Mul ka midagi ei näita see live osakond _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul see stage osa puudu _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Vaatan eesti meediat ja mõtlen, et kas Otti vähe liiga üles ei haibita, pärast hooaja lõpus jälle pettumus. Juba on mingid asjad kokku kirjutatud, et tulevane maailmameister ja mis kõik veel Pole esimene etapp veel äragi olnud. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
huvitav, mul selline tulemus, ma nagu pole seal kunagi rohkemat näinud
Spoiler
Aga ikkagi, miks ma sama pilti ei näe _________________ This message was sent from space using stargate
huvitav, mul selline tulemus, ma nagu pole seal kunagi rohkemat näinud
Spoiler
Aga ikkagi, miks ma sama pilti ei näe
minul aitas ctrl+F5
ja tuligi
tööl proovisin läpakaga, aga seal ei tulnud
mingi tehnilise ala live feed ka tekkinud sinna
Esimene etapp kohe live pildiga?
E:
on jah
Err jookseb see pilt ka sisse, aga millegipärast ei näita. Spordiuudistes pidid otselülituse tegema _________________ This message was sent from space using stargate
viska mulle psi parool
kuigi ma logida iseenesest saan, aga live pilti vist ei näidata ilma rahata _________________ This message was sent from space using stargate
Pekki, mina sinna küll sisse ei julge istuda
Saavad võitjaga sama aja?
Uuesti sõitma ju ei hakka _________________ This message was sent from space using stargate
Sai viga,?
silmanküll esimese kordusega ei hakanud _________________ This message was sent from space using stargate
Joppas jubedalt, oleks Paddon ratastele tagasi maandunud, siis oleks olnud kindel surm ... Juhul kui pealtvaatajaga köik OK, siis täna on tal teine sünnipäev.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.