Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  tundmatu audio võimendi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
karlos100
HV vaatleja

sõnum 23.02.2017 14:13:04 tundmatu audio võimendi vasta tsitaadiga

eelmine päev ostsin ühe vanamehe käest sellise isendi, vanamees muud ei teadnud kui et sellel on võimsus 50w, niisiis oleks küsimus et kas keegi teab sellest isendist midagi ja palju selline maksta võib. igasugune informatsioon on teretulnud. icon_smile.gif
Manus

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ants40
HV kasutaja

sõnum 23.02.2017 20:24:39 vasta tsitaadiga

Kui nüüd kolmanda pildi pealt nimi Google'sse tippida - siis (venekeelset) juttu jätkub kauemaks. Kes meenutab aegu esimese pildi pealt, kes räägib milline lollikindel (töökindel) vokaalinstrumentaalansambli kidravõimendi see ikka oli ... icon_lol.gif

Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
karlos100
HV vaatleja

sõnum 27.02.2017 11:48:22 vasta tsitaadiga

Ma ikkagi ei leia kusagilt et seda kunagi internetis müüdud oleks, aga tõsi et venekeelset dokumentatsiooni sellele jätkub icon_smile.gif
Leidsin sellele isegi elektroskeemi, mille põhjal tuvastasin probleemi miks too heli välja ei andnud. Probleemiks oli katkine transistor vana KT803A, mille ära vahetasin, ja oi kurja kuis teeb müra icon_biggrin.gif . Ime kombel on heli üli puhas, isegi kui ma ühendasin sellele 800w 15" StarSound subwoofri järele icon_cool.gif
.
Aga ikkagi, minu küsimus seiskub hinnas, kui keegi oskaks mulle öelda palju selline isend maksta võiks siis oleksin väga tänulik. icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  tundmatu audio võimendi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.