I would be surprised if there weren't some "4.2s" out there, we just haven't come across one yet. I've only tested about 30 of each SKU at this point, and they all had S/Ns very close to each other so the numbers might change as we continue to test over the next couple weeks.
Ehk siis ma ei näe jätkuvalt pointi õhk/vesi tavakasutajal midagi peale 1700 osta ryzenitest.
Kas on sealt ostetud? 7700K on eriti suur hinnaerinevus, näiteks 5,2GHZ-ne peaks olema deliditud?
I would be surprised if there weren't some "4.2s" out there, we just haven't come across one yet. I've only tested about 30 of each SKU at this point, and they all had S/Ns very close to each other so the numbers might change as we continue to test over the next couple weeks.
Ehk siis ma ei näe jätkuvalt pointi õhk/vesi tavakasutajal midagi peale 1700 osta ryzenitest.
Kas on sealt ostetud? 7700K on eriti suur hinnaerinevus, näiteks 5,2GHZ-ne peaks olema deliditud?
Meil pole sealt mõtet osta kui postiga tellid siia siis korruta kõik hinnad+post x1. 37 käive ja tollimaks aga lihtsalt hea võrdlus, et siis ryzenid ei klokku pmst üldse nagu juba näha oli ülevaadetest.
viimati muutis pots4t4j4 07.03.2017 11:34:49, muudetud 1 kord
Meil pole sealt mõtet osta kui postiga tellid siia siis korruta kõik hinnad+post x1. 37 käive ja tollimaks aga lihtsalt hea võrdlus, et siis ryzenid ei klokku pmst üldse nagu juba näha oli ülevaadetest.
Palju võitu oleks 1700 ost vs 4790k. Mängudes saan aru, et vahet pole. Aga videorenderdus? Vahe ca 2x 1700 kasuks vist?
SMT > HT.
HT "tuum" on ~33% füüsilisest tuumast, ehk et 4c/8t i7 on enamvähem sama jõudluselt mis 5,4 füüsilist tuuma.
SMT "tuum" paistab olevat pigem ~40-45% kanti, ehk et 8c/16t Ryzen on enamvähem sama jõudluselt mis 11,2-11,6 füüsilist tuuma.
Kuna IPC on Ryzenil Haswelliga 1-1 siis võid eeldada kahekordset jõudlusekasvu n+1 tuuma-koormatud rakendustes samal taktil. AVX ja AVX2 korralikul optimeeritud rakendustes on Intelil eelis, samas.
Kuu aja pärast võib soodsamalt saada küll mitte küll niipalju soodsamalt, et ma kuu aega oodata viitsiks, hetkel selline emaplaatide põud, poed kellel kaupa kohapeal on julgevad CH6 eest 300 küsida ja x370 pro eest 190 ja sellise hinnaga ka ostetakse, kuu aja pärast on kohaliku poes äkki miski 350 prose ja 170/270 plaat aga no adke andeks kuu aega hiljem? Thanks, but no thanks!
See, kui teie kuu aega peenhäälestate, benchite ja tasakaalu otsite, on kohalik laoseis ja hind ka ilmselt parem ning tootjatelt parem ja töökindlam valik saadaval. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
aga no adke andeks kuu aega hiljem? Thanks, but no thanks!
Ise vaatasid seda videot mille sa ennem siia linkisid? Läheb ju sinu jutuga 180 kraadi vastuollu. Sina ütled, et kuu aega hiljem juba mõttetu (miks? ei tea). Samas videos seletab ilusti lahti, et Bulldozer oli alguses nt 2500K-ga võrreldes kuni 17% aeglasem mängudes 1080p resol aga mida kiirema graafikakaardiga testiti aastaid edasi seda kiiremaks see muutus ja selle aasta alguses oli 10% kiirem, kui 2500K.
See näide oli muidugi selleks, et illustreerida fakti, et low-res gaming pole mingi teema (eriti selle hinnaklassi prosede puhul) ja seal videos oli ka hea võrdlus 7700K ja 1800X vahel kus Intelil olid kõik tuumad juba piiripeale koormatud samas, kui AMD-l oli veel hingamisruumi. Vist oli BF1 bench. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Ma räägin endast, ma ei viitsi kuu aega oodata, kes peenhäälestada ja betatestida ei viitsi need oodaku terviseks, reedel tuleb mõistlik gpu ka välja siis on koos ikka huvitav benchida ja mässata.
pots4t4j4, No kes hirmsasti tahab näppida võib ju ka 6 kuud hiljem plaadi osta ja esimese BIOS-i versiooni sinna peale vägistada (tavaliselt plaadid ei luba BIOS downgrade, aga selle vastu on rohtu) ja siis esimeste päevade valusid kogeda
Isiklikult ma eelistan asja mis on 100% stabiilne ja mõnda aega turul olnud, et suurimad bugid välja lihvitud. Kas see on featuuride pooolest bleeding edge peal või mitte pole minu jaoks olulisim asi. Mul on välja kujunenud teatud brändilojaalsus läbi kasutuskogemuse ja see mõjutab üsna tugevalt seda mida ma ostan. Tavaliselt ma eelistan korraga välja osta pigem ühe kvaliteetse toote nii et see ühildub võimalikult hästi minu teiste toodetega, kui kolm kehva. Hind pole siinkohal samuti tohutult määrav. Jah 1000€ prose või graafikakaarti ma ostma ei hakka aga kogusumma võib selle siiski mitmekordselt ületada. Eelmine aasta läkes mäletamist mööda üle 2000€ puhtalt arvutitehnika ja lisaseadmete peale. See aasta arvan sama. Ise plaanin Ryzeni võtta suvel. Siis rohkem vaba aega, ilus ilm (niivõrd kuivõrd eesti kliimas) ja hea temp testimist teha kui satub kuumalaine olema. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
See, kui teie kuu aega peenhäälestate, benchite ja tasakaalu otsite, on kohalik laoseis ja hind ka ilmselt parem ning tootjatelt parem ja töökindlam valik saadaval.
minul polnud kahjuks valikut lasin oma FX mobo (odav gigabutt 970 kiviga) VRMid kellates läbi _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
See, kui teie kuu aega peenhäälestate, benchite ja tasakaalu otsite, on kohalik laoseis ja hind ka ilmselt parem ning tootjatelt parem ja töökindlam valik saadaval.
minul polnud kahjuks valikut lasin oma FX mobo (odav gigabutt 970 kiviga) VRMid kellates läbi
Ega 970 kellamiseks väga ei olnud jah, puuduliku VRM jahutuse ja odavama VRM pärast. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
2x8 gpud on otse prose küljes, samuti peaks olema m.2. ülejäänud tulevad läbi chipseti. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Sellise hinnaga oleks nagu päris hästi saadud juba.
Sellise hinnaga oleks väga-väga hästi saadud, kuid nagu 1700X näide välja tõi, siis reaalse saadavuse tekkides tõstetakse hind ilmselt 400€ lähedale. loodetavasti ei lähe normaalsuse saavutamisega nii kaua kui Polarise puhul.
Aga itella ja DHL-i koostöö
Eile õhtul pandi mu ryzen emaplaadiga posti, võtsin kõikse odavama DHLi postitusviisi, täna on juba pakk soome jõudnud ja homseks ilmselt eestis. Peaks minema smartposti pakiautomaati (sihtnumbri järgi oletan).
Eesti posti puhul tiksutati saksast eestisse mööda maad, sisuliselt ühest riigist teise liikus päevaga, kättesaamine võttis hea 5-7 päeva. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Sellise hinnaga oleks nagu päris hästi saadud juba.
Sellise hinnaga oleks väga-väga hästi saadud, kuid nagu 1700X näide välja tõi, siis reaalse saadavuse tekkides tõstetakse hind ilmselt 400€ lähedale. loodetavasti ei lähe normaalsuse saavutamisega nii kaua kui Polarise puhul.
Eltz275, telli ära, vaata kas saad ka või küsitakse raha juurde
Tellitud juba ja Arvutitargast samuti uuritud. Selle hinnaga, mis nad välja näitavad on nad kohustatud ka kauba minuni toimetama. Lubati parimal juhul sel nädalal, aga pigem järgmine nädal.
Kui kaup on lehel tellides olnud seetõttu ülearu odav, et hinnakuvamisel on olnud mingi süsteemiviga siis tühistatakse tellimus ja kantakse raha tagasi.
Kui kaup on lehel tellides olnud seetõttu ülearu odav, et hinnakuvamisel on olnud mingi süsteemiviga siis tühistatakse tellimus ja kantakse raha tagasi.
Seetõttu ka spetsiaalselt tegin kõne Arvutitarka, et kas tõesti on selline hind ja kas kõik korrektne. Vastus oli positiivne ja öeldi, et võin ära tellida. Mainiti veel, et praegu tellides garanteerin selle, et ilma ei jää, sest huvi olevat nende protsessorite vastu suur- ei pruugi kõigile esialgu jätkudagi.
//ilmselgelt milleski kindel olla ei saa, aga esialgu panustan AT töötaja pädevusele
huvi olevat nende protsessorite vastu suur- ei pruugi kõigile esialgu jätkudagi.
Aga...aga Auron ütles, et need ei huvita kedagi ja väga vähesed ostavad neid
Spoiler
^ Eks tõde on loomulikult kuskil keskel. Ühel on enda arvamus lihtsalt ühe HV teema põhjal ja teine on edasimüüja kelle huvides ongi nõudlust tekitada, et toodet müüa.
Naples will be offered as either a single processor platform (1P), or a dual processor platform (2P). In dual processor mode, and thus a system with 64 cores and 128 threads, each processor will use 64 of its PCIe lanes as a communication bus between the processors as part of AMD’s Infinity Fabric. The Infinity Fabric uses a custom protocol over these lanes, but bandwidth is designed to be on the order of PCIe. As each core uses 64 PCIe lanes to talk to the other, this allows each of the CPUs to give 64 lanes to the rest of the system, totaling 128 PCIe 3.0 again.
On the memory side, with eight channels and two DIMMs per channel, AMD is stating that they officially support up to 2TB of DRAM per socket, making 4TB in a single server. The total memory bandwidth available to a single CPU clocks in at 170 GB/s.
While not specifically mentioned in the announcement today, we do know that Naples is not a single monolithic die on the order of 500mm2 or up. Naples uses four of AMD’s Zeppelin dies (the Ryzen dies) in a single package. With each Zeppelin die coming in at 195.2mm2, if it were a monolithic die, that means a total of 780mm2 of silicon, and around 19.2 billion transistors – which is far bigger than anything Global Foundries has ever produced, let alone tried at 14nm. During our interview with Dr. Su, we postulated that multi-die packages would be the way forward on future process nodes given the difficulty of creating these large imposing dies, and the response from Dr. Su indicated that this was a prominent direction to go in.
Anandi artiklis link üllatavalt põhjalikule Zeni wiki lehele, kus nagu mainitud 8 tuumase 16 threadise CPU suuruseks 14nm protsessi juures ~195.228 mm².
On mingi performance diff ka üldse nendel odavatel B350 plaatidel vs X370? Peale ninnunännu, mis juurde lisatud on. Võimalik, et saan ühest firmast 1700 ja matx emaplaadi... aga krdi kahtlane kombo samas... kõige parem budget combo vist. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma tellisin endale Arvutitargast selle odava 1700 ja Asuse B350 mATX plaadi, kuna eesmärk ei ole viimast OCd püüda siis minu vajadused peaks ta täielikult rahuldama, SLI ei ole nagunii plaanis.
Kui tulevikus miski parem/tegusam mATX müügile tuleb eks saab ümber tõsta.
see tüüp saaks siin foorumis mängude teema all jalaga kubemesse jne, et mängib ikka veel 1080 formaadis mitte 4K nagu siin mängude teemas miinimum nõue on. _________________
Juhin tähelepanu sellele, et tema testides oli SLI konfiguratsioon ehk siis need FullHD testid on suhteliselt "pointless". Igati huvitav inimene keda interneti avarustes jälgida kuid miks 4K välja jäi on minu jaoks müsteerium, eriti veel sellise ehitusega.
Sest 4k teste on tehtud. AMD ise reklaamis ka ainult 4k jooksvate mängudega. Seal on seis OK. CSGOs ei saa ryzeniga 400fps, sellest ka haters gonna hate teema
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.