eelmine päev ostsin ühe vanamehe käest sellise isendi, vanamees muud ei teadnud kui et sellel on võimsus 50w, niisiis oleks küsimus et kas keegi teab sellest isendist midagi ja palju selline maksta võib. igasugune informatsioon on teretulnud.
Kui nüüd kolmanda pildi pealt nimi Google'sse tippida - siis (venekeelset) juttu jätkub kauemaks. Kes meenutab aegu esimese pildi pealt, kes räägib milline lollikindel (töökindel) vokaalinstrumentaalansambli kidravõimendi see ikka oli ...
Ma ikkagi ei leia kusagilt et seda kunagi internetis müüdud oleks, aga tõsi et venekeelset dokumentatsiooni sellele jätkub
Leidsin sellele isegi elektroskeemi, mille põhjal tuvastasin probleemi miks too heli välja ei andnud. Probleemiks oli katkine transistor vana KT803A, mille ära vahetasin, ja oi kurja kuis teeb müra . Ime kombel on heli üli puhas, isegi kui ma ühendasin sellele 800w 15" StarSound subwoofri järele
.
Aga ikkagi, minu küsimus seiskub hinnas, kui keegi oskaks mulle öelda palju selline isend maksta võiks siis oleksin väga tänulik.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.