praegune kellaaeg 21.06.2025 18:22:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja

|
24.04.2004 21:36:22
Kiirus softis: Rijndael vs Blowfish |
|
|
Kumb algoritm softis kiirem on, Rijndael või Blowfish ? Drivecrypti manuaal ei ütle, ja netiotsing ei anna mõistlikke tulemusi.
Nagu ma aru olen saanud, on Blowfishi eelis see, et rauas teda kräkkimiseks eriti kiirendada ei saa.
Sorri kui loll küsimus, ma üsna diletant.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
24.04.2004 23:59:46
|
|
|
Loogiliselt võttes peaks Rijndael kiirem olema - vähem raunde ja saab kasutada MMX opkoode.
Samas sai korra kahe pisikese programmikesega proovitud (DOSFISH ja TINYAES, mõlemad põhinevad ühel algtekstil, lihtsalt erinevat algoritmi kasutatud) ja Blowfish tegi asja *hulga* kiiremini...
Blowfish eelis on muidu vanus - juba 10 aastat on asi murdmatuna püsinud. Ning loomulikult võtme pikkus - 448 bitti AESi 256 vastu.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
konn
HV veteran

|
25.04.2004 00:02:29
|
|
|
bowfish on kiirem miskip2rast praktikas. aga mina kompileerisin omale yldse openssh-none serverisse ja tegin ka live-cd openssh-none kliendiga
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
3 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|