Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mar6
HV veteran
|
26.02.2017 00:40:17
|
|
|
Ongi, ei taibanud tehnilisi üksikasju lugema hakata.
Oleks võinud siis juba sellel kombo paketil ka selle "kuni" sõna "ära peita". Seal järsku selle sõna välja toomine tõi kohe silme ette kõu interneti, mille kiirus sõltus teab millest.
Ma ei tea kuidas teistega on, aga mulle jätab selline "esitlus" segase mulje, ega ma muidu poleks siia kirjutanud.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
27.02.2017 16:29:48
|
|
|
mar6 kirjutas: |
Oleks võinud siis juba sellel kombo paketil ka selle "kuni" sõna "ära peita". Seal järsku selle sõna välja toomine tõi kohe silme ette kõu interneti, mille kiirus sõltus teab millest.
Ma ei tea kuidas teistega on, aga mulle jätab selline "esitlus" segase mulje, ega ma muidu poleks siia kirjutanud. |
Telia korjab vaikselt enda lepingutelt garanteeritud osa välja, mis-sest, et see naeruväärne kiirus oli... Nii et paistab, et kuni on saanud uueks status quoks.
"Telia võimaldab Kliendile Internetiteenuse kasutamisel ühenduskiiruse Kliendi juures olevast esimesena Telia sidevõrguga ühendatud seadmest kuni esimese Telia võrgusõlmeni kuni 1 Mbit/s / 768 kbit/s ja garanteeritult 256 kbit/s / 256 kbit/s" - https://www.telia.ee/images/documents/tt/est/tt_stardipakett_ilma.pdf
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.02.2017 18:22:45
|
|
|
d3t kirjutas: |
mar6 kirjutas: |
Ma ei tea kuidas teistega on, aga mulle jätab selline "esitlus" segase mulje, ega ma muidu poleks siia kirjutanud. |
Telia korjab vaikselt enda lepingutelt garanteeritud osa välja, mis-sest, et see naeruväärne kiirus oli... Nii et paistab, et kuni on saanud uueks status quoks.
"Telia võimaldab Kliendile Internetiteenuse kasutamisel ühenduskiiruse Kliendi juures olevast esimesena Telia sidevõrguga ühendatud seadmest kuni esimese Telia võrgusõlmeni kuni 1 Mbit/s / 768 kbit/s ja garanteeritult 256 kbit/s / 256 kbit/s" - https://www.telia.ee/images/documents/tt/est/tt_stardipakett_ilma.pdf |
d3t, Ma võiks vist pea giljotiini alla panna, et Telia pole kunagi ühelgi tavalisel kodu- ja ärikliendi lepingul garanteeritud kiirust kuvanud.
Tõsi, üldtingimustes on küll aegajalt muudetud, mingi protsent küll Telia sidesõlmeni aga garanteeritud kiirusena pole seda kunagi väljendatud.
Samas kinnitan, et Telia fiiber, korrusmaja ning ka ADSL ning VDSL võrgus mis on vasepaari ja kaabli poolest korras, on see teenuse maksimaalne kiirus alati eesti siseselt saavutatav kuid ilmselgelt ei taha Telia vastutada selle serveri otsa teise poole eest ning lepingus on see ka kirja pandud. Alati on muidugi küsimus, kas ADSL ja VDSL tehnoloogial kiirust tarbiv IPTV võib netikiirust kasutada või mitte, kinnitan, võib ja üldiselt teeb ka seda kui kasutusel on rohkem kui üks digiboks.
Kõikuv on see kindlasti erinevatel traadita lahendustel, olgu siis ühendus kodus pärast teenusepakkuja ruuterit või 4G vms. õhulahendus.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
27.02.2017 19:03:02
|
|
|
indrekp, ära nüüd nii kiirelt tapalavale tõtta, sest ühes esimestes "laiatarbe" kodukliendile suunatud ADSL pakettides (Atlas Status Light vms) oli lepingus (jah, lepingus, mitte mingites lisatingimustes) garanteeritud võrgukiirus esimese sõlmeni (64kbps või 128kbps sõltuvalt valitud pordikiirusest vms).
Hiljem on mingites Atlas Centrum nime kandnud ärikliendi lepingutes ka silma jäänud garanteeritud kiirus.
Kas ja kui mõistlik see oli on iseküsimus ja ausalt - ei mäleta, et mingigi sanktsioon oleks kusagil ette nähtud kui kiirus polnud lubatu... Nimetet garantiid olid lepingus mingi tehniliste parameetrite punkti all ja suure tõenäosusega tolleagse juristi möödapanek sõnastuses (võimalik, et isegi tehnikud panid puusse termini osas - ajad olid.. huvitavamad).
Ja, jah, juba eeldan, et vastus tuleb stiilis aga Eesti Telefon/Elion pole Telia ja nii vanade asjadele viitamine on BS jms
Aga arvestades, et kõik on eelnevate eelkäijad ja pea-asjalikult on muutunud ärinimi ning ajaloolisi pakette on erinevatel põhjustel lohistatud dekaade (vihjeks - nii mõnigi Centrum hosting eksisteerib ka täna, tõsi, mingisugusel väga imelikul ja suhteliselt värdjalikul moel), siis on viide siiski asjakohane
Ning äriklient peaks ka täna saama mingi minimaalse garantii lepingusse (kui sajalisi luftitada loomulikult)...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
sannukas00
HV kasutaja

|
27.02.2017 23:33:37
|
|
|
Mu EPC 3825 hakkab vist vanaks jääma, umbes iga nädal peab restarti tegema sest wifi sureb ära. Millist modemit starman asenduseks pakub? Olen mõelnud, et äkki tasub ise mõni vähe kõvema antenniga aparaat osta.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
27.02.2017 23:41:15
|
|
|
indrekp kirjutas: |
d3t, Ma võiks vist pea giljotiini alla panna, et Telia pole kunagi ühelgi tavalisel kodu- ja ärikliendi lepingul garanteeritud kiirust kuvanud.
Tõsi, üldtingimustes on küll aegajalt muudetud, mingi protsent küll Telia sidesõlmeni aga garanteeritud kiirusena pole seda kunagi väljendatud. |
ref kirjutas: |
Hiljem on mingites Atlas Centrum nime kandnud ärikliendi lepingutes ka silma jäänud garanteeritud kiirus. |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.02.2017 08:30:02
|
|
|
Etz, centrum oli ka tava ärikliendi leping? Polnud siis telia ega ka elion, pigem Eesti telefon kuid pole ikkagi garanteeritud kirjes kindel. Mõned erilahenduslepingud võisid sisaldada erinevaid sobivaid termineid.
Läheb otks ära.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
RaivoL
HV vaatleja
|
28.02.2017 13:03:05
|
|
|
Uutel välja jagatavatel modem-ruuteritel on ikka 2.4Ghz WiFi probleemid? Hiljuti paigaldati uus seade Cisco EPC3940AL, et lõpuks mulle tasuta WiFi teenust pakkuda. Vana modemi, kus mul oma ruuter küljes oli, enam alles jätta ei lubatud. Tahvlist YT videosid vaadates üle 2.4 GHz WiFi katkeb striim vahepeal ära. 5Ghz peale üle minnes neid probleeme esinenud pole.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
uvuv
HV kasutaja

|
01.03.2017 00:11:48
|
|
|
RaivoL kirjutas: |
Uutel välja jagatavatel modem-ruuteritel on ikka 2.4Ghz WiFi probleemid? Hiljuti paigaldati uus seade Cisco EPC3940AL, et lõpuks mulle tasuta WiFi teenust pakkuda. Vana modemi, kus mul oma ruuter küljes oli, enam alles jätta ei lubatud. Tahvlist YT videosid vaadates üle 2.4 GHz WiFi katkeb striim vahepeal ära. 5Ghz peale üle minnes neid probleeme esinenud pole. |
Ühe võimalusena pane 3940 bridge mode'is tööle (miskipärast jääb seal vaikimisi wifi sisselülitatuks- lülita wifi välja) ja enda ruuter tagasi külge.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.03.2017 10:22:58
|
|
|
laurx kirjutas: |
sinu mentaalne seisund, asukoht, seisund on piisk meres ehk huinjaa. |
Kas ma olen kordagi rääkinud mingist vabariiklikust, üleeuroopalisest juhtumumist enda seisukohalt?
Sa peaks praegu pudeleid avama ja tulevast kasumit kokku lööma selle uudise peale
E:
Koeru pealt nagu midagi muutunud pole
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
01.03.2017 16:14:21
|
|
|
Sümpaatne, et Starman kasutab oma reklaamikampaanias sportlasi Sildarusid, sellal kui telia geipaari voodis:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
01.03.2017 17:17:18
|
|
|
time123 kirjutas: |
Sümpaatne, et Starman kasutab oma reklaamikampaanias sportlasi Sildarusid, sellal kui telia geipaari voodis:
Spoiler 
|
Telia on Sildarusid juba kasutanud. Eks Starman jõuab ka pärast Sildarusid Ashilevi ja tema partnerini.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
01.03.2017 19:40:33
|
|
|
warwas kirjutas: |
Tähemehe helldesk kirjutas: |
22. märtsil liigub neli kanalit MUX6 sagedusele:
RTR (MUX3 --> MUX6)
RTL (MUX2 --> MUX6)
Travel (MUX3 --> MUX6)
REN TV (MUX2 --> MUX6) |
|
Huvitav, mis selle liigutuse põhjus on, või mida see põhjustab?
MUX6 on seni olnud vabalevi jaoks.
http://levira.ee/programm.pdf
Kas siis nimetatud kanalid muutuvad koodivabaks?
Ja kas MUX2,3 tuleb midagi nende asemele või keeratakse hoopis pildi parandamiseks bitivoogu juurde?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.03.2017 19:55:59
|
|
|
tcumen, ei liigu midagi vabaks. Mul on kerge kahtlus, kuna starman peab mõningaid muxe (või siis õigemini levira) tooma ikka kõvasti madalamale sagedusele, siis lihtsalt jääb tänu sellele muxis ruumi vähemaks ja tuleb kanalid kuhugi mujale liigutada.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
01.03.2017 20:17:36
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
tcumen, ei liigu midagi vabaks. Mul on kerge kahtlus, kuna starman peab mõningaid muxe (või siis õigemini levira) tooma ikka kõvasti madalamale sagedusele, siis lihtsalt jääb tänu sellele muxis ruumi vähemaks ja tuleb kanalid kuhugi mujale liigutada. |
Ega siis MUX-i ribalaius ei muutu sellest, kui madalamale sagedusele tuuakse.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.03.2017 20:47:36
|
|
|
no sorri aga mina loogilisemat seletust ei leia, et miks mõlemast muxist 2 kanalit minema kolitakse. Veaparandused ja asjad kõigega annab mux-i vähe rohkem kokku tõmmata või rohkem mahutada (ka siis leviala arvelt). Maybe tahavad leviala suurendada saatja võimsust suurendamata? Krt teab.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
02.03.2017 02:37:43
|
|
|
Niipalju võiks ETV-d olla vaadatud ja ajalehti loetud, et teada, kes on Jim Ashilevi ja Anatoli Tafitšuk. Ja et mõlemal on (kummalgi oma) naine ja laps.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.03.2017 09:03:26
|
|
|
Scott kirjutas: |
Niipalju võiks ETV-d olla vaadatud ja ajalehti loetud, et teada, kes on Jim Ashilevi ja Anatoli Tafitšuk. Ja et mõlemal on (kummalgi oma) naine ja laps. |
Kroonika pole selline ajakiri, mida iga nädal lappan ja teen märkmeid
Etv-s küll näinud pole, et neil rinnasilt küljes-hetero
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
02.03.2017 09:37:23
|
|
|
Scott kirjutas: |
Niipalju võiks ETV-d olla vaadatud ja ajalehti loetud, et teada, kes on Jim Ashilevi ja Anatoli Tafitšuk. Ja et mõlemal on (kummalgi oma) naine ja laps. |
Asi ei ole selles, kuidas asju tehakse vaid selles, mis välja paistab.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
02.03.2017 10:43:52
|
|
|
Kui tausta teada, siis võib paljugi 'välja paista', aga mõtted imelikele radadele uitama ei lähe
jeesus188 kirjutas: |
Kroonika pole selline ajakiri, mida iga nädal lappan ja teen märkmeid
Etv-s küll näinud pole, et neil rinnasilt küljes-hetero |
Miks sa arvad, et kõik teised Kroonika fännid on? Seda loe - http://kultuur.err.ee/ Ahjaa, seal peab sellistest asjadest ise aru saama, ega nemad ka silte rinda ei pane.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
02.03.2017 11:55:27
|
|
|
Tihti juhtub, et ajate näitlejate puhul segi rolli ja inimese eraelu ? Telia poolt muidugi julge käik, kui see tuule alla võtaks töötaks reklaam 150%.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
03.03.2017 11:20:36
|
|
|
Starmani cisco annab uuele telole switsi ip aadressi millegipärast. tegin staatilise uuele telole. miks ta nii teeb?
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|