Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect: Andromeda märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 29.03.2017 12:49:13 vasta tsitaadiga

simo5555, see mäng on minu silmis nii ja naa. Seni olen ainult esimese planeedi peal käinud ja kuidagi jube tüütuks kisub see exploremine. Põhimõtteliselt niida lihtsalt vastaseid, kuni kuskile väiksesse maha jäetud külla jõuad ja alusta scannimisega. Pakun, et terve mäng keerleb selle ümber suhteliselt. Minu silmis ta vanade Mass Effectide vääriline pole, aga ega sellel mängul ka suurt viga pole. Üle paari tunni lihtsalt jutti mängida on väga tüütu, niiet see on rohkem selline hea vaheldus teistele mängudele.

Multiplayer on kohati äge seal, aga mulle ei meeldi see, et seal on kogu aeg VoIP peal. Meil oli igalt poolt Originis ja ME:A menüüs VoIP maha keeratud, aga ikka tuli meie hääl läbi. Lõpuks pidi lihtsalt mikrofonid välja lülitama selleks ja seejärel saime kuulata kuidas suvalised meie tiimis krõpsu sõid ja emadelt juustusaia lunisid.

Oma täis hinda see mäng vast väärt ei oleks, minu silmis vähemalt.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HPN
HV veteran
HPN

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.03.2017 12:56:51 vasta tsitaadiga

simo5555, Andromeda trial ning 3 esimest mängu on Origin Accessis olemas (ilma lisadeta kahjuks) ja ma soovitaks küll nendest kolmest alustada.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 29.03.2017 13:06:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Multiplayer on kohati äge seal, aga mulle ei meeldi see, et seal on kogu aeg VoIP peal. Meil oli igalt poolt Originis ja ME:A menüüs VoIP maha keeratud, aga ikka tuli meie hääl läbi. Lõpuks pidi lihtsalt mikrofonid välja lülitama selleks ja seejärel saime kuulata kuidas suvalised meie tiimis krõpsu sõid ja emadelt juustusaia lunisid.

Multiplayer lobbys (enne kui game start lendleb) saab X tähega per player ära muteda. Ükskord ei aitand ka see ja siis ingames TAB vms keyga sain list of players ja mutesin eraldi sealt. Ajas mind ka närvi kui kellegi krants haukus nagu pöörane seal.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
ZorroZip
HV kasutaja

sõnum 29.03.2017 13:19:32 vasta tsitaadiga

Panin enda xbox mängu müüki. Kohati oli nagu päris hea, kui soonele saad, aga seda tunnet, et pean kohe edasi mängima, ei ole tekkinud. Eelnevate ME ja nt Kotor seeriaga tekkis ikka korralik obsession.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
infect
Kreisi kasutaja
infect

sõnum 29.03.2017 13:38:25 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
firemark kirjutas:
simo5555 kirjutas:
Ma olen üks väheseid vist, kes pole varem mitte ühtegi Mass Effecti mänginud ja pole isegi kursis nende sisuga. Samas RPG mängud mulle meeldivad. Kaalun isegi selle mängu ostmist, aga olen veel kahevahel. Kas muidu mänguna on see ok? Siiani on jäänud mulje, et põhiline pettumus tuleb sellest, et seda ei peeta vanemate Mass Effecti vääriliseks? Või ongi mäng lihtsalt igav ja üksluine raha raiskamine?

ei ole raha raiskamine küll. Tegevust ning mänguaega on piisavalt

Omaette asi kas see tegevus huvitav on. Dragon age inqusitonis oli ka tonnides asju teha. Aga k6ik igav ja korduv. L6puks jätsin pooleli. Need jama tegevusega ülipikaks venitatud mänge on liiga palju!

Siin võrdluseks sellele, kes pole ME-d enne mänginud. Ma pole ühtegi teist Dragon Age mänginud ja Inquisition mulle meeldis väga. Mulle ei tundnud igav ega korduv ja tahtsin alati mängida ja story lõpuni teha.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 29.03.2017 13:40:09 vasta tsitaadiga

heretic666, mutemine on üks asi. Aga ma tahaks ikka seda, et ma saaks sõbraga näiteks Discordis rääkida.
See on jube nüri värk, et mäng praktiliselt sunnib sulle VoIP peale ja maha keeramine ei aita absoluutselt. Ma ei taha väga seda, et kõik kuuleks mida keegi mul toas räägib või mida keegi kuskil teises toas mainib
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 29.03.2017 14:00:12 vasta tsitaadiga

Enne oli jutt outputist, mitte inputist.

Kas siis VOIP inputi ingames ei anna ka üldse disableda w icon_biggrin.gif? See siis küll räme fail jah.
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 29.03.2017 14:15:00 vasta tsitaadiga

heretic666, reaalselt peaks nagu saama. Mängus minna Settings - Online ja seal näppida seadeid, siis see ei muuda midagi..
Spoiler Spoiler Spoiler

Võib-olla, kui panna seaded PTT peale, siis ehk aitab.. Aga seni ma pole seda proovinud, niiet ei teagi...

Kui minna Origini enda seadetesse, siis ega see ka ei muuda midagi otseselt..

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 29.03.2017 14:26:25 vasta tsitaadiga

Kui keegi tahab oma Strike Teami ka siis missioonile saata kui arvutit läheduses pole, siis saab kasutada telefoni companion Appi.
https://www.masseffect.com/apex-hq-app
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 29.03.2017 15:48:28 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
simo5555, see mäng on minu silmis nii ja naa. Seni olen ainult esimese planeedi peal käinud ja kuidagi jube tüütuks kisub see exploremine. Põhimõtteliselt niida lihtsalt vastaseid, kuni kuskile väiksesse maha jäetud külla jõuad ja alusta scannimisega. Pakun, et terve mäng keerleb selle ümber suhteliselt. Minu silmis ta vanade Mass Effectide vääriline pole, aga ega sellel mängul ka suurt viga pole. Üle paari tunni lihtsalt jutti mängida on väga tüütu, niiet see on rohkem selline hea vaheldus teistele mängudele.

Esimene planeet ongi selline asustamata kõrb, polekski väga loogiline seal väga inimsuhtlustega tegeleda. Kuigi hiljem, kui outposti paika paned ja map suuremaks läheb, siis leiab veidi rahvast ka.

Hiljem asjad teistel planeetidel muutuvad. Mitu hub ala erinevate inimestega. Jõuad Aya'le ning teed paar main missiooni ära, et ala lahti saada ning siis võid seal inimestega mitu tundi jutustada. Kadara's on hub ja hunnik rahvast, Elaaden'is on terve Kroganite asustus.

Üksvahe veetsin vist mingi 10h jutti ainult suheldes ja ühtegi lasku tegemata. Jooksin niisama ringi ja uurisin tegelaste kohta jms, ostsin craftimisnänni ja craftisin. Leiab piisavalt vaheldust, kui random mobide niitmine ära tüütab.

Eks see Eos ongi täpselt nagu Dragon Age: Inquisition - Hinterlands mõnes mõttes. Map suur ja kui ainult seal passid kõike avastada, siis on tegemisi väga mitmeks tunniks aga võib üksluiseks muutuda. Seega soovitav on main questid ära teha, outpost paika panna ning siis muudele aladele ka pilgud peale visata, sest alati võid tagasi tulla.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
amputech.
HV vaatleja

sõnum 29.03.2017 16:00:38 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Eks see Eos ongi täpselt nagu Dragon Age: Inquisition - Hinterlands mõnes mõttes.

Selle vahega, et pärast seda kui Eosel asunduse lood, alles siis tuleb palju miniqueste, mis ei ole gate'tud main story jätkamiseks vajalikud. Selles mõttes veidi paremini disainitud.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
robin
Kreisi kasutaja
robin

sõnum 29.03.2017 16:09:05 vasta tsitaadiga

Mulle meeldis vana triloogia ja Andromeda meeldib ka. Võin tundide viisi mängida, igav ega tüütu enamasti ei hakka. Mõned vead ikka on, aga üldmulje on väga hea.
Seda probleemi ei ole mis Inquisitionis häiris mind, et kõik sidequestid on laipadelt üles korjatud kirjadest või muud sellised juba surnud inimestega seotud asjad. Siin lahendad elavate muresid.

Multiplayeris minu arust VOIP off ei tööta korrektselt, tuleb push to talk peale panna ja mitte nuppu vajutada. Outputi saab settingutes mõnda teise kohta saata (HDMI näiteks), siis ei kuule kellegi teise möla ka.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 29.03.2017 16:17:27 vasta tsitaadiga

amputech. kirjutas:
Archangel kirjutas:
Eks see Eos ongi täpselt nagu Dragon Age: Inquisition - Hinterlands mõnes mõttes.

Selle vahega, et pärast seda kui Eosel asunduse lood, alles siis tuleb palju miniqueste, mis ei ole gate'tud main story jätkamiseks vajalikud. Selles mõttes veidi paremini disainitud.

Jah, seda küll. Eks nad said ise ka aru, et kui kogu Eos oleks algusest peale avatud, siis mõned vennad tiksukski seal 20h ära ning "uninstall", ülejäänud mängu nägemata.
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 29.03.2017 22:08:10 vasta tsitaadiga

Üks parimaid ja minu jaoks tabavamaid hinnanguid Andromedale...

Link

viimati muutis Vondur 30.03.2017 01:09:49, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 30.03.2017 00:13:18 vasta tsitaadiga

Ma olen üks neist õnnelikest, kel need eelrenderdatud videod mängu kokku jooksutavad. Pean meeles pidama iga kord windowed-mode peale lülitada. Samuti ei tööta vahepeal lambist skänneerimine (hetkeks võtab välja skänneri ja paneb ära kohe). thumbs_down.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.03.2017 08:13:58 vasta tsitaadiga

softis, Mängu reinstall?

Rauas ei tohiks küsimus olla. Kasutad ikka uusimaid draivereid?
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 30.03.2017 10:45:45 vasta tsitaadiga

Ofc on, arvasingi, et keegi driveritest räägib icon_razz.gif

Repair tehtud, reinstall tehtud. Guugeldades selgub, et ma pole ainus vähemalt.

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 30.03.2017 12:54:54 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Ofc on, arvasingi, et keegi driveritest räägib icon_razz.gif

Repair tehtud, reinstall tehtud. Guugeldades selgub, et ma pole ainus vähemalt.

Mingi eksootiline koodekite pakk järsku?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.03.2017 12:59:47 vasta tsitaadiga

Pigem windows kalab ehk. Olen üsna kindel, et puhtal installil töötab probleemideta. Ka minul oli vana win nii katki, et pidin kiirkorras uue paigaldama. MEA trialit see küll ei mõjutanud, aga oli mänge mis isegi tööle ei läinud.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 30.03.2017 14:13:35 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Mingi eksootiline koodekite pakk järsku?

Kasutab keegi neid veel tänapäeval? icon_eek.gif

Aga tundub, et skänneri kala on seotud Origin In-game'iga. Kui üritasin rebindida nuppu, siis muutus automaatselt Shift+F1 peale icon_confused.gif
Restart paistab aitavat.
Videod pole nüüd enam crashinud. Kuigi vist ainult üks mängis ka kui sain ise tähesüsteemi liikuda.

bluesglues
HV vaatleja

sõnum 30.03.2017 22:02:27 vasta tsitaadiga

Ootasin mängu eelkõige multiplayeri tõttu, aga see on suht katki kahjuks. Endiselt P2P, chati pole ning hetkel põhineb edukus seal lootuses, et RNG naeratab ja saad pakist normaalse sniper relva.
Esimest kahte tõenäoliselt ei muudeta, aga lootus on, et teevad teised relvad ja eelkõige power-id korda, siis oleks ME3 MP jump jet-ga thumbs_up.gif.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.04.2017 01:48:20 vasta tsitaadiga

bluesglues, jumala eest.. mis krdi pärast p2p tehakse üldse tänapäeval? Ning chati puudumine.. kõige basicum värk, et rahvas saaks suhelda ja asi hoiaks mängu elavana.. on puudu.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 02.04.2017 09:45:28 vasta tsitaadiga

Bugidest ei meeldi see et osad kollid on kusagil maa all või muus kättesaamatus kohas kinni.

Üks trigger bug oli ka kuna snipriga koksasin kollid eemalt maha. Trigger aga jäi seetõttu ära ja ei saanud ühte beaconit scannida, reload varasemast ajast ning lendasin automaadiga nina alla, siis oli kõik ok.
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 03.04.2017 14:17:12 vasta tsitaadiga

AJ tegi ka lõpuks video Andromedast icon_smile.gif

Link

Suhteliselt nõustun sellega, mis ta seal räägib.

Aga kui sellest teemast natukene kõrvale minna, siis kas kellelgi on aimu, et millal tulevad Item Store'i uued asjad müügile? Ise ostsin endale Juggernaut Shieldi eile, aga kuna see valik seal nii väike, siis tahaks teada millal uued asjad tulevad?
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 03.04.2017 20:47:39 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
Aga kui sellest teemast natukene kõrvale minna, siis kas kellelgi on aimu, et millal tulevad Item Store'i uued asjad müügile? Ise ostsin endale Juggernaut Shieldi eile, aga kuna see valik seal nii väike, siis tahaks teada millal uued asjad tulevad?
Tänasest Adaptive War Amp (+15% Biotic Power Damage). Eile oli veel Thermal Clip Storage müügil, selle jaoks finantsi ei jätkunud?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect: Andromeda mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.