kr6ll...kes opereerivad inimvõimete piiril või piiri lähedal saavadki eksponentsiaalselt suuremat tunnustust.
v.a. WOT'is, põhim kui oled superunicum siis saad ainult hate'i
Egas muud moodi ei saagi superunicumiks kui kasutad cheat'e jne, see on ammu confirmed. Selle eest respeckti ei jagata. Pealegi superunicumid ei aita team'i kunagi, nad lihtsalt farmivad veits dämmi, siis lasevad langevalt flangilt jalga, kasutavad teisi üldse ära, kämbivad jne...
Eks see ole spordis ka veits nii, kui liiga hästi minema hakkab, siis tekivad kahtlused et kas oled ikka puhas poiss/tüdruk..
kr6ll, õigel hetkel kulla kasutamine on samuti osa oskustest. Mul on üsna hea ettekujutus, mida saab üldse 112mm penega lasta ja mida mitte. Kui ma valimatult 100% kulda laseks siis üsna kiiresti ma ei saaks enam mängida krediidipuuduse tõttu.
ära aja jama erick. 59-16 -l on enamus wn8 -st kullaspämm
Pigem mis on taust sellises keskmisel:
VK 16.02 Leopard 78 mängu 126,80 WN8
no see on tal algusest ja seal pole imestada midagi.
Ja pealegi, erick, ma arvan et sa oled yks eesti parim mängija ja ka maailma mastaabis. Ma lihtsalt juhin tähelepanu sellele, et wn8 tuleb suur hype väga väikesest dämmi kasvust. Vahe vïb olla suur aga kui vaatama hakkad siis see suur vahe tuleb 1 lasust laias laastus. Muidugi ole mees ja tee see lask, skilli peab olema, selleta ei saa.
Soovisin lihtsalt juhtida sellele tähelepanu. Paljud arvavad, et blääd seda ei saagi pyyda aga kui syveneda veidike siis märkad, et ka sina ise võid oma tulemust tõsta kui natukene vaeva näha pisiasjade kallal. Nagu igal alal. Pisiasjades on paljud tulemused kinni. Ole aga mees ja tee ära
Püüan teha lühidalt ja informatiivselt. Olen aastaid WoTi mänginud ja mängu kogemus vajas elavdamist, hakkas muutuma tasapisi üksluiseks. Sealt tekkis idee miks mitte ei võiks inimesed mängides teenida WoT kulda. Valmis sai veebimäng www.wotwars.com.
Idee on lihtne, mängid, võidad, teeme gifti kaudu väljamakse võitja kontole.
Kutsun üles kõiki proovima alguseks saab tasuta 200 coini proovimiseks, seega tükki küljest ei võta. Hetkel teeme ka FB kampaaniat kus 1 märts saab üks edukast proovijast 50 000 WoT kulda. Lisaks enim mänge teinud inimesele veel 10 000. Osalege! https://www.facebook.com/1057000117737701/posts/1063059677131745
NB! Mängimiseks tuleb wini masinasse paigaldada wotwars klient muidu ei lähe scoor arvesse ja veebimäng ei käivitu. Kõik on veebis pikemalt kirjas, kuidas võite arvutatakse kuidas mängida jne.
Mäng on esimest nädalat live ja tegemist on praegu beta versiooniga. Igasugu mõtted ja ideed, arvustused nii halvad kui head aitavad üritust muuta paremaks ja on väga oodatud. Ideid võib ka mailida info@wotwars.com
Ostad žetoone, paned ühisesse "potti", mängid. Kui võidad, saad kulda, kui ei võida, jääd rahast ilma?
EDIT: Muidugi see on äge, et "osta žetoone" nupp üldse ei tööta ja viib sind esilehele tagasi. Kahtlane leht, ise ei julgeks küll sinna mingit raha sisse panna...
viimati muutis Valvejoodik 20.01.2017 15:02:41, muudetud 1 kord
Emmmm.... Mis oleks need 3 põhjust miks ma peaksin seda juba olemasolevale ja toimivale FACEiT-le eelistama? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Jah hasartmänguga, just see moment on Wotist puudu. Kui oled oskaja, siis tahad oma oskused maksma panna.
Tegelikult vastasin seepärast, et ole hea ja võta aega mulle seletada kus on see nupp mis avalehele tagasi viib? Kopeeri mulle url vms. Võtad ülalt coins ja vajutad PayPal ja siis avaleht?
Valvejoodik kirjutas:
Põhimõtteliselt on tegu hasartmänguga?
Ostad žetoone, paned ühisesse "potti", mängid. Kui võidad, saad kulda, kui ei võida, jääd rahast ilma?
EDIT: Muidugi see on äge, et "osta žetoone" nupp üldse ei tööta ja viib sind esilehele tagasi. Kahtlane leht, ise ei julgeks küll sinna mingit raha sisse panna...
Jah hasartmänguga, just see moment on Wotist puudu. Kui oled oskaja, siis tahad oma oskused maksma panna.
Tegelikult vastasin seepärast, et ole hea ja võta aega mulle seletada kus on see nupp mis avalehele tagasi viib? Kopeeri mulle url vms. Võtad ülalt coins ja vajutad PayPal ja siis avaleht?
Valvejoodik kirjutas:
Põhimõtteliselt on tegu hasartmänguga?
Ah, ei miskit, pidin enne "I agree" vajutama. My bad...
Ikka tohib. Samas vene tehnika ongi maailma parim, unikaalne ning analooge mitte omav. Kindel värk Irooniast mitte aru saajad jätke viimased kaks lauset vahele.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.