praegune kellaaeg 21.06.2025 17:03:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karusloom
HV kasutaja
|
04.02.2017 11:52:43
|
|
|
Volum kirjutas: |
Nii palju infot.
Mul on oluline see, et saaksin wifit laiendada ilma juhtmeta. Kas keegi konkreetselt saab midagi pakkuda?  |
Ei lugenud tervet teemat aga kui tahad lihtsalt wifit laiendada siis palun Link. Ainus juhe on toide.
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
04.02.2017 19:44:38
|
|
|
laurx, palun lõpeta nende "siniste sarvikute" soovitamine.
Aitab juba 802.11g seadmete soovitamisest. Sa ikka mõistad, et see neetud G, oma reaalse 20mbit/s läbilaskvuse juures võtab enda alla 3 kanalit ning N kiirust sa samal ajal ei saa.
See ei käi nii, et kui g seade kasutab 20mbit/s, siis n seade saab kõrval 80mbit/s läbi lasta. EI SAA
Kui naabruses G seade möliseb, siis n ei saa enam konkureerida.
Kõik G tüüpi seadmed tuleb panna põlema, sest nende eest küsitakse sama palju raha kui 802.11n kõlbulike seadmete eest.
Isegi kui see sul vanast ajast vedeleb, tuleb see põlema panna, sest selle tundlikus on kordades kehvem kui praegu kõige odavamalt karbil
Sarvik, ehk linksys pole kunagi väga hea access point olnud. Sarvik oli väga hea p2p linkide materjal. AP'na oli ta ilgelt sitt, eriti lollides kätes.
Saatevõimsus keerati suureks, netstumbleriga vaadati, et ahah, levi on, juu siis töötab. Samas ükski tavaklient ei suutnud selles ühendust saada, kuna sarvik ei kuulnud.
Jah, minul oli tollel ajal pohh ja olin tänulik sellistele töllakate peale, kes AP's saatevõimsust keerasid. Mul oli läpparis 250mW vastu röökiv suure tundlikusega atherose kaart ning mul oli levi olemas. Samas olin ma ka ainuke kellel sellistes idiootsetes kohtades töötav võrk oli.
Aga praegu paluks kõik g tõugu seadmed põlema panna.
Hiljuti oli üks objekt kus kurdeti et wifi on ebastabiilne. Oli seal siis laotud neid G buffaikasid ja muudki kraami. Et noh, 10e kanti oleks võinud seal liikuda eeter, aga vahel oli ikka täitsa koomas. No nii koomas, et no oli.
Ja siis avastasin.. Üks neetud karp oli 802.11b..... Mille eetriaja läbilase on maksimaalselt 4mbit/s ning kui levi kehvem, kukutab kogu eetriaja maha...
Lõpetage raibete kasutamine, tuleb kõigile kasulikum.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.02.2017 21:15:27
|
|
|
ääküll, võtan teadmiseks. lihtsalt kodustes majapidamistes selliseid asju vedeleb ja katsetamiseks võivad kohati kärada. sa räägid corporatest ja "b" st.
mul oli ka üks orinoco pcmcia kaart sellel eesmärgil. hetkel on kõigel, mis kätte on hakanud "g" mingil viisil sees. hullemal juhul saab veel " wide" panna. kortermajade teema. neis on vahemaad väiksed ning ideeliselt peaks / võiks "kontor" kaablis olema. hiiu juures said asja käima ja konfitud?
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
04.02.2017 21:25:29
|
|
|
laurx, kle sai ta juures menetletud, enne kui ma ära läksin oli tal ühendus olemas.
"ripiiteri" meetodit ei õnnestunud rakendada. Ühe wifiga ikka ripiiterit ei tee. Teeb, kui levi on garanteeritud. Kehv signaal ühe kliendiga tõmbab kogu eetri täiesti kooma. Töötaks ainult siis kui oleks 2 eraldi wifi saatjat...
Sai teise majja saatjaks pandud. Levi oli nagu toas olemas.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|