Nii, ostjana üldse esimene dispute...
Ühe ~10€ toote kahest jupist üks purunes... Tegin dispute'i ja küsisin osalist refundi max ulatuses... Nüüd alla ööpäeva aega kokkuleppele jõudmise tähtajani, hiinlane reageeris: pakub, et saadab ainult purunenud jubina uuesti, aga ma katkestagu kiiresti dispute. Mis nagu oleks õige käik? Kui dispute katkestan, siis hiinale ennast enam ei liiguta? _________________ There is no such thing as allkiri!
Tellisin hunniku asju, eks paistab mitme kuu pärast tilkuma hakkavad _________________ Arvutite hooldus ja komplekteerimine Tartumaal Tasuta dropboxi konto + lisa 500mb ruumi
Ühe ~10€ toote kahest jupist üks purunes... Tegin dispute'i ja küsisin osalist refundi max ulatuses... Nüüd alla ööpäeva aega kokkuleppele jõudmise tähtajani, hiinlane reageeris: pakub, et saadab ainult purunenud jubina uuesti, aga ma katkestagu kiiresti dispute. Mis nagu oleks õige käik? Kui dispute katkestan, siis hiinale ennast enam ei liiguta?
Ma ei katkestaks. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Ühe ~10€ toote kahest jupist üks purunes... Tegin dispute'i ja küsisin osalist refundi max ulatuses... Nüüd alla ööpäeva aega kokkuleppele jõudmise tähtajani, hiinlane reageeris: pakub, et saadab ainult purunenud jubina uuesti, aga ma katkestagu kiiresti dispute. Mis nagu oleks õige käik? Kui dispute katkestan, siis hiinale ennast enam ei liiguta?
Ma ei katkestaks.
+1
Ma juba proovisin, ei soovita katkestada. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Ma ei katkestaks.
+1
Ma juba proovisin, ei soovita katkestada.
+1
Viskan ka omalt poolt, sest kunagi tegin sellise lolli vea ja ei saanud ma raha tagasi ega ka tervet toodet.
Alis: Your order will be closed in: 1 days 8 hours 34 minutes
Selle tarne jaoks ilmselt hilja vastan aga üldiselt annab Alis kaupmehelt tarne ja saaja kaitse pikendamist paluda.
Seda annab vähemalt üks kord teha, ilmselt isegi rohkem...
Mul näiteks tegi hiinlane iseseisvalt pikenduse. Ma ei pahandanud ka, sest ilmselt kaup selles Omniva hunnikus töötlemisel.
Vähemalt kaitse ei kao ära! _________________ AHV ei tea, mis AHV teeb
Tellisin 15. jan pudinaid, Täna sain kätte. Ukranilased all kommenteerisid, et omnviaga saadetud. Proovisin järgi, anti kohe EE lõpuga tracking ja ominva lehel kirjas, et asukoht omniva. Ominva ettevõtte post11 lehel näitas täpsemat trackinut. All silt kus lihtsalt minu nimi ja tracking number ja kellelt, mis on üle kleebitud siis omniva logoga kleepsuga ja täpse aadressiga.
ma pole siiani veel leidnud ega aru saanud, mismoodi leida müüjaid, kes Omnivaga saadavad? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Juhis on onaja lehel olemas. Kõik saadavad (ise pole kasutanud) _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Aga see post11 ongi pm otse seotud pakiautomaadiga.
Vaevalt seal saab teenusepakkujat valida stiilis, singapore post, chaina post, post11 jne _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Standard aliexpress shipping oli kirjas, ja fedex ja dhl valikud ka. Varem ka omnivaga saadetud hiinast, pakiautomaadiga seal küll nüüd otsest seost ei ole. Ühisbisnis, et saadavad sealt sodi eestisse, saranane nagu rootsi, sveitsi, hollandi postil.
Kuna kohalik postkontor on ajutiselt suletud, kuna ainuke töötaja on puhkusel, siis viidi mu paari grammine pakk 25km kaugusele alevikku. Teadet ka ei tulnud, et pakk seal on, kuigi telefon on peal kirjas. Helistasin infosse, ütlesid et 3 euri eest võivad ära tuua. Järgmine nädal tassivad 25km kauguselt kõik pakid siia tagasi, millele pole sinna järgi mindud
Õnneks sõber käib seal alevikus tööl, tegin volituse ja tõi ära paki.
tsitaat:
About
The story of establishment of Post11 begins with the successful and rapid development of International Operations Department of Estonian Post Group, represented on the market under trademark Omniva. 2016 is the first year of operation for Post11 and we are aimed to provide the numerous solutions in the consistently growing market of Cross-Border E-Commerce Logistics. Headquartered in Tallinn, Estonia Post11 passes over to its partners all the benefits of being located on the crossroad of Central and Eastern Europe, Nordics and Russia. Furthermore, Post11 have established partnerships with various market-leading players to diversify its global presence and is able to ensure service offering in United Kingdom, Hong Kong and more to follow. Our range of capabilities include different components of high-quality logistics services especially valuable for Cross-Border E-Commerce accounts
Just seda ma mõtlengi, et igasugu postitamise valikuid, Fedex, DHL, TNT, China Post jne. müüjad pakuvad, samas pole ise Post11 veel kohanud kusagil. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kui katkestad, siis suure tõenäosusega enam uuesti dispute samale tellimusele teha ei saa.
Mina samuti ei katkestaks.
Eks nad selle peale mängivadki, ostja canceldab ära ja kõik, müüjal poogen kuna disputet pole ja ostja tühjade pihkudega. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mul tegi ka korra. Kaup oli juba Hiinas kuskile jõudnud, kui trackingusse ilmus kiri, et avati, peale seda oli mõni aeg vaikust ja siis hakkas uuesti otsast peale tulema ning ostjakaitset pikendati ilma, et oleksin sekkunud. Vist oli pakend äkki katki ja kaup rikutud? Ei tea, aga kohale jõudis korras pakk ja kaup. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Dispuuti samuti katkestada ei soovita. Omad vitsad saadud. Ei tasu uskuda isegi seda, kui uus trackingu nr antakse. Minul näitas see vaud seda, et teele pandud. Kohale midagi ei jõudnud.
Kunagi sai pandud natuke kriitilisem kommentaar. Siis paluti ära muuta, et saadavad uue toote. Lubaduseks jäi seegi. Üldiselt kehtib talupojatarkus - usalda, aga kontrolli. Naiivseid kasutatakse julmalt ära.
Minul näitas see vaud seda, et teele pandud. Kohale midagi ei jõudnud.
Mul on kuri kahtlus, et novembri algul mulle välja saadetud asendustootega on täpselt sama teema.
edit: Samas "open dispute" nupp on algse toote juures aktiivne, aga seda pressinud veel pole. Müüjaga hetkel kirjavahetus pooleli. Esimesele päringule vastati, et pühad jms, siis saatis mulle jälgimiskoodi alusel tehtud pildi paki liikumisest, mida ma isegi näen , riigist väljunud 9.11 ja siiani vaikus. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Mul lugu selline, et tellisin telefoni 21 detsember ja väidetavalt pandi teele 23 detsember, mis on ka viimane asi mida see tracking number näitab. Pole sealt enne kunagi midagi tellinud, tellimus suletakse 10 päeva pärast, müüja on ainult öelnud et oodake veel, kas pean selle 10 päeva jooksul selle dispute tegema või tehakse see refund kuidagi automaatselt peale seda kui 60 päeva läbi?
sadakrooni, kas küsid ostukaitse pikendust, või dispute. Ma sinu asemel katsetaks seda esimest varianti praegu. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Aga äkki keevitab mulle veel 60 päeva sinna oodata pakki siis vms. Ükski teine tracking peale mingi http://global.cainiao.com -i ei näita, et seda pakki üldse eksisteeriks. Kuigi müüja tundub korralik, 5+ tegutsemisaastat ja valdav enamus positiivsed reviewd.
Aastavahetuse pakimöll + mõni päev tagasi lõppenud pilukate pühad = rohkem aega kohale jõudmiseks tõenäoliselt
edit: Ise valid, mitmeks päevaks lisaks ostukaitse pikendamist küsid. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Alis: Your order will be closed in: 1 days 8 hours 34 minutes
Selle tarne jaoks ilmselt hilja vastan aga üldiselt annab Alis kaupmehelt tarne ja saaja kaitse pikendamist paluda.
Seda annab vähemalt üks kord teha, ilmselt isegi rohkem...
Mul näiteks tegi hiinlane iseseisvalt pikenduse. Ma ei pahandanud ka, sest ilmselt kaup selles Omniva hunnikus töötlemisel.
Vähemalt kaitse ei kao ära!
Tracking nr ilmus Omnivasse, seega ei teind midagi.
Alis on automaatselt Finished. Kahju, et positiivset kommi jms ei saa nüüd panna.
Kellelgi mõni suurem asi ka tollist läbi on tulnud, ilma et maksu peaks maksma? Kuidas muidu sellega on, et nt müüja märgib väiksema väärtuse, nt 300.- asemel 100.- ? _________________ pWn
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.