|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
firemark
HV Guru

|
31.01.2017 16:27:49
|
|
|
| Siiani tekitab lihtsalt head meenutust vana hea 1. deus ex osa, kõik teised on juba teistsugused. Human Revolutsion oli ka enam vähem hea
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.01.2017 16:27:55
|
|
|
softis, tasemelist eeltellimust?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
31.01.2017 16:29:58
|
|
|
| Gap kirjutas: |
Ma ei imesta üldse.Niipalju kui ma vaatasin selle üllitise gameplay videoid ja ülevaateid siis tundus ikka suht igav ja mannetu,ma näiteks ei saa aru mida te selles seerias leiate ? Peategelane mulle absull ei meeldinud,suht tuim tegelane tundus
ärge näkku lööge,ega ma pole seda seeriat üldse mänginud kunagi ka ja ei tea sellest midagi.lihtsalt minu arvamus sellest mankind haibist. Muidugi on see maitse asi ju ka .paljudele ehk meeldib. |
Ära võta isiklikult, aga su teiste teemade postitusi vaadates ei olegi see ilmselt sinule sobiv mäng
| londiste kirjutas: |
| softis, tasemelist eeltellimust? |
http://www.pcgamer.com/deus-ex-mankind-divided-ridiculous-preorder-scheme-cancelled/
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
31.01.2017 16:35:40
|
|
|
Mulle tõmbenumbriks scifi ja conspiracy teema koos avatud maailmaga. Viimane oligi väga bleh, sest seal juhatati ühe "hubiga" uus vandenõu sisse ja sellega mäng lõppeski...
| firemark kirjutas: |
| Siiani tekitab lihtsalt head meenutust vana hea 1. deus ex osa, kõik teised on juba teistsugused. Human Revolutsion oli ka enam vähem hea |
Kas TNM ikka proovitud? Suht hea total conversion oma sügavate vandenõudega ja super kaartidega.
http://thenamelessmod.com/real/
Mitu korda mängitav ka.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
31.01.2017 16:37:16
|
|
|
softis, ei võta.ei võta
ot: battlefield 1,the divisoni ja forza horizon 3 hea mängud ju
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.01.2017 16:37:40
|
|
|
aa see. ma ei saanudki ausalt öeldes aru, mis sellega täpselt valesti oli. polnud see esimene ega viimane kord sarnaste tiered preorder boonuste jaoks.
palju negatiivsemat ja õigustatumat halba pressi genereeris see lollakas ühekordseks kasutamiseks mõeldud dlc-de lugu, sealhulgas preorderi või kallimate editionite sees. ehk siis boonusrelvad/praxised jms saad ainult ühte singleplayer mängu tõsta ja siis on nendega kõik. raha eest võid praxiseid ja muud kama ühte mängu kamaluga ka osta, seda enam wtf. pluss siis see viimasel ajal populaarsust koguv ostetavate kaartide vms asjade süsteem muude gamemodede jaoks. square enix tegi tomb raideriga sisuliselt sama asja.
sinna otsa tehnilised probleemid ja dx12 haibi fail.
mäng ise oli minu meelest küll üsna dxhr kanti asi, kes sealt mingit hirmsat edasiminekut ootas, siis see oli lihtsalt valede ootuste seadmine
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
31.01.2017 17:16:51
|
|
|
Ise vandusin endale, et peale DE:HR rohkem seda seeriat ei puutu, juba oli tunda, et viimseni välja pigistatud mis annab. Aga noh 66%-alega kiskus ikka mängima, nüüd ei kahetse üldse. Kui hetkel kitsas käes ei oleks, siis ostaks kohe 2-3 pakki DLC-d, et ~35€ täis saada, mida see mäng ka väärt on kindlasti.
Tegin korra läbi ja iga bossi järel ootasin, et no nüüd saab poole peal mäng läbi nagu kirutud? Ei, mängul tõmmati ilusti otsad kokku ning lõputiitrite juures vihjati uutele arengutele. Väga meeldis, et kõik valikud, mis isegi kõrvalmissioonides sai tehtud kajastusid ka mängu lõpu(poole)s.
Ringi kolades ja 30+ praxiseid ja muud nänni inventory kogudes sai 30h+ ka esimese hooga täis. Üldse ei tundnud vajadust, et oleks vaja olnud midagi juurde pärisraha eest osta, nänni jäi lõpuks kõvasti ülegi. Luuramise pealt läksin üle tulistamise peale ja New Game+ läks ühe hooga edasi, tuleb vast ~70h ilusti täis. Erinevaid valikuid tehes tundub mäng ka hoopis erinev. Shadow Run ainuke mäng, mis siiani koheselt teisele-kolmandale läbimängimisele kutsunud, nii et läbimängitavuselt see ainulaadne.(peale 100h open worldi grindimist küll enam ei kutsu kohe uuele rännakule) Mängutunde koguneb mõnuga, nii et ei saa küll sellest hädaldamisest aru; iga DE lõpus ju jäänud lahtiseks, et mis "maailmas" edasi juhtus. Ega inimestel ikka oma eluiga ning kõiki maailma muresid 1 isik ka ei jõua lahendada, mingi osa pahalasi teeb kahjutuks, uued tulevad peale... Siin lihtsalt näidati Illuminatit natuke rohkem ning jõudis natuke lähemale, aga ladvikut pole minu meelest üheski osas puhtaks laasitud?
Jutu osas oli natuke lihtsavõitu jah, kuigi lisamissioonidel detektiivi mängimine oli päris põnev, asitõendite põhjal tuli ise süüdlane ka leida. Polnud midagi ülemõistuse keerulist, aga samas oli valikuvõimalus antud, tihti just ei juhtu.
Tulistamine on küll mulle kahtlaselt lahendatud, üle kattevarju sihikut ei saa kasutada ning välja hüpates kaob TITAN armor liiga kähku, et midagi korda jõuaks saata.(sihik ekraanilt on seadete alt välja lülitatud). Luurates oli natuke lihtsamgi läbi mängida, aga no nii peakski tegelikult vist olema.
Graafika poole pealt täitsa korralik, ainuke asi mis paneb imestama on low sky, ikka veel näeb välja nagu 15a vanustel mängudel.
DX12 kohta omaette teema foorumis...
Kokkuvõttes pole küll aasta parim mäng, aga üle keskmise korralik küll.
PS peale inventory hakkab automaatselt ringi hüppama\tulistama vahepeal, see ainuke bug, mis vahel häirib, aga noh save-load käib tihti, siis pole hullu kedagist. Kastide füüsika ka väga imelik, 30min paigutasin GARM-s kaste, et saaks üles ronida, 3 kiht "hüppas" ise tipust ära, ilma midagi puutumata. Samas leiab alati ventilatsioonisahti...
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.01.2017 18:06:46
|
|
|
mis kuramuse otsi seal kokku tõmmati, mäng on suht koht poolik, just sai hoo sisse ja siis poole lause pealt pandi pilt tasku.. ülekantud tähenduses.
Mäng oli hea niikaua kui kestis aga lõpp oli epic ämber
Tundub, et ei jõutud või ei suudetud mängu lõpuni teha ja siis tehti niipalju valmis kui suudeti. Loodetavasti kunagi tuleb ka Full versioon välja
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
31.01.2017 18:09:56
|
|
|
| Ei usu,et sellest mängust full versiooni tuleb. Kunagi 5a pärast vast näeme mis edasi saab peale seda terrorirünnakut mängu loos. Kui üldse tehakse midagi siis pigem selline väikeste DLCdega komplekti.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.01.2017 18:45:49
|
|
|
ootate seeria neljandast-viiendast mängust ilma lahtiste otsteta storyt?
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
31.01.2017 18:54:23
|
|
|
ootate seeria neljandast-viiendast mängust ilma lahtiste otsteta storyt?  |
Ju vist? Esimeses mängus nagu oskasid... See, et maailm õhku lendas ja kõik augid hulluks läksid oli juba omaette teema ja MD seda ka käsitles. Väga põgusalt... Natuke kõpitsetud golem city oleks olnud piisavalt suur hubi jaoks, aga kasutati ainult A > B corridor shooterina.
Londoni tornid mair story 50% mark ja sissejuhatus uuele hubile, siis oleks häppi olnud, sest tegelikult mängides väga targemaks ei saanud. Ainult hunnik niidijuppe.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.01.2017 18:56:01
|
|
|
nagu deus exid ikka oleneb see ka mängustiilist, story oli tegelikult päris korralikult fleshed out, kui ringi kondasid ja lugesid kõike, mis ette jäi.
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zim01
Kreisi kasutaja

|
31.01.2017 19:36:33
|
|
|
| Gap kirjutas: |
http://www.guru3d.com/news-story/square-enix-might-put-deus-ex-series-on-hold.html
| tsitaat: |
| The reason behind it is the poor sales of the latest iteration, Deus Ex: Mankind Divided. |
Ma ei imesta üldse.Niipalju kui ma vaatasin selle üllitise gameplay videoid ja ülevaateid siis tundus ikka suht igav ja mannetu,ma näiteks ei saa aru mida te selles seerias leiate ? Peategelane mulle absull ei meeldinud,suht tuim tegelane tundus
ärge näkku lööge,ega ma pole seda seeriat üldse mänginud kunagi ka ja ei tea sellest midagi.lihtsalt minu arvamus sellest mankind haibist. Muidugi on see maitse asi ju ka .paljudele ehk meeldib. |
Mida sa üldse sõna võtad, kui sa ühtegi mängu antud seeriast mänginud pole!?
|
|
| Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.01.2017 21:25:54
|
|
|
sooty, no ma ei tea. mul läks mankind dividedi alla rohkem aega kui human revolutionile. umbes samamoodi kõik läbi käidud, pluss teine-kolmas playthrough achievide või teiste mänguiviiside proovimiseks. sisu maht on üsna võrreldav.
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
01.02.2017 20:18:50
|
|
|
Spoiler 
Golem City oli ikka päris võigas koht, ise avastan teisel läbimängul veel rohkem enesetapukirjasid veriste laipade kõrvalt, samas kui politsei punkris lademetes toidu ja meditsiinivarusid. Arvutitesse sisse häkkimisel kõrgemalt käsk ka tulnud, et las augid piinlevad, küll siis alla annavad.
Seekord läksin pangaröövi teed, hoopis uusi asju avastasin, kui Santeki abistades.
See polegi mäng, kus 100h grindid open-worldis mingeid mõttetuid jullasid mõttetutes koobastes. Tegemist on linear map RPG-ga, kus on võimalik vähemalt 3. pidi sama "kitsast" teed läbida ning seejuures maailmaga suhelda mitmel erineval moel. Parim RPG Shadow Run seeria kõrval RPG elementide poolest. Witcher 3 oli kvaliteetsem vb, aga erinevate valikute poolest DE ikka üle prahi olnud.
Seekordne DE on selles suhtes ka huvitav, et tulistamise peale eriti ei tahagi minna. Kui eelmistes osades olid pahad tõesti pahad, siis siin tuleb maha niita igapäevast tööd tegevat turvamehi-politseinikke, kahju hakkab isegi:P
Ja DE:HR EI OLE esimene osa: https://en.wikipedia.org/wiki/Deus_Ex_(video_game)
Ja kui nüüd lugeda natuke tutvustust "esimesele osale", mis toimub 25a hiljem, siis mõistetav, miks Illuminatit kinni DE:MD ei pandud;)
Mäng just sellepärast meeldiski, et "pidu lõppes ära õigel hetkel", ehk oli huvitav ja mõttetutest go-fetch-this missioonidest ei saanud kõrini pärast 30+30h ringijooksutamist, nagu tavaks on saanud, et see maagiline ~60h täis saada.
Ja kas keegi sellele on mõelnud, et map disainile ning jutu osale kulub 2-3x mänguaega, et 2-3x erinevat läbimängimisviisi luua? See kui COD piu-piu 60h sisutud cinematic experiencit võtab ütleme Z töötundi, siis teise-kolmanda mängukihi loomine võtab Z x 2-3 rohkem aega ju.
Pre-ordereid oli mõttekas teha ~7a tagasi, kui sai hinnal alla 10-15€ ning kaasa pandi pakki veel 2-3a vanem AAA 8-9 tähte väärt mäng. Tänapäeval early access ning pre-ordereid teha ning pärast katkise mängu üle kurta? Endal võiks ikka nutti olla;)
\rant off
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
24.02.2017 10:50:15
|
|
|
Uus DLC väljas, natuke sai eile ka mängitud.
Seekord on vähemalt põhjendatud seda nullist augmentide süsteemi teemat
Muus osas paistab huvitav olevat. Näoanimatsioonid küll häirivad kohati väga palju.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
25.02.2017 20:21:56
|
|
|
sügisel alustasin pela, kuid siis jäi soiku ja nüüd mõtlesin jätkata
noo mitte sittagi ei suutnud enam mõista, kuidas asjad käivad ja kuidas peaks jätkama
peab vast nullist alustama
lisaks deus ex go'ga teenitud praxised ei kandunud mängu üle
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.02.2017 15:20:47
|
|
|
peab ütlema, et see a criminal mind on jälle päris hea.
lollakalt ja klišee aga vähemalt on tehtud mingi seletus selleks, miks augid kinni keeratud on.
muidu on more of the same. mis antud juhul on positiivne.
libe, dx:go praxised saad vaid ühe korra mängu võtta. kui eelmine kord mängides juba võtsid, siis uut mängu alustades neid enam ei saa.
totakas süsteem aga nii on.
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.02.2017 18:37:26
|
|
|
peab ütlema, et see a criminal mind on jälle päris hea.
lollakalt ja klišee aga vähemalt on tehtud mingi seletus selleks, miks augid kinni keeratud on.
muidu on more of the same. mis antud juhul on positiivne.
libe, dx:go praxised saad vaid ühe korra mängu võtta. kui eelmine kord mängides juba võtsid, siis uut mängu alustades neid enam ei saa.
totakas süsteem aga nii on. |
proovisin uuesti oma vana save pelada ja sain järjele, kuid need praxised ei ole mul mängu ilmunud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.02.2017 18:56:32
|
|
|
libe, kuskil inventorys vasakul on storage. otse mängu ei ilmugi.
sama square enixi kontoga pead muidugi olema sisse loginud ka.
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.02.2017 19:56:34
|
|
|
libe, kuskil inventorys vasakul on storage. otse mängu ei ilmugi.
sama square enixi kontoga pead muidugi olema sisse loginud ka. |
deus ex go'st oleks pidanud mingi 5 praxist tulema, kuid ei tulnud, mõlemad sama konto ja ainult 1 save
ma kohe algul, kui seda go'd pelasin, ei saanud praxiseid, aga hui snim
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
18.03.2017 16:20:20
|
|
|
| mäng on ülilühike 1/3 mida oli human revolution, kahju juba et ostsin dlc röövimine...
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
18.03.2017 18:42:42
|
|
|
| nolifer kirjutas: |
| mäng on ülilühike 1/3 mida oli human revolution, kahju juba et ostsin dlc röövimine... |
Tegin ka hiljuti läbi, mul läks ca. 50h, et kõik ära teha mis võimalik. Ja seda ilma DLC'deta.
Ma ei ole päris kindel, et mis moodi enamik seda mängu mängivad, kes pikkuse üle kurdavad aga tundub, et "guns blazing, point A to point B". IMO on Deus Ex'i parim nautida non-lethal/ghost'i mängides. Mis on ka mängu maailma arvesse võttes kõige loogilisem lähenemine.
Kokkuvõttes minu poolt mängule vägagi positiivne hinnang. Parem kui Human Revolution üldiselt.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
18.03.2017 22:22:35
|
|
|
mäng oli suht hea aga story lõpp oli piix kuubis. Lihtsalt pillid kokku ja poole lause pealt lõpp. Tundub, et ei saadud mänguga valmis. Eelmine osa oli palju terviklikum ja söödavama lõpuga, mis sest, et eelmine mäng oli suht Deux Ex originaali koopia (sündmused, story lõpp, asukohad jms olid sarnased).
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
18.03.2017 22:50:30
|
|
|
Jep. Tundus poolik. Ajaliselt ehk isegi õigustab "täis" mänguna ära, aga story osas pooleks raiutud. Juttude järgi lähemal ajal juurde ei toodeta, seega GG
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|