Vaatan, et kaks sellist kokku saanud siin, kelle jaoks isegi foorumi tagide korrektne kasutamine ülejõukäiv Ega see WoT'i seisukohalt lubav välja ei paista
suht korrektselt ju mehed kasutavad tage
tsitaat:
ei pane seda pahax[quote="mcjaaxon"][user]rycyve[/uõser],
Tagasi tibhistan ajas ??[/qu
Igatahes ilusat päeva beer_yum.gif
Vaatan, et kaks sellist kokku saanud siin, kelle jaoks isegi foorumi tagide korrektne kasutamine ülejõukäiv Ega see WoT'i seisukohalt lubav välja ei paista
suht korrektselt ju mehed kasutavad tage
tsitaat:
ei pane seda pahax
mcjaaxon kirjutas:
[user]rycyve[/uõser],
Tagasi tibhistan ajas ??[/qu
Igatahes ilusat päeva beer_yum.gif
Me pole paraku ainsad _________________ Ma olen telekas.
Vaatasin eile seda striimi, kui Mausidega sõit toimus ning olukord tundub üsna nutine, kui reaalselt sellised platoonid vohama hakkavad. Vähemalt saab/sai mu E75 natukenegi parema gun handlingu ja saab jahtima minna kolmandat gun marki, kui just Mausi platoon vastu ei veere
Vaatasin eile seda striimi, kui Mausidega sõit toimus ning olukord tundub üsna nutine, kui reaalselt sellised platoonid vohama hakkavad. Vähemalt saab/sai mu E75 natukenegi parema gun handlingu ja saab jahtima minna kolmandat gun marki, kui just Mausi platoon vastu ei veere
Huumorit sai eile ikka korralikult. Eriti siis kui nurga tagant ilmus mõni üksik tier 8 välja Mauside vastu..
Nii. Pidulikult piduviina ryybatud, pidukotlette ja pidusalatit mekkinnd. Ja pidukooki kah sisse kyhveldand. Tundub nii, et paras aeg on nüüd mingid kiiremad tankid kurjaks ajada ja see ericku täiesti keskpärane tulemus põrmustada
mcjaaxon, mis seadme pealt vaatasid? Mul streami reso 2560x1080, kui üritad seda vaadata nt mobiili või tableti pealt, siis ei töötagi, reso liiga kõrge. PC pealt vaatad, siis peaks nägema.
erick, Twitchis võimalik ju madalam reso valida.
Oma vana läpi peal ma ei saa isegi 1080p striime vaadata, pean "High" valima "Source" asemel, et 720p saada.
erick, Twitchis võimalik ju madalam reso valida.
Oma vana läpi peal ma ei saa isegi 1080p striime vaadata, pean "High" valima "Source" asemel, et 720p saada.
Twitch pakub seda valikut ainult suurtele striimidele.
mcjaaxon, mis seadme pealt vaatasid? Mul streami reso 2560x1080, kui üritad seda vaadata nt mobiili või tableti pealt, siis ei töötagi, reso liiga kõrge. PC pealt vaatad, siis peaks nägema.
Vaatasin pc'ga ja valin tavaliselt source , et hea kvaliteet oleks
Panin just tähele , et justnagu neti liiklus toimetab küll , kuid ei hakka ikka .. _________________ Ma olen telekas.
kr6ll, tundub et paljud ostavad "Defender" variandi sellest, pmst saad ju tasuta camo omale sel viisil. Iseasi, kellele selline venekeelsete kirjadega meeldib... _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Pole ka seda defenderit kohand. Igastahes ise ma seda ei hangi. Nii op ta ei ole siiski, et must have tank. Ma hea meelega näeks miskit op mediumit poes. näiteks see t54proto. Millel oleks oluliselt parem mootor, kuppel ja pene seal 220 kandis
Ma olen enda t7 künaga sõites juba päris palju näinud. Paar pauku olen neile ka pihta saanud.
Sama siin ..
Mitmes lahingus on olnud nii neil , kui meil DEFENDER , kuid minu T-37 ehk ajas vaid neil kirbus laiali nii seljal , kui küljel , sest ei mäleta , et oleks neile midagi teinud ..
Ka 252 on näinud ..
Õnneks veel eemalt _________________ Ma olen telekas.
Tundub nii, et erickul joppas ja kobistas endale seekord võidu. Õnneks ta auhind ei saa, enne kui eritungimused täidetud
Erick, kunasa kavatsed seda teha? Täna vä?
Tundub nii, et erickul joppas ja kobistas endale seekord võidu. Õnneks ta auhind ei saa, enne kui eritungimused täidetud
Erick, kunasa kavatsed seda teha? Täna vä?
Pole ka seda defenderit kohand. Igastahes ise ma seda ei hangi. Nii op ta ei ole siiski, et must have tank. Ma hea meelega näeks miskit op mediumit poes. näiteks see t54proto. Millel oleks oluliselt parem mootor, kuppel ja pene seal 220 kandis
See tank on väga OP, isegi suht potato statsidega vennad teevad sellega 1800-2000 kanti keskmsielt dämmi. Kui vaatad mingid muid tier 8 tanke neil, siis saavad vaevu 1400 dämmi kokku..
Põhim igas tier 8 mängus olemas ühes või teises teamis see tank...
thomak28, ma küll ei tea mis lahingutes sa käid. Seal, kus ma seda tanki näen, siis millegi erilisega üldiselt nad silma ei paista (eelviimane lahing oli just mõlemas tiimis 1, meie oma tegi 0 damaget, vastase oma 400). Aga jube paljudel kollase või punase statsiga mängijatel on see küll ostetud jah.
No armor on väga andestav selle tanki puhul. Vaatasin just, et ühel punasel 45% poisil oli Löwega 600 avg. dmg ja 252'ga oli 1200. Olen omajagu tsekkinud keskmisi sellel tankil pärast mängu, mitte viimast lahingut (sest sa pole tankiga nii hea/halb kui sa olen viimase mänguga), vaid võrrelnud keskmist dämmi mingi muu tier 8 premmi või tava tier 8 tankiga (tava tankiga tegelt päris võrrelda ei saa, sinna jääb omajagu module grindi vahele, see tõmbab ka keskmise dämmi alla tavalsielt).
Võib-olla jäi segaseks. Mõte siis selles, et võta mängija statsid garaažis defenderiga (252) ette, ning võrdle ta defenderi statse tema muude tier 8 premmidega. Põhim. enamasti muster sama, defenderiga tehakse tunduvalt rohkem dämmi. Enamsu mängijaid millel olen kontrollinud on küll üsna vähe mänge veel alla sellega. Aga üldiselt on näha, et halvasti sellega tankiga ei lähe..
Ma ei usu, et seda nerfitakse. Pigem tundub, et WG on seda teed läinud, et buffib vaikselt muid tanke järgi ja üle
Lisaks kindlasti langevad tulemused 252'l seetõttu ka, et inimesed õpivad paremini counterdama 252'te (loe, lasevad rohkem kulda). Aga see on ka see mida WG tahab, et inimesed kasutaksid rohkem premium ammot, ostaks rohkem premium tanke jne..
Ma ei usu, et seda nerfitakse. Pigem tundub, et WG on seda teed läinud, et buffib vaikselt muid tanke järgi ja üle
Lisaks kindlasti langevad tulemused 252'l seetõttu ka, et inimesed õpivad paremini counterdama 252'te (loe, lasevad rohkem kulda). Aga see on ka see mida WG tahab, et inimesed kasutaksid rohkem premium ammot, ostaks rohkem premium tanke jne..
Tundub , et see ongi business , mis sunnib ka kohati ehk absurdseid tanke looma
Isiklikult mulle tundub , et sama on ka põhjus , miks pole filtrit Prem ON / OFF . Mine tea _________________ Ma olen telekas.
„With the 9.17.1 patch, a considerable amount of vehicles were buffed: Americans, Germans etc.
According to the Russian youtubers and target audience, various tanks’ stats have started to stand out and this increase is not very good.
Currently, statistics and information will be collected actively. After that, measures will be taken to correct some of these tanks. One of these examples is the Maus, which shows incredibly good stats!”
Taguge Mausi kuniks see veel hea on. Endal patchi esimesest päevast alates tehtud 40 mängu Mausiga (enamik kolmeses Mausi platoonis), 34 võitu.
Kui veel 252 defenderist rääkida, siis tsekkisin täna ka üsna palju mängu lõpus mängijate statse sellega. 252 defenderi statsid olid suht by far kõige paremad.
Nii, et võib üsna selgelt öelda, et kui tahad tanki millel on lower plate'il rohkem armorit kui on Tiger II upper plate'il, turretist rääkimata, mis on täiesti juust (185mm). Liigub ja manöövedab ka selle juures kiiremini kui Tiger II. Siis on obj 252 defender just sinu jaoks.
Mingi superunicum ka sattus ühte mängu defenderiga. Siis vaatasin, et üle 23 mängu oli wr 96% ja keskmine dämm ligi 2900...easy blää, comrad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.