Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
03.03.2017 11:48:11
|
|
|
mul on svits vahel, svitsi ip on xxx.xxx.x.20 ja sama annab telole ka ja telo ei suuda ühenduda. kui panen ciscos telole miski staatilise ip, siis on kohe ok.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
03.03.2017 12:17:07
|
|
|
lähen koju ja vaatan täpsemalt üle. praegu tundub nii, et ta annab telole millegipärast kasutuses oleva aadressi ja sellepärast tekibki kala. minu arusaama järgi ei tohiks ju kasutuses olevat ip'd anda.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
03.03.2017 12:47:15
|
|
|
dhcp overlapib staatilisi aadresse. Häälesta range nii, et staatiliste osa jääks poolist välja. dhcp ei tea reaalselt, mis ip on kasutuses, juhul, kui ta pole seda ise välja andnud.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
03.03.2017 14:28:13
|
|
|
Markos kirjutas: |
dhcp overlapib staatilisi aadresse. Häälesta range nii, et staatiliste osa jääks poolist välja. dhcp ei tea reaalselt, mis ip on kasutuses, juhul, kui ta pole seda ise välja andnud. |
seda ma arvasin, peab oma ciscosse süvenema ja asjad veits ringi tegema. aitähh kõigile
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
04.03.2017 18:29:52
|
|
|
Üks sõber ütleb et ta YLE2 kanalil spordi ülekannete ajal ei kuule kommentaare. Tausta heli on olemas, kui soome reporter teeb intervjuud siis on hääl olemas. Hetkel on suusahüpped, kas keegi saab kontrollida? Tänan!
_________________ möhhh.. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
04.03.2017 20:02:54
|
|
|
Trwind55 kirjutas: |
Üks sõber ütleb et ta YLE2 kanalil spordi ülekannete ajal ei kuule kommentaare. Tausta heli on olemas, kui soome reporter teeb intervjuud siis on hääl olemas. Hetkel on suusahüpped, kas keegi saab kontrollida? Tänan! |
Mis heli keelevalik on? Minul on starboksis peamine keel Eesti ja teine keel Inglise ja Yle2 kanalil suusahüpete ajal kommentaare ei ole - ainult taustaheli. Kui puldilt vajutan heli keele valimise nuppu, siis pakub välja Soome ja Rootsi - mõlemad toimivad.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
04.03.2017 20:11:17
|
|
|
Ma nii täpselt ei tea. Mul jooksis parasjagu YLE2 telekas (ei ole Starman) ja sõber rääkis oma probleemist spordi ülekannetega. Ütlen edasi, aga täpsustan veel. Soome ja rootsi keel valik on ikka ainult YLE2 all, et kui valida sealt soome see on siis nö. override. Peamine keel boksis jääb ikka eesti?
_________________ möhhh.. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
04.03.2017 20:24:29
|
|
|
Ma nii täpselt ei tea. Mul jooksis parasjagu YLE2 telekas (ei ole Starman) ja sõber rääkis oma probleemist spordi ülekannetega. Ütlen edasi, aga täpsustan veel. Soome ja rootsi keel valik on ikka ainult YLE2 all, et kui valida sealt soome see on siis nö. override. Peamine keel boksis jääb ikka eesti? |
Ma usun küll, et mujal jääb ikka Eesti keel peamiseks. Samas veider on see, et hetkel (suusahüpete intervjuude ajal) tuleb soome keelne kommentaar ka inglise keele valiku alt... Tont teab millest see sõltub.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
uvuv
HV kasutaja

|
04.03.2017 23:45:57
|
|
|
tramburai kirjutas: |
Ma nii täpselt ei tea. Mul jooksis parasjagu YLE2 telekas (ei ole Starman) ja sõber rääkis oma probleemist spordi ülekannetega. Ütlen edasi, aga täpsustan veel. Soome ja rootsi keel valik on ikka ainult YLE2 all, et kui valida sealt soome see on siis nö. override. Peamine keel boksis jääb ikka eesti? |
Ma usun küll, et mujal jääb ikka Eesti keel peamiseks. Samas veider on see, et hetkel (suusahüpete intervjuude ajal) tuleb soome keelne kommentaar ka inglise keele valiku alt... Tont teab millest see sõltub. |
See sõltub täpselt sellest, kuidas soomlased YLE-s on oma välisülekanded teinud, sisse ostnud.
Kui on sisseostetud originaalheli ja soome keelne helikanal on eraldi, siis vastavalt keelevalikutele digiboksis, tüüneris, mängitakse esimse valikuna vastav heliriba. Samas teinekord ei ole originaalheli ostetud, lisatud, kõlab kohe soomekeelne heli.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
05.03.2017 09:11:11
|
|
|
Hakkasin oma sisco EPC3940L'i näppima ja vaatan, mul seal 3 asja statilise ip'ga. Seda näitab 'connected devices summary' all. Kas need devaisid peaksid näha olema ka 'pre-assigned DHCP ip adresses' all või mitte? Vanast ajast mäletan, et mul oli seal neid ikka rohkem.
Asi selles, et järsku ei saa enam NAS'ga ühendust arvuti kaudu. Kui neti kabla korra välja võtta ja siis tagasi panna, siis qfinder leiab nasi üles küll, aga sisenemisel kaotab jälle ära nagu...Samas telekas näitab nassis olevaid filme ja pilte kenasti. (nas ja tv ühe svitsi taga) Nas siis justkui ära koolend pole. Ruuter jamab kuidagi... Kas sellele 3940 nõelakat saab kusagilt teha? Jätaks selle asja muidugi viimaseks.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
05.03.2017 12:45:51
|
|
|
masmre kirjutas: |
Hakkasin oma sisco EPC3940L'i näppima ja vaatan, mul seal 3 asja statilise ip'ga. Seda näitab 'connected devices summary' all. Kas need devaisid peaksid näha olema ka 'pre-assigned DHCP ip adresses' all või mitte? Vanast ajast mäletan, et mul oli seal neid ikka rohkem.
Asi selles, et järsku ei saa enam NAS'ga ühendust arvuti kaudu. Kui neti kabla korra välja võtta ja siis tagasi panna, siis qfinder leiab nasi üles küll, aga sisenemisel kaotab jälle ära nagu...Samas telekas näitab nassis olevaid filme ja pilte kenasti. (nas ja tv ühe svitsi taga) Nas siis justkui ära koolend pole. Ruuter jamab kuidagi... Kas sellele 3940 nõelakat saab kusagilt teha? Jätaks selle asja muidugi viimaseks. |
LAN pesade kõrval ei ole resetimise auku?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
05.03.2017 12:50:12
|
|
|
leidsin juba lahenduse, õnneks oli lihtne lahendus nas'le 3seki reset teha, mis taastab default admin passi ja network seaded. avastasin nimelt, et nas ei tunnistanud enam mu passwordi ja siis mõtlesin proovida. ruuteris reserveerisin staatilised aadressid ära ka. õnneks muud miskit ei pidanud tegema. peale seda on ok jälle.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lynx
HV kasutaja

|
06.03.2017 00:05:09
|
|
|
Küsimus siis selline, et kas EPC3940ADL võimaldab lisada static ip route-i?
Ei õnnestu leida sellist kohta
|
|
tagasi üles |
|
 |
uvuv
HV kasutaja

|
06.03.2017 01:07:37
|
|
|
Lynx kirjutas: |
Küsimus siis selline, et kas EPC3940ADL võimaldab lisada static ip route-i?
Ei õnnestu leida sellist kohta  |
Ei võimalda.
Pane 3940 bridge'iks, lisa oma ruuter vm seade ning tee mida soovid.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
peab meeldima.
Kreisi kasutaja

|
06.03.2017 08:44:53
|
|
|
Üks sõber ütleb et ta YLE2 kanalil spordi ülekannete ajal ei kuule kommentaare. Tausta heli on olemas, kui soome reporter teeb intervjuud siis on hääl olemas. Hetkel on suusahüpped, kas keegi saab kontrollida? Tänan! |
Kas soomlased üldse loevad sinna kommentaare peale? Olin nädal tagasi soomes, siis seal vaadates polnud kah kommentaare. Ainult muud helid tulevad läbi.
_________________ Arbeit macht frei. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
p3000
Kreisi kasutaja
|
06.03.2017 10:12:31
|
|
|
mina pidin minema Pana TV > options ja panema eraldi keele > soome, siis tulid.
muul juhul oli vaid taustaheli..
aga see polnud starmani dvb-c, vaid kui vaadata dvb-t kaudu oste soomest.
muude saadete puhul sellist vajadust pole täheldanud..
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
06.03.2017 10:21:45
|
|
|
See on seepärast nii, et teine, ilma soome ülelugemiseta heliriba on märgitud ENG ingliskeelseks. Paljudel juhtudel on see vaikimisi jäänud teleri või digiboksi audio- või subtiitrimäärangusse teiseks keeleks.
Näiteks mul on boks, milles puuduvad eesti ja soome keele valikud menüüs ja alati valib automaatselt soomekeelse asemel ENG-riba, kui see ilmub. Õnneks saab käsitsi tagasi muuta saate ajal.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
09.03.2017 17:24:01
|
|
|
milles võib probleem olla, et Starmani kaabliga suuremate failide upload (Google drive kui ka ftp) on suht võimatu, katkeb?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
09.03.2017 20:10:12
|
|
|
ewur kirjutas: |
milles võib probleem olla, et Starmani kaabliga suuremate failide upload (Google drive kui ka ftp) on suht võimatu, katkeb? |
Veebiliideses. Vähemalt mul Drive jebib (ka katkeb), FTP-sse 10GB failide laadimine pole eraldi kliendiga probleemi olnud. Samuti toimib korrektselt ka Google Drive Windowsi rakendus.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
13.03.2017 23:46:14
|
|
|
Kas Starmani on võimalik Xbox-i Oneguidega ka tööle saada?
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
14.03.2017 16:02:50
|
|
|
Ollaz kirjutas: |
ewur kirjutas: |
milles võib probleem olla, et Starmani kaabliga suuremate failide upload (Google drive kui ka ftp) on suht võimatu, katkeb? |
Veebiliideses. Vähemalt mul Drive jebib (ka katkeb), FTP-sse 10GB failide laadimine pole eraldi kliendiga probleemi olnud. Samuti toimib korrektselt ka Google Drive Windowsi rakendus. |
Rohkem nagu jitter. Vaata üle kuidas su ühendus jitteri testi üle elab.
psydeblo, ei aga kõik muud xbox puldi nupud (nagu nt. ajamasin) toimib edukalt
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|