Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Aliexpress & teised Hiina veebikaubamajad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 123, 124, 125  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas ja kuidas mõjutab teie ostuotsuseid 1.juulist lõppev käibemaksuvabastus alla 22€ kaupadele?
Tellin vähem.
74%
 74%  [ 659 ]
Tellin rohkem.
6%
 6%  [ 57 ]
Ei lase end sellest häirida.
13%
 13%  [ 116 ]
Tellin endiselt neid kaupu, mida Eesti müüjad ei paku.
5%
 5%  [ 47 ]
hääli kokku : 879

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 23.03.2017 16:00:44 vasta tsitaadiga

Kas see polnud juba 3a tagasi mõttetu...
ali on isegi osade magnetite osas kalliks muutunud.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 23.03.2017 16:30:29 vasta tsitaadiga

Mul on tellitud väga korralik metallist 64GB USB 3.0 mälupulk. loeb ~35MB/s ja kirjutab 20MB/s kandis. Ka testitud kogu maht üle, kõik on timm. thumbs_up.gif
Maksis veidi alla 20$.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DVDRW
HV Guru
DVDRW

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.03.2017 16:38:45 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Sama teema minu arust tava soklitega led lampidega. Kohalikust kaubandusest pea sama hinnaga saada, lisaks garantii ja osades kohtades võimalus proovida kohapeal ja valgustempi võrrelda teistega.

Jep Espakis 10W soe LED TAVAHIND 2,2€, -20% päeval siis 1,76€ thumbs_up.gif
LED elementidega juba teine lugu: 100W led ALis 1,1€ icon_eek.gif

viimati muutis DVDRW 23.03.2017 16:43:24, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 23.03.2017 16:39:57 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
Mul on tellitud väga korralik metallist 64GB USB 3.0 mälupulk. loeb ~35MB/s ja kirjutab 20MB/s kandis. Ka testitud kogu maht üle, kõik on timm. thumbs_up.gif
Maksis veidi alla 20$.

Sama raha eest saab eestist ju samasuure pulga mis loeb ~150 ja kirjutab ~60 icon_confused.gif
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 23.03.2017 17:19:56 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Pulki ja kaarte ei tasu mujalt tellida jah. Üldse laiatarbe asju mitte (nt WC paber, seep, HDD, SSD jne). Pole need odavamad midagi ja võid saada suure tõenäosusega feigi ka veel.
See nagu ostsin veendunult kartuleid keskturult aastaid ja siis avastasin, et Prismas hoopis poole odavamad ja isegi maitsvamad. icon_lol.gif

Kui sa pead kaartide all silmas mälukaarte siis ma ei tea, mul on kõik tellitud mälukaardid ( nüüd hiljuti ja aastaid tagasi ) sattunud head olema, kõik toimivad ja pole probleeme olnud.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 23.03.2017 17:22:42 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
jnt kirjutas:
Maksis veidi alla 20$.

Sama raha eest saab eestist ju samasuure pulga mis loeb ~150 ja kirjutab ~60 icon_confused.gif

Ai, valesti oli meeles. ~150+MB/s lugemist ~35MB/s kirjutamist.

Aga kust siit samasuguseid täiesti metallist pulki saab? Lähedaseim oli see, mis leidsin:
https://www.photopoint.ee/salvestusmeedia/735828-usb-pulk-sandisk-sdcz73-064g-g46-64-gb-usb-30

Natuke kallim, kirjutamiskiirust ametlikul lehel kirjas pole.

tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 23.03.2017 17:24:41 vasta tsitaadiga

Mälukaarte ja pulki isegi ei telli sealt. Mingit säästu nendega nagunii ei saa.
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 23.03.2017 17:26:52 vasta tsitaadiga

Seda enam, et nüüd $ = €
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 23.03.2017 17:45:30 vasta tsitaadiga

jnt, seda sama pidasin silmas. Kuskil netis oli benchmark tehtud.
tagasi üles
mikk55
HV veteran
mikk55

sõnum 26.03.2017 12:34:48 vasta tsitaadiga

Märtsi alguse pakid venima hakanud, veebruari lõpus tellitud asjad tulid kahe nädalaga ära. Ja viimased tellimused nädalaga tulnud icon_biggrin.gif .
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 26.03.2017 15:00:05 vasta tsitaadiga

Kas see DHLi träkkimissüsteem on kunagi mingit reaalset asja ka näidanud?

Jaanuaris tuli mul Euroopast üks pakk, siis näitas ka ainult seda, et istub kusagil lennujaamas. Niimoodi mitu päeva ja reaalsuses oli kuller 5ndal päeval uksetaga.

Nüüd on Hong Kongist üks asi DHL-iga tulemas, 21.03 läks nende kätte ja DHL träking näitab endiselt, et on Hong Kongis.

tagasi üles
mikk55
HV veteran
mikk55

sõnum 26.03.2017 15:03:01 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:

Jaanuaris tuli mul Euroopast üks pakk, siis näitas ka ainult seda, et istub kusagil lennujaamas. Niimoodi mitu päeva ja reaalsuses oli kuller 5ndal päeval uksetaga.

Nüüd on Hong Kongist üks asi DHL-iga tulemas, 21.03 läks nende kätte ja DHL träking näitab endiselt, et on Hong Kongis.

Mul on küll DHL'i jälgimine paika pidanud.

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 26.03.2017 15:06:05 vasta tsitaadiga

Pole ka kunagi DHL'i jälgimisega probleeme olnud thumbs_up.gif
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 27.03.2017 13:41:15 vasta tsitaadiga

Minu seiklused jätkuvad selle zipper headiga, Aliexpressis.
Nüüd tüüp üritas minu Aliexpressi disputei solutioni muuta ja pani kommentaariks, et mul oli probleeme speediga... wut?
Spoiler Spoiler Spoiler

Kogu aeg surub peale, et ta võib raha ainult kuskil kolmandal saidil tagasi anda, aga selleks ma pean ennem canceldama icon_biggrin.gif
Või siis pakub, et ma võin valida tema (fake) toodete seast omale mõne asja tasuta, aga ennem pean ma canceldama icon_biggrin.gif

Mingi 29. sekkub sellesse Aliexpress, ei tea mis juhtub kui nad seda logi ja kõike näevad. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 27.03.2017 13:51:23 vasta tsitaadiga

Mulle tuli viimati 12 V adapter, millel olid + ja - vahetuses. Tükk aega ei saanud aru, mis viga ikka on. Õnneks sobis ta ainult ip kaamerale ja seda läbi ei lasknud.
Ip kaamera lammutasin laiali ja mõõtsin otsad üle...+ ja - vahetuses, keerasin siis otsad õigeks ja kõik toimis. Pärast hakkasin adapterit vaatama ja krt, seal hoopis viga, Sai siis uuesti kaamera laiali võetud ja esialgne seis taastatud.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 27.03.2017 14:00:37 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
Nüüd tüüp üritas minu Aliexpressi disputei solutioni muuta ja pani kommentaariks, et mul oli probleeme speediga... wut?
Spoiler Spoiler Spoiler

Kogu aeg surub peale, et ta võib raha ainult kuskil kolmandal saidil tagasi anda, aga selleks ma pean ennem canceldama icon_biggrin.gif
Või siis pakub, et ma võin valida tema (fake) toodete seast omale mõne asja tasuta, aga ennem pean ma canceldama icon_biggrin.gif

Mingi 29. sekkub sellesse Aliexpress, ei tea mis juhtub kui nad seda logi ja kõike näevad. icon_biggrin.gif

Ikka erilised tüübid...
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
KyBer
HV veteran
KyBer

sõnum 27.03.2017 20:43:34 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mulle on ühe korra samamoodi tünga tehtud, oli mingi suvaline jama sinna kirjutatud, vajutasin nõustu ja olingi rahast ilma thumbs_down.gif
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 28.03.2017 16:20:15 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:

Ei teagi kas kokkusattumis või kirjutamine mõjus. Igatahes tegin eile õhtul DHL kodule kaudu päringu, et mis värk on, miks juba 6 päeva seisab.

Nüüd tuli vastuseks, et pakk on DHL-ile üle antud täna icon_exclaim.gif ja on nüüd kontrollimisel jne. Varsti tuli SMS ka, et kätte saan 30.03 tööpäeva jooksul. icon_biggrin.gif

Ja kui nüüd DHLi lehel träkkida, siis on jah, et pakk saadud 28.03, mitte 21.03 nagu oli varem. Screenshoti kahjuks ei teinud varasemast seisust. Aga no vahet pole, peaasi, et nüüd liigutavad.

EDIT:

Aga nüüd küsimus deklareerimise kohta. DHL võttis ühendust, et vaja deklareerida, sest üle 22€ või misiganes. Soovivad invoice või mingit tõestust maksumuse kohta. Asi tellitud Gearbestist. Seal saab invoice täitsa pdf-ina ära salvestada, aga seal olev summa on 3x väiksem, kui tegelikult asja maksumus oli. icon_rolleyes.gif

Mis teema sellega on? Üritavad ostjale rõõmu teha või misasja? Ja kas toll üldse lepib sellise dokumendiga või tahavad nagunii lisaks kontoväljavõtet või paypali makset näha vms?

Hea mugav oleks see pdf saata olnud, alternatiiviks on mingite screenshotidega jamamine?

tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 28.03.2017 16:34:31 vasta tsitaadiga

namstoop, kui lased dhl deklareerida tahavad raha selle eest saada. Ise tehes tasuta. Ehk ainult maksud. Kirjuta et soovid ise dekari teha ja palun vajalike dokumente. Ilmselt tollile piisab sellest pdfist.
tagasi üles
SiMka
HV kasutaja
SiMka

sõnum 28.03.2017 16:37:36 vasta tsitaadiga

Nii pealju kui mina olen ise deklareerinud siis alati on tahtnud poe arvet kui ja PP/krediitkaardi väljavõtet. Ehk sellepärast soovivadki PP väljavõtet, et poed panevad hinna alati odavamalt..
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 28.03.2017 20:41:39 vasta tsitaadiga

SiMka kirjutas:
Nii pealju kui mina olen ise deklareerinud siis alati on tahtnud poe arvet kui ja PP/krediitkaardi väljavõtet. Ehk sellepärast soovivadki PP väljavõtet, et poed panevad hinna alati odavamalt..

Eks see arvata on jah. Ma ka ei usuks sellist invoice' nagu Gearbest mulle tegi. Et telefon maksis 50€. Nii odavalt ei saa isegi hiinakaid. Kui valetada, siis peaks seda ikka usutavalt tegema icon_lol.gif

EDIT: eksisin, isegi 20€ eest saab telefoni icon_biggrin.gif

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_216591.html

krt sellise aku vist ei saagi kunagi tühjaks, 3600 mAh icon_eek.gif Kaks SIM, mälukaart, mp3 mängijana toimimine ja kõik olemas. Krt hakka või tellima. icon_lol.gif

tagasi üles
Link32
HV vaatleja

sõnum 28.03.2017 20:50:14 vasta tsitaadiga

SiMka kirjutas:

Vahel rahulduvad ka ainult PP väljavõttega. Sõltub päevast vist.
tagasi üles
aarnet
HV kasutaja
aarnet

sõnum 30.03.2017 11:19:00 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Aga nüüd küsimus deklareerimise kohta. DHL võttis ühendust, et vaja deklareerida, sest üle 22€ või misiganes. Soovivad invoice või mingit tõestust maksumuse kohta. Asi tellitud Gearbestist. Seal saab invoice täitsa pdf-ina ära salvestada, aga seal olev summa on 3x väiksem, kui tegelikult asja maksumus oli. :roll:

Mul oli kindlustuse jaoks Gearbestist õige summaga arvet vaja. Pöördusin kasutajatoe poole ja alla päeva oli õigete numbritega PDF arve postkastis.

namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 30.03.2017 11:42:37 vasta tsitaadiga

No ma sain enda asjad juba aetud ja maksud makstud. Tegin screeshoti ja sobis see ka. Täna peaks paki kätte saama.
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 30.03.2017 15:50:42 vasta tsitaadiga

Kas keegi neid cashback teenuseid ka kasutanud on? Toimivad?

Siin mingi nimekiri http://www.cashbackholic.com/compare.php?s=AliExpress&button=Search

tagasi üles
SiMka
HV kasutaja
SiMka

sõnum 30.03.2017 20:32:51 vasta tsitaadiga

Ragnar7474 kirjutas:
Kas keegi neid cashback teenuseid ka kasutanud on? Toimivad?

Siin mingi nimekiri http://www.cashbackholic.com/compare.php?s=AliExpress&button=Search

Kindlasti võid raha "tagasi" saada, kuid tegelikkuses toidad ikkagi neid "vahendajaid" kuna Ali maksab affiliatele suhteliselt palju siis ostes kaupa läbi nende vahendajate pole neil kahju mitte millegi teenimisel kübeke sulle tagasi maksta..
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
mikk55
HV veteran
mikk55

sõnum 30.03.2017 22:49:51 vasta tsitaadiga

Viimase aja pakid vist "venima hakanud". Harjusin vahepealse kahenädalase tarnega täitsa ära icon_lol.gif .
teretalv
HV veteran

sõnum 01.04.2017 15:38:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kindlasti võid raha "tagasi" saada, kuid tegelikkuses toidad ikkagi neid "vahendajaid" kuna Ali maksab affiliatele suhteliselt palju siis ostes kaupa läbi nende vahendajate pole neil kahju mitte millegi teenimisel kübeke sulle tagasi maksta..

seega muude firmade kaudu liitujad ei saa cashback raha ja saavad petta? osad lubavad aliexpressi kaudu suuremat cashbacki kui aliexpressi enda ametlik protsent

Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
mikk55
HV veteran
mikk55

sõnum 02.04.2017 13:38:31 vasta tsitaadiga

Kas tundub loogiline see tracking http://www.17track.net/en/track?nums=RS385824542CN ? Kuidagi kaua venib, a la selle nädala alguses tellitud asjadel juba "saadetis on teel Omnivasse" kirjad icon_biggrin.gif
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 02.04.2017 13:45:18 vasta tsitaadiga

mikk55 kirjutas:
Viimase aja pakid vist "venima hakanud". Harjusin vahepealse kahenädalase tarnega täitsa ära icon_lol.gif .

Sama siin. Märtsi alguse pakid venivad. Aga 2n tagasi tellitud pakid saan tõenäoliselt järgmine nädal juba kätte.
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 02.04.2017 16:26:28 vasta tsitaadiga

Mõned teevad ikka raskeks oma tarnekoha, näiteks igogo.es Hispaania leht ja lootus EUle, aga kui tellima hakkad, näed, et vahendab, ja tarned Hiinast
Panin tellimused banggoodist ja igogost hakkama, eks näe kumb võidab.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
mikk55
HV veteran
mikk55

sõnum 03.04.2017 08:01:33 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
mikk55 kirjutas:

Sama siin. Märtsi alguse pakid venivad. Aga 2n tagasi tellitud pakid saan tõenäoliselt järgmine nädal juba kätte.

Tracking paneb pange, täna tuli sõnum, et pakk kohal.

KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 04.04.2017 22:06:07 vasta tsitaadiga

Täitsa toimib see aliexpressi sodi ominva automaati.
Tagantjärgi avastasin, pakiautomaatidel on mingid oma sihtnumbrid, mitte ei tule panna automaadi aadressi sihtnumbrit.
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 05.04.2017 21:49:58 vasta tsitaadiga

Mida ma sellise asjaga Alis pean tegema? Open dispute?
Order listis näitab nagu kõik oleks korras, träkkimise all on canceldamise jutt. icon_rolleyes.gif

tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 05.04.2017 22:23:24 vasta tsitaadiga

Ava case
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 06.04.2017 11:13:52 vasta tsitaadiga

Kui aega veel palju on,.siis saadaks müüjale kuvapauguga posti. Vastusest sõltuks juba, kas Dispuut või panebki äkki uue paki uue jälgimiskoodiga teele. Sarnane juhus oli talvel, aga seal polnud sekkumist tarvis,.saatis uue paki, koodi ja pikendas kaitset küsimatagi. Antud pakk saabus ka kohale, müüja sai mult täiesti ausad 5 tärni ja kiitva hinnangu.
KyBer
HV veteran
KyBer

sõnum 06.04.2017 12:50:11 vasta tsitaadiga

23. märts tellitud kaup oli täna postkastis. thumbs_up.gif
tagasi üles
Sants
HV veteran
Sants

sõnum 06.04.2017 16:50:11 vasta tsitaadiga

KyBer kirjutas:
23. märts tellitud kaup oli täna postkastis. thumbs_up.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Ma sain veel kiiremini kätte (täna oli postkastis) icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 221 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 192
tagasi üles
Nitrosnail
HV kasutaja

sõnum 06.04.2017 23:58:16 vasta tsitaadiga

Holy crap tõesti nii kiiresti Alist asjad liikuma hakanud? Näpud hakkasid sügelema tahaks tellida kohe midagi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 07.04.2017 00:56:55 vasta tsitaadiga

Mul jõudis täna kolm asja kohale...
Kaks tükki tellisin 16 märts ja ühe tellisin 17 märts.

Minu arust on asjad kogu aeg selliselt kohale tulnud, välja arvatud muidugi jõulu periood.. icon_neutral.gif
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 07.04.2017 08:09:21 vasta tsitaadiga

Märtsi alguse pakid tilkusid see nädal kohale thumbs_up.gif
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 07.04.2017 08:11:43 vasta tsitaadiga

Jep, mul sama. Ju siis mingi laev tuli sisse icon_smile.gif
tagasi üles
Scott
Kreisi kasutaja
Scott

sõnum 07.04.2017 11:26:55 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

See teema läheb veel edasi.

Kirjutasin müüjale negatiivse kommentaari, sisuks müüja lubadused ja üldisem hoiatus teistele, et ärgu lasku süsteemivahendite tähtaegu mööda. Müüja oli enne veel kindlalt paar korda lubanud, et pani refundi teele ja ma kontrolligu, kas kohal. Negatiivset ta alguses ei märganudki, aga kui selle leidis, siis palus, et selle maha võtaksin ja ta paneb seejärel kohe raha teele. Sellega andis end välja, et enne ei liigutanud midagi. Ütlesin, et ei tee teist korda sama viga ja lubasin muuta alles refundi või asenduspaki kättesaamisel (müüja ei saa tegelikult süsteemivahenditega refundi enam teha, sest tehing on lõppenud). Oli sellega nõus, kui enne review ära muudan icon_eek.gif . Kirjutasin vastu suurte tähtedega, et ma pole nii monkey.gif , et teda veel usun. Nüüd siis jälle selline sõnum:
tsitaat:
This is ok but we still need you to change the review first,
it's the company policy my friend.
Please kindly change it for us,
you have my word.

Et muudan review ära ja siis hakkab sama trall jälle algusest icon_lol.gif Mõttekam on vist jätta nagu on ja rohkem sellega mitte ennast vaevata. Kui müüja just ise DHGate süsteemilt ei lase review'd muuta, kui selle negatiivseks jätan.

Vahepeal oli ka tunne, et nad ei saa inglise keelest korralikult aru.
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 07.04.2017 14:01:44 vasta tsitaadiga

Scott, sul dispute on avatud eks?
Ma ise sain ka selle microSD kaardi raha tagasi lõpuks. Küll see müüja ajas alles oma jura, et raha annab tagasi ainult läbi PayPali või pangu ma dispute kinni ning avagu uuesti, sest praegune reason ei ole õige jm.
Lõppes mul sellega, et dispute aeg jõudis piisavalt kaugele, mille tõttu Aliexpressi support ise sekkus asjasse. Sain mina oma raha tagasi päeva pealt ja peale seda microSD müüja ikka laseb oma spammi edasi. icon_lol.gif
tagasi üles
Markos
HV veteran

sõnum 07.04.2017 22:47:10 vasta tsitaadiga

Kasutan juhust ja küsin, mis saab siis, kui ma olen orderi tühistanud ja süsteem on selle automaatselt kinni pannud, millal peaks raha vabastatama ? Kui müüja teeb ise refundi, siis kajastub see koheselt.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 12
tagasi üles
Scott
Kreisi kasutaja
Scott

sõnum 08.04.2017 06:56:33 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
Scott, sul dispute on avatud eks?

Ei ole. Müüja oma lubadustega suutis venitada, kuni dispuudi aeg läks üle. Süsteemiteavitust ka ei tulnud, sest kaup ei saabunud. Sõnumivahetus on veel aktiivne, seal vahetamegi kirju. Tegelikult on mõlemale selge, et kui müüja otse krediitkaardile tagastust ei tee, siis ta ei saagi raha tagastada, sest süsteemivahendid on kõik sulgunud. DHGate jaoks on tehing lõppenud.

See on mul teine kord, kui ostuga probleeme. Umbes samal ajal teiselt müüjalt ostetud pingekonverterid pani ta posti, paari päeva pärast tühistas saadetise ja nagu hiljem selgus, pani uue trackinguga teele, mulle ei öelnud. Kuna mul seda trackingut ei olnud, sain kolmanda kolaga koos postkontorist ka ühe ümbriku, mida seal küll imestusega vaatasin, aga ikkagi vastu võtsin. Siis oli mõne aja pärast süsteemimeil, et pane konverteritetehingule kommentaar. Alles siis seostasin selle papitükiga kileümbriku selle tellimusega (uus tracking nr oli seal tegelikult nö nurga taga kirjas), tegin pildid, avasin dispuudi ja peale paari kirja vahetamist oli müüja vastuvaidlemata refundiga nõus.

Ülejäänud kaup on kenasti saabunud. Ühte pakki ootasin üle paari kuu, aga sain enne tehingu automaatset sulgumist kätte, müüja tahtis juba refundi teha.
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 08.04.2017 08:03:41 vasta tsitaadiga

keegi veits seletada viitsib, kuidas ( paki ) automaati saan alist tellida?
KyBer
HV veteran
KyBer

sõnum 08.04.2017 09:07:32 vasta tsitaadiga

pwn13 kirjutas:
keegi veits seletada viitsib, kuidas ( paki ) automaati saan alist tellida?

https://www.omniva.ee/public/files/failid/esmatellija_juhend.pdf
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 08.04.2017 15:49:55 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
Kasutan juhust ja küsin, mis saab siis, kui ma olen orderi tühistanud ja süsteem on selle automaatselt kinni pannud, millal peaks raha vabastatama ? Kui müüja teeb ise refundi, siis kajastub see koheselt.

Sellega läheb u 6 päeva.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
stks
HV kasutaja
stks

sõnum 11.04.2017 15:36:18 vasta tsitaadiga

Tellisin Ali-st 20. märts KZ kõrvaklapid, kaks paari. Laupäeval jõudis pakk kohale.. Pakis ainult üks paar icon_rolleyes.gif

Panin dispute > refund ka samal päeval. Siiani on veel vaikus

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Aliexpress & teised Hiina veebikaubamajad mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 123, 124, 125  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.