tõenäoliselt saab buffi.
tõsiselt ka, DPM on ju kohutav... QB miskit oma ülevaates ju mainis, et ehk tehakse reloadi veits lühemaks. _________________ Maailm on kõik millega on tegu.
tõenäoliselt saab buffi.
tõsiselt ka, DPM on ju kohutav... QB miskit oma ülevaates ju mainis, et ehk tehakse reloadi veits lühemaks.
Reload saigi buffi, nüüd on põhim. sama mis IS3-el, 1835 base. ainult koos 440 alfaga. Mis teeb trade'imise palju paremaks.
Põhim. kui liberte ja patriot tulid, siis võis nii ja naa nagu mõelda, et is3 siiski parem tank all over. Siis praegu mõtlen, et is3'l polegi peale veidi täpsema gun'i 252 ees eeliseid..
Teeme kunagise 3v3 meeskonnaga (mina, indu, thomak28) seenioride liigat (WG 486 cup 3v3 tier 8s). Kes tahab, on teretulnud striimis kaasa elama: https://www.twitch.tv/senpaierick
Defender vs IS-3 oli Indul ikka joppamine, et teine vend lasta ei oskanud. IS-3-l relva kohal ju korralik weakspot, suur õhuke plaat. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Defender on ülikatkine tank ikka. Ja ega teised viimase aja premiumid paremad pole. Kui ikka 3v3-s kasutatakse IS 3-e asemel Defenderit ja T32 asemel Patrioti, siis on midagi väga viltu. Tavatank peaks parem olema.
Ma ka sain üks päev sõimu, et aimbot (üle aasta juba pole ühtegi modi olnud, rääkimata aimbotist). See tüüp tahtis ka replayd, et see wotile saata. No andsngi siis replay ja palusin ka siis vastust, et mis öeldakse aga pole siiani vastust saanud. Tegemist siis sellise lahinguga http://wotreplays.com/site/3267277#fisherman_s_bay-ahvikeest-t26e4_superpershing mille põhjal olin mina aimbot. _________________
Olen ise defenderi vastu facehuggis olnud, aga O-ni'ga. Siis oli mõnus ülalt alla commader hatche snipida.
Nägin nüüd oma silmaga ka, kui vähe ikkagi paistab commander hatchist, kui oled nii madala tankiga kui is3 vastamisi defenderiga. Põhim. küll parema rng juhul oleks peaegu pihta saanud sinna, vilksamisi oli ikka näha. Aga mürk lendas paraku vastu turretit.
Tegelt mõtlen, et tahaks ise ka duellida enda is3'ga vastu defenderit, testida is3 vs defender ka pikemalt distantsilt. Nii, et kui kellelgi defender olemas. Siis võiks teada anda ja näiteks täna õhtul proovida
Ma ka sain üks päev sõimu, et aimbot (üle aasta juba pole ühtegi modi olnud, rääkimata aimbotist). See tüüp tahtis ka replayd, et see wotile saata. No andsngi siis replay ja palusin ka siis vastust, et mis öeldakse aga pole siiani vastust saanud. Tegemist siis sellise lahinguga http://wotreplays.com/site/3267277#fisherman_s_bay-ahvikeest-t26e4_superpershing mille põhjal olin mina aimbot.
Mul tekkis seda replayd vaadates hoopis küsimus, et mis setup sul Super Pershingul peal on (lisavarustus ja consumabled)? Replays nagu näitas, et kasutad Super Pershingul ainult camo net'i, ei kanna ei reparkiti, medkiti ega kustutit...
Reload saigi buffi, nüüd on põhim. sama mis IS3-el, 1835 base. ainult koos 440 alfaga. Mis teeb trade'imise palju paremaks.
Põhim. kui liberte ja patriot tulid, siis võis nii ja naa nagu mõelda, et is3 siiski parem tank all over. Siis praegu mõtlen, et is3'l polegi peale veidi täpsema gun'i 252 ees eeliseid..
eelis on see et ta on nö tasuta käes. defenderi eest tuleb ju pappi lauale lüüa. WG ahnusel ei ole ikka tõesti mingit piiri. reaalselt on ju need liberte, patriot, defender oma t8 techtree analoogidest üle... _________________ Maailm on kõik millega on tegu.
1. Erick esitab kõikidele reeglitele vastava tulemuse
2. Võidab võistluse.
Aga auhinda ta ei saa enne kui ...
1. Mängib striimis järjest 10 mängu suvalise t9 tankiga. Ja enne reklaamib ka striimi algust. Ja teeb igaks juhuks sellest striimist video.
2. Teeb mängu alguses platoonikutse KÕIGE kehvemat wn8 -t omavale mängijale. Kui 2 minutiks pole kutset vastu võetud siis võid teha kutse suvalisele punasele või kollasele mängijale suvalisel ajal(See on puhas boonus, erick)
3. Saab "relvavennad medali"
Kui saab vähemalt yhe sellise medali siis saab ta selle auhinna, mis oli võistlusel ette nähtud.
Iga järgnev relvavendade auhind annab juurde 10 punkti. Kui saad kokku 50 punkti siis saad auhinnaks vabalt valitud t8 premium tanki, k.a need uued OP tankid. Aga ainult tanki, mingit komplekti ei saa) Ja tavalist auhinda ei saa.
Kui saad 20-40 punni siis saad topelt tavaauhinna+lohutusauhinna
See sandbox tekitab vastakaid tundeid. Praegu tundub, et enamus aja mängust oled stunned. Artyd kütavad lihtsalt täiega. Artyga on jällegi huvitavam mängida ja see uus sihik on väga hästi tehtud. Tundub, et mäng läheb rohkem fast paced.
Ma ka sain üks päev sõimu, et aimbot (üle aasta juba pole ühtegi modi olnud, rääkimata aimbotist). See tüüp tahtis ka replayd, et see wotile saata. No andsngi siis replay ja palusin ka siis vastust, et mis öeldakse aga pole siiani vastust saanud. Tegemist siis sellise lahinguga http://wotreplays.com/site/3267277#fisherman_s_bay-ahvikeest-t26e4_superpershing mille põhjal olin mina aimbot.
Kell oli 8:54 VISt , kui sa hellcatile tina andsid ja sulle tuli kiri ette rammimine :O _________________ Ma olen telekas.
Vietnamis M103sid ei kasutatud. Maastik oli nende kasutamiseks ebasobiv.
Nii väidab Viki jah
Combat vehicles[edit]
Tanks[edit]
M24 Chaffee Light tank – Main ARVN tank early in the war, used at least as late as the Tet Offensive.
M41 Walker Bulldog Light tank – Replaced the M24 Chaffee as the main ARVN tank in 1964-1965.
M48 Patton medium tank – Main tank of the US Army and Marines throughout the war, and also used by ARVN forces late-war.
M103 Heavy Tank – Heavy tank used by the US Army and USMC. Deployed in Vietnam but never actually saw combat.
M67 "Zippo" – Flamethrower variant of the M48 Patton.
M551 Sheridan Armored Reconnaissance Airborne Assault Vehicle/Light Tank – Used by the US Army from 1969.
Centurion MK.V Main Battle Tank – Used by the Australian Army.
asi oli ikka streamsnipest kaugel.........algas see kõik sellest et lasi hytti...ja hytt ütles et pole võimalik et ta saab seal sisse ...aga meie tonn600.ga oleme teda seal yleval näinud pidevalt ..ta lasi meid mitu korda veel...ja hakkasime sinna laske teele panema....mina tabasin aga kahjuks tonn mitte.....ja me ei teinud sinna 1-2 lasku vaid ikka mingi 5-10 lasku....peab olema loll et mitte aru saada kust lasud tulevad....kohe oled mingi cheater
igakord kui tuleb see map ja tema vastas siis 100% ta on seal üleval isegi Clanwaris läks sinna ...mis siis et võttis kaua aega aga läks....
ja streamil delay ka ju peal mingi aeg või kuidas?
Mul tekkis seda replayd vaadates hoopis küsimus, et mis setup sul Super Pershingul peal on (lisavarustus ja consumabled)? Replays nagu näitas, et kasutad Super Pershingul ainult camo net'i, ei kanna ei reparkiti, medkiti ega kustutit...
See häda replays on vist selles uuendus vahepeal, kui avan replayd siis kirjutab, et midagi võib replays puudu olla jne. See kes aimbotiks tembeldas oli vastaste superpershing kellega lõpus kraaklesin. Muidu kasutan nagu ikka medkitte ja kustutit ja remondi asja ja kiirem laadimine ja sihtimine. Minu jaaoks on kõik üks RNG loterii, et kas saad pihta ja kas teed dmg ja kui palju. Sinust kui mängijast sõltub ikka väga vähe nagu ka minu replays oli, et puusalt lasin läbi ja tema sihtides mitte. Mingi aeg eristusid aimbotterid sellega, et nimetasid seda skilliks kui pidevalt dmg lasid. _________________
Pihtasaamine ongi RNG aga õige positsiooni leidmine et õigel ajal üldse lasta saaks on juba puhas skill. erick-u striime vaadates ei jõua enamasti ära imestada, et miks paljud vastased talle küll külg ees ette sõidavad. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Minu jaaoks on kõik üks RNG loterii, et kas saad pihta ja kas teed dmg ja kui palju. Sinust kui mängijast sõltub ikka väga vähe nagu ka minu replays oli, et puusalt lasin läbi ja tema sihtides mitte. Mingi aeg eristusid aimbotterid sellega, et nimetasid seda skilliks kui pidevalt dmg lasid.
Loodan, et ajapikku paned ise ka tähele, et reeglina lask lendab küllalt lähedale sinna kuhu sihid ja et dämminumbrid on konkreetselt -25% kuni +25% keskmisest dämmist, sõltuvalt sellest, kuidas läheb. Samamoodi, ma võin eest sihtides tabada 9/10 korda Super Pershi weakspotte piisavalt täpse kahuriga, aga puusalt oled õnnelik kui saad 2/10.
Ja noh selle viimase kommentaari kohta, mul tuleb küllalt tihti 100% tabavusega mänge, neid kus kõik lasud ka pennivad muidugi mõnevõrra vähem, aga on ka selliseid. Järjekindlalt laskudega dämmi tegemine pole mingi must maagia, kui tunned tankide soomuse weakspotte ja oma kahuri võimeid, võib igaüks pidevalt dämmi teha.
ei tahagi väita, et kõik head mängijad sohki teeks. Lihtsalt see tõenäosus pihta saada sinna kuhu sihid ja siis pene ja siis dmg ei sõltu ju tegelikult mängijast, seda otsustab rng kas sul on õnne või mitte. Seda kinnitabki see puusalt pihtas põhjas lasud. Mul on ka mänge kus iga lask teeb dmg ja tuleb super tulemus ja siis järgmine on nii, et jgdpz e 100 lased küljepealt rhm aint lindi kollaseks. Õnne mäng ja seda tuleb funnyga võtta mitte ärrituda selle peale. _________________
RNG otsustab jah päris palju, kui vaadelda üht konkreetset lasku. Aga statistiliselt ta ei otsusta mitte midagi üle paljude mängude. Otsustab mängija skill. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Tere rahvas. Paar küsimust helgematele peadele, kes teab, võiks vastata.
Esiteks, see HE-mürsk.. Et selle kasutegur oleks roomiku purustamisel või üldse kahju tegemisel suurim, siis kuhu seda üldse laskma peab? Kui võtta kaks varianti - vastane on küljega ja vastane on esisoomusega sinu poole. Kas esiratta pihta, kere pihta või hoopis kuhugi mujale, näiteks tanki kõrvale? Just lintide mahalaskmine huvitab mind ja kauglaskudega, üle 300 meetri. Ei saa kuidagi linte maha nende HE-mürskudega..Tunne on selline, et kasutan neid mürske valesti..
Teine küsimus on selline: kas defence points on KUNI 100 igal juhul mängu kohta või saab olla ka 130 või 200 ühes mängus? Näiteks: vastase tank capib meie baasis, juba 80 punkti tal täis.. Ma teen tabava kauglasu, killin ta ära ja defence oli siis 80. Natuke hiljem tuleb järgmine vastane meie baasi cappima, tema võtan maha 50 capi punkti pealt. Kas mängu lõpuks saan ma siis 80 (1.tank), 100(max?) või 130 (1+2 tank) defence punkti? Capi puhul on ju maximum 100 points, üle selle ei saa, capi mitu korda tahad. Kas decapiga on sama valem?
Ma ei ole mingi norija, lihtsalt üritan mõista ja targemaks saada. Alles hiljuti sain siin teada, et mängus olev menüü sõltub graafikakaardist. Ja ärgem saage valesti aru härrad, minu jaoks tegu mänguga MÄNGUGA see ongi üks nali ja fun who cares mis tulemus on midagi ju ei saa ega ka kaota. Kui minu arusaam mängust teeb kellelegi nalju siis ongi ju kõik hästi. vahest tuleb ka irooniast aru saada. _________________
Ma ei ole mingi norija, lihtsalt üritan mõista ja targemaks saada. Alles hiljuti sain siin teada, et mängus olev menüü sõltub graafikakaardist. Ja ärgem saage valesti aru härrad, minu jaoks tegu mänguga MÄNGUGA see ongi üks nali ja fun who cares mis tulemus on midagi ju ei saa ega ka kaota. Kui minu arusaam mängust teeb kellelegi nalju siis ongi ju kõik hästi. vahest tuleb ka irooniast aru saada.
Eh, ei maksagi isiklikult võtta, see kõik lihtsalt tuli tuttav ette. Minust hullemat noobi siis mängus polegi
Ma ei ole mingi norija, lihtsalt üritan mõista ja targemaks saada. Alles hiljuti sain siin teada, et mängus olev menüü sõltub graafikakaardist. Ja ärgem saage valesti aru härrad, minu jaoks tegu mänguga MÄNGUGA see ongi üks nali ja fun who cares mis tulemus on midagi ju ei saa ega ka kaota. Kui minu arusaam mängust teeb kellelegi nalju siis ongi ju kõik hästi. vahest tuleb ka irooniast aru saada.
Siin ei tohi küll sellist juttu rääkida, siin pooled elavadki WOT nimel _________________
Siin ei tohi küll sellist juttu rääkida, siin pooled elavadki WOT nimel
just, mis pühaduseteotus see olgu... _________________ Maailm on kõik millega on tegu.
Sina oled kõige targem ja ilmselt inimesed tänaval kummarduvad maani , et sulle au anda !!!
millest see järeldus, et ma kõige targem olen, isegi naine ütleb pidevalt, et ma olen loll. WOT fanaatikud ei mõista siin tõesti nalja, proovin oma kiusatust nalja pärast jonni hakata ajama piirata. tõsiselt naera või puruks. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.