Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 6 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 21.02.2017 01:38:29 vasta tsitaadiga

Gap, mängi esimesed kolm ja siis seitsmes läbi, siis saad aru milles on nende sarnasus ja miks seitsmes on täisväärtuslik RE osa..

Ma nüüd ei teagi... kas lihtsalt naerda selle peale, et kaks inimest üritavad mulle selgeks teha, et kõik mis ma seitsmendat osa mängides tundsin pole õige? Et ma peaksin rääkima sellest mängust nii nagu nemad tahavad? Kusjuures üks nendest pole peale seitsmenda osa demo ja esimese osa remasteri midagi RE seeriast mänginudki... Muide, remasteris on muudetud suurem osa kõigist algupärase esimese osa lokatsioonidest, on muudetud gameplayd ja osaliselt ka storyt... ja teine, nimekrju armastav tegelane, kes väidetavalt mängis esimesi osasid viimati siis kui nad välja ilmusid, seega ligi 20 aastat tagasi ja ainult selleks, et zombisid tappa... Mida te mulle üritate selgitada, seda et ma enam ei arvaks, et esimesed ja seitsmes on MINU JAOKS sarnase fiilinguga mängud? Ise ka saate aru, kui mõttetu asjaga te tegelete kui üritate minu ISIKLIKKU arvamust muuta, et see teie omaga kokku hakkaks sobima? icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
486
HV Guru

sõnum 21.02.2017 11:32:05 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Gap, mängi esimesed kolm ja siis seitsmes läbi, siis saad aru milles on nende sarnasus ja miks seitsmes on täisväärtuslik RE osa..

Ehk piisaks sellest kui sa l6petaks kirjutamast, et RE7 on back to the roots ja sama hea kui RE1-3. Ja teised samuti siin. Tegu ikka millegi muuga.

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 21.02.2017 11:58:34 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Vondur, kui võib küsida,kus seda nostalgilist äratundmist siis esines nii väga ? Selles mõttes et ma olen ka seda kõige esimest Resident Evil-it mänginud, seda HD remaster versiooni siis ... siin teemas peaks ka sellest juttu olema... siin teemas kõikidest residentidest vist räägitud icon_biggrin.gif
et jah ma ei tea kui palju see hd remaster versioon esineb sellest esimesest versioonist,see mis tuli gamecubele ja esimesele playstationile aga arvan et midagi sarnast ikka.See HD Remaster versioon sai ka ühe korra läbi mängitud ja ütlen et päris raske oli ja meeldis väga .ehk kunagi mängin veel,aga niipalju kui nüüd hiljuti selle Re7 väljalaske ajal sai vaadatud neid gameplay videosi ja meie HD Tanel ka mängis seda natuke siis,mina seal küll mingit nostalgiat ei leidnud ja Resident Evil teema ja õhustikuga on seal väga vähe seda n.ö temaatikat icon_rolleyes.gif icon_neutral.gif

ja Alone in the dark kloon küll resident ei ole .pigem ehk ikka vastupidi kui vaadata kumb mäng enne välja tuli .

Istu! Kaks! Kodutöö tegemata.
https://en.wikipedia.org/wiki/Survival_horror
https://en.wikipedia.org/wiki/Alone_in_the_Dark_(1992_video_game)

Algne Alone in the Dark on H.P.Lovecraftist inspireeritud. Ja WTF tunne on kogu aeg õhus. Selles mõttes on RE7 üsna täpselt pihta saanud, milles seda tüüpi mängude iva on. Kuigi jah algse RE1 kõige raskem vaenlane oli kontroller. icon_smile.gif
486 kirjutas:
Vondur kirjutas:

Ehk piisaks sellest kui sa l6petaks kirjutamast, et RE7 on back to the roots ja sama hea kui RE1-3. Ja teised samuti siin. Tegu ikka millegi muuga.

Survival Horrori point ei ole tegelikult zombides. Pigem ikka selles, et hoida mängija kogu aeg kikivarvul hiilimas ja üle õla piilumas. Et lootusetuse hingus puhuks igas praost. Et stoori oleks võimalikult segane ja infot tilgutatakse ainult vähehaaval, et lugu mängija peas ise lahti harutuks. Et ressursse oleks kogu aeg vähe ja mängija tunneks suurt kergendust kui lõpuks save pointi jõutakse. Selles mõttes on näiteks Dead Space'i loojad väga head tööd teinud.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 21.02.2017 11:59:40 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Vondur, olen samuti mänginud kõiki esimesi RE'si ja mitte hiljem tagantjärgi vaid nö. suht kohe peale seda kui välja tulnud. Omanud ja mängind kõiki läbi kümneid kordi kindlasti - nii igat nurka nuuskides kui hiljem ka speedrun'e tehes ja mina ei leia kuskilt otsast, et selles seitsmendas oleks hästi palju sellist, et mängid ja laksad vasta pead, et "ossaraisk see ju ju täitsa nigu algsed resident evilid". Pigem kui sealt see RE nimetus ära võtta ja lasta keskmisel mängjal mängida ütleks 99% inimestest, et tegu kas järgmise osaga penumbrast, evil withinist, outlastist vms. Täpselt sama asja mainitakse ka enamustes ülevaadetes kus esmase asjana kirjeldatakse, et uus RE mängib nüüd stiililt nagu need mängud.
Ja see on ka arusaadav.

Vaatame asja:

Algsetes RE'des tuiasid ringi zombid - siin neid pole.
Algsetes RE'des oli igast erinevaid muteerunud vastaseid - koerad, hunterid, ussid, varesed, ämblikud jne. - siin pmst paar erinevat vastast.
Algsetes RE'des olid igast ägedad bossud - siinsed bossud on needsamad hillbillyd.
Algsetes RE'des käib mõõdukas madin kogu mängu - siin mängid pool mängu läbi enne kui suvalisi tolkameid kõmmutada saad.
Algsetes RE'des pole mingit vahepeal popiks saand "kole surematu koll tuleb, mine peitu" - siin on.
Algsetes RE'des olid lahedad erinevad kohad a'la raamatukogu, töötuba, pööning, aed, koopad, erinevad laborid, kelder, suur bassein jne. - siin roomad 90% mänguajast mööda sama maja ühesugust kusekollast mädand põrandaalust ja tube siis kerge roostes laevatripp ja natuke koobast.
Algsetes RE'des olid igast coolid relvad, kapid special relvad niitsid vastaseid laksust - siin on ägedaim relv boonusrelv weskeri colt ja wait for it - ketassaag - muidugi pole sest eriti lugu, sest suvalisi vastaseid sada aastat pole ja ega hiljem neid hallituskolle polegi eriti põnev lasta.
Algsetes RE'des olid replay väärtust kuna sai mängida teise tegelasega ja siis olid asjad teises kohas, RE 2'es mõlema tegelasega game A ja B + boonusmängud jne. - siin on replay väärtus pmst olematu - eriti piinavad cutscened ja kohustuslikud osad millepuhul teist korda tead, et asi ju tegelt mõttetu.

Seega no ei näe seda kaalukaussi kuidas see asjandus on kohutavalt rohkem RE kui igast need muud hirmumängud.

Lisaks julgen vastu väita, et see kõrge skoor on antud mingit naglade poolt kes ei jõua ära oodata millal pewdiepie teeb ülinaljaka vidiu kuidas tal ikka väga hirmus on seda mängu mängida ja needsamad naglad ei kõlkund veel vanamehe kottideski ajal kui sarja fännid esimesi osasi mängisid.

Täpselt thumbs_up.gif

See oksele ajav üleliigne GOREEEE tuletas juba Evil withini meelde, täiesti jabur ja overthetop. Lisaks ma ei saa aru, miks inimesed arvavad, et väikesed tüdrukud on jubedad???? Nagu tõesti WTF?
Mängisin esimset korda normaliga läbi ja oli liiga kerge. Okee minu probleem. Pärast proovisin seda mad haus raskemaga teha aga noway. Kuna checkpointe enam ei ole pead sa seda kõike unskippable paska "IGA KORD UUESTI" vaatama! Näiteks esimene boss fight selle tiblaga. Tuleb mul need kaks pikka cutsened selle polkuga vahtida. Kas need devid on täitsa ära pööranud vää? Kelle kuradi faking idee see veel oli? Sundida seda kuradi sitta uuesti vahtida.

CRAPCOMmiga on alati üks samm edasi ja 2 sammu tagasi. RE6 hea tulistamis mäng, palju karakteere ja erinevaid kolle aga liiga palju QTEsid ja interactive äktsion paska, kus pead nuppe vajutama mis skriinil vilguvad.
Tõesti fukCRAPCOM. Ei need enam kunagi oma head tased taasta. Keegi munn seal firmas ikka oskab häid idessid ära rikkuda.

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.02.2017 14:32:27 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Auron, mis nimekirja sa minult nõuad? Ma juba ütlesin, minu jaoks on kogu mängu üldine fiiling väga sarnane esimeste osadega, kolakohvrite ja pideva klaustrofoobiatundega alustades ja mõistatustega lõpetades, mida sa veel minult kuulda tahad?
Ikka seda nimekirja tahaks mis teeb selles RE7'st rohkem Resident evili nagu 1,2,3 ja vähem igast Outlasti, Evil within'i, alien isolationi laadse asja. Muide ei saa just öelda, et RE2 ja RE3 oleks eriliselt silma paistnud mingi üüratu klaustrofoobiaga - seal oli lihtsalt hästi seotud nö. survival horror, madistamine, mõistatused ja stoori ja see selliseks meeldivaks kompotiks kokku segatud.
Vondur kirjutas:
Kui ma mängin mänge, siis mitte selleks, et nimekirja teha vaid nautida.
Sellel pole midagi pistmist antud diskussiooniga kus käib arutelu, et kas RE7 on rohkem RE 1,2,3 moodi või rohkem Aline isolation, Outlast jne.mängude moodi icon_wink.gif
Vondur kirjutas:
Ja kordan veelkord, sinust on mööda läinud kogu RE sarja atmösfäär ja seega ei näe sa seda ka seitsmendas osas.
Sarnane atmosfäär on paljudel mängudel - sellegipoolest on stoori ja teatud elemendid need mis teevad konkreetsest mängust mänguseeria osa. Ei ole pöial ikka seetõttu veel m*nn, et teatud mõttes ta on ju sarnane icon_lol.gif
Vondur kirjutas:
Kui sa hakkad nimekirjade põhjal 20 aastase vahega tehtud mänge võrdlema...
Aga miks mitte? Kui me täna räägime 20 aastat vanadest mängudest siis me ei räägi a'la ASCII graafika vs. äge 3D tänapäevane graafika vaid räägime sisuliselt samas stiilis graafikast lihtsalt kõvasti väiksemate polygonide hulgaga ja palju vähemate lisaeffektidega. Muus osas ei ole toimunud mingit drastilist muutust.
Vondur kirjutas:
siis ausalt, otsi endale mingi muu tegevus, kirjuta tänaval kõigi autode numbrid üles ja siis võrdle neid kõrvaltänava autode numbritega... sa avastad samuti, et "kurat, polegi mingit sarnasust, seega, jama värk". icon_razz1.gif
Sellel pole midagi pistmist antud diskussiooniga X2 juba icon_wink.gif Tüüpiline käitumine olukorras kus asjakohaseid argumente ei suudeta tuua siis hakatakse ajama mingit täiesti jaburat juttu.
Vondur kirjutas:
Ma ju räägin, me läheneme nendele mängudele täiesti erinevalt ja minu jaoks on tähtsam mängu sisu, mitte see, kui palju seal sombisid või torusid on.
Ma saan aru mida sa silmas pead kuid nagu ma olen juba eelnevalt öelnud siis küsimus pole selles kas antud mäng on hea või halb, sisuga või sisuta vaid selles, et tegu pole RE'ga icon_wink.gif Kui tehakse mingile filmile või mängule järg siis eeldaks, et eelnevate osadega on piisavalt sidusust ka stoori ja oluliste JUST SELLELE mängule omaste elementide poolest.
Vondur kirjutas:
Minul näiteks võtab siiani kananaha ihule, kui ma esimestes osades nendesse kohvriruumidesse lähen ja see pinev kuid samas rahulik muusika mängib... vot selliseid asju otsin ma mängudest, sina oled triggerhappy ja lased zombisid sajast erinevast relvast.
Kanaha võtavad paljudel ihule ka igast nende oulastide ja alien isolationite jne. mängimine - see ei tähenda, et neile kõigile võiks siis samahästi RE badg'i peale panna. Trigger happyks muutus RE alates 4'dast osast ja see ei meeldind ühelegi vanakooli fännile. Kõmmutamine aga oli kõigis neis esimestes suurepärastes ja kiidetud osades olemas - nüüd sa üritad justnagu meelevaldselt väita, et tegelikult osad 1,2,3 ei olnudki õiged RE'd ja vot hoopis see 7'es osa on.
Vondur kirjutas:
Sinu jaoks pole seitsmes tõesti mitte midagi, minu jaoks aga on...Vaevalt sa nüüdki aru said, aga ma üritasin..
RE7 ei ole minujaoks RE sari kindlasti - tegu on mingi outlasti jne. hirmumängu klooniga millele kleebiti külge RE silt.
Vondur kirjutas:
Ma nüüd ei teagi... kas lihtsalt naerda selle peale, et kaks inimest üritavad mulle selgeks teha, et kõik mis ma seitsmendat osa mängides tundsin pole õige?
Sa võid tunda mida tahes aga kui sa oma sõnu ei oska diskussioonis adekvaatselt kirja panna ja pädevalt põhjendada siis ei ole ka mõtet ju vaielda icon_wink.gif Seda, et RE7 sarnaneb eelkõige outlasti, alien isolationi jne. mängudega ei ütle sulle 2 inimest vaid enamus ülevaateid
Vondur kirjutas:
ja teine, nimekrju armastav tegelane, kes väidetavalt mängis esimesi osasid viimati siis kui nad välja ilmusid, seega ligi 20 aastat tagasi ja ainult selleks, et zombisid tappa...
Oda oda huumorimees, esiteks kust sa selle välja loed, et ma VIIMATI mängisin neid siis kui nad ilmusid? Ma ütlesin, et erinevalt enamustest targutajatest ma mängisin neid esmalt juba siis kui nad ilmusid mitte huvist takkajärgi. Viimati mängisin ma 1,2,3'me läbi eelmise aasta oktoobris. Teiseks kust sa loed välja, et ma mängisin RE'si "AINULT selleks, et zombisid lasta"? RE teema on olnud ikkagi eelkõige stoori kus iga mängu stoori on osake suurest stoorist kus siis erinevad tegelased ja sündmused omavahel seotud. Loomulikult on lahe olnud ka zombide laskmine, sest kellele ei pakuks igakord suurt rahuldust lasta pumbast korraga 3-4'jal zombil pea otsast, jalad küljest või siis magnumiga paaril zombil korraga pea tükkideks. Lisaks siis alati see mõnus üleminek kus alguses oled häapätakas kel nuga ja mõnede kuulidega tongipüss mille ammot üritad kokku hoida ja siis suur kergendus kui üheltmaalt saad natuke kõvema relva mis aitab vähe kergemini elus püsida kuid samas on veelgi vähesema ammoga jne.
Vondur kirjutas:
Ise ka saate aru, kui mõttetu asjaga te tegelete kui üritate minu ISIKLIKKU arvamust muuta, et see teie omaga kokku hakkaks sobima? icon_lol.gif
Ei, me ei ürita sinu isiklikku arvamust muuta. Sa või uskuda mida tahad - näiteks teatud asutustes usuvad osad, et nad on Napoleonid või Tulnukad ja ega keegi ürita vägisis nende arvamust muuta icon_lol.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 21.02.2017 15:07:28 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Härra, sul on tõsised probleemid sinu omadest erinevate arvamuste aktsepteerimisega ja liiga palju vaba aega! icon_biggrin.gif
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 21.02.2017 16:09:38 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

486 kirjutas:

Survival Horrori point ei ole tegelikult zombides. Pigem ikka selles, et hoida mängija kogu aeg kikivarvul hiilimas ja üle õla piilumas. Et lootusetuse hingus puhuks igas praost. Et stoori oleks võimalikult segane ja infot tilgutatakse ainult vähehaaval, et lugu mängija peas ise lahti harutuks. Et ressursse oleks kogu aeg vähe ja mängija tunneks suurt kergendust kui lõpuks save pointi jõutakse. Selles mõttes on näiteks Dead Space'i loojad väga head tööd teinud.

Seda küll aga liiga lahjalt, ja vähe. Erinevaid vaenlasi on vähe ja mulle ei meeldi et need ei kusagilt spawnivad koguaeg. Jäsemete tagasi külge kleepimine on häiriv. Sellised asjad rikuvad mängu sisse elamise. Alate Lucasest kukkus kogu mängu elamus kuristikust alla.
Nad oleks v6inud videode asemel, rohkem gameplay peale aega raisata.

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 21.02.2017 18:43:06 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Survival Horrori point ei ole tegelikult zombides.
Loomulikult ei ole Survival horror'i point aint zombides, sest kõik oleneb ju kes või mis antud frantsiisis kurikaela rolli täidab - ühes on see kole iidne draakon, teises hullumajast põgegenud psühhopaadist mõrtsukas, kolmandas viirusest zombideks muutund inimesed, neljandas verejanuline tulnukas - üldnimetus sama, tegelased ja stoori väga erinevad.
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 21.02.2017 21:40:57 vasta tsitaadiga

huvitav et keegi ei ole resident evil 7 teemat teinud, imo üks paremaid re kunagi tehtud, tagasi vanade juurte juurde, re 1 2 3 kõik miss nende ja 7 vahepeal on ei kõlba kuskile
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
valter4
HV kasutaja
valter4

sõnum 21.02.2017 21:52:41 vasta tsitaadiga

Endale on alati Resident Evili seeria meeldinud, väljaarvatud kuues. Ise pole küll seitsmendat osa mänginud, kuid mõningate videode vaatamise põhjal nõustuksin ma Vondur'i arvamusega, et Resident Evil 7 on rohkem sarnane esimeste osadega.
Laskemoona on vähe ja sellest tekib abitu tunne nagu esimestes osades. Mingil määral on mõistatusi, et edasi saada kuskilt, ning tänu sellele palju edasi-tagasi liikumist. Pole küll täitsa võrreldav sellega mis RE1 olid, aga siiski. Atmosfäärilt meenutab kõige rohkem jällegist esimest osa. Mahajäätud hoone, seal siis erinevad ruumid ja väljas mingid alad.
Resident Evil 4,5,6 polnud selliseid asju, laskemoona oli piisavalt ja kui puudu jäi siis ostsid seda juurde. Mõistatusi ei olnud, seega üsna lineaarne, et mine mööda 'koridori' otse edasi. Ning atmosfäär polnud üldse varasemate osadega sarnane, sest päikesepaisteline Aafrika ei tundu kõige parem asukoht õuduse loomiseks. Ning eiõua tekkidagi mingit abitut tunnet kui koguaeg vaenlaste pihta tulistada.
Seega minu meelest tundub Resident Evil 7 olema rohkem sarnane 1,2,3 osaga, ning väärib rohkem Resident Evil nime kui 4,5 või 6.

Mitte et 4 osa halb oli. Oli hea mäng, ning 5 oli lahe co-op'is.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 21.02.2017 22:06:34 vasta tsitaadiga

nolifer kirjutas:
huvitav et keegi ei ole resident evil 7 teemat teinud, imo üks paremaid re kunagi tehtud, tagasi vanade juurte juurde, re 1 2 3 kõik miss nende ja 7 vahepeal on ei kõlba kuskile
Ära ärrita Auronit... hakkab siin jälle oma nimekirju vorpima ja ka sinult neid nõudma... ja kui sa oma nimekirja ei esita, nimetab sind hullari patsiendiks, sest TEMA on kindel, RE7 ei kuulu RE maailma, aga sina arvad, et kuulub. icon_biggrin.gif Nii et ole ettevaatlik, auronile ei meeldi, kui kellelegi meeldivad asjad mis talle ei meeldi, kohe hakkab kirjalikku ettekannet nõudma, kus sa punkt-punkti haaval oled kohustatud esitama seletused, miks see mäng sulle meeldib ja miks sa arvad, et RE7 on esimeste RE osadega sarnane... Sarnane või mittesarnane esimeste osadega, seda peaks Auroni asemel iga inimene ise otsustama, aga igal juhul väärib RE 7 eraldi teemat, siin käib ju reeglitevastane ja räme offtop... Mode? ae-ae? icon_smile.gif

P.S.

Auron, ära hakka vaeva nägema, ma niikuinii ei loe sinu ettekandeid, diagnoose ja nimekirju... rohkem. icon_razz.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 22.02.2017 09:31:11 vasta tsitaadiga

Vondur, ma ei vorbi mitte nimekirja vaid tõin lahkarvamuste tõttu välja hulgaliselt argumente miks minu arvamus on selline nagu on. Sul argumente ei ole peale selle, et "mina lihtsalt arvan nii" ja teise poole argumentide suhtes oled ka äärmiselt täiskasvanulik kes paneb näpud kõrva ja teeb "laa laa laa".
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 22.02.2017 09:39:40 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Vondur, ma ei vorbi mitte nimekirja vaid tõin lahkarvamuste tõttu välja hulgaliselt argumente miks minu seisukoht on selline nagu on. Sul argumente ei ole peale selle, et "mina lihtsalt arvan nii" ja teise poole argumentide suhtes oled ka äärmiselt täiskasvanulik kes paneb näpud kõrva ja teeb "laa laa laa".
Meh? icon_eek.gif Ma ei vaja sinu poolt mingeid argumente... eriti neid mis vägisi nina alla topitakse, et mingit oma "rida" tõestada, mulle meeldivad mängud kui mängud, mitte kui mingid asjad, milles toimuvast või mittetoimuvast nimekirju koostada saab. Kui sa ikka veel aru ei saanud, siis minul polnud sinuga mingeid lahkarvamusi, sina hakkasid siin oma veendumusi peale suruma... nummerdatud nimekirja abil. Mul on sügavalt savi, meeldib sulle mingi mäng või ei, need on sinu probleemid ning valikud ja kui sulle ei meeldi, et mulle mingid mängud meeldivad ja sa ei lepi minu isiklike mõtetega, siis jälle, see on sinu probleem... nagu juba mainisin, sul on palju probleeme, aga rahune nüüd maha, sinu jonnimine hakkab juba imelikuks muutuma..
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 22.02.2017 12:09:23 vasta tsitaadiga

Viimane re7 oli ikka väga hea ja hästi tehtud,vana residendi äratundmist oli seal küllaga,võrreldes 5-6 need olid puhta jamad call of duty zombi mode jaapani stiilis.Re7s oli uut ja vana sisse toodud,oligi mingit värskendust vaja ja eriti seff oli seda läbida VR-ga,midagi nii lahedat pole minu silmad veel VR-ga mängides näinud,fiiling ja atmosfäär on hoopis muu kui niisama telku või monitori taga mängides,ise annaks selle mängule kindla 9/10st.DLC-d ka väga head.
HV Guru
Auron

sõnum 22.02.2017 13:43:32 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Meh? icon_eek.gif Ma ei vaja sinu poolt mingeid argumente... eriti neid mis vägisi nina alla topitakse,ma..
Ära siis topi teistele vägisi ninalla juttu kuidas RE7 on esimestega väga sarnane - miks sa surud seda juttu peale? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Maru vend - kõva teistesilmas pinnu aga endaomas palgi mittenägija icon_lol.gif Vaadates ka su muudes teemades teiste kallal isiklikku lärtsumist - pahad nvidia fänboid, kurjad AMD vaenlased, lollid vales audiomaailmas elavad inimesed siis imestan, et veel lõuapooliku staatust pole antud icon_wink.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 12.06.2018 13:04:45 vasta tsitaadiga

Link

thumbs_up.gif

Järjekordne tõeline Resident Evil,mitte nagu 7! Eelmised 2 remake versioonid olid ka head ja tekitasid õige feelingu.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 12.06.2018 17:09:04 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

thumbs_up.gif

Järjekordne tõeline Resident Evil,mitte nagu 7! Eelmised 2 remake versioonid olid ka head ja tekitasid õige feelingu.

Oota ikka ära kuni valmis. Küll Crapcom ikka ära oskab nussida.

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 12.06.2018 17:24:24 vasta tsitaadiga

Resident Evil 7 oli üks paremaid osasid. Paras jama oli ainult 6 osa. Aga tõesti pakub huvi mis tulemas
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 13.06.2018 16:54:50 vasta tsitaadiga

firemark, resident evil 7 oli ka minu lemmik Outlasti mäng, loodetavasti see näidatud ikka muutub ja lõppversioon on nagu PUBG - siis oleks kõige parem Re ever.
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 14.06.2018 13:01:24 vasta tsitaadiga

https://www.eurogamer.net/articles/2018-06-14-watch-us-play-the-proper-scary-resident-evil-2-remake
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 6 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.