aga kui kõige esimene jaan tamm, sündinud näiteks 1915, ära sureb, kas tema meiliaadress jaan.tamm@eesti.ee läheb taaskasutusse? ja kui jah, siis kes selle endale saab? kas jaan.tamm.002 liigub järjekorras esimeseks, või saab 03.04.2017 sündinud jaan tamm selle endale? samas sündinu ei pruugi seda kasutada enne seda, kui ta lugema ja kirjutama õpib, seega seisaks see aadress mitu aastat niisama?
Tänan. Loll süsteem siiski paraku. Võiks olla universaalne meetod Eesti inimesega ühenduse saamiseks, paraku ei ole, kuna sa ei tea, kellele kirja saadad, kui enne aadressi küsinud pole.
sooty, kui juba jutuks tuli, kas see nö "puhatusjaam" on ka reaalselt kasutatav asi? Lihtsalt 9240s (ehk ilma selle puhastusjaamata) saaks UK'st tellides 227€ eest kätte.
Mul ka palju nimekaime aga õnnestus kenasti see ilma numbrita e-mail omale napsata. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
okei, asi selgem - yahoo.com aadressidelt saadetud kirjad blokeeritakse eesti.ee-s ära ja edasi ei saadeta, isegi kui mingit filtrit rakendatud pole. ja saatjale ei lähe infot ka, et ei jõudnud kohale. tere tali muidugi, kusagil on neil siis mingi mitteavalik "blacklist". huvitav mis aadressid seal siis veel on. muidugi võiks ju siis inimesi informeerida sellisest listist. olen yahoo aadressi kasutaja mingi 21 aastat vist äkki juba.
eesti.ee server kasutab greylisti. Mis juhul täpselt, ei oska öelda, kuid olen täheldanud et vahel tulevad kirjad viivitusega kohale. Mis see greylist on, võid lugeda https://en.wikipedia.org/wiki/Greylisting
Ise enda hallatavates serverites lõpuks loobusin greylisti kasutamisest. Just suuremate firmade ja mailiteenuse pakkujate puhul tuleb sellest kohati jama. Täpsemini väljendub jama sellest, et suurematel on tihti mitu serverit, mille kaudu maile välja saadetakse ja mingi load balance, mis krt teab mille põhjal otsustab, millise serveri kaudu kiri välja läheb ja kui queue-s olevat maili uuesti saata üritatakse, siis ei lähe see alati sama serveri kaudu. Tulemuseks on see, et greylist annab korduvalt vastu näppe ja saatja server võib enne alla anda kui juhtub, et üritatakse saata sama ip kaudu, kust juba korra üritatud on.
Pikk jutt s_tt jutt, aga lühidalt proovi mõne muu mailiteenuse pakkuja kaudu, kas mitte ükski kiri ei jõua kohale või on ainult teatud kohtadest saatmisega probleem.
sooty, kui juba jutuks tuli, kas see nö "puhatusjaam" on ka reaalselt kasutatav asi? Lihtsalt 9240s (ehk ilma selle puhastusjaamata) saaks UK'st tellides 227€ eest kätte.
Samas olen kuulnud, et neid puhastusjaama vedelikke vms osta on pikas perspektiivis üsna kallis. 2 kassetti on 18 eur Euronicsis, ei tea kaua ühest jätkub. Ise ostsin lõpuks 7 seeria oma ilma puhastusjaamata ning puhastan ise pärast iga ajamist kiirelt ära. Ma tunnen veidi rohkem puudust sellest automaatsest laadimisest, hetkel tuleb ise juhet taha toppida.
Kui kanda 50% oma pensioniosakuid teise fondi kas siis hakkavad sissemaksed olema kahte fondi korraga või ikkagi üks on aktiivne kuhu tulevad juurdemaksed ja teine kasvab lihtsalt "omast rasvast" ? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
ei ma avastan praegu, et saab hajutada mitme fondi vahel neid asju ja leidsin nüüd pensionikeskusest mingi info ka... aga ei saa täpselt aru kuidas
edit: nevermind, asi lihtne ja loogiline. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Pioneeridel on saed olemas _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
laurx, Lootsin ruttu kusaltki ligi saada, et äkki keegi oleks ära lõikanud.
Eks peab nv ise ära ajama, kui homme midagi ei leia. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Kas teil on ka seoses aqua tubega see, et ootate kannatamatult, et rull tühjaks juba saaks ning siis saab selle wc potti visata kuna vanasti ei lubatud seda potti visata? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Miks ma pean veetoru vetsupotti viskama? _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
kus kohast peale TV3play (ei tööta see värk mul IE-ga, ega ka FF-ga) veel saaks sellist seriaali nagu Rait, Raivo ja naised teel Iraani ja 4 osa järele vaadata? Eelmine neljapäev ei vaadanud telekast ja tahtsin pühapäeval kordust tsekata, aga neil seal TV3-s läks vist midagi sassi ja lasid uue osa, mis oleks pidanud alles ülehomme neljapäeval olema...
Kasuta chromet siis ja lülita blokeerijad välja _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 04.04.2017 12:13:17, muudetud 1 kord
Kas Noora betoonpaneelid olidki niimoodi ühest nurgast kõveraks disainitud või lihtsalt ei suudetud korralikult teha ja mõeldi, et fuck it, käib kah? Pikka aega juba kripeldanud _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
kus kohast peale TV3play (ei tööta see värk mul IE-ga, ega ka FF-ga) veel saaks sellist seriaali nagu Rait, Raivo ja naised teel Iraani ja 4 osa järele vaadata? Eelmine neljapäev ei vaadanud telekast ja tahtsin pühapäeval kordust tsekata, aga neil seal TV3-s läks vist midagi sassi ja lasid uue osa, mis oleks pidanud alles ülehomme neljapäeval olema...
Chromega TV3Play töötab.... vähemalt windowsis. Aga see on suhteliselt pirtsakas igasuguste reklaamiblokkijate suhtes ehk kui ei toimi, peaks proovima puhta profiiliga, kus pole mingeid lisasid mille peale see pirtsutama võib hakata.
Kui ilusti küsida, siis võibolla on keegi salvestanud ka, aga teatavasti tohib neid salvestusi ainult isiklikuks otstarbeks kasutada ehk kuhugi avalikult üles riputada ei tohi.
zootehnik _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kas on mingit korralikku androidi äppi millega youtube live videot salvestada _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kui ma saku turundusosakonnaga kontakti tahan luua meili teel, siis kellele ma kirjutama peaksin? saku@saku.ee tundub üldmeil olevat, aga ülejäänud info ongi "need-to know"?
Koduleht eriti abivalmis pole: https://www.saku.ee/olletehasest/vota-uhendust/
Tekkis selline teoreetiline küsimus.
Politsei võttis mind kiiruseületamise eest vahele ning leppisin kiirmenetlusega aga peale seda alles mõiststin, et sama politseiauto rikkus liikluseeskirja(olid ühissõidukireas, väike rikkumine aga nad võiksid ikkagi eeskujuks olla). Tekkis mõte, kas keegi on teavitanud politseiauto juhti, et ta rikkus reeglit ning kuidas see lõppenud on?
Tekkis selline teoreetiline küsimus.
Politsei võttis mind kiiruseületamise eest vahele ning leppisin kiirmenetlusega aga peale seda alles mõiststin, et sama politseiauto rikkus liikluseeskirja(olid ühissõidukireas, väike rikkumine aga nad võiksid ikkagi eeskujuks olla). Tekkis mõte, kas keegi on teavitanud politseiauto juhti, et ta rikkus reeglit ning kuidas see lõppenud on?
mõiststin, et sama politseiauto rikkus liikluseeskirja(olid ühissõidukireas, väike rikkumine aga nad võiksid ikkagi eeskujuks olla). Tekkis mõte, kas keegi on teavitanud politseiauto juhti, et ta rikkus reeglit ning kuidas see lõppenud on?
tsitaat:
§ 37. Juhi kohustused ühissõidukiraja kasutamisel ja ühissõidukile eesõiguse andmisel
(2) Lisaks käesoleva paragrahvi lõikes 1 sätestatule võib ühissõidukirajal sõita eritalituse sõidukiga, kui täidetakse tööülesandeid
dvd vader, minu juhtumi puhul oli see täpsemalt eravärvides škoda, mis sõitis vilkuriteta bussireas ning võis tõesti tööülesandeid täita. Seda ei saa nüüd kunagi teada
Aga kas keegi on politseile maininud nende rikkumist ja kuidas see läks ?
Kas (praegusel juhul eravärvides) nad võivad kõnniteele parkida? Kunagi läheduses väga tihti jälgiti ühte ristmikku kõnniteele pargituna.
Mul selle vastu polnud midagi, vähendasid värvipimedate hulka seal, aga seda teemat lugedes tuli küll meelde. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kas vaatate tähti? Ja kui vaatate, siis mis te mõtlete?
Ma ise vahest vaatan, kui taevas selge. Loen vahest ka kosmose uudiseid.
Kosmos on suur aga samas ei olegi ta niiväga suur, sest valguskiirus on lihtsalt megalt suur.
Kui suur on üldse suur? Kui pikk aeg on üldse tähtsust omav aeg?
Teada ju on, et meil kustub päike ja meie galaktika põrkub-ühineb andromedaga.
Aga inimelu on lühike. Või kui pikk ta siis üldse peaks olema?
SSD, 42 - The Almighty Answer to the Meaning of Life, the Universe, and Everything. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Sul nii palju eksistentsiaalseid küsimusi.
Kõige lihtsam vastus nendele 42
Nii ja naa. Saab vastata ka nii, et tähed vmi. asjad väljaspool maad mind ei koti (ja see pole üldse halb seisukoht!) sest meil maal on ka probleeme küllaga.
Arusaadav! Ei vaidlegi vastu. Aga taevasse vaadates tekib kohati selline tühisuse tunne.
Ma usun (ja see on kindlamast kindel) et universumil on meie planeedi inimestest jummala pohl. Elu võib olla (ja kindlasti ongi) nii mitmelgi planeedil.
Ja ka neist on pohl. Kõigest on pohl, aga ikkagi.
Inimeste areng võimaldab meil teada saada päris paljut. Samas on meil alati võimalik langeda tagasi keskaega. (kui langes Rooma, siis kadus inglismaalt ka nael (mitte rahaühik ) ja inimesi maeti jälle kotis. Ja ka veevärk ja kanalisatsioon lõpetas tegevuse.
Kui teha mingi tõsine tuumasõda, siis saaks jälle kaaluda, et kas kõndida kahel või neljal jalal. Või veel hirmsamal juhul kaaluda paljunemist kas pooldumise või sigimise teel.
Seal peategelane esitas umbes samad küsimused filmi lõpu poole, kui päike Maad kärsatama hakkas, et mis point siis lõpuks kõigel on.
Ok tõmban ja vaatan. Jah, enne kui päike kustub, kärsatab ta meid kõiki ära. Küsimus on ainult selles, et kas siin maal on siis veel inimesi keda kärsatada? Ma ise arvan et ei, aga see vaid minu arvamus, ja see ka see, et me täna ainult arvamusi saamegi arvata. Ette teada ei suuda meist keegi.
Kas vaatate tähti? Ja kui vaatate, siis mis te mõtlete?
Ma ise vahest vaatan, kui taevas selge. Loen vahest ka kosmose uudiseid.
Kosmos on suur aga samas ei olegi ta niiväga suur, sest valguskiirus on lihtsalt megalt suur.
Kui suur on üldse suur? Kui pikk aeg on üldse tähtsust omav aeg?
Teada ju on, et meil kustub päike ja meie galaktika põrkub-ühineb andromedaga.
Aga inimelu on lühike. Või kui pikk ta siis üldse peaks olema?
Tähti ikka vaatan. Ilusad ju. Aga panevad mõtlema või mis?
Kosmos on suur. Ikka väga suur. Meie "kodune aadress" on midagi mida terve mõistus ei suuda hoomata isegi "korteri numbri" tasemel. Tänava või Linna nimest rääkimata. Me võime vaadata graafilist kujutist nähtavast universumist ja Laniakea superclustrist, aga me ei hooma selle olemust. Me näeme kogu universumist heal juhul murdosa, sest valguskiirus on liiga väike et ülejäänu meieni tuua. Enne venib ülejäänud universum laiali kiiremini kui C ja sealt tulev valgus ei jõua mitte kunagi meie vaadeldavasse ruumi.
Suur on väikese vastand. Teadlased suudavad mõõta elektroni ümarust. See on ikka väga ümmargune. Me räägime siin päikesesüsteemi ümbermõõud tasemel juuksekarva laiuse täpsusega perfektsusest. Kui selliseid mikroskoopiliseid mõõtkavasid saab mõõta, siis mis on suur?
Aeg on tähtis ainult meie endi jaoks. Matemaatiliselt ei ole vahet kus suunas aeg liigub. Isegi meie endi jaoks on aeg suhteline. Ootaja aeg on alati pikem kui eksamil istuva õpilase aeg.
Päikese eluiga on lühike. Isegi Päike moodustus eelnevalt plaksuga lõhki lennanud tähtedest. Planeet maa eluiga on lühike. Päike võtab selle enne pensile minemist enda rüppe. Inimkonna kestvus ja eluiga on vaid kriipsuke Maa eksistentsist. Me ei tea veel kes või mis pärib selle planeedi. Vist väga vahet pole. Üksikisiku eluiga on Vähegi pikemas ajaskaala oleme me kõik surnud kõige planeet Maaga.
Me ei mängi kosmilisel tasemel mitte mingit rolli. Ei üksikisik ega inimühiskond. Ei täna, homme ega 100000 aasta pärast. Möödalendav komeet võib hommepäev planeedi tossavaks keraks muuta ja see oleks universumi jaoks "argipäev".
Kui pikk siis peaks inimelu olema? Kurb vastus, aga sulatõsi: vahet pole. Igaüks peab ise leidma põhjuse miks elus olla (või mitte olla). Võib elada ka niisama üleliia mõtlemata, aga siis ei tohi liiga pikalt tavatähti vaatama jääda. On oht mõtlema hakata
42 on ikka üks imeilus number. Mulle ta meeldib _________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
kas keegi on näinud kusagil müügil ronimispuude detaile? Neid punaseid torusid pean silmas.
Mingis poes vms?
Tahaks midagi ise kokku keerata, aga kõike ka ei viitsi.
Ega kõrvaltvaatajale ikka tegelikult ei ole. Kohe üldse. Kui universumi mõõtmete ja elueaga võrdlema hakata. Isegi universumi paisumisele ei jõua see venivillem järele.
Valguse kiirus on suur ainult valguse kiirusel liikujale, seda liikumist kõrvalt vaadata on väga tüütu , kui natukenegi Maast ja Kuust kaugemale vaadata. Juba Marss on liiga kaugel, et seal otse midagi juhtida saaks.
Samas, kuna ilmselt kogu universumi eksistents sõltub otseselt konstandist C, siis ei saa selle üle kaevata väga palju. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
kas keegi on näinud kusagil müügil ronimispuude detaile? Neid punaseid torusid pean silmas.
Mingis poes vms?
Tahaks midagi ise kokku keerata, aga kõike ka ei viitsi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.