Noo sinu body võib ready olla aga kõigile pole mingit 10\10-st keha... ma ikka loodan, et karakterite animatsiooni kvaliteet tõuseb ning, et maailmad poleks liiga lineaarsed, mis siis, et avatatud. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
eks aasta pärast mängin, siis kui kõik buggy silutud ja DLC'd väljas. Hetkel AC:Syndicate.
lexo kirjutas:
Kui ma viie aasta jooksul ainult ühe mängu ostan, siis Mass Effecti. Pole arvutimänge õieti pärast 2012-t (Skyrim) mänginud. Võtaks lausa ühe puldi-kulguriga komplekti, kui saaks.
proovi Witcher 3'e, siis tule tagasi. _________________
eks aasta pärast mängin, siis kui kõik buggy silutud ja DLC'd väljas. Hetkel AC:Syndicate.
lexo kirjutas:
Kui ma viie aasta jooksul ainult ühe mängu ostan, siis Mass Effecti. Pole arvutimänge õieti pärast 2012-t (Skyrim) mänginud. Võtaks lausa ühe puldi-kulguriga komplekti, kui saaks.
proovi Witcher 3'e, siis tule tagasi.
AC on hetkel tõesti hea mängida. Kõik lisad väljas ja mäng tervik.
Samas ME seeriad ikka kõik läbi mänginud...kuigi just eelmise lahjal kujul.
Täpselt sama mis BioWare points oli ME3 MP-s. Ehk siis neid saab osta raha eest ja siis omakorda nende eest osta MP poest pakke.
See on täiesti vabatahtlik. Mina ei ostnud ME3 MP-s midagi punktide eest. Kõik sai lahti lukustada ainult mängimisega (ingame credits mida teenib mängides).
Asi on juba nii kaugele arenenud, et Bioware on osade arvates täiega seksistlik naiste suhtes kuna Fem. Ryder'i trailerit julgeti möödaminnes kutsuda "alternative" traileriks.
Inimesed suudavad samas lauses halada nii selle üle kui koledad on naistegelased kui ka selle üle, et kui palju rõhku nende persetele on pandud.
Asi on juba nii kaugele arenenud, et Bioware on osade arvates täiega seksistlik naiste suhtes kuna Fem. Ryder'i trailerit julgeti möödaminnes kutsuda "alternative" traileriks.
Wat. Terve nu-Bioware koosnebki põhimõtteliselt SJW'dest ja feministidest
Wat. Terve nu-Bioware koosnebki põhimõtteliselt SJW'dest ja feministidest
Cult of outrage valitseb iga poole peal. Ja mis ajast feminism sõimusõna on, algselt oli see liikumine naiste laskmisest ülikooli, hääletama ja muidu teisejärgulise kodaniku staatusest välja toomiseks. Minu arust oleme me sellele väga lähedal. Kui leidub ka üksikuid lärmakaid radikaale siis mõistlikem asi on silmi pööritada ja edasi oma eluga liikuda. Mis igasugustesse geisuhetesse puutub, siis mass effect on alati olnud valikute poolest tugev mäng. Teed sellise Shepardi/Ryderi nagu sulle meeldib. Igasuguste interneti turvatsoonide loomine viibki radikaliseerumiseni. Mind juba üritati siit iroonilisel kombel ära saatma kui ringona vastu hakkasin sõna võtma.
Cult of outrage valitseb iga poole peal. Ja mis ajast feminism sõimusõna on, algselt oli see liikumine naiste laskmisest ülikooli, hääletama ja muidu teisejärgulise kodaniku staatusest välja toomiseks. Minu arust oleme me sellele väga lähedal. Kui leidub ka üksikuid lärmakaid radikaale siis mõistlikem asi on silmi pööritada ja edasi oma eluga liikuda. Mis igasugustesse geisuhetesse puutub, siis mass effect on alati olnud valikute poolest tugev mäng. Teed sellise Shepardi/Ryderi nagu sulle meeldib. Igasuguste interneti turvatsoonide loomine viibki radikaliseerumiseni. Mind juba üritati siit iroonilisel kombel ära saatma kui ringona vastu hakkasin sõna võtma.
Kris1 kirjutas:
Bioware on näidanud et nad oskavad kirjutada huvitavaid tegelasi ja põnevaid jutte. Ei näe põhjust miks see Andromeda puhul peaks teistmoodi olema.
Täpselt. Las koerad hauguvad, karavan läheb edasi. Lihtsalt jube tobe on kui sotsiaalmeedias uudiste lugemine toob kaasa sellise ülekaaluka vingu ja pahna laviini, et silme ees võtab kirjuks.
Some feedback from a reviewer after several hours:
-Solid performance, very rare slowdowns on PS4, occasional pop in
-"Pacing feels good - if you are a fan and want to linger there's lots for you. If not you can speed through."
-"The characters already feel like worthy additions to Mass Effect, and as the most important aspect of the games for me that felt really good to see"
-Tempest is great to explore, tons of banter.
Keegi PAX EASTi gameplayd ka vaatas? Krt need näo animatsioonid ... suu liikus nagu oleks papist ja robotlik pilk kõigil nagu hakkaks silmadest laser kiire välja laskma.
mäng ise eeleva osas nullist? st savegame ei oma tähtsust?
Jah.
Andromeda missioon alustab pm. peale ME2 lõppu ja enne Arrival DLC algust, ehk ME3 sisu ignoreeritakse ning Reaperitega ei tohiks keegi eriti kursis olla.
Save game ei oma tähtsust. Küll on mainitud, et Shepard'i sugu saad valida - eeldatavasti mingi alguse dialoogi käigus (a'la ME2 alguse stiilis), ehk võib järeldada, et Shepardit vähemalt mainitakse möödaminnes.
Keegi PAX EASTi gameplayd ka vaatas? Krt need näo animatsioonid ... suu liikus nagu oleks papist ja robotlik pilk kõigil nagu hakkaks silmadest laser kiire välja laskma.
Mulle tundub küll, et see on läinud rong. Tuleb leppida, et inimeste animatsioonid tulevad viletsavõitu. Ehk on tulnukate omad paremad. Nii hullud vist ikka ei tule kui Horizon Zero Dawnil. Ma praegu teen Witcher 3 teist expansioni, isegi seal on natuke vajaka jäävad need huulte liigutused. Võib-olla ei saagi mängudest midagi enamat väga loota praegustese tehnoloogia juures.
Mulle tundub küll, et see on läinud rong. Tuleb leppida, et inimeste animatsioonid tulevad viletsavõitu. Ehk on tulnukate omad paremad. Nii hullud vist ikka ei tule kui Horizon Zero Dawnil. Ma praegu teen Witcher 3 teist expansioni, isegi seal on natuke vajaka jäävad need huulte liigutused. Võib-olla ei saagi mängudest midagi enamat väga loota praegustese tehnoloogia juures.
Noh jah. See ei ole väga võrreldav. Tase on vähe teine
Jah, animatsioonidega on paljudel mängudel probleeme. Ning IMO ei ole tegu mitte tehnoloogia võimaluste piirangutega (sest on ka mänge, kus animatsioonid on väga head), vaid pigem on tegemist prioriteetide ja resursside piirangutega.
Ükski mäng ei saa olla igas aspektis hea. Lihtsalt ei saa. Kuskilt tuleb alati järgi anda, vahest isegi väga palju.
Witcheri puhul häiris mind vähemalt väga palju NPC nägude ja VO'de variatsiooni puudus. Iga teine NPC oli sama näo ja VO'ga. Sama mure oli tundud juba Oblivion'i ajast ning tobe, et W3 tasemel mäng sellest üle ei suutnud olla. Samuti oli gameplay suhtes itemization suht kehva (D3 release edition tasemel kehva IMO). Kuid kokkuvõttes ikka mängule 10/10. Need puudused ei suutnud head üleüldist kompotti rikkuda.
Seega kui ME:A animatsioonid on kehvemapoolsed, kuid muu mäng tasemel - siis ei hakka mina selle üle küll pikemalt nutma. Eriti kui suure tõenäosusega saame näha ca. 2 aasta jagu patche, mis võivad alati asju siluda.
Minu arvestuste järgi selle posti põhjal: ~GTX 970 OC, ning 980 ja 1060 default peaks lubama 60fps @ 1080p, High-Ultra peal. Ehk "recommended requirements" on täppi ning tundub, et enamvähem sama nõudlik kui DA:I.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.