Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
one
Piiratud kasutaja

|
25.04.2004 13:39:32
P4HT 2,8GHz |
|
|
Selline dumbjuuser küsimus siis :
Nii, selline arvuti siis(vaata profiili )... Kuna pole kogemusi Inteli mobo ja Inteli prosedega siis küsiks, kuidas oleks võimalik seda peose OC-ida
BIOSIS sellist kohta ei ole, tean et kordajad nagunii lukus, aga FSB-d peaks ju ikka samma tõsta, kas selle jaoks on mingi proge? Või jään klokkimise rõõmust ilma ...
Tean et Google olemas , aga pöördun siia...Teema võib ju pärast kustutada ka kui vaja, aga tahaks küsimusele vastust siiski...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
25.04.2004 14:16:22
|
|
|
intel'i emmesid tavaliselt ei anna klokkida, kuid on erandeid. CPUCool nimeline proge tõmba, otsi oma emaplaadilt PLL üles ning proovi
   |
0 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
one
Piiratud kasutaja

|
25.04.2004 15:05:34
|
|
|
Plin500 kirjutas: |
intel'i emmesid tavaliselt ei anna klokkida, kuid on erandeid. CPUCool nimeline proge tõmba, otsi oma emaplaadilt PLL üles ning proovi  |
Väga segane proge...Seal pole isegi minu mobo listsis ...
Ei viitsi hakata seda PLL ka veel otsima jne, kui on nagunii väike võimalus et siiski OC-ida saab ...
Kahju, õudne elada kui OC-ida ei saa ...
AMD is the BEST
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
25.04.2004 16:00:00
|
|
|
väga ligtsalt saab intelit ka ülekiirendada, aga kui inteli emaplaat, siis kõik raskem ja selle üle on õnnelikud vaid intel ja arvutimüüjad, sest selle pealt neil kasum suurem kui mõne teise emaplaadi pealt
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.04.2004 17:45:23
|
|
|
Inteli emmega jah jamad klokkimisega.Kui asjast väga ei jaga ,siis järsku ei näpi.Seda probleemi ju pole ,et prose juust oleks ja mängude jooksutamisega hätta jääks
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
25.04.2004 17:52:37
|
|
|
jah jõudlust küllaga kuigi ma oleks sama raha eest 2500+ ostnud natuke oc teinud ja ülejäänud rahaga midagi muud teinud... suvi ju varsti käes ja mätas tahab istumist
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
one
Piiratud kasutaja

|
25.04.2004 17:59:38
|
|
|
Auron kirjutas: |
Inteli emmega jah jamad klokkimisega.Kui asjast väga ei jaga ,siis järsku ei näpi.Seda probleemi ju pole ,et prose juust oleks ja mängude jooksutamisega hätta jääks  |
Njah...Ei ütlex et ma nüüd "dumbjuuser" olen...Lihtsalt esimene kogemus tootjaga "INTEL" Mänge jooksutab jne ta muidugi...Aga vat on selline "klokkimis haigus" mul ...Eks ma uurin mõnokord see asja ka täpsemalt, aga mõtlesin et häkki mingi väga lihtne nipp olemas...
Magic kirjutas: |
jah jõudlust küllaga kuigi ma oleks sama raha eest 2500+ ostnud natuke oc teinud ja ülejäänud rahaga midagi muud teinud... suvi ju varsti käes ja mätas tahab istumist  |
Muidugi, seda minagi , aga ma sain selle arvuti nii-öelda niisama ... Ja kui see P4 siis oleks mobo tootiax Abiti valinud
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonnipunn
HV kasutaja

|
25.04.2004 18:10:44
|
|
|
F2 > Advanced > Chipset Configuration > Burn In (Enabled) ... Extended Configuration (User Defined) ... SDRAM Frequency ... jne jne ... mõned võimalused siiski on
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|