Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
No_Limit
HV veteran

|
26.04.2004 21:45:35
|
|
|
M203 võtab see kes tahab, aga see on tavaliselt tiimis viimane, kes saab tiimi liidriks see saab liiderdamise eest rohkem punkte, asi klaar? Sa võid nottida palju tahad selle M203, aga sama saab liider tasuta punkte mitte kui millegi eest!
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
S1LVER
HV vaatleja
|
26.04.2004 22:14:49
|
|
|
X kirjutas: |
Kas pipline SF mängimiseks on vaja snaiperi treening läbi teha või. |
kõiki mape võid mängida ilma snaipri treeniguta
|
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
26.04.2004 22:37:56
|
|
|
Sa võid ka SF serverites mängida, need mis lubavad, aga sa ei saa SF relvi kasutada kui sul treening tegemata ja honor alla 15 on!
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
26.04.2004 22:50:23
|
|
|
Nonii, Kaarel saab siis meie tiimis esimesena ühe sessioni ajal üle 100 killi 8)
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
.leraak
HV kasutaja

|
26.04.2004 23:23:43
|
|
|
Jess, TULIGI ÄRA
Aga seoses sellega tekkis mul tõsine pulsikõrgenemine .
Siis kui 100 killi täis sai tegi masin reseti , huh!
_________________ Parim enne: 07.06.2006 |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
1 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
26.04.2004 23:43:40
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
Troll, Sa võid ju vaielda kui tahad aga olgem ausad - tegemist on mänguga ja kui see algaja saab 203 ning tahab sellega ise mängida siis on tal see õigus. Otsi siis omale uus servu kui Sulle need relvad ei sobi mis saadaval on ... |
Just, tegemist on mänguga, nimelt tiimimänguga! Teamplay, understand?? Üksikisiku huvid allutatakse tiimi huvidele, on seda siis nii raske mõista?
bastardo kirjutas: |
Pealegi, on ju asi nii, et relva saab endale ennem valida see, kellel on kõrgem honour või siis ka rohkem punkte matshi jooksul kogutud(on vist nii) ja kui sel algajal on rohkem pointe, siis pole nagu nn. profil midagi kobiseda seal. |
Jah, kui alati nii oleks! Aga nagu juba No-Limit kirjutas, saab kõige rohkem punkte tiimliider, kes sageli kuskil teiste selja taga kükitab ja ainult oma näruse elukese eest hoolitseb, sellal kui teised lahingut peavad. Ning järgmise relvavaliku ajal on temal siis eesõigus valida!?
Teiseks avaneb näiteks alumine m203 slot alles siis, kui liitub 10-s mängija ning sageli on just see liituja mõni n00b, kes ei tea sedagi, kumbapidi püssi käes hoida. Sellisel juhul on täiesti õigustatud temalt selle relva küsimine.
Ning kutid, mõelge nüüd loogiliselt, kas teile ei teeks viha, kui mõni n00b jookseb m203-ga lolli kohta, kus ta esimesena surma saab ja ka relva vastasele kaotab ja teie peate siis M16-e toikaga vastaste granaadiheitjate ja snaiprite vastu rabelema?
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
26.04.2004 23:51:56
|
|
|
Troll, ma saan aru küll mida sa öelda tahad ja jagan seda seisukohta. Asjal on aga konks. Tavaliselt on need kysijad veel hullemad snoobid ja ega nad selle 203 or snaipriga midagi mõistlikku teha ei oska. Probleeme pole kui kysija on suure honoriga vend kes kysib relva ja seletab viisakalt et ta on tegija sellega. Aga enamus juhtudel on kysija mingi suvaline tolgus kes kõmmutab selle 203 ga niisama.
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
27.04.2004 00:00:03
|
|
|
Kui minu käest küsib kõrgema honoriga vana relva, siis ka annan...on juhtunud, et vahetame ka poole raundi pealt.
Aga jah...see honor pole ka alati see kõige-kõigem...mõni 50'ne võib osutuda väga haigeks ja idiootlikuks kujuks...
Sellepärast ongi hea pelada koos tuttavatega...siis tead, kes mis relvaga miskit suudav ja tiimitöölt võib ka tulemusi loota
_________________ https://www.instagram.com/morrowshoots/
http://www.morrowshoots.com |
|
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
27.04.2004 00:11:26
|
|
|
Heh, hiljuti oli mul juhus, mis hirmsasti vihastas. Liitusin serveriga, kus M203 oli mingi 20honoriga kuti käes, kellel peale 5-te roundi oli ainult üks kill. Küsisin temalt siis seda relva endale ja tema ütles, et roundi algul vahetame, F2-ga ümbervalima polnud ta nõus. Noh, ja kui siis round algas, ütles ta mulle: "Troll, drop you weapon and take m203." Ja kui ma siis nõnda tegin, krabas ta minu püssi ja pani jooksu koos mõlema relvaga! Ise parastas veel juurde ja ütles, et nii see lähebki kui mõni julgeb talt relva nõuda. Aga ta vist unustas, et mul on ka granaadid alles ja esimene neist leidis "kogemata" just tema üles.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
27.04.2004 00:14:56
|
|
|
See oli hästi tehtud, Troll Enivei, ise olen järgmises roundis ühe oma venna snaipriga kättemaksuks maha võtnud
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
27.04.2004 01:29:10
|
|
|
tsitaat: |
Ise parastas veel juurde ja ütles, et nii see lähebki kui mõni julgeb talt relva nõuda. Aga ta vist unustas, et mul on ka granaadid alles ja esimene neist leidis "kogemata" just tema üles.
|
Väga hea nali.
Oleks tahtnud ka selle vennikese nägu arvuti taga näha.
_________________ midagi jahimeestele |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
27.04.2004 09:12:55
|
|
|
Samas, kui ikka pole mingi ilge klann'i sõda või mäng mõisa peale, siis tekib ikka küsimus milleks siis mingi "spets" relv ära anda? Siililegi on selge, et kui ei harjuta siis meistriks ei saa. Ise sama moodi ei annaks m203 või snaiprit ära, kui asi juba käes, kuigi pole kummagagi eriti "võidelnud".
Siiski kuskil kükitada pole minu rida ... võitlus mees-mehe vastu (või üks korralik gang-bang) on see MISKI AA's. Aga samas on siin ka strateegiat vaja, selleks on m203 ja snaiprid
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
27.04.2004 09:31:46
|
|
|
Mina isiklikult 203 -ga eriline tegija pole ja seda relva ka ei vali yldjuhul - mõnikord ehk võtan kui pikalt vaba on ...
Teine asi on snaiper olla, sellega ma isegi saan hakkama ...
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
27.04.2004 13:53:37
|
|
|
Troll kirjutas: |
Teiseks avaneb näiteks alumine m203 slot alles siis, kui liitub 10-s mängija ning sageli on just see liituja mõni n00b, kes ei tea sedagi, kumbapidi püssi käes hoida. Sellisel juhul on täiesti õigustatud temalt selle relva küsimine.
Ning kutid, mõelge nüüd loogiliselt, kas teile ei teeks viha, kui mõni n00b jookseb m203-ga lolli kohta, kus ta esimesena surma saab ja ka relva vastasele kaotab ja teie peate siis M16-e toikaga vastaste granaadiheitjate ja snaiprite vastu rabelema?
. |
siis peabki pingutama ning taktikaid mõtlema mis teebki ju mängu põnevaks...sama situatsioon võib tekkida ka vastaspoolel
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
rem4605
Kreisi kasutaja

|
27.04.2004 19:57:39
|
|
|
REPORT:
SF Luuramis treening..
oleks vaja kedagi, kes teeks mul selle ära, sest Ise ei saa noid Walktrough videosid kätte ja teiseks ma ei saa Nagunii ära saata, kui ma olen ära teinud...
Äkki keegi HEA inimene võtab omax, teha Minu SF Luuramine ära..
Saatku Mulle priva ja ma annan talle oma Kasutajanime ja passwordi
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
27.04.2004 20:22:04
|
|
|
Koba, Ma tegin seda 1h ja 30min järjest, siis läks lõpuks täppi! Aga olen HV klannist huvitatud!!!
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
rem4605
Kreisi kasutaja

|
27.04.2004 20:37:49
|
|
|
No_Limit kirjutas: |
Koba, Ma tegin seda 1h ja 30min järjest, siis läks lõpuks täppi! Aga olen HV klannist huvitatud!!! |
Kle ega ma tegin ta ka ikkagi lõpux läbi, aga ei saanud tulemust ära saaata!!!!
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
27.04.2004 21:51:28
|
|
|
tsitaat: |
kr6ll kirjutas:
Troll, Sa võid ju vaielda kui tahad aga olgem ausad - tegemist on mänguga ja kui see algaja saab 203 ning tahab sellega ise mängida siis on tal see õigus. Otsi siis omale uus servu kui Sulle need relvad ei sobi mis saadaval on ...
Just, tegemist on mänguga, nimelt tiimimänguga! Teamplay, understand?? Üksikisiku huvid allutatakse tiimi huvidele, on seda siis nii raske mõista?
bastardo kirjutas:
Pealegi, on ju asi nii, et relva saab endale ennem valida see, kellel on kõrgem honour või siis ka rohkem punkte matshi jooksul kogutud(on vist nii) ja kui sel algajal on rohkem pointe, siis pole nagu nn. profil midagi kobiseda seal.
Jah, kui alati nii oleks! Aga nagu juba No-Limit kirjutas, saab kõige rohkem punkte tiimliider, kes sageli kuskil teiste selja taga kükitab ja ainult oma näruse elukese eest hoolitseb, sellal kui teised lahingut peavad. Ning järgmise relvavaliku ajal on temal siis eesõigus valida!?
See on nagu jah halb kui keegi lolli tahab mängida, aga see kes mis relva võtab on küll iga ühe omaasi, iseasi kui see mingi clann pole, kus kõik on jagatud vms. Ma saaks siis aru kui keegi selle eest maksma peaks et temale püssi peaks andma, aga minu teada, ei pea maksma, nii et igal ühel on õigus võtta seda mida ta tahab, isegi siis kui surma saab. Nii et sellel kohal ütleksin et suurema honoriga inimesed on natsa ülbed, et kui korra veits valesti lasi on kohe mingi noob või mis iganes.
Kõigest minu arvamus, ärge mind maha lööge.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
27.04.2004 21:59:20
|
|
|
Võiks ju nagu joinida HV klanniga , ühesõnaga oleks tahtja! Mul AA's mingi selline bug et kui main menu's vajutan näiteks SETTINGS kaob nett ära! Modem paneb pange ja samuti kui tahan väljuda, sama asi!
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Ym]Gosth
HV vaatleja
|
27.04.2004 22:14:30
|
|
|
JEah Ütlex nii et täna õppisin siis m203 -me käsitlemise ära... käisin pelamas ja sain enamus aja m203 -me ning kahe tunniga sain 1548 punkti
täna nägin veel nii et üks tüüp tahtis minuga mängu algul relva vahetada aga mingi n00b korjas maast üles nii et see kes
minuga tahtis vahetada jäi enda relvast üldse ilma ning kasutas granaati ja mina kui ka see n00b saime surma... ikka juhtub mõni kukub mölisema ja votekicki lisama.. nagu mäng oleks mingi ma ei tea mille peale... ma võtan seda kui mängu kuid vahest ajab närvi kll selline asi... lähed ründesse oled juba ees pool ja siis mingi vant oma mees ehk tuleb selja tagant ja viskab granaadi otse minu nina ette... ma veel reportin koguaeg...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
vastrik
HV vaatleja
|
29.04.2004 19:11:50
|
|
|
Üldiselt on need relva "palujad" väga tüütud. Mõni on vaid 10 sekundit tagasi liitunud serveriga kui juba hakkab pihta "give me 203" jne. Kui sa oled hea mängija, siis saad piisavalt punkte ja saad oma soovitud relva. Palumine on väga mage. Näiteks Insurgent Camp-s paljud ei vali just 203-e kuna nagunii keegi hakkab nende kallal nääklema. Muidugi on neid, kes ei suuda paar raundi oodata ja alustavad votekicki..
|
|
tagasi üles |
|
 |
[Ym]Gosth
HV vaatleja
|
29.04.2004 19:15:19
|
|
|