Seda me ootame pikkisilmi juba _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Intel viimati suutis samas olukorras Core 2 Duo välja tuua, oleks ju tore kui samalaadne revolutsioon tuleks.
Ma eeldaks, et see pigem tuleks nüüd mitmetegumi-rakendustes, ühelõime-jõudluses revolutsiooni teha vähe keeruline. Korralikud/lihtsad tööriistad arendajatele, et 8c/16t proset töös hoida, võiks korraliku revolutsiooni korraldada.
Kuskil on ammu juba uus päev, austraalia või hiina... nendelt lehtedelt võiks juba ju üleval olla... saaksid kindlasti rohkem klikke ka kohe, ennem kui mõni suurtest lehtedest ülesse paiskab. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Keegi teab kuidas Eesti poodides saadavus on? Keegi suudab sellel nädalal ka juba kohapeale midagi tuua? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Arvutitarga töötaja ütles HV-s, et peaks see nädal prosesid ja emaplaate juba kohapeal olema küll. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Nii prose kui mobo välismaalt. Uurisin ja sain ka stiilis 'ilmselt tuleb, aga ei täpsusta' vastuseid. Kohalikud kaupmehed arusaadavatel põhjustel midagi kindlat lubada ei saanud ja no krt ma olen juba kuu aega ilma arvutita. APU ei loe.
Mida tulevik toob pikemas perspektiivis? Võrrelda annab 2001a ja 2016a, inteli näitel palju on tulnud single core perfi 100MHZ kohta ja selleks kulunud võimsus, aluseks P8 test. Aluseks omaaegsed ja praegused "tipud". Muutused 15a jooksul:
2001a. P4 2,0 single tread 458 54,3W 2000MHZ
20016a. i7 7700K single tread 2599 95W 4200MHZ 1cor siis 1/4 =23,75W
----
single perf on tõusnud 5,67 korda samas võimsus selleks ~50% eelnevast. 100MHZ kohta 2001a 22.9 2016a 60,92, tõus 2,66 korda, see pole üldse paha
Järsku tulevikus minnakse mobiilide teed kus on 2 kiiret tuuma ja "kari" aeglaseid tuumasid? 1996a. räägiti, et ~10a pärast töötavad prosed 6-8GHZ, seda pole siiani ja vaevalt üle 6GHZ kunagi jõutaksegi. AMD aga hakkab üllatama nii 12a. intervalliga
Kuidas arvate, kas ryzen (eriti 4 ja 6 core) m6jub sandy\ivy hinnale? V6i inimesed ostavad edasi budget Z mobo 110-120 eur eest ja 4 core vana i7 150-200 eest?
Kuidas arvate, kas ryzen (eriti 4 ja 6 core) m6jub sandy\ivy hinnale? V6i inimesed ostavad edasi budget Z mobo 110-120 eur eest ja 4 core vana i7 150-200 eest?
arvestades, et täna (s.t. ülehomme) ryzeni hinnaklass algab sealt, kus mainstream i7 lõppevad?
6core tuleb q2 (nsr ütleb mai), 4core tulevad 2017 teises pooles. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Nüüd tuleb neljapäeval reviewd üle vaadata ja otsustada mis prose/mb kombo ära võtta. Nädal tagasi sai 7700k+mb maha müüdud sest fuck intel thatswhy, viimased vesijahutuse jubinad jõudsid ka kohale ja ongi ainult cpu ja mb puudu.
Mida enam arvutijubinate hindasid eestis vaadata, seda enam tekib tunne kuskilt saksamaalt tellida jupid. Või siis oodata pool aastat kuni asi rahuneb ning osta, siis kui asi juba vana on. Hale värk ikka.
Supremacy evo ja pump ikka d5 jah polnud eriti mõtet mõne kraadi pärast 100 eurist plokki osta kui evo tuli 35 eest kätte, kui arvutitark see nädal msrp eest mobosi ja plaate müüb siis võtan siit, kui mitte siis saksamaalt tellides on way odavam ja paari päevaga käes.
Foorumi inteliprosede diilerid lubasid ryzeneid ka myyki tuua, niiet sealt võib samamoodi mõnusaid msrp -20% hindu näha nagu 7700k puhul mille võis 300€ eest saada.
Saksamaalt saab hetkel 574€ eest koos postiga 1800x preorderida, kuigi ma vist piirdun 1700 või 1700x kui just ülevaated ei anna põhjust 1800x valida, pole raha mõtet mittemillegi eest ka maksta.
Kui väga kange jahutusega kellata ei taha, siis on 1800x vist suhtkoht puhtalt bragging rights. FX8320 läks vabalt 8350 kellale. Praegu ~130€ hinnavahe, no mitte kuidagi ei õigusta. Kui just nii raskelt AMD fänboi ei ole. Ma kergelt sinna lahtrisse, aga rohkem ATI kui AMD, nii et tuleb hoopis Vega top end preorder. Sai 1700x võetud.
Rahunege maha oma hindadega, issand jumal. Kas ma pean küsima oma iga-aastase küsimuse: "Härrade esimene launch?" Hetkel käib koore riisumine entusiastide käest, kes on nõus maksma day 1 kättesaadavuse eest rohkem.
nendelt piltidelt hea takeaway on tegelikult vahe 1700 ja 1700x vahel, mis on märgatav. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Rõõm, et AMD jälle ellu ärkab aga hetke hindasid vaadates jääb bang for buck ikkagi Intelile. (Kodukasutaja ja pühapäeva gameri jaoks vähemalt). Aga jääb ootama arenguid _________________ Ega pidu ei parane, kui viin ei vähene!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.