Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1589, 1590, 1591 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Jänes
HV kasutaja

sõnum 07.01.2017 21:02:47 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
jägaja kirjutas:
indrekp, no kuule, kuidas sa Harmony pultidega siiani majandad, kui pead lausa otsima nupe pultidelt taga. Misasja sa udutad.
Enamus inimestel on teadupärast mingitmoodi võime nuppude asukohta meelde jätta ja ilma peale vaatamata tunnetada, kus mingi nupp asub, et esile kutsuda soovitud tegevust.

Või on pimedad inimesed tõesti ainukestena suutlikud igapäevaselt sõrmedega tunnetama ja tajuma asju? Nad suudavad raadio ka mängima panna ja kanalit ning helivaljust isegi muuta.
Nägija on siis teada kust riisutud?

Ok, nupuring ja tagasi. Kõik need nupud käituvad ühtemoodi mu süsteemis TeliaTV's, Kodi's, AppleTV's ja LG teleri nutirakendustes (plex jms.). Mõningaid lisasid peab otsima aga üldiselt sarnane. Üheski süsteemis ei vaja värvilisi, guide jms. nuppe.
Spoiler Spoiler Spoiler

Käisin teises toas ja hämaras kompasin samsungi pulti, paraku pidin ikka mingi valguse otsima ja pulti silmitsema, et Plex nuppe otsida milleks oli roheline B kirjaga nupp millele ekraanil viidati. Muidu poleks leidnud kui pulti vaadanud ja valgustanud poleks:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kas sulle makstakse selle eest ?
Kui makstakse, siis veel saan aru. Muul juhul pole nii ideelist inimest ammu-ammu näinud.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
seeru
HV veteran

sõnum 07.01.2017 21:06:05 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Ok, nupuring ja tagasi. Kõik need nupud käituvad ühtemoodi mu süsteemis TeliaTV's, Kodi's, AppleTV's ja LG teleri nutirakendustes (plex jms.). Mõningaid lisasid peab otsima aga üldiselt sarnane. Üheski süsteemis ei vaja värvilisi, guide jms. nuppe.

Sa tahad siis öelda, et selle Apple TV-ga või Kodiga on nt Kanal2-te sinu puldiga kuidagi palju mõnusam vaadata ja kava loed lehest või mida sa öelda tahtsid üldse?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.01.2017 21:07:41 vasta tsitaadiga

Indrek, kuidas sa nii palju nuppe suudad hallata, lisaks puutetundlikud icon_eek.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
andrusl
HV vaatleja

sõnum 07.01.2017 22:02:42 vasta tsitaadiga

Õhtust poisid mul selline mure, et uhiuus arris ühendatud hdmi kaabliga uhiuue philipsi teleka külge, aga heli pole (sama kaabliga arvutist heli tuleb). milles võiks konks olla? icon_sad.gif
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 07.01.2017 22:05:02 vasta tsitaadiga

Arrisel heli maha keeratud?

andrusl kirjutas:
Õhtust poisid mul selline mure, et uhiuus arris ühendatud hdmi kaabliga uhiuue philipsi teleka külge, aga heli pole (sama kaabliga arvutist heli tuleb). milles võiks konks olla? icon_sad.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 07.01.2017 22:07:34 vasta tsitaadiga

See oleks liiga lihtne icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 56
tagasi üles
andrusl
HV vaatleja

sõnum 07.01.2017 22:15:49 vasta tsitaadiga

Philipsil HDMI4 sisend hakkas toimima.... las jääb nii vähemalt töötab ja nüüd õlled lahti ! thanks icon_smile.gif
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 08.01.2017 00:22:44 vasta tsitaadiga

Milleks sellist "pildimängu" vaja on?
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 08.01.2017 12:37:09 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
Kas sulle makstakse selle eest ?
Kui makstakse, siis veel saan aru. Muul juhul pole nii ideelist inimest ammu-ammu näinud.

Siin foorumis on ammu arutatud, et kes mille eest palka saab, on siin konkurendid omavahel infosõjas või konkureerivatel aladel töötavad isikud. Võib-olla on tegemist lihtsalt delfi kommentaatoritega kes proovivad lihtsalt saagi käima tõmmata, et endale mingit arusaamatut rahuldust pakkuda icon_smile.gif
Vastus sinu küsimusele on kahjuks ei.
Mulle sobib see universaalpult ja need seadmed mis käituvad ühtemoodi sarnaselt. Samuti meeldib mulle oma teadmiste ja kogemustega eputada, et mitte nii ideeliseid inimesi ärritada, kelle igapäeva elu näitab igal nurgal välja pisikesi probleeme ja neid tuleb samuti emotsionaalselt igas keskkonnas väljendada.

jeesus188 kirjutas:
Indrek, kuidas sa nii palju nuppe suudad hallata, lisaks puutetundlikud icon_eek.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Eks natuke keeruline on ja pisar voolas kui ei leidnud kolme nupuga universaalpulti, kuid see on ilmselt üks vähestest omataolistest, millel on kõige vähem füüsilisi nuppe.

andrusl kirjutas:
Philipsil HDMI4 sisend hakkas toimima.... las jääb nii vähemalt töötab ja nüüd õlled lahti ! thanks icon_smile.gif

Jõudu, huvitaval kombel on Philipsi HDMI portidega mingi anomaalia, mitmel teleril näinud, et HDMI1 ei anna heli kõlaritesse, heal juhul saab mitu korda katsetades heli kätte 2 või 3 portidest ja klient on enamasti jõudnud 4 pordini, mis töötab. Erinevad Philipsi seeriad on need kolm olnud mis mina kätte saanud olen, nii eelmise kui selle aasta mudelid.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 08.01.2017 13:53:40 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Mulle sobib see universaalpult ja need seadmed mis käituvad ühtemoodi sarnaselt. Samuti meeldib mulle oma teadmiste ja kogemustega eputada, et mitte nii ideeliseid inimesi ärritada, kelle igapäeva elu näitab igal nurgal välja pisikesi probleeme ja neid tuleb samuti emotsionaalselt igas keskkonnas väljendada.

Tüüp just tunnistas, et talle meeldib trollida. Mul ettepanek - pange talle kirjutamiskeeld siia lõime!
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 08.01.2017 15:14:47 vasta tsitaadiga

sukelduja, mulle tundub, et tegu polnud siiski tõsiseltvõetava väitega, vaid väites sisaldus kübeke sarkasmi.

Ühtlasi on mul vastu ettepanek. Bänniks kõik teisitimõtlejad, kes kommuuniga ei ole üksmeelel?

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 08.01.2017 15:42:47 vasta tsitaadiga

ot:
Pailaps, kas HV kommuniga, või Telia kommuuniga peab üksmeel olema?

tsitaat:
indrekp, Mulle sobib see universaalpult ja need seadmed mis käituvad ühtemoodi sarnaselt. Samuti meeldib mulle oma teadmiste ja kogemustega eputada, et mitte nii ideeliseid inimesi ärritada, kelle igapäeva elu näitab igal nurgal välja pisikesi probleeme ja neid tuleb samuti emotsionaalselt igas keskkonnas väljendada.

Mulle ka meeldiks, et asjad oleksid ühtemoodi, ehk siis numbrid puldil asetseksid kolmes reas, nagu nad aastakümneid on olnud ja on siiani enamikes seadmetes selliselt, v.a. ühe brändi pult.
Spoiler Spoiler Spoiler

Pailaps
HV Guru

sõnum 08.01.2017 16:01:44 vasta tsitaadiga

ot:
ot:
Pailaps, kas HV kommuniga, või Telia kommuuniga peab üksmeel olema?

Ma eeldan, et ikkagi HV konsiilium on esindatud valdavas enamuses.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 08.01.2017 16:03:39 vasta tsitaadiga

ot:
ei tea siin miskit. Kahte liiki trolle siin on. Telia rahulolevad fanboyd ja siis HV vinguviiulid. Tea, kumbaid rohkem on icon_cool.gif ?

indrpo
HV Guru

sõnum 08.01.2017 16:11:39 vasta tsitaadiga

Nõustun, otsustame ära ja teeme teema vaid monopoolseks suhtluseks.
Kas vinguviiul või kiiduriiul icon_smile.gif

Muidu võiks ju vanaviisi jätkata aga midagi uut teemasse väga ei tule sest suurt midagi pole ammu ka muutunud, ikka sama küsimus, ikka sama vastus ja siis keerame indrekp'le ära sest ta on liiga positiivne Telia suhtes. Õnneks pole ma siin ainuke.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 08.01.2017 19:57:23 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Nõustun, otsustame ära ja teeme teema vaid monopoolseks suhtluseks.
Kas vinguviiul või kiiduriiul icon_smile.gif

Kas kiiduriiul kuskil Facebookis siis olemas ei ole?
Milleks siin solkida. Jääme ikka nii nagu olema peab - vinguviiuliteks.
Kuigi.... kui see menüü ja pult... ma ei tea mis siis saaks.
icon_smile.gif
tagasi üles
mada
HV vaatleja

sõnum 09.01.2017 00:55:26 vasta tsitaadiga

Ah tegelikult ei ole sellel puldil endal häda midagi, oleks menüü kiirelt ja loogiliselt toimima saadud, võiks lausa kiita. Minumeelest on algusest peale kaks häda olnud asjal (ma vaatan väga harva telekat, aga pult on suhteliselt kogu aeg elutoas nina ees):

1) Vähmalt motorolad olid puldi/tarkvara jaoks liiga aeglased. Siiani juhtub tihti, et vajutan nuppu kaks korda, sest polnud kindel, et esimene nupuvajutus ikka "läbi läks".
2) Eeldus, et tänapäeval suhtutakse puldi selgeks õppimise vajadusse suure õhinaga. Pühapäevavaatajana ma ei tea siiamaani, mida parem nooleklahv teeb live tv-d vaadates. Või kui naine on kordustv peale midagi mängima jätnud. Või filmiriiulis. Vasakpoolne nooleklahv vist on pikapeale meelde jäänud (sest numbriklahvid niikuinii ei tööta, kui kordusest mõni asi mängib ja kiiresti vormeli starti on vaja vaatama hakata icon_biggrin.gif). Ilmselt valiti algselt kas teadlikult või tahtmata arenduse edukuse peamiseks meetrikaks klahvivajutuste miinimumini viimine, mis omakorda jälle kaotas ära võimaluse teha tõeliselt intuitiivne lahendus (eks motorola aeglus mängis ka siin oma rolli).

Üldiselt väga katki pole midagi, vanakooli tegelased õpivad selgeks, vaatavad oma live TV-d edasi, lastel pole kunagi oma multikate leidmisega probleemi olnud. Keerulisem on kütkeis hoida minusuguseid casual-vaatajaid, kellele on oluline konkreetne sisu ja mugavus see kiiresti mingisugusele ekraanile saada - kui kasutuses on ka netflix, amazon prime video (kohutav äpp LG telekal), plex (khmm, legaalse sisuga), youtube jne.

Veel keerulisem on ilmselt saada tiinekad teleka ette. Netflixi minu lapsed praegu küll vaatavad, aga live-tv või telia teenuste küljes pole neid küll mõnda aega juba näinud, ilmselt sellest ajast, kui inglise keelest piisavalt hästi aru hakkasid saama. Või ka sellest hetkest, kui ma peale käratasin ja keelasin meeldetuletusi panna, sest need raisad vahetasid alati kanalit olulistel hetkedel icon_biggrin.gif Ehk siis - mõelda tasuks kindlasti mitmekasutaja süsteemile. Elutoa teler ei ole see ekraan, kus kõigil vaatajatel oleks samad soovid, harjumused ja vajadused. Netflix on ilmselt ainsana sellega hästi hakkama saanud - ilma igasuguste eelpoolmainitud sõrmejälgedeta icon_smile.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 09.01.2017 08:16:14 vasta tsitaadiga

mada, thumbs_up.gif
seeru
HV veteran

sõnum 09.01.2017 21:18:34 vasta tsitaadiga

mada kirjutas:
Ah tegelikult ei ole sellel puldil endal häda midagi, oleks menüü kiirelt ja loogiliselt toimima saadud, võiks lausa kiita. Minumeelest on algusest peale kaks häda olnud asjal (ma vaatan väga harva telekat, aga pult on suhteliselt kogu aeg elutoas nina ees):...

Ja kui sinu kommi veel edasi lugeda, siis sellise kasutuse juures muidugi puldil pole häda midagi. Ka S2 puldil ei oleks absoluutselt häda midagi.
Mis loogikasse puutub, siis uuemale puldile kasutamiseks ei ole võimalik loogilist menüüd ülesse ehitada. Inimmõistus on natuke võimekam, kui neli noolenuppu.
Praegu sobib see ainult peamiselt filmiriiuli taolise asja vaatamiseks. Siis on vist küll loogikat nii et tapab. icon_smile.gif
tagasi üles
mada
HV vaatleja

sõnum 09.01.2017 22:44:58 vasta tsitaadiga

Tegelikult saab ka nelja nupuga hakkama, aga see on alati kompromiss intuitiivsuse ja powerusereid õnnelikuks tegeva minimaalse klikiarvu vahel. Aga ilmselgelt on vaja nupuvajutustele kiiret tagasisidet ekraanil ja kasutajaliidest, mis on kõvasti rohkem arenenud kui nokia menüüsüsteem aastal 2000 icon_biggrin.gif Aga keeruline see muidugi on, isegi Apple pole oma viimase puldiga asja päris ideaalseks saanud.

Muuseas, kas S5 puldiga saaks 2015 LG teleka helitugevuse juhtimise tööle? S4ga see ei õnnestu.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 09.01.2017 23:20:31 vasta tsitaadiga

mada kirjutas:
Muuseas, kas S5 puldiga saaks 2015 LG teleka helitugevuse juhtimise tööle? S4ga see ei õnnestu.

Vabalt, alatest s0st saab kõik LG telerid häält juhtima.
ISegi selles pole küsimus kas kasutad LG 2015 äppi teleris või siis kasutad digiboksi ja vajad puldile vaid hääle juhtimist.
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2017 10:33:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kui 2015 LG telekal saab kasutada Telia äppi, siis piisab ka ainult teleka puldist.

mada
HV vaatleja

sõnum 10.01.2017 23:05:16 vasta tsitaadiga

Mul ei õnnestunud Asuse ruuterit ja Telia äppi paraku koos tööle saada icon_sad.gif Kui back nupp välja arvata, saab tegelikult digiboksigagi teleka puldiga hakkama.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 10.01.2017 23:14:52 vasta tsitaadiga

mada kirjutas:
Mul ei õnnestunud Asuse ruuterit ja Telia äppi paraku koos tööle saada icon_sad.gif Kui back nupp välja arvata, saab tegelikult digiboksigagi teleka puldiga hakkama.

See imetabane back nupp tehtigi alates S3 pultidele selleks, et mingeid teisi pulte võimalikult ebamugav või võimatu kasutada oleks. Kuna neid S3 ja uuemaid keegi vabatahtlikult ostma ei oleks hakanud.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 11.01.2017 08:14:19 vasta tsitaadiga

Muidu ei kordaks ennast aga back on erinev, mitte vähemuste kiusamiseks kes tahaks teleri ir senderit ja teleri pulti kasutada digiboksi juhtmiseks, vaid selleks, et vana menüü ja uue menüü back pidi erinev olema, vastasel korral oleks kõik motorola kasutajad saanud automaatselt uue menüü ette, pahameel oleks hetkeks olnud pigem kõikidel, kui eelmainitud vähestel.

Lohutan sellega, et kui vana pult ja menüü lõplikult suletakse saaks ehk probleemideta TTV babk nupuks ka vana back nupu mappida.
Iseasi kas siis sellest enam lugu on.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1589, 1590, 1591 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.