wifi).

Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 09.04.2017 10:31:50 vasta tsitaadiga

inimesed ei tea ise ka mis neil on ning mis seadmed on.. venelastel on see, et " pange kõige ägedam" aga endal on majapidamises ainult tx100 / 54g..
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 10.04.2017 09:07:24 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Ollaz kirjutas:
jägaja kirjutas:

Täpselt. SUL ei ole vaja. Ma ei näe pointi maksta 40mbit uploadi eest üüratut summat, millega kaasneb 400 alla. Ma saan vabalt ka 50mbit alla kiirusega hakkama.
Pingi osas läheb minu aadressil ka lappama õhtuti (kui kõik viisakalt koju tulevad ja netti tarbivad ja seda kaabli otsas). Wifist parem ei räägigi, aga küsimise peale 5GHz ruuterit ei antud, pean tehniku tuppa laskma mõõtma. Võimatu kokku leppida aega mis mõlemale sobiks ja oleks siis kui kalama hakkab. Aga mis ma jahun - Telia on ju ülikallis ja ülemakstud siinse kasutajaskonna seisukohalt.

see, et sul telia nett parem on ei tähenda et teistel on.

tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 10.04.2017 09:25:15 vasta tsitaadiga

RustyZ, no minu seisukohalt on telia nett juba parem sellepärast, et võimaldab suuremat uploadi vähema raha eest. See, et sul seda vaja ei ole, ei tähenda, et teistel poleks.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa Elamus (TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 463, 464, 465  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.