|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
softis
HV Guru

|
05.04.2017 19:48:27
|
|
|
Tahad öelda, et see koodi kuvamise funktsioon on ära kaotatud Starboxilt, laurx? Alles sügisel veel oli kood eraldi nähtav ja QR mugavuse huvides skännimiseks kõrval.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
05.04.2017 20:16:49
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| tcumen, ei liigu midagi vabaks. Mul on kerge kahtlus, kuna starman peab mõningaid muxe (või siis õigemini levira) tooma ikka kõvasti madalamale sagedusele, siis lihtsalt jääb tänu sellele muxis ruumi vähemaks ja tuleb kanalid kuhugi mujale liigutada. |
MUX-i ribalaius on 8MHz sõltumata kanali sageduset.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.04.2017 21:35:03
|
|
|
Las teevad, kokkuvõtte kõigile parem
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.04.2017 21:47:08
|
|
|
Kuidas?
Neil võime uuendada tarkvara ametlikult?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.04.2017 22:22:39
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| levira uuendas sagedusi peale mida need hd boksid restardivad ja jooksevad kinni. |
Taga mingit nuppu pole et hard reset teha?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
05.04.2017 22:27:43
|
|
|
| Monitori ka pole?...
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.04.2017 22:29:13
|
|
|
| tehaseseaded ei aita. |
Levira ostab uued boksid?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
06.04.2017 13:04:42
|
|
|
| Sai siis ära seotud. Ütleks nii, et Telia äpp meeldis rohkem, aga Telial sisu muidugi nõrgem ja hinnast pole mõtet Telia puhul rääkidagi. Alles nüüd sain aru, kuivõrd üle maksin Telia teenuste eest.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
06.04.2017 13:48:18
|
|
|
| acer, räägi täpsemalt, mis sisu Starmanis rohkem on? Hind on Starmanil jah oluliselt odavam.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Fuz
Kreisi kasutaja

|
06.04.2017 15:20:58
|
|
|
Mingi aeg sai telial ainult Eesti saateid järgi vaadata. Kas see on nüüdseks muutunud? Minu jaoks oli see ikka väga suur miinus, sel ajal, kui teenusepakkujat valisin. Praeguseks hetkeks nii harjunud starmaniga, et ei kujutaks ettegi midagi muud kasutama. Teiseks on telia tv kava ja menüü minu jaoks segane. Üldiselt ei saa aru, miks seda üldse kasutatakse, kui veel rohkem raha ka tahetakse
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.04.2017 15:26:51
|
|
|
Fuz, paljudele telia monopol ja legendid paremast internetist
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IffikaS
Kreisi kasutaja

|
06.04.2017 16:52:11
|
|
|
Küsiks natuke infot või kogemusi, et kas kellelegi teisel on ka juhtunud, miskit sarnast.
Kodus setup selline, et starbox (INTEK HD-C63CX) -> 7m HDMI -> Projektor.
Siiani on töötanud probleemivabalt, aga viimastel nädalatel jama, et starbox kukub random hetkedel ära - küll läheb ekraan mustaks, tuleb lumesadu ja räige sahin kõlaritesse. Starboxi sisse välja-lülitades näitab projektor, et üritab saata ebakorrapärases formaadis pilti.
Kas on mingi update olnud (mis võib olla midagi ära rikkunud) või hakkab starbox lihtsalt ära väsima?
|
|
| Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
150 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
06.04.2017 18:41:30
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Fuz, paljudele telia monopol ja legendid paremast internetist  |
Ma küll teleteenust ei kasuta, aga Telia internet tundub natuke parem olema kui Starmanil.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
06.04.2017 19:15:59
|
|
|
No kui nüüd natuke võrrelda, siis Telia kordusTVst sai ainult Eesti saateid järele vaadata. Kasutasin varem Telia minuTVd nutiseadmed ja seal sai kõike järele vaadata. iOS äpp oli kasutajamugav. Probleemideks olid, et pilt kadus vahepeale ära veateatega, et striimi esitamisel tekkis viga ja polnud TV3 ja tema sõsarkanaleid. Korraga sai vaadata ühte kanalit nutiseadmest või siis pidid uue vaatajakoha juurde ostma.
Starmani iPadi äpp on mul pildi poolelt kinni kiilunud, kuid heli jookseb edasi. Brauserist vaadates (tve.starman.ee) pole probleeme olnud ning lisaks on kasutajaliides parem. Starmani TVE sisu sõltub ka sellest, mis telepakett sul valitud on, st parema paketiga rohkem kanaleid.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
07.04.2017 08:15:01
|
|
|
| Ollaz kirjutas: |
Ma küll teleteenust ei kasuta, aga Telia internet tundub natuke parem olema kui Starmanil. |
Millest sa seda järeldad? Sõltub kasutajast ju. Mul 400/40 ja pole viga midagi. Suuremat uploodi ei igatse sest pole vaja.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
07.04.2017 10:00:13
|
|
|
Kui oleks vaja suurt uploadi kiirust, siis muidugi Telia oleks täna mu valik. Starmani puhul aga meeldib, et on 50 ja 150 kiirus, kuid Telial 50 ja 100 kiirus. Ja loomulikult, kui telekas mängib, siis interneti kiirus Starmani puhul ei lange. Samas olen märganud ka nutiseadmega TVEd vaadates, et striim kaob ära nagu Telial. Siiski, kui Telial minuTV striim kaob, siis tekib veateade, kuid TVE korral jääb lihtsalt pilt mustaks ja player ootab, et vajutaksin uuesti play. Kahtlustan, et see võib olla seotud ka kuidagi seadetega, kaua striim jookseb ilma sekkumata.
Pärast Starmani ühendamist tõrkus mul esimesel päeval Skype, mis logis pidevalt sisse ja välja, aga ei tea, kas oli see Starmanist või Skypest endast tingitud, sest muu toimis ja enam pole sellega probleemi olnud.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.04.2017 12:39:56
|
|
|
| acer kirjutas: |
| Kui oleks vaja suurt uploadi kiirust, siis muidugi Telia oleks täna mu valik. Starmani puhul aga meeldib, et on 50 ja 150 kiirus, kuid Telial 50 ja 100 kiirus. Ja loomulikult, kui telekas mängib, siis interneti kiirus Starmani puhul ei lange..... |
Kui Telia vasest räägid, siis üks TV vaatamiskoht veel väga netikiirust ei mõjuta, ehk tegelikult võib kõige drastilisemaks lugeda 12/1 interneti kahe vaatajakoha tarbimisel.
Eelnevalt rääkisid aga hoopis kmi ja fiibri kiirustest kus telepilt ei mõjuta enne interneti kiirust, kui sa just 1Gbit/s paketti ei tarbi. Mõlemas võrgus on internetikiirus eraldiseisev tv striimi kiirusest ning 100Mbit/s või 300Mbit/s teenus on kätte saadav ka siis kui 9 digiboksi erinevaid HD kanaleid näitavad.
Kui teemas nüüd püsida siis ma pigem küsiks, kuidas on Starmani puhul Starboxi järelvaatamist üle interneti tarbida misiganes kvaliteedis, kas siis selle kiirus hammustatakse maha internetiteenuse kiirusest või on ka neil coax võrgus kuidagi eraldatud ressurss tv järelvaatamisteenuse või videolaenutuse jaoks?
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
07.04.2017 13:02:30
|
|
|
| Starmanil starboxi kasutades ei muutu internetikiirus aeglasemaks. Aga mida ma olen pannud tähele on see, et kui torrent panna 100% peale siis vahest hakkab starbox ruute sisse loopima. Seda on tunda ainult torrentit kasutades. Aga kui kuskilt FTP serverist laadida max kiirusega faile siis järelvaatamine toimib korrektselt.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
07.04.2017 14:36:42
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
| Starmanil starboxi kasutades ei muutu internetikiirus aeglasemaks. Aga mida ma olen pannud tähele on see, et kui torrent panna 100% peale siis vahest hakkab starbox ruute sisse loopima. Seda on tunda ainult torrentit kasutades. Aga kui kuskilt FTP serverist laadida max kiirusega faile siis järelvaatamine toimib korrektselt. |
Mul sellist probleemi olnud pole.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
08.04.2017 00:17:35
|
|
|
Olen nüüd seda Starmani TVEd nutiseadmes ja sülearvutis päris põhjalikult testinud, et näha, kui töökindel asi on. Reaalsus on see, et kui saateid kerima hakata, mida on vajalik teha reklaamipauside vältimiseks, jookseb video kinni. Näiteks saadet "Kaks Kanget Kagu-Aasias" vaatasin ajamasina abil koos reklaamipausidega, sest iga kerimise peale jooksis video kinni ja tuli kogu asi algusest uuesti käima panna. Proovitud nii äppi maha installida, peale installida, restartida, Safari ja Chrome brausereid. Tähendas video uuesti käivatamine isegi seda, et panin ajamasinas mingi teise saate mängima ja siis vahetasin "Kaks Kanget Kagu-Aasias" peale, sest näiteks refreshi peale oli ikka varasemalt kinni kiilunud eelmise saate videopilt ees. Paljudel edasikerimistel tekib ka network error 403. Huvitaval kombel on ajamasinast (tve.starman.ee) isegi valikuliselt saateid puudu. Näiteks neljapäeva õhtune "Kaks Kanget Kagu-Aasias" on puudu, kuid selle kordus reedel oli olemas.
Mul praegu Telia minuTV kontot pole, ei tea, kui töökindel see pideva edasikerimise suhtes on, aga ei mäleta, et seal edasikerimisega probleeme oleks varasemalt olnud. Aga arvestades, et TVE on tasuta ning kes ikka pikemalt väikese (nuti)ekraani pealt midagi vaadata tahaks, siis mis siin ikka kurta.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
08.04.2017 08:47:08
|
|
|
| RustyZ kirjutas: |
Ma küll teleteenust ei kasuta, aga Telia internet tundub natuke parem olema kui Starmanil. |
Millest sa seda järeldad? Sõltub kasutajast ju. Mul 400/40 ja pole viga midagi. Suuremat uploodi ei igatse sest pole vaja. |
Täpselt. SUL ei ole vaja. Ma ei näe pointi maksta 40mbit uploadi eest üüratut summat, millega kaasneb 400 alla. Ma saan vabalt ka 50mbit alla kiirusega hakkama.
Pingi osas läheb minu aadressil ka lappama õhtuti (kui kõik viisakalt koju tulevad ja netti tarbivad ja seda kaabli otsas). Wifist parem ei räägigi, aga küsimise peale 5GHz ruuterit ei antud, pean tehniku tuppa laskma mõõtma. Võimatu kokku leppida aega mis mõlemale sobiks ja oleks siis kui kalama hakkab. Aga mis ma jahun - Telia on ju ülikallis ja ülemakstud siinse kasutajaskonna seisukohalt.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
08.04.2017 08:55:03
|
|
|
| tsitaat: |
Wifist parem ei räägigi
|
et telia 2,4 / 5ghz erineb millegi poolest sellest, mida starmani jagatavad seadmed teevad? mis pakett sul on? tehniku saabumiseks võid ka kellegi volitada kas üheks korraks või permanentselt. kus su " eesti " on? ehk annab midagi korraldada.
ütleme nii, et kell veerand üheksa õhtul inimesele zuumneti seadmeid viia ei ole just meeldiv. ei talle ega tehnikule. eriti kui tuleb välja, et ka arvuti on per.ses.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
08.04.2017 09:22:07
|
|
|
Wifist parem ei räägigi
|
et telia 2,4 / 5ghz erineb millegi poolest sellest, mida starmani jagatavad seadmed teevad? mis pakett sul on? tehniku saabumiseks võid ka kellegi volitada kas üheks korraks või permanentselt. kus su " eesti " on? ehk annab midagi korraldada.
ütleme nii, et kell veerand üheksa õhtul inimesele zuumneti seadmeid viia ei ole just meeldiv. ei talle ega tehnikule. eriti kui tuleb välja, et ka arvuti on per.ses. |
Wifi on nagu on, sellega ma olen leppinud ja selle kvaliteet on igas võrgus sama tänu sagedusele, olen teadlik. Hetkel kasutan 50/10 paketti (öeldi, et kõrgema kiirusega saan ka uue ruuteri, hinnalisa ka arvele muidugi). Asun ma ikka Tallinnas. Point ongi selles, et see jookseb rappa sellistel kellaaegadel, kus ei ole kas tehnikut võtta või ma ise pole kodus ja olen loobunud sellise aja organiseerimisest. Ootan lepingu lõppu ja ilmselt kolin Teliasse üle, sest tõesti on suuremat uploadi vaja.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tofay
HV kasutaja
|
08.04.2017 09:25:14
|
|
|
Olen nüüd seda Starmani TVEd nutiseadmes ja sülearvutis päris põhjalikult testinud, et näha, kui töökindel asi on. Reaalsus on see, et kui saateid kerima hakata, mida on vajalik teha reklaamipauside vältimiseks, jookseb video kinni. Näiteks saadet "Kaks Kanget Kagu-Aasias" vaatasin ajamasina abil koos reklaamipausidega, sest iga kerimise peale jooksis video kinni ja tuli kogu asi algusest uuesti käima panna. Proovitud nii äppi maha installida, peale installida, restartida, Safari ja Chrome brausereid. Tähendas video uuesti käivatamine isegi seda, et panin ajamasinas mingi teise saate mängima ja siis vahetasin "Kaks Kanget Kagu-Aasias" peale, sest näiteks refreshi peale oli ikka varasemalt kinni kiilunud eelmise saate videopilt ees. Paljudel edasikerimistel tekib ka network error 403. Huvitaval kombel on ajamasinast (tve.starman.ee) isegi valikuliselt saateid puudu. Näiteks neljapäeva õhtune "Kaks Kanget Kagu-Aasias" on puudu, kuid selle kordus reedel oli olemas.
Mul praegu Telia minuTV kontot pole, ei tea, kui töökindel see pideva edasikerimise suhtes on, aga ei mäleta, et seal edasikerimisega probleeme oleks varasemalt olnud. Aga arvestades, et TVE on tasuta ning kes ikka pikemalt väikese (nuti)ekraani pealt midagi vaadata tahaks, siis mis siin ikka kurta. |
Proovisin ka. Nii arvutis kui telefonis, wifi kui telia mobiilineti taga, kinnijooksmisi ei esinenud, klõpsi palju soovid ja pea momentselt jätkab soovitud kohas. Meeldiv üllatus oli saate jätkumine viimasest kohast, kui panid sama saate käima teiselt seadmelt (arvuti, telefon, teler)
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
08.04.2017 09:38:51
|
|
|
| kas sul on korteris valmidus optika / cat5 jaoks olemas? |
Saab tekitada.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
08.04.2017 17:36:27
|
|
|
Starman võttis siis minuga ühendust ja soovis täpsustada probleeme TVE kasutamisel. Tegin siis posu mõõtmisi ja saatsin neile tulemused tagasi. Copy-paste Starmanile saadetust.
macOS Sierra 10.12.4:
saade ETV ja Maahommik, tve.starman.ee ajamasinast, Chrome 57.0.2987.133 (64-bit):
katse 1: viga network error: http status 403, 7. kerimisel.
katse 2: viga cannot load M3U8: 403 status code, 6. kerimisel.
katse 3 viga network error: http status 403, 8. kerimisel.
katse 4: viga network error: http status 403, 6. kerimisel.
katse 5: viga network error: http status 403, 6. kerimisel.
katse 6: viga network error: http status 403, 6. kerimisel.
katse 7: viga network error: http status 403, 9. kerimisel.
katse 8: viga network error: http status 403, 9. kerimisel.
katse 9: viga network error: http status 403, 8. kerimisel.
katse 10: viga network error: http status 403, 5. kerimisel.
katse 11: viga must ekraan, pärast 8. edasikerimist.
katse 12 viga network error: http status 403, 4. kerimisel.
katse 13 viga network error: http status 403, 6. kerimisel, striim hakkas isegi mängima, kuid umbes 3 sekundit pärast mängimist tekkis eelkirjeldatud viga.
katse 14: viga network error: http status 403, 8. kerimisel.
iPad Air 2, iOS 10.2.1(14D27):
saade Kanal 2 ja Kaks Kanget Kagu-Aasias, tve.starman.ee ajamasinast, Mobile Safari 10.0:
katse 15: viga pilt ja heli kiilub kinni, pilt läheb mustaks ja kuvab, et error loading media: file could not be displayed, 3. kerimisel.
katse 16: viga pilt ja heli kiilub kinni, 3. kerimisel.
katse 17: viga pilt ja heli kiilub kinni, 4. kerimisel.
katse 18: viga pilt ja heli kiilub kinni, 3. kerimisel.
katse 19: viga pilt ja heli kiilub kinni, 5. kerimisel.
vahetan brauseri Chrome vastu, seega koosluseks iPad Air 2, iOS 10.2.1(14D27), Chrome 57.0.2987.137:
katse 20: viga pilt ja heli kiilub kinni, 3. kerimisel.
katse 21: viga pilt ja heli kiilub kinni, 4. kerimisel.
kasutan Starmani äppi, seega koosluseks iPad Air 2, iOS 10.2.1(14D27), Starmani äpp version 4.14:
katse 22: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 7. kerimisel.
katse 23: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 4. kerimisel.
katse 24: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 6. kerimisel.
katse 25: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 7 kerimisel.
katse 26: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 18 kerimisel.
katse 27: lakkab töötamast kerimise funktsionaalsus, 7 kerimisel.
katse 1-10: kerisin voogu edasi/tagasi järjestikku ilma pausideta.
katse 11-14: kerisin voogu edasi/tagasi, lasin mängida umbes 15 sekundit ning siis kordasin.
katse 22-27: kerisin voogu edasi/tagasi järjestikku ilma pausideta. tähendab seda, et kerimisel viskab tagasi sinna, kust proovisin alustada kerimist
Modem info
Up SNR @ 60 Mhz 31.4 TenthdB
Up SNR @ 53.6 Mhz 31.9 TenthdB
Up SNR @ 47.2 Mhz 32.5 TenthdB
Up SNR @ 40.8 Mhz 31.9 TenthdB
Up TxPower @ 40.8 Mhz 51.0 TenthdBmV
Up TxPower @ 60 Mhz 51.0 TenthdBmV
Up TxPower @ 53.6 Mhz 51.0 TenthdBmV
Up TxPower @ 47.2 Mhz 51.0 TenthdBmV
Modem model EPC3940ADL
Downstream info
Frequency Power SNR Ue C Uc
202 Mhz -9.6 37.5 2963289578 2 0
210 Mhz -9.9 37.4 2963289551 1 0
218 Mhz -9.7 37.3 2963289572 1 0
226 Mhz -9.9 37.4 2963289554 0 0
234 Mhz -9.7 37.5 2964292118 8 0
242 Mhz -9.9 37.2 2963288611 57 0
250 Mhz -9.8 37.2 2963288686 1 0
258 Mhz -9.8 37.3 2963288882 2 0
666 Mhz -5.0 39.7 2963288667 1 0
674 Mhz -5.3 38.5 2963288833 0 0
682 Mhz -5.3 39.5 2963288670 1 0
690 Mhz -5.5 39.4 2963288890 1 0
698 Mhz -5.3 39.2 2963288335 1 0
706 Mhz -5.3 39.5 2963288338 2 0
714 Mhz -5.2 39.5 2963288321 0 0
722 Mhz -5.4 39.5 2963288561 0 0
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
08.04.2017 17:40:49
|
|
|
| Aga on siis vaja niipalju kerida?
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
08.04.2017 18:11:29
|
|
|
| tofay kirjutas: |
Mul praegu Telia minuTV kontot pole, ei tea, kui töökindel see pideva edasikerimise suhtes on, aga ei mäleta, et seal edasikerimisega probleeme oleks varasemalt olnud. Aga arvestades, et TVE on tasuta ning kes ikka pikemalt väikese (nuti)ekraani pealt midagi vaadata tahaks, siis mis siin ikka kurta. |
Proovisin ka. Nii arvutis kui telefonis, wifi kui telia mobiilineti taga, kinnijooksmisi ei esinenud, klõpsi palju soovid ja pea momentselt jätkab soovitud kohas. Meeldiv üllatus oli saate jätkumine viimasest kohast, kui panid sama saate käima teiselt seadmelt (arvuti, telefon, teler) |
Ma mõtlesin ka, et mis jutt see on. Olen ise ja lapsed kerivad igapäev saateid edasi ja tagasi. Nii telekas kui tahvlis. Vahest kui tööl igav vaatan samsungi mobla peal. No ei tea, ehk korra kuus on mingi kamm aga sellist ikaldust küll mitte. Võib-olla kasutad mingit hiina telefoni/tahvlit, võiksid täpsustada millega vaatasid. Üldiselt mulle sellised jurad ei meeldiks ja kui igapäevaselt peakski nii jamama nagu eespool kirjeldatud siis vahetaks teenuspakkujat küll.
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
08.04.2017 18:15:29
|
|
|
pois11, on ju kirjas
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
08.04.2017 18:18:57
|
|
|
| Renka kirjutas: |
pois11, on ju kirjas  |
On jah, ei vaadanud teisi postitusi. Tundub, et seal on miskit muud häda. Seadmetest asi küll olla ei saa.
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
08.04.2017 22:03:08
|
|
|
| tuttav kurtis, et tal starmani neti paket 100/40, aga tegelik kiirus 75Mbps alla ja 20Mbps üles, ping 8ms. Kiiruse mõõtmisel netiliiklust polnud, telekad, telefonid lahti ühendatud testi ajal. On see normaalne, et kaabli puhul lubatud kiirus garanteeritud pole? Elab kortermajas. Arvasin siiamaani, et see ainult mobiilse probleem...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
08.04.2017 22:28:28
|
|
|
Ja raudselt testis seda üle WiFi?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.04.2017 23:13:59
|
|
|
75/20 tulemus ei ole reaalne üle wifi. UL testi ajal võiks tulemus kõrgem olla. Ma teeks modem.starman.ee skriini ja nõelaka esialgu modemile. Tegelikult võis vabalt samal hetkel windows update p2p liiklust teha.
Aga jah kiirust saab garanteerida oma võrgu piires, kui ei ole üleküllastatust. Mujalt infot pärides sõltub see päris mitmest tegurist.
Igatahes ewur võimalike hüpoteeside tekitamiseks jätad liiga vähe teavet.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
08.04.2017 23:18:11
|
|
|
mulle meeldib see osa, kus kogu hõimule käiakse niutsumas, et paha on aga igakuisel tasumise päeval makstakse raha vaikselt ära ja niutsutakse kuskil sauna eesruumis edasi.. ja siis on keegi, kes teab kedagi, kes teab kedagi, kellel on mingi asi pahasti kui punastes tunkedes kuskile välja ilmuda..
igasugu kiirusi näinud.. kohati ka selle pärast, et atomikesekene ei jaksa flashi rohkem vedada kui 40mbit jagu speedtesti dialoogiaknas..
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
09.04.2017 01:30:14
|
|
|
| Ei olnud wifi, ei töötanud taustal win update (kinni keeratud "igast küljest"). Mida veel? Kuigi masinaks mitte kõige uuem põlvkond - Latitude E6520, siis ikkagi selle kõige "äkilisem" versioon, neljatuumalise prose ja kõige muu ning veel upgradetud paremaga sinna juurde. Nii et sealt ei pidurdanud midagi. Küsin ta käest, millise starmani seadmega tegemist ja ehk viitsib millalgi modem.starman.ee screeni ka teha. Aga sellega läheb natuke aega, ta hetkel Eestist eemal.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
09.04.2017 10:27:38
|
|
|
| tuttav kurtis, et tal starmani neti paket 100/40, aga tegelik kiirus 75Mbps alla ja 20Mbps üles, ping 8ms. |
Sellist paketti ei ole olemas, upload ei saa L klassikul kuidagi 40 olla. See pakett näeb mõõtmisel välja selline (P.S Üle wifi).
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
10.04.2017 09:07:24
|
|
|
| RustyZ kirjutas: |
Millest sa seda järeldad? Sõltub kasutajast ju. Mul 400/40 ja pole viga midagi. Suuremat uploodi ei igatse sest pole vaja. |
Täpselt. SUL ei ole vaja. Ma ei näe pointi maksta 40mbit uploadi eest üüratut summat, millega kaasneb 400 alla. Ma saan vabalt ka 50mbit alla kiirusega hakkama.
Pingi osas läheb minu aadressil ka lappama õhtuti (kui kõik viisakalt koju tulevad ja netti tarbivad ja seda kaabli otsas). Wifist parem ei räägigi, aga küsimise peale 5GHz ruuterit ei antud, pean tehniku tuppa laskma mõõtma. Võimatu kokku leppida aega mis mõlemale sobiks ja oleks siis kui kalama hakkab. Aga mis ma jahun - Telia on ju ülikallis ja ülemakstud siinse kasutajaskonna seisukohalt. |
see, et sul telia nett parem on ei tähenda et teistel on.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
10.04.2017 09:25:15
|
|
|
| RustyZ, no minu seisukohalt on telia nett juba parem sellepärast, et võimaldab suuremat uploadi vähema raha eest. See, et sul seda vaja ei ole, ei tähenda, et teistel poleks.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|