Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 6 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 14.06.2016 13:57:25 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

icon_razz1.gif
ma ei tea kahjuks kas PC peale ka tuleb ? icon_neutral.gif trailer jättis küll sügava mulje endale... iseasi milline mäng tuleb... trailerist tundus et tegevus toimub seal n.ö mansionis kus oli esimene osa ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2016 14:24:24 vasta tsitaadiga

Tuleb ka Xbox ja PC'le samal kuupäeval! icon_wink.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 14.06.2016 14:27:42 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

nagunii mingi qte maraton tuleb.
oi koll krabas käest kinni, vajuta kiiresti XXXXXXXXXXXXXXX BBBBBBBBBBBBBBBB AAAAAAAAAAAAAAAA okse.gif

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 14.06.2016 14:35:31 vasta tsitaadiga

Ei ole mul ka usku sellesse mängu enam. Viimane osa oli veel eriline saast. Trailer oli ka mittemidagi ütlev.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Riddim
HV kasutaja
Riddim

sõnum 14.06.2016 16:11:19 vasta tsitaadiga

PS4 peal saavad Plusi omanikud hetkel demo proovida ja julgeks öelda, et väga hea tükk on. Mõnusa atmosfääriga ja piisavalt närvikõdi.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vici
HV kasutaja

sõnum 14.06.2016 16:59:08 vasta tsitaadiga

RESIDENT EVIL 7 demo oli ikka ülikõva,kui terve mäng oleks selline nagu see demo oli siis,minu silmis oleks ta veel parem kui need vanad residendid,väga sünge atmosfäär,perekond hulle-resident evil-mägedel on silmad.Ootan juba kuna saaks PS VR-ga läbi teha.Hoopis teine asi mis need viimased 4 residendi seeriat olnud.Sellised peaksidki korralikud õudukad välja nägema,mitte kari zombisi kuskil jookseb mis pole üldse õudne ega hirmus icon_biggrin.gif
HV Guru
Gap

sõnum 14.06.2016 17:03:50 vasta tsitaadiga

oot aga residendi seerias on ju ikka põhiline et on zombid ,kes on viiruse tagajärjel selleks muutunud kes selle RE7-ndas siis olid ? kari zombisi on ka muidugi jama v siis nagu oli RE5 et tegevus toimus kuskil päevavalgel afrikas mis nagu mingi hirmu või õudusetunnet üldse ei tekitanud icon_biggrin.gif
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 14.06.2016 18:31:23 vasta tsitaadiga

Nii palju kui ma lugesin pidi see rohkem nagu P.T. olema. Igasugu odavaid jumpscare täis ala vali heli v6i mingi ese kukub selja taga maha. Mingit zombie tulistamist ja survivalid küll pole. thumbs_down.gif
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 14.06.2016 18:46:09 vasta tsitaadiga

sry aga mis tähendab P.T ?

Samas ma lisaks juurde et kui ta tuleb mingi selline et mingi ehmatamis mäng lihtsalt, siis ei ole tal Resident Evil-i nime kui sellisega mingit pistmist ju icon_rolleyes.gif sellepärast et,eelmistes seeriates käis pealugu Umbrella korporatsiiooni ümber,viirused,ebaõnnestunud eksperimendid või kellegi päästmine pahade käest ju...
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 14.06.2016 20:13:36 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
sry aga mis tähendab P.T ?

https://en.wikipedia.org/wiki/P.T._(video_game)

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 15.06.2016 15:45:20 vasta tsitaadiga

tsitaat:

RESIDENT EVIL 7 demo oli ikka ülikõva,kui terve mäng oleks selline nagu see demo oli siis,minu silmis oleks ta veel parem kui need vanad residendid...

http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-14-resident-evil-7s-demo-isnt-part-of-the-full-game

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 16.06.2016 01:28:39 vasta tsitaadiga

ahvilõust kirjutas:

nagunii mingi qte maraton tuleb.
oi koll krabas käest kinni, vajuta kiiresti XXXXXXXXXXXXXXX BBBBBBBBBBBBBBBB AAAAAAAAAAAAAAAA okse.gif

QTE'sid mängus ei ole.

486 kirjutas:
Nii palju kui ma lugesin pidi see rohkem nagu P.T. olema. Igasugu odavaid jumpscare täis ala vali heli v6i mingi ese kukub selja taga maha. Mingit zombie tulistamist ja survivalid küll pole. thumbs_down.gif

Vale. Kõik tavapärane, mis RE's on olnud, tuleb ka siin. Võitlus, relvad, erineva nänni kogumine ja kasutamine etc.

---

Demo ja trailer on rahvale lihtsalt vale mulje jätnud ning nagu ikka siis on kõik kiired raamatukaane (või esimese peatüki) baasil järeldusi tegema. Kuigi okei, väga pahaks panna ei saa, kui demo meelega ainult ühte aspekti mängust näitas, ning üleüldse eraldiseisev mäng põhimtõtteliselt on.

Aga jah, tundub, et tuleb vanakooli RE, ilusa graafika ning rõhuga õudusel. Paljuski RE1 stiilis. Sest kui ajas tagasi minna, siis ega RE1 ka kohe sulle meeletut combatit näkku ei visanud. Algas kõik ikka avastamisega. Hunnik vaikust ja creepy värki ning alles siis kruvis tasapisi karmimaks.

Mulle jätab igastähes väga hea mulje. Atmosfäär on küll 5+. Ma olen igati selle poolt, et RE1 ja ka RE2 stiili poole tagasi minna, kus enamik aega kolad üksinda ringi ning pole aimugi millal või kus ja misasi sulle järsku vastu võib tulla. Võrreldes hilisemate RE'dega kus mäng oli juba rohkem action shooter, kui midagi muud.

Spoiler Spoiler Spoiler

Paar fakti siis veel.

Peategelane on täiesti uus. Suvaline tüüp. Devvidel sai villand sellest, et samad peategelased rambotsevad igas mängus. Õige kah - ei ole enam kuigi mõeldav teha mingi aeglase algusega creepy mäng, kui peategelased on absoluutselt kõike näinud ja kõike läbielanud veteranid, kes silmagi pilgutamata kõik vastased laiali peksaksid ning ka kõige suurema ehmatuse peale kulmugi ei kergitaks.

Mäng on samas siiski RE põhiseerial põhinev. Ehk kõik on standard canon. Tegemist on järjega. Devvid võtsid meelega Demos sellise suuna, et inimestes huvi tekitada. Et kuidas see kõik eelmiste osadega seotud on kui näeb nii teistsugune välja nii visuaalide, gameplay jms suhtes.

Mäng tuleb RE1 stiilis piiratud maa-alal ja piiratud hulga nö. levelitega. Viimased RE osad on liiga globaalsed olnud, liiga laialivalguvad ning see on piiranud alade detailsust ja atmosfääri. RE7's on seevastu maksimaalselt rõhku pandud ühe nö. koha väljaarendamiseks. Maksimaalselt detaile + 1st person view tähendab, et kogemus on palju isiklikum. Atmosfäär on maksimaalselt välja arendatud.

Devvid rõhutavad, et kuigi demo ja trailer "tundub" nagu mingi Ghost Story vms, siis tegelikult on kõik RE seeria põhiaspektid endiselt mängus. Ning kui mäng lõpuks valmis ja inimeste kätes siis peaks kõik loogiline olema Ning loodetavasti saadakse aru, et miks informatsiooniga kitsi oldi.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
terminator
HV Guru
terminator

sõnum 19.06.2016 06:00:48 vasta tsitaadiga

Link

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 26.01.2017 00:06:31 vasta tsitaadiga

See n.ö Resident Evil 7 nüüdseks siis juba väljas,aga vaatasin nüüd mõned gameplay videoid youtubest siis pean kahjuks pettumusega ütlema, et ei ole ikka see resident evil. pime ja õudne ehk muidugi aga ma ei saa aru mismoodi see on see seotud mingite maamatsidega kuskil külas ja kus on umbrella corp ? Muidugi on need resident evil 5 ja viimane 6 eriti pettumused olnud ja need resident evil ja see viimane re zero remastered meeldisid väga ja selline see Resident peaks olema,mitte mingi kus ta pool videot uitab mingis mahajäetud osmikus, kus mingi vanamutt mingeid kärbseid sulle loobib icon_lol.gif
Ühesõnaga nad võtsid välja kõik mis oli RE maailmas unikaalne. Muidugi näeb mäng ehk äge välja ja atmosfääri nagu oleks aga ma ei tea ,kui nad tahtsid teha mingit survivor horrorit, midagi alien isolation sarnast siis alien on parem.
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 26.01.2017 00:09:48 vasta tsitaadiga

Natuke olen vaadanud sain aru ,et mingi laev pani tormiga matsu rannikule aka kogu pask voolas sealt maha.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 26.01.2017 00:12:59 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
See n.ö Resident Evil 7 nüüdseks siis juba väljas,aga vaatasin nüüd mõned gameplay videoid youtubest siis pean kahjuks pettumusega ütlema, et ei ole ikka see resident evil. pime ja õudne ehk muidugi aga ma ei saa aru mismoodi see on see seotud mingite maamatsidega kuskil külas ja kus on umbrella corp ? Muidugi on need resident evil 5 ja viimane 6 eriti pettumused olnud ja need resident evil ja see viimane re zero remastered meeldisid väga ja selline see Resident peaks olema,mitte mingi kus ta pool videot uitab mingis mahajäetud osmikus, kus mingi vanamutt mingeid kärbseid sulle loobib icon_lol.gif
Ühesõnaga nad võtsid välja kõik mis oli RE maailmas unikaalne. Muidugi näeb mäng ehk äge välja ja atmosfääri nagu oleks aga ma ei tea ,kui nad tahtsid teha mingit survivor horrorit, midagi alien isolation sarnast siis alien on parem.
Oleks imelik kah kui kõik 7 osa oleksid ühesugused. icon_razz.gif Ole mees ja mine nüüd rahulikult uuendustega kaasa. icon_wink.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 26.01.2017 02:06:45 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

No RE7 on siiski kordades rohkem RE algusaegadega sarnane, kui RE4-6 olid.

RE1-3 stiilis survival horror oli ikka tase, kuid hiljemates osades läks täitsa action-adventure'ks kätte ära. Mitte, et see ka halb oleks olnud, kuid vähe imelik juba hakkas. Põhimõtteliselt olid nagu Rambo, kes suurel põllul automaadiga "28 days later" zombisid ja "Left 4 dead" super-zombisid nottis ning mööda maailma ringi reisis. Ning lisaks "quicktime eventid"... polnud enam päris see millega seeria alguse sai.

Selles suhtes on RE7 vähemalt minu jaoks tagasi originaalsema ning parema stiili juurde läinud.

RE1's uitasid sa ju samamoodi alguses selles "mansionis" ringi, kus pooled uksed kinni ning ainult hääled seltsiks. Selles ju kogu võlu oligi. Atmosfäär. Piiratud kaart kuhu said minna. Kerge klaustrofoobia. Müsteerium, et mis toimub. Ning siis mingid elukad, kes sulle lõppu peale üritavad teha.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 26.01.2017 08:50:00 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Ole mees ja mine nüüd rahulikult uuendustega kaasa. icon_wink.gif
Kui "uuenduseks" on see, et nüüd pole enam Resident Evil vaid mingi, Resident outlast amnesia evil siis tänan ei.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
S.I.L.L.U
HV veteran

sõnum 26.01.2017 09:21:40 vasta tsitaadiga

RE7 on ikka väga suur üllatus minu jaoks thumbs_up.gif. Tasub mängida, juutuubi treiler ei näita üldse seda, mis seal saama hakkab icon_cool.gif
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 26.01.2017 18:14:45 vasta tsitaadiga

Atmosfäär on selle mängu võtmesõna! Selle eest igatahes müts maha. Kogu mängu vältel on selline tension mida mina varem kogenud ei ole ning juba ainuüksi see tegi mängu väga nauditavaks..kuigi minu silmis ei olnud mäng perfektne, siis oma zanris kindlasti üks lemmikuid. Tooksin miinusteks välja story, mis oli alguses väga kaasahaarav, kuid lõpp mitte nii väga. Samuti ei fännanud ma bosse (oli unikaalseid ja oli mitte nii väga üldse unikaalseid). Need paar asja segasid mind veidi, kuid plusse on tõesti mängus palju rohkem. Pole sellise huviga juba ammu ühtki horrorit mänginud. Kõigile, kes mängus kahtlevad, on olemas demo, mida saab mitmel moel läbida. Ise jätsin nimme selle tegemata, kuna seal oli juba veidi spoilereid. Loodetavasti saab tulevikus ka VR-iga asi ette võtta. Kiidan ja soovitan vaatamata mõnele apsakale!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 26.01.2017 21:14:56 vasta tsitaadiga

Archangel, no need Resident Evil HD Remaster ja Resident Evil 0 HD Remaster on mul mõlemad steamis olemas ja läbigi mängitud ja meeldisid kõige rohkem kui 5 ja 6 osa,samas ma 2 osa pole mänginud ja seda 3 osa Nemesis vist oli see sai ka kunagi playstation one peal läbi mängitud ja meeldis ka,tahaks seda uuesti mängida ,nad võiksid 2 ja 3 osast ka uusverisoonid teha icon_razz.gif Seal mansionis uitasin jah ringi 1 osas ja selle Zero osas olin kuskil rongi peal ... aga ma ei tea nende mängudega oli see tunne kuidagi teistsugune, aga nüüd selles 7 osas on see,ma ei tea kuidagi teistmoodi ... ei ole seda tunnet......Resident evil on ikka alati minu meelest seotud selle umbrella korporatsiooniga ,aga nüüd on lihtsalt mingid mutandid või mis iganes kollid icon_biggrin.gif aga jah arvan et mõtlen lähipäevil see demo ära proovida.

S.I.L.L.U, ei ma ei saa öelda et trailer midagi ütleb,vaatasin youtubest kohe päris kuidas keegi seda mängib nagu nt selline youtuber Centerstrain01 tal päris lahedad videod ja mängib kõik uued ja head mängud läbi icon_wink.gif

Naysayer, Tänud väikse ülevaate ja soovituste eest thumbs_up.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 26.01.2017 22:59:04 vasta tsitaadiga

Gap, ei olegi see mäng Resident Evil kuskilt otsast. Tegu on pesueht alien isolation laadse asjaga kus siis kui pikalt mängitud saab ka piu ja pau teha aga senimaani on sama teema, et oled sitahäda kes ringi hiilib ja siis mingite hillbillydest kannibal mutantide (wrong turn anyone) eest peab kuhugi auku, riiulite taha jne. varjuma kuni nood edasi tatsavad. Maha lüüa neid ei saa vaid saab hoogu maha võtta, et ise peitu minna. Samuti on mäng võrreldes varasemate resident evilitega venitatud suht pikaks - vanad RE'd olid läbitehtavad 1,5h ja vähem ajaga ja just see oli see uba miks muidu nii igakord ühesugust mängu oli lahe uuesti mängida. Siin kulub suur osa nüridale hiilimisele. Hea atmosfääriga mäng aga not Resident Evil.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 27.01.2017 10:14:28 vasta tsitaadiga

Kellel RE: Revelation 2 tegemata, siis soovitan samuti. Hea atmosfäär ja täiesti juurte juures. Uue kohta tundub kõik teistmoodi, ainult nimi on jäänud. Vana looga pole mingit pistmist ja mängitavus midagi muud.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 27.01.2017 10:22:45 vasta tsitaadiga

Resident Evil 4 oli väga hää....

huvitav miks käib res evil 7 arutelu res crap 6 teemas icon_rolleyes.gif eusa_think.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 27.01.2017 11:24:50 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Resident Evil 4 oli väga hää....

huvitav miks käib res evil 7 arutelu res crap 6 teemas icon_rolleyes.gif eusa_think.gif

re pole enam uut teemat väärt.

Meshboy28 kirjutas:
Kellel RE: Revelation 2 tegemata, siis soovitan samuti. Hea atmosfäär ja täiesti juurte juures. Uue kohta tundub kõik teistmoodi, ainult nimi on jäänud. Vana looga pole mingit pistmist ja mängitavus midagi muud.

sa teed nalja v6i lihtsalt trollid?

Lisaks: Ainuke mäng mida oleks isegi kaalutlenud osta, et vivega mängida. On PSVR exclusiv. See sonyv firma takistab igasugust arengut mängunduses. Batman: Arkham Knight, Divison ja muud, kus PC versioon tehti tahtlikult sitem. Ja nüüd takistavad ka VR levikut. Ääretult n6me firma. Ma loodan, et inimestele tuleb m6istus pähe ja loobuvad pleikaritest.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 6 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.