Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel^
HV vaatleja
|
11.02.2017 13:06:05
|
|
|
Sain xiaomi redmi 3s kätte, tolliga oli asjaajamine üsna kiire jah, kõik ok. Hiinast sai 31 jan. tellitud ja 9 vebr. oli mobla mul juba käes. Kui saaks vältida kuidagi seda tolli, oleks bueno. Aku on hullult hea.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannu
HV kasutaja
|
11.02.2017 15:26:11
|
|
|
Kas kuidagi Xiaomi Redmi 3s mobiil-id teisel sim-il ka tööle saab?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gnuf
HV kasutaja
|
11.02.2017 15:40:26
|
|
|
UMI Z kellelgi on kogemusi?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
13.02.2017 13:05:08
|
|
|
jannu kirjutas: |
Kas kuidagi Xiaomi Redmi 3s mobiil-id teisel sim-il ka tööle saab? |
Mismoodi teisel simil? Et mõlemad sim'id on mobiil id'ga? Nii minu meelest ei saagi. Mobiil ID töötab ainult esimeses pesas.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
13.02.2017 13:16:00
|
|
|
Kusjuures mu UMI Superil on sim-kaart teises pesas ja mID töötab.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
13.02.2017 22:10:38
|
|
|
Meizu MX 5 peal töötasid ka mõlemas pesas. Äppide all oli ka 2 sim toolkit äppi.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
14.02.2017 08:56:42
|
|
|
Ajalehtede aeg hakkab läbi saama. Mõtlesin kohvilauale osta ühe hiina tahvli. Võiks olla 10+, igaks juhuks gpsiga, et saaks ka metsa kaasa võtta. Mis praegu paremad valikud on?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannu
HV kasutaja
|
14.02.2017 18:57:44
|
|
|
Murdock kirjutas: |
jannu kirjutas: |
Kas kuidagi Xiaomi Redmi 3s mobiil-id teisel sim-il ka tööle saab? |
Mismoodi teisel simil? Et mõlemad sim'id on mobiil id'ga? Nii minu meelest ei saagi. Mobiil ID töötab ainult esimeses pesas. |
Ainult teine. Esimeses oleks välismaa SIM mobiilse internetiga ja teises Eesti SIM m-id'ga. Hetkel pole m-id tööle saanud SIM 2's.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ILoveTiss
HV kasutaja
|
16.02.2017 00:30:20
|
|
|
Xiaomi mi mix kuskil Eestis ka müüa on?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
16.02.2017 14:19:07
|
|
|
Murdock kirjutas: |
Tellisin ka Geekbyuingist. Kaal ise 18 raha, saatmine 33 raha. Seega keskmine hind hetkel ikkagi 50 raha. Vahet pole kuidas veebipoed hinda serveerivad... |
Nüüd kuu hiljem hakkab kohale jõudma ja käibemaks tuleb ära maksta. Möödas need ajad kus Hiinast said tasuta asjad sisse tuua.
PS! Jutt siis xiaomi nutikast kaalust.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
16.02.2017 14:53:34
|
|
|
Murdock, see on suht lamp jutt kohati. Ma tellisin omale Xiaomi nutikaalu ja see tuli ilma käibemaksuta kohale, samuti tellisin nädal tagasi kaks Xiaomi Mi Band 2 ja need tulid ka kohale ilma igasuguse probleemita. Tellisin omale mitu Arduino UNO R3 ja paki erinevaid sensoreid ja asju, hind tuli päris kopsakas ja midagi ei jäänud tolli. Üks sõber tellis omale mingi lambise Elephone hiinast ja see ka tolli ei jäänud. Minu Xiaomi Redmi 3S paraku jäi tolli..
Niiet see on suhteliselt pisteline värk ma usun. Ma pakun, et kui paki peal on kirjas mingi ANDROID PHONE / $12, siis tõenäoliselt võetakse ikka lahti ja vaadatakse mis sees on. Sõbral tuli Elephone mingi TOY BEAR / $15 all kohale. Minu kaks Xiaomi Mi Band 2 tulid kohale BRACELET / $9 all ja Xiaomi nutikaal tuli mingi CUTTING BOARD / $20 all kohale üldse.
Mingi aeg keegi tahtis siin teemas vaielda ka minuga, et ega tollis teatakse kohe ära mis pakis on ja värki. Seni ma ei saanud seda väidet ümber lükata, aga kui mul juba nii palju pakke niisama läbi tuleb, siis jamh..
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
16.02.2017 17:42:20
|
|
|
Ootan DHLi ladustamisteate ära. Eks siis ole näha, mida müüja sinna peale on luuletanud.
Aga kuna kauba enda väärtus on antud 18 EURi ja saatekulu 33 EURi, siis võimalik et ei pea midagi maksma. Maksuameti kauba deklareerimise lehel, kauba liigi alt ei suutnud ma midagi sarnast küll leida.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
17.02.2017 00:02:08
|
|
|
Mul oli pakil Phone - 50 €. Reaalselt maksis muidugi 170 euri. Ei hakanud huiama - saatsin EMTAle ekraanipaugu paypali maksest ja märkisin korrektse hinna ja transakulu. Käibeka maksin riigile juurde. Kui neil juba kahtlus on, siis küsivad tavaliselt ikkagi mingit ostuarvet või maksekviitungit väärtuse tõenduseks.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
17.02.2017 02:57:25
|
|
|
Mismoodi see dhl teada annab sellest kui palju käibekat jms tuleb maksta? Mingi mugav värk?
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
17.02.2017 07:42:47
|
|
|
Telefon on ikka mõeldud helistamiseks
Mul ka K6000 Pro ja ma olen rahul. Kuigi ma helistan sellega ja loen vahest meile ning kuulan pidevalt podcaste. Aku peab täiesti normaalselt ja vast nädalas korra laen - autoga ringi sõites laeb ta autos väiksemaid sutsakaid ja nii võib aeg ka ehk pikeneda. Kui autoga Wazega ringi sõidan, siis on laadija alati taga - harjumus juba selline ja auto handsfree ka nii ehitatud, et kohe saab laadima panna.
Mingit erilist kestvuskatset pole teinud ka.
l2bukast kirjutas: |
Oman k6000 pro-d, 6000mAh akuga, ei ole elu midagi nii roosiline. 32bit romiga saab umbes 6h SOT (64bit rom tahab umbes 10% rohkem energiat). Kui andmeside ja wifi välja lükata ja raamatut lugeda vms siis vast peaks 9h SOT kätte saama... Mis minuarust pole eriti hea tulemus 6aH kohta.  |
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
17.02.2017 08:47:32
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
Mismoodi see dhl teada annab sellest kui palju käibekat jms tuleb maksta? Mingi mugav värk? |
DHL on kõige eeskujulikum. Nemad oskavad kasutada oma andmebaasi. Esimesel korral küsivad ja uurivad mis puust tegelasega tegemist on. Ehk kas täidad ise tulevikus deklaratsioone. Kui ennem teinud ei ole ja pakil puudub info (tel ja email) siis pead ise kindlasti ühendust võtma, keegi sind taga ajama ei hakka. Järgmiste pakkidena saadavad ladustamise teate küsimata emaili peale. Kui müüa hiinast suudab tel. numbri pakile kirjutada siis tuleb kohe selle kohta SMS, et mingi pakk on tulemas. Negatiivne on see, et aega on 3 päeva siis hakkab hoiustuse tasu jooksma ja kui nädala aja jooksul midagi ei tee siis läheb pakk tuldud teed tagasi.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
17.02.2017 09:13:33
|
|
|
DHLi puhul helistati mulle, teavitati, et pakk on tollis "lukus" ja kuidas edasi - kas deklareerin ise, või teevad nemad selle ära (teenustasu). Ise võtsin omale pusida selle esimese korra - midagi väga keerulist ei olegi, emta süsteem üpris okei - ainult kauba tüübi ja päritolumaa ja nendega seonduvad maksutingimused pidin kuskilt maksustamise registrist välja kaevama (jällegi, raketiteadus pole - lingid olemas ja aitab kaine mõistusega asjale lähenemine. EMTA deklrareerimise lehel olid küll tegelikult ka otsevalikud olemas, aga need mingil põhjusel ei toiminud). Seejärel kui oled ära deklareerinud, peaks minema suure tõenäosusega su deklaratsioon järelkontrolli (see on paras loto, ma arvan) - siis otsustavad, kas ja kui palju sa midagi juurde maksma pead, kas on vaja lisatõendusmaterjali asja maksumuse kohta jne. Edasi juba maksad oma ettenähtud lõivu (telefonite puhul ainult käibemaks, tollimaksu neile ei rakendu - vähemalt alla 1000 euriste pakkide puhul) ja pakk lastakse tollist "lahti". DHL juba transab siis sinuni paki ise edasi.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
2 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
17.02.2017 13:47:19
|
|
|
Kurja küll, ma vist ikka annan oma UMI Super'i tütrele ja otsin midagi muud. Just need paar spetsiifilist asja, mida mul vaja, töötavad kehvasti. Selgus, et BT ühendusega on UMI-l probleeme. Ja ma just eelmisel aastal läksin BT kõrvaklappidele üle Krt muudkui katkeb ära.
Ja kaamera võiks ka parem olla, seda mul läheb ikka vahel vaja ja just kehvemates valgusoludes. Ja no 5.5 tolline ekraan käib ikka ka natsa närvidele, 5 oleks parem.
Kuna siin selle 800MHz puudumise kohta on arvatud, et pole hullu midagi ja enamasti ma nagunii olen Tallinnas, siis vist võtan Redmi 4 Prime. Euroopa laos olemas ja puha.
http://www.honorbuy.com/1000-xiaomi-redmi-4-32gb-smartphone-gray.html
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
17.02.2017 14:52:50
|
|
|
Ma pole jah, siiani tuvastanud suuremaid vajakajäämisi netikiiruses oma Redmi4Primega.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
2 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
17.02.2017 16:23:58
|
|
|
namstoop kirjutas: |
Kurja küll, ma vist ikka annan oma UMI Super'i tütrele ja otsin midagi muud. Just need paar spetsiifilist asja, mida mul vaja, töötavad kehvasti. Selgus, et BT ühendusega on UMI-l probleeme. Ja ma just eelmisel aastal läksin BT kõrvaklappidele üle Krt muudkui katkeb ära.
Ja kaamera võiks ka parem olla, seda mul läheb ikka vahel vaja ja just kehvemates valgusoludes. Ja no 5.5 tolline ekraan käib ikka ka natsa närvidele, 5 oleks parem.
Kuna siin selle 800MHz puudumise kohta on arvatud, et pole hullu midagi ja enamasti ma nagunii olen Tallinnas, siis vist võtan Redmi 4 Prime. Euroopa laos olemas ja puha.
http://www.honorbuy.com/1000-xiaomi-redmi-4-32gb-smartphone-gray.html |
Naisele ostsin, muidu töötab kõik väga hästi aga kaamera on vilets.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
17.02.2017 16:29:02
|
|
|
Spott kirjutas: |
Mul ka K6000 Pro ja ma olen rahul. Kuigi ma helistan sellega ja loen vahest meile ning kuulan pidevalt podcaste. Aku peab täiesti normaalselt ja vast nädalas korra laen - autoga ringi sõites laeb ta autos väiksemaid sutsakaid ja nii võib aeg ka ehk pikeneda. Kui autoga Wazega ringi sõidan, siis on laadija alati taga - harjumus juba selline ja auto handsfree ka nii ehitatud, et kohe saab laadima panna.
Oman k6000 pro-d, 6000mAh akuga, ei ole elu midagi nii roosiline. 32bit romiga saab umbes 6h SOT (64bit rom tahab umbes 10% rohkem energiat). Kui andmeside ja wifi välja lükata ja raamatut lugeda vms siis vast peaks 9h SOT kätte saama... Mis minuarust pole eriti hea tulemus 6aH kohta.  |
|
Telefon ei ole juba ammu enam helistamiseks mõeldud . Telefon on kasutamiseks mõeldud. Internet, gps, muusika jms. Kui ainult helistada tahaks, siis võiks ju vabalt mingi "nuputelefoni" võtta. On palju väiksem ja peab oluliselt kauem vastu.
_________________ 58017968 |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
17.02.2017 16:45:24
|
|
|
pois11 kirjutas: |
namstoop kirjutas: |
http://www.honorbuy.com/1000-xiaomi-redmi-4-32gb-smartphone-gray.html |
Naisele ostsin, muidu töötab kõik väga hästi aga kaamera on vilets. |
Ülevaadete järgi tundub, et siiski parem kui UMI Superil.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
17.02.2017 22:27:40
|
|
|
|
Telefon ei ole juba ammu enam helistamiseks mõeldud . Telefon on kasutamiseks mõeldud. Internet, gps, muusika jms. Kui ainult helistada tahaks, siis võiks ju vabalt mingi "nuputelefoni" võtta. On palju väiksem ja peab oluliselt kauem vastu. |
Aamen!
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
20.02.2017 09:37:02
|
|
|
olafsand kirjutas: |
|
Telefon ei ole juba ammu enam helistamiseks mõeldud . Telefon on kasutamiseks mõeldud. Internet, gps, muusika jms. Kui ainult helistada tahaks, siis võiks ju vabalt mingi "nuputelefoni" võtta. On palju väiksem ja peab oluliselt kauem vastu. |
Aamen!  |
Minu telefoniarve on samuti üliminimaalne, samas kuulan samuti päris palju podcaste. Kas nuputelefoniga saan (mugavalt) kuulata?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|