arvasin kohe et erick hakkab siin omale mingeid soodustusi välja kauplema
aga ok. erick. Sinu õnneks on mul hea syda. Olen selle tingimusega nõus aga ainult sel juhul kui see tuleb peale seda, kui sul yks relvavennad medal käes on. Ja platoonis on maks 2 liiget koos sinu endaga.
mul ka neid medaleid 30 tk.....34,5 tuhande mängu juures et väga harv juhus iseenesest see aga eks kr6ll teab ise mis reeglid teeb erickule kui ta üldse osaleb
Vaatan kr6ll, et eelmine kord tegi sind õige hellaks ja ettevaatlikuks
ei ega ma enda pärast nii väga ei muretsegi rohkem rahva meelelahutuse pärast mulle on väga oluline et sellise tavalise rahva meel oleks lahutatud. Ja kui sa liiga kergelt pääsed siis rahvas hakkab nurisema, ja õigusega
kr6ll, mu arust meil on siin mitu mängijat, kes mängivad minuga jooksvalt samal tasemel või suisa paremini. Mina siis saan penalty ja nemad mitte?
Näiteks võib peaaegu 100% kindlusega väita, et kui nii mina kui EESTIsamurai viitsiksime seda asja ette võtta, siis me mängiksime mõlemad Leopard PTA peal seda, tema overall WN8 4314 selle masinaga ja mul WN8 4211.
Eestisamurai oli ju aimbot ja cheater. Teda pole mõtet eritingimustega ahistada.
Mis kell striim algab? Hoiaks ka arvuti lähedal end sellel ajal.
Nii. Panen kohe omale kah selle sessi statistika peale ja mine sa tea, ehk panen ise selle võistluse kinni mul on isegi seal ru kontol 2 t9 tanki olemas
nii. Kohe tulen 20 -es mäng ära, viimane obv nullikas
seis tuleb sinna 2,4k kanti 20-se sessi peale. Tänane sess oli enamus aega selline ylejooks mõlemale poole vaheldumisi ja RNG pani kah ikka näkku olulistel momentidel
Aga noh, misseals ikka. vähemalt wr peaks 55+ olema ja 2,4k wn8 kandis 20 mänguline sess pole kah kõige hullem. Lisaks ma oleks selle sessi pooleli hea meelega jätnud aga tahtsin mingi tulemuse siin ette teha, et oleks mida pyyda teistel jne
4900 oli et tärn püsima jääks...et alati vaja rohkem teha...kui raskemaks teeb asja see et väga palju on linna mappe ja tunnel mappe...ensk ja himmelstorf igas asendis põhiliselt...siis pead olema dämmi peale väljas spot dämmi pole loota...arvan et kõigil oleks tärn palju lihtsam teha kui saaks avatud mappe ...vahel tunne et neiid pole enam map rotatsioonis
Nagu ma reeglitest aru saan, siis vähemalt kolmanda koha ja mingi koguse kulda saaks hetkel puhtalt selle eest, kui tulemus enne reedet üles panna, ükskõik milline see siis ka poleks?
Pmst buffed IS-6, kuna vahepeal nii palju OP premiume tekkinud ja üldiselt pene paranenud. Aga raha küsivad uuesti
IS-6 vastasena tundub ikka väga retarded. Põhim lükkan HEAT'i peale näiteks Ru251 / M41 / WZ-111 - lasen 10m peale esisoomuse põskesid (kui vaatab sinu poole nurga all esisoomusega) või siis kui otse, siis lihtsalt kapotti. No pooled lasud vähemalt ei penni. 250mm, isegi fucking low rollgiga peaks iga kord pen olema, sest seal lihtsalt ei tohiks olla üle 185mm armorit, vähemalt tanks gg armor model'i järgi. Lihtsalt jookse peaga vastu seina ebaloogiline..
Pmst buffed IS-6, kuna vahepeal nii palju OP premiume tekkinud ja üldiselt pene paranenud. Aga raha küsivad uuesti
IS-6 vastasena tundub ikka väga retarded. Põhim lükkan HEAT'i peale näiteks Ru251 / M41 / WZ-111 - lasen 10m peale esisoomuse põskesid (kui vaatab sinu poole nurga all esisoomusega) või siis kui otse, siis lihtsalt kapotti. No pooled lasud vähemalt ei penni. 250mm, isegi fucking low rollgiga peaks iga kord pen olema, sest seal lihtsalt ei tohiks olla üle 185mm armorit, vähemalt tanks gg armor model'i järgi. Lihtsalt jookse peaga vastu seina ebaloogiline..
252U on ikka märksa kangema esisoomusega. Tollel on lower plate tiba parem kui IS-6 upper plate, upper plate'ist üldse ei räägi, sellest ei lase JpE100 ka läbi kui otse tolle poole esiots.
Muidugi võtke arvesse, et ca kuu aega pärast müüki oskavad Tier 6 tankid ka teid kuplitesse peneda, 150mm effective armor.
Jube kahju. Ysna asjalik kuju oli. Kõige rohkem kahju on muidugi sellest, et terve tema elu viimasel ajal oligi see 1 ruum ja tugitool ja raal. Kahjuks on elu selline viimasel ajal, et paljud vajuvad sellisesse rytmi, et välja enam ei saa.
Aga jah, elu on selline nagu ta on.
Loodan, et oled paremas kohas, hyvasti PoShYbRiD
Jube kahju. Ysna asjalik kuju oli. Kõige rohkem kahju on muidugi sellest, et terve tema elu viimasel ajal oligi see 1 ruum ja tugitool ja raal. Kahjuks on elu selline viimasel ajal, et paljud vajuvad sellisesse rytmi, et välja enam ei saa.
Pane sinna otsa suitsetamine ja 24h striimimaraton... (liha)keha tahab liikumist ja värsket õhku!
aga see pole pooltki nii OP kui arvati varem. QB videot vaadates pole selle soomusega midagi teha 9-10 -te vasta
Ja ongi hea, oli juba plaanis see ehk osta, nüüd jaab 42 kulli tasku
aga see pole pooltki nii OP kui arvati varem. QB videot vaadates pole selle soomusega midagi teha 9-10 -te vasta
Ja ongi hea, oli juba plaanis see ehk osta, nüüd jaab 42 kulli tasku
Tasub mingi nädal või paar oodata, vaadata kuidas see asi performib teiste käes. Siis saab teha ratsionaalse otsuse, et kas tahad üldse jne...
QB mängib muidugi nagu täis donk tier 10 lahingus selle tankiga, is7 oleks sama moodi kärvanud selles positsioonis..
Aga otsustasin et t9 võistlusele jääb aint 1 auhind, võitjale. V.a. Erick, tema saab selle auhinna siis kui eritingimused on täidetud nagu kord ja kohus
Aga see 2 -e auhind jääb alles ja selle saab hoopis see, kes esitab siia suvalise tankiga mängitud 10 mängulise sessi(vaata kuidas esitada tulemus reeglitest) aga tingimused on karmid:
1. sessi wn8 peab olema vähemalt 1,5 korda kõrgem kui mängija overall wn8.
2. Mängija overall wn8 ei tohi olla kõrgem kui 1000 ja mängude hulk suurem kui 3k
Auhinna saab see, kelle esitatud sessi tulemus vs. overall on kõige parem
Mis auhind on, seda vaatame veel. Ehk preemium konto 30 päevaks, ehk miski muu auhind. Eks näeme
viimati muutis kr6ll 23.02.2017 18:50:46, muudetud 1 kord
Ära ole väiklane Asi ikka nendes mehepojdes kes ru armees käinud ja õiget elu kõverust näinud,mitte nagu praegu 9 kuud rasedust umbes mul(pea valutab,hammas.mul kõne jne.ja kohe koju )ja seda tähistan või võtan tõsiselt ja kui soovid siis julgeolult on see Eestile parem variant (võitle relvaga mida tunned jne. )
Aga kui su väike aju sellest valesti propast aru saab ei pane seda pahax[quote="mcjaaxon"][user]rycyve[/uõser],
Tagasi tibhistan ajas ??[/qu
Igatahes ilusat päeva
Sain logitud thx.
[quote="rycyve"]Ära ole väiklane Asi ikka nendes mehepojdes kes ru armees käinud ja õiget elu kõverust näinud,mitte nagu praegu 9 kuud rasedust umbes mul(pea valutab,hammas.mul kõne jne.ja kohe koju )ja seda tähistan või võtan tõsiselt ja kui soovid siis julgeolult on see Eestile parem variant (võitle relvaga mida tunned jne. )
Aga kui su väike aju sellest valesti propast aru saab ei pane seda pahax
mcjaaxon kirjutas:
[user]rycyve[/uõser],
Tagasi tibhistan ajas ??[/qu
Igatahes ilusat päeva
Sain logitud thx.
Oi , kullake .. Ega ma sind solvata küll ei soovinud icon_smile.gif
Aga .. [user]rycyve,
See , et su jutt , keel ja arusaam on niuhti - sellega on , nagu on .
Mis on seost ru ' l. ja hetkeolukorra ' l. ?
Kas nö. vanasti polnud SU ja hetkel pole mitte Putlerism ??
Kõik on ok ( peaaegu ) , kuid olen pisut vaid segaduses . _________________ Ma olen telekas.
Vaatan, et kaks sellist kokku saanud siin, kelle jaoks isegi foorumi tagide korrektne kasutamine ülejõukäiv Ega see WoT'i seisukohalt lubav välja ei paista
Ehtne ja täieõiguslik Darwin'i auhinna kandidaat. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Vaatan, et kaks sellist kokku saanud siin, kelle jaoks isegi foorumi tagide korrektne kasutamine ülejõukäiv Ega see WoT'i seisukohalt lubav välja ei paista
Ega sa süüdi pole , et ilmselt pole " tagaigatsetud " nõukaaega näinud _________________ Ma olen telekas.
Ega sa süüdi pole , et ilmselt pole " tagaigatsetud " nõukaaega näinud
Kui ma üles kasvasin, siis olid pioneerid veel "asi", niiet eks nägin ikka. Teises klassis käisin Balti Ketis ja kolmandas klassis kirjutasin ropu luuletuse Jevgeni Koganist. Aga pidasin silmas rohkem seda, et jube halb on lugeda katkiste tagidega postitusi.
Ega sa süüdi pole , et ilmselt pole " tagaigatsetud " nõukaaega näinud
Kui ma üles kasvasin, siis olid pioneerid veel "asi", niiet eks nägin ikka. Teises klassis käisin Balti Ketis ja kolmandas klassis kirjutasin ropu luuletuse Jevgeni Koganist. Aga pidasin silmas rohkem seda, et jube halb on lugeda katkiste tagidega postitusi.
Mind õnneks ei piinatud pioneeri jamaga
Ma tean jah , et panen jama ikka vahel , kuid jäägu see meie vahele _________________ Ma olen telekas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.