Euro saaste normid. VW trikitab, teised järgi. Meil mõõdetakse heitgaase ülevaatusel? Ja ainult. Kas Sinu VW on AdBlue välja lülitatud? AGA REKKAL? Sakslased mõõdavad hoo pealt, kas rekka heitgaasid vastavad ikka EURO 5 või EURO 6
Kui siin autodega päriselt sina peal, siis võiks PS-i kirjutada, et vältida läbumehi ja trolle.
Kas keegi oska öelda, et mis teema võib olla? Töökojas mõõdeti õlisurvet ja pidi korras olema. Olevat proovitud ka teist andurit ning sellega olevat kohe karjunud. Audi 80 B4 1.9 TDI 66kW 1993.a
Link _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843
Teine andur oli identne (sama värvi) ja täpselt sama mootori oma? _________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes.
Lase õli välja ja vaata kas rauapuru pole sees? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Kui *khm suusailm pole rada vahepeal rikkunud, siis soovitan kõigil Tartu kandi inimestel, kel vaja külg ees kulgemist harjutada sammud Roiu jääraja poole seada.
Vennas käis eelmisel nädalavahetusel koos sõbraga vana Saabi seal piitsutamas ja filmimas https://youtu.be/PSy5o2_K9kY alates 1:07 siis droonikaadrid jäärajalt.
Kui *khm suusailm pole rada vahepeal rikkunud, siis soovitan kõigil Tartu kandi inimestel, kel vaja külg ees kulgemist harjutada sammud Roiu jääraja poole seada.
Vennas käis eelmisel nädalavahetusel koos sõbraga vana Saabi seal piitsutamas ja filmimas https://youtu.be/PSy5o2_K9kY alates 1:07 siis droonikaadrid jäärajalt.
Mis see mingi põlla peal seal, et postid keset rada?
Aga muidu on kruusakad sama kattega suht igalpool. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Teine andur oli identne (sama värvi) ja täpselt sama mootori oma?
Seda mõõtis vag gruppi masinatega tegelev töökoda. Nii et pakuks, et jah. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843
Kõige sobivam teema ilmselt ka rehviküsimuses. Kuna arvatavasti uued suverehvid vajalik osta, siis mida arvata sellistest odavbrändidest nagu Nankang; Federal; Hifly; Kormoran; Nexen ; Point-S jne.
matador tuleb sinna nimekirja sul lisada. mul on lahja roigas, mille piirsituatsioonid väga tänavalegaalsusest ei erine. poolteist hooaega sõitnud, ilmselt sõidavad pool suve vähemalt veel. ilmselt ostan oma roikale järgmiseks ka midagi sellist, "ägedamale" autole, millega peab nullist sajani saama välgukiirusel ja kogu tallinn-tartu maanteest korraga käiku alla vahetamata mööda sõita, selliseid ei paneks. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Kõige sobivam teema ilmselt ka rehviküsimuses. Kuna arvatavasti uued suverehvid vajalik osta, siis mida arvata sellistest odavbrändidest nagu Nankang; Federal; Hifly; Kormoran; Nexen ; Point-S jne.
Mis mõõdus rehve vaja?
Tooks välja veel sellise firma nagu General.
Ise kasutan ja hinna/kvaliteedi suhe üks parimaid.
General conti osa
Maasturirehvid olid neil ülihead
Hispaania koopiatoode oli pehmema mustriga, aga talvel olematu pidamisega.
//
Ise sõidan Yokohamaga V905-ga
Täitsa ok.
Kui siin autodega päriselt sina peal, siis võiks PS-i kirjutada, et vältida läbumehi ja trolle.
Kas keegi oska öelda, et mis teema võib olla? Töökojas mõõdeti õlisurvet ja pidi korras olema. Olevat proovitud ka teist andurit ning sellega olevat kohe karjunud. Audi 80 B4 1.9 TDI 66kW 1993.a
078919081C is a 2.5bar (36psi) high speed oil pressure switch that closes the electrical circuit when the oil pressure hits 2.5 bar.
Ehk siis kaks andurit millest teist kontrollitakse kõrgel pöördel ja pmst piisab kui juhe on katki. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Mis mõõdus rehve vaja?
Tooks välja veel sellise firma nagu General.
Ise kasutan ja hinna/kvaliteedi suhe üks parimaid.
215/60r16 95H on tehasemõõt; talvekad muideks kasutuses 215/65 r16 (pole ametlik tehasemõõt), siis too variant läheb ka arvesse. General peaks kah sinna hinnaklassi mahtuma, samuti Barum. Kuna nt paljudel Skodadel on juba tehasest tulnuna all nt Nexen-id (sõltub pisut varustustasemest ka), siis hetkel seda varianti olen kõige rohkem kaalunud, probleemiks müra (minu mõõdul oli mingi variant 74dB).
matador tuleb sinna nimekirja sul lisada. mul on lahja roigas, mille piirsituatsioonid väga tänavalegaalsusest ei erine. poolteist hooaega sõitnud, ilmselt sõidavad pool suve vähemalt veel. ilmselt ostan oma roikale järgmiseks ka midagi sellist, "ägedamale" autole, millega peab nullist sajani saama välgukiirusel ja kogu tallinn-tartu maanteest korraga käiku alla vahetamata mööda sõita, selliseid ei paneks.
Kaks hooaega? Kaks suve??? Palju su ls on?
Mul nt eelmised uniroyali rs3 kulusid kahe suvega 3mm. Ls tuli oma 10 000 + km. seal sees soojal suvel euroopa kiirtee sōidud ja mägedes sōidud jne...
Ehk oma 20 000 oleks saand veel vist sōita. Kah odavama otsa suvekas, 225/45r17 ja 80.- tk _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Mul palju piirsituatsioone kahjuks ja need juustud ei sobi _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Mul ka, eile pidurdasin kolm korda seitsmekümne pealt järsult nulli.
Siis on viimane aeg pidurid ka ära vahetada, tuulepea! _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.