Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
painkillah
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
RandomHero
HV veteran

|
06.02.2017 20:40:54
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Kui miski tundub liiga hea, et tõsi olla, siis nii see ka on, eriti Elephone'i puhul. Paberil näeb ilus välja, aga reaalsus on teine. |
Ehk võtad siis paari sõnaga kokku, mis seal valesti läks? Reviewdest lugesin ainult et kole kergesti kriimustub ja kaamera on keskpärane.
_________________ Kui sa ei kirjelda, mida sa müüd, kus sa asud või palju sa selle eest raha tahad, siis jätan endale õiguse pakkuda kauba eest 3 kummikana ja eeldan, et sa tood mulle kauba koju ära ka. |
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
2 :: |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
07.02.2017 13:10:00
|
|
|
RandomHero kirjutas: |
krist2an kirjutas: |
Kui miski tundub liiga hea, et tõsi olla, siis nii see ka on, eriti Elephone'i puhul. Paberil näeb ilus välja, aga reaalsus on teine. |
Ehk võtad siis paari sõnaga kokku, mis seal valesti läks? Reviewdest lugesin ainult et kole kergesti kriimustub ja kaamera on keskpärane. |
Notebookchecki ülevaatest:
tsitaat: |
If we had to summarize ElePhone's S7 in one sentence, our exaggerated verdict would be: Nice to look at, but not much substance underneath. |
Lisaks veel bugine tarkvara, kehv kaamera, liiga väike aku, küsitav kvaliteet jne näitavad, et tegu on tavalise Elephone'iga - esialgu lubatakse palju ja välja näeb super, aga igapäevakasutuseks prügi.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
07.02.2017 14:42:49
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
Otsustasin pika uurimise ja kaalutlemise peale Vernee Apollo Gearbest'ist ära tellida.
292 € läks koos posti ja muude kuludega kokku (seadme enda hind 271 €).
Ehk siis saab muljetada, kui kohale jõuab. Kuna toode oli Euroopa laos ning tuleb DHL'iga, siis heal juhul saan järgmise nädala lõpuks või ülejärgmise nädala alguseks kätte. |
Sain täna (07.02.2017) kell 13.00 kätte, nii et päris kiiresti.
Õhtul saan esimest korda käed külge panna.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel^
HV vaatleja
|
07.02.2017 14:52:56
|
|
|
Heiei!
Pole kaua enam Hiinast tellinud ja nüüd siis tellisin Xiaomi Redmi 3S´i ja DHL saatis kirja tolliga seoses. Vanasti nagu polnud sellist probleemi, et toll väga huvituks asjadest, uuema aja trend?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.02.2017 15:28:19
|
|
|
DHL-iga pea suht alati lendab tolli
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.02.2017 10:28:20
|
|
|
DHLiga toll kindlasti jah. Deklareerid ise ära (kui väga dumba pole), maksab selle käibemaksu riigile ja asi vask.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
2 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
08.02.2017 10:41:29
|
|
|
On tõesti. Kui paki träking näitab, et kraam tolli jõudnud siis käbe deklari teinud ja käibeka ära maksnud ning pakk on suht kiiresti edasi liikunud. Omniva sõnumeid olen ignoreerinud, sealt võib sõnum paki tolli saabumise kohta tulla tunde hiljem kui mul juba asi kombe aetud. Varem sai Omnivast meili teel see pakiteade+pilt küsitud, nüüd pole sedagi teinud, pannud deklarisse lihtsalt PDF-na Aliexpressi tellimuse ja konto väljavõttelt kaardimaksekviitungi.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
08.02.2017 17:16:19
|
|
|
Kas kuskilt saab praegu xiaomi redmi 3s globalit eestist? Arvutitargas pole enam millegipärast..
Või tellida eu laost, et saaks nädala jooksul kätte?
Või oskab keegi soovitada midagi muud, mis töötaks viisakalt, oleks väike 5-5.2'' ja saaks alla 200 kätte kas meilt või EU laost?
_________________ 58017968 |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
08.02.2017 19:14:11
|
|
|
Oskab keegi soovitada kumba valida, kas xiaomi redmi 3s global või huawei p9 lite või hoopiski honor 7?
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
08.02.2017 20:07:23
|
|
|
l2bukast, mina iseenesest Huawei ei valiks kunagi. Mulle ei meeldi see EMUI, mida nad üritavad nii kangesti MIUI pealt maha ahvida. Mitte, et see ahvimine mulle ei meeldiks, aga ma lihtsalt ei suutnud selle EMUI'ga ära harjuda. Esimene asi mis enda Huaweile peale lendas oli CyanogenMod, millel nüüdseks LineageOS. See eest enda Xiaomi moblal on siiani MIUI peal, millega olen väga rahul.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
09.02.2017 11:12:56
|
|
|
Athunik kirjutas: |
l2bukast, mina iseenesest Huawei ei valiks kunagi. Mulle ei meeldi see EMUI, mida nad üritavad nii kangesti MIUI pealt maha ahvida. Mitte, et see ahvimine mulle ei meeldiks, aga ma lihtsalt ei suutnud selle EMUI'ga ära harjuda. Esimene asi mis enda Huaweile peale lendas oli CyanogenMod, millel nüüdseks LineageOS. See eest enda Xiaomi moblal on siiani MIUI peal, millega olen väga rahul.  |
Ma ise valiks ka xiaomi, aga ma ühele sõbrale soovitasin ja see teeb random aegadel reboote. Üldse ei tahaks soovitada telefoni, millel selline probleem on :/. Jookseb viimase global romi peal.. Eriti kui veel arvestada, et meil põhimõtteliselt ei ole varianti xiaomile garantiihooldust teostada(hiina saatmine ei ole jätkusuutlik lahendus). Olen lugenud selle kohta ja tundub, et see ei ole üksikjuhtum vaid väga laialt ja erinevatel romidel esinev probleem. Xiaomi ise ei suvatse kommenteeridagi seda.
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
09.02.2017 12:19:32
|
|
|
Otsustasin pika uurimise ja kaalutlemise peale Vernee Apollo Gearbest'ist ära tellida.
Ehk siis saab muljetada, kui kohale jõuab. Kuna toode oli Euroopa laos ning tuleb DHL'iga, siis heal juhul saan järgmise nädala lõpuks või ülejärgmise nädala alguseks kätte. |
Õhtul saan esimest korda käed külge panna. |
Pole jõudnud väga palju telefoni süvitsi uurida ja katsetada, aga siiamaani töötab kõik laitmatult.
Rakendused avanevad kiiresti ja mingit aeglustust ei esine; ekraan on terav ja ning pilt kena; käes tundub robustne, kuid veidi libe (alumiiniumist korpus); sõrmejäljelugeja töötab ilusti ja kiiresti (kui sõrm on kuiv ja puhas).
Asi, mille üle võib nuriseda, on aku - keskmise ja lahja kasutamise juures üle 2 päeva vastu ei pea, suure kasutuse juures tuleb iga päev laadida (3180mAh Li-Po). Õnneks on telefonil kiirlaadimise tugi olemas ning kaasasoleva kiirlaadijaga laeb ennast täis umbes pooleteist tunniga.
Elisa puhul tuleb interneti APN ja muud seaded käsitsi sisestada, automaatselt ta seadeid kätte ei saanud.
M(1): Nii palju saan veel lisada, et peal on põhimõtteliselt tehase originaal Android 6.0 ehk siis ei ole tootjapoolseid rakendusi ega kasutajaliidest(isegi Google rakendustest on ainult Play Store olemas, ülejäänud peab ise paigaldama), olemas on ka eesti keel.
viimati muutis hendrik32 09.02.2017 12:35:32, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
09.02.2017 12:20:49
|
|
|
Ise kuu või natuke peale xiaomit omanud ja kaks korda on jah rebooti teinud. Lisaks oli tal originaalis loll komme selliseid äppe kinni panna, mida ma tahtsin et need kogu aeg toimetaksid. Aga muidu... käib kah.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
09.02.2017 12:43:38
|
|
|
Pole jõudnud väga palju telefoni süvitsi uurida ja katsetada, aga siiamaani töötab kõik laitmatult.
Rakendused avanevad kiiresti ja mingit aeglustust ei esine; ekraan on terav ja ning pilt kena; käes tundub robustne, kuid veidi libe (alumiiniumist korpus); sõrmejäljelugeja töötab ilusti ja kiiresti (kui sõrm on kuiv ja puhas).
Asi, mille üle võib nuriseda, on aku - keskmise ja lahja kasutamise juures üle 2 päeva vastu ei pea, suure kasutuse juures tuleb iga päev laadida (3180mAh Li-Po). Õnneks on telefonil kiirlaadimise tugi olemas ning kaasasoleva kiirlaadijaga laeb ennast täis umbes pooleteist tunniga.
Elisa puhul tuleb interneti APN ja muud seaded käsitsi sisestada, automaatselt ta seadeid kätte ei saanud.
M(1): Nii palju saan veel lisada, et peal on põhimõtteliselt tehase originaal Android 6.0 ehk siis ei ole tootjapoolseid rakendusi ega kasutajaliidest(isegi Google rakendustest on ainult Play Store olemas, ülejäänud peab ise paigaldama), olemas on ka eesti keel. |
Jõudluse jaoks tee Antutu test.
3180 akuga mitut päeva kasutamist oodata on küll väga optimistlik soov. Oleksid pidanud selle 6000 akuga Oukiteli võtma siis
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
09.02.2017 12:52:56
|
|
|
namstoop kirjutas: |
M(1): Nii palju saan veel lisada, et peal on põhimõtteliselt tehase originaal Android 6.0 ehk siis ei ole tootjapoolseid rakendusi ega kasutajaliidest(isegi Google rakendustest on ainult Play Store olemas, ülejäänud peab ise paigaldama), olemas on ka eesti keel. |
Jõudluse jaoks tee Antutu test.
3180 akuga mitut päeva kasutamist oodata on küll väga optimistlik soov. Oleksid pidanud selle 6000 akuga Oukiteli võtma siis  |
Oman k6000 pro-d, 6000mAh akuga, ei ole elu midagi nii roosiline. 32bit romiga saab umbes 6h SOT (64bit rom tahab umbes 10% rohkem energiat). Kui andmeside ja wifi välja lükata ja raamatut lugeda vms siis vast peaks 9h SOT kätte saama... Mis minuarust pole eriti hea tulemus 6aH kohta.
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
09.02.2017 13:52:52
|
|
|
Veidralt palju läheb siis jah, sellest võiks ulmeaegu eeldada. Mul 3000mAh akuga galaxy S7 ja 64 bit ja SOT 6-8h ja seda 27h-30h seesoleku juures
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
09.02.2017 14:58:32
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Veidralt palju läheb siis jah, sellest võiks ulmeaegu eeldada. Mul 3000mAh akuga galaxy S7 ja 64 bit ja SOT 6-8h ja seda 27h-30h seesoleku juures  |
Kõik oleneb ju telefoni komponentidest, kui hästi need koos töötavad ja kui energiasäästlikud nad on või ei ole. Amoled ekraan iseenesest võtab juba oluliselt vähem energiat kui tavaline lcd. Plus protsessorid ja memory management jms miljon tegurit. Aku füüsiline mahutavus ei garanteeri alati head aku tööaega.
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.02.2017 15:05:53
|
|
|
Suht habemega teema, aga keegi oskab ehk öelda, on võimalik Meizu M2l kohe pinpadi kuvama panna kui ekraan sisse lülitada? Praegu avaneb sisselülitades tühi ekraan kellaajaga, peab kõigepealt ekraani nö üles lükkama ja siis avaneb pinpad.
Vanal samsal oli kellaajaga koos pinpad kohe ees, kolmanda osapoole rakendus lisas ainult lisakihi. Lock screeni notificationeid keelates midagi ei muutu.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
09.02.2017 15:24:01
|
|
|
lightbluefox, seal samas alammenüüs kus valid, et kas pattern või pin jne avamine...seal peaks olema ka valik, et powerit vajutades küsib otse koodi. Meizu MX5 peal oli nii igatahes.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
09.02.2017 16:13:07
|
|
|
olafsand, pattern või pin? Üks valik vaid, screen password. Jah, üle numbrite libistades töötab see patternina küll, aga rohkem valikuid pole. Teine nupp on reset. Arvan juba, et menüüdest otsides seda varianti ei leiagi.. ehk nö featuur.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
09.02.2017 17:08:13
|
|
|
See ju tuli mingi Androidiga kaasa. 4.X Androidil ei olnud, aga alates 5 on featuuriks olnud. Üldiselt juba ära harjunud, aga tüütu ikkagi. Õnneks sõrmejäljelugeja kasutamise päästab sellest.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |