Berlinks lagunes mul esimese 15k peal ära juba Sõber rääkis lõbusat lugu just, kuidas aasta vanal mesa bussil (4wd)'l käigukast peaaegu alt ära kukkus. Läks teenindusse kasti õli vahetama, vennad hakkavad siis kasti üles tõstma (õlivahetuseks on vaja kast pmst maha võtta) ja hoppa, see ripub õhus, kõik padjad ja kinnitused lännu Teevad siis suuri silmi, et kuida krt see tunda ei andnud ega midagi, ränk vibra oleks pidanud olema jne. Saksa kvaliteet
Noh, aega on, jõuan mõelda ja uurida. Tuttavsl sõidavad mööda soomet. Ostis neljanda käe omad, lasi tagasillad, rihmad ja veermikud vahetada ja kiidab.tal küll bensukad ,sest taga on talved külmad.
Kui töölooma vaja, võtaks endiselt vanema Transiti. Kere pole kõige uhkem, aga kõik muu lihtsalt kestab ja kestab - uskumatu, mis läbisõite nendega tehakse. Muidugi on alati võimalus, et mu tutvusringkonda on hunnik erandeid sattunud
transit on natuke suur. aga ma olen selle peale ka mõelnud. teine asi mis transitil on, on see, et jääb maru kergelt kinni.
ma pole viitsind veel kalkuleerida mis mõlema masina kulud ja tulud kildi kohta oleks olnud, kokku on kaks masinat teind suvega ca 80k. kolmas mees sõitis oma autoga ja talle sai makstud nii, et tema autokasutus ka kaetud oli. Oli siin just arutlus, et ühed uued kuudid, mis lähedusse tekivad, on bensukatel kompuutri kulu kuskil 8,5 linna ja maad, mul on sellel roikal liiter vähem tabeli järgi.
Ongi kvaliteet, pooled jupid võivad küljest kukkuda aga koju jõuad ikka.
E34 BMW on ka selline. Liigub eksemplare, millest keegi ei usuks, et sõidab ja suvalse muu margi puhul ei sõidakski. Aga sõidab ja isegi üsna normaalselt. _________________ Müüa igasugu asju
Paar kuud on teatud pöörete peal vibra ja loll hääl autos. Vaatsin auto alla, kardaanipukk tunub vedel ja praod sees, selge ilmselt selle viga. Eile hakkasin vahetama ja tuleb välja et üks rist on täiesti sodi.
Nissan pickup 145kkm läbisõitu.
transit on natuke suur. aga ma olen selle peale ka mõelnud. teine asi mis transitil on, on see, et jääb maru kergelt kinni.
ma pole viitsind veel kalkuleerida mis mõlema masina kulud ja tulud kildi kohta oleks olnud, kokku on kaks masinat teind suvega ca 80k. kolmas mees sõitis oma autoga ja talle sai makstud nii, et tema autokasutus ka kaetud oli. Oli siin just arutlus, et ühed uued kuudid, mis lähedusse tekivad, on bensukatel kompuutri kulu kuskil 8,5 linna ja maad, mul on sellel roikal liiter vähem tabeli järgi.
Autojärelmaks24'st auto Kuu-kaks tagasi oli moment kus oli vaja töölistele järgmiseks päevaks suvalist töökuuti ning sai selle raames ka seal platsil käidud. Seal platsil üle 1990€ maksvaid sõidukeid ei olnud ning eranditult kõik autod koosnesid õhust,armastusest,makrofleksist,kipsikruvidest ja mingist pinstliga peale tõmmatud värvist
see hakkas silma. ma pole viitsinud mööda platse tallata jms. eks seal ole neid, kes oma asjad pahtli ja klaasriidega ära teevad, muhklitele " hinnata " annavad ja võtavad selle, mis antakse.
tsitaat:
Kuu-kaks tagasi oli moment kus oli vaja töölistele järgmiseks päevaks suvalist töökuuti ning sai selle raames ka seal platsil käidud.
Teine "kindel koht" on Aare Autod. Seal on ka huvitavaid asju leida, kui lähemlt mõnda isendit vaatad. Teine pärl on selles kohas see, et ainus proovisõit, mida lubatakse on 10-15 m. aia taga. Pikem sõit, lähem uurimine, või kusagile kanalipeale minek, on eos välistatud
Mäletan, et see Aare autod tegutses kunagi Pärnus. Isa ostis sealt Passat B3. See oli küll kabe. Lasi ilusti üle kontrollida auto, kus isa tahtis jne. Kestis seni, kuni auto mahakandmisele sõideti.
Ju siis tütar-platsil teine vend tegutses. Pealinnas oli boss ise letis ja aasta-paar tagasi, kui sõber masinat otsis, käisime ka sealt läbi, siis oli täpselt nii - ainus kontroll on visuaalne ja kohapeal.
see hakkas silma. ma pole viitsinud mööda platse tallata jms. eks seal ole neid, kes oma asjad pahtli ja klaasriidega ära teevad, muhklitele " hinnata " annavad ja võtavad selle, mis antakse.
tsitaat:
Kuu-kaks tagasi oli moment kus oli vaja töölistele järgmiseks päevaks suvalist töökuuti ning sai selle raames ka seal platsil käidud.
miks sa tutikat liizingusse ei võtnud? nii kindel investeering ju. rahavood n shiet, sent ei veere jms.
Sest seda oli suhteliselt lühikeseks perioodiks ja metsas käies retsimiseks vaja - sai ka "uus ja liisingu" peale mõeldud, kuid see eeldab pikemalt pidamist. Sinu sõitudega uus ja liisingusse tundub elementaarne, sest nagu ma aru olen saanud, siis sul see kuut sõidab palju ja ma ei tea kuidas sinuga on, kuid su "remondipäevikut" siin näinud olles on jäänud mulje,et see ront nõuab selle jaoks sul liiga palju aega.
..palju ta mul siis aega on nõudnud? "roika" pidamise lõbu seisneb osalt selles, et õli saab vahetada ka õhtul/nädalavahetusel. ratta aktsioon võttis ca 15 minutit koos võtmetoomisega, kui mäksivana rihmaga teda puhjaveerele päästma läks, kulus ca 2h päästeoperatsioonile. "kapitaalremo" ületegemine võttis 7 päeva.
sa oled lipsuga poiste ignoreerija, kes sulle muidu ülihäid pakkumisi teeksid
Lipsu järgselt tuleb ka hooldust teha ja seal ilmselt ei saa enam arvamused kokku
Majanduse loogika liigub ikka sellele, et kui saad soodsalt tahetakse sulle hooldusega "külma" teha.
Ehk kui muidu jutt, et lase longlife välpa...siis kätte saades unustatakse 15K välbale
Küsid miks nii? Vastus: Mingi mõrvar oled enda 30K välbaga või... vastasin vist, et ega see 15K õli ju sama ja küll auto selle 30K 24-26K peale keerab, siis mömin.
Oisu. kirjutas:
Kas iizingu kuutidel läbisõidupiirang ka kasutusel?
Jah, kui ületad maksad vahe kinni (see kehtib tagasiandmisel). muidu savi.
///
Pickup teema:
Keegi Amaroki või Rangeriga sõidab?
Just lugesin mingit Lada artiklit, et suht populaarne uus Niva Saksamaal. 4x4 masin mingi 11k eest kätte. Venemaal oli -35...50% veel.
Tekkis selle peale omalegi mõte, et saaks isegi sellise kätte, jube edev pill. Maal parem see, kui mingi atv, murutraktor või isegi väiketraktor. Laseks ka hüdrosaha ette toppida ja raskus pagassi ja olemas, saabki ilusti talvel lund lükata.
Ning nagu kommentaariumites näha, täitsa mõistlik oleks ka mootor millegi asisema vastu vahetada. Kui hästi edasi läheb, mõtle juba tagumise rippsüsteemi peale Saab mammile peenra ka nagu naksti sisse tõmmata.
Paned bling bling velje alla ja kõlbaks isegi Tln-as bossata. Või osta juba 2 tk, üks maale robustse töö jaoks + metsas ronimiseks ja teine bling bling veljega ja ära lõigatud sumpa toruga (või otsetoru) Tallinnasse. Tlna omale võiks isegi mingi asjalikuma mootori panna või mingi Subaru turbokast bokseri. Teeb veel bsshhh bsshhh kah veel
Kurat, ei tea seda NIVAt. Kandevkere, oleks täisraami peal. See kere plekk on NIII õhuke Käigukast, vahekast, kardaan ja sillad ka sellised nirud. Äsam mootor keerab kõik sõlme/puruks?
Sõidan mitmega(2016). Ühel 10 000km pealt sai õli otsa. Nüüd 5000km ja 2L õli.
Pidi olema "sisse töötamise normaalne nähtus"
2.0 r4 diisel 132kw DSG 6ne kiirendab väga hästi 140km/h nii.
Väga mugav. Pehmelt sõidab läbi aukude ja samas läbi ei vaju kurvis.
Maanteel ei õõtsu. Taguots liiga kerge tunnet ei ole tekkinud. Väga vaikne seest
Mootori õlivõtt garantii alla ei lähe?
2.0 tegelikult õli võta ei tohiks...vähemalt superbil ei võta (või mine tea, pole ammu varrast vaatanud...enne hooldust peaks).
Mugavus on oluline jah. L200 ikka paras taburett.
Mul see 2.0 diisel võttis tehase poolt ettenähtud 0w30'ga ka liiga palju õli...8k pealt hakkas ootamatult õlitaseme tuli põlema 5w40ga oli tase välba lõpus praktiliselt muutumatu.
Mul see 2.0 diisel võttis tehase poolt ettenähtud 0w30'ga ka liiga palju õli...8k pealt hakkas ootamatult õlitaseme tuli põlema 5w40ga oli tase välba lõpus praktiliselt muutumatu.
Millel see 0W30 passis?
Mul 5W30. Muidu algselt oli idee lasta teha 0W30 Shelliga (kood lubaks), aga Eestis suruvad Castroli peale.
Hetkel valatakse 5w30 peale. Mõned korrad valamist ei ole peatanud kadumist.
Lõhna järgi ütleks, et tagant tuleb välja. Garantii juba raskem teema teistele meestele.
Millel see 0W30 passis?
Mul 5W30. Muidu algselt oli idee lasta teha 0W30 Shelliga (kood lubaks), aga Eestis suruvad Castroli peale.
Vanem 103kw 16V mootor. Sellele on soovituslik õli pika välba puhul 506.01, mis on vaid 0w30'na saadaval. Edaspidi panin paksemat 505.01 specile vastavat õli sisse.
Vahetuse tegin jaanuaris kui suured külmad olid, hommikul käivitades oli kohe aru saada, et mingi paksem vedelik on karteris... tuntavalt raskemalt läks auto käima
viimati muutis Janis 29.12.2016 11:36:12, muudetud 1 kord
Mõistlikum kohe diislit mootorisse lasta kui nagunii kõik ära sööb
Nohh vast nii hull pole kui mõned tehnilised käigukastid - org. õli 16-18.-/L
Kuskil 60000 töötunni peal hakkab õli võtma ja siis vaadati, et paneme teboili 15W40-ga edasi...nagunii ju kulub
Probleemi polnudki, sest õli kulus enne kui õli omadused muutusid.
Hetkel valatakse 5w30 peale. Mõned korrad valamist ei ole peatanud kadumist.
Lõhna järgi ütleks, et tagant tuleb välja. Garantii juba raskem teema teistele meestele.
Kurat, ei tea seda NIVAt. Kandevkere, oleks täisraami peal. See kere plekk on NIII õhuke Käigukast, vahekast, kardaan ja sillad ka sellised nirud. Äsam mootor keerab kõik sõlme/puruks?
Niva eelis on kerksus. Plekk ei ole kindlalt kohe õhuke Tänapäeva masinate plekid on 10 korda õhukesemad. Käigukast, vahekast ja sillad on ikka väga tugevad, võib ka öelda pommikindlad Tagaveo kardaani kummist leevendi vahemuhv, käigukasti juures, ei ole, kui asisem mootor peale panna. Tean mida räägin ja pole mõtet vaidlema hakata.
Muidugi UAZ'i vastu ei saa Niva igaljuhul aga teatud olukordades on NIVA mitu korda etem, kui länkar või mõni muu raske ja kohmakas aparaat.
Ja põhiline argument ma arvan, et miks Saksamaal nii popp masin - ei nuta silmad peast välja kui mõni mõlk või kriim peale tuleb!
See oli vanasti, kui Niva oli maailmas üks esimesi 4x4 masinad, mis jooksis tehasest välja sõltumata vedrustuse peal, mis oli tolle aegse kohta ikka väga lux asi (mugav sõita maanteel, linnas, kui ka maastikul). Ehk lühidalt: Niva on tänapäevaste linnamaasturite "isa".
Muidugi on ka miinuseid - silla käik on äärmiselt lühike (nagu kõikidel linnamaasturitel) ja sinna pole midagi parata - tõsise offroadi tegemiseks täissildadega masin.
Ja nii leidub ka neid siin, kes ÕS'iga vehivad (minu silmis "eluvõõrad" isikud) - kahju neist, kui nad peaksid mööda Eestit ringi rändama (silmaringi avardamiseks tegelikult peaks) ja kuhugi murretega maakonda sattuma . Ilmselt silmad ka punased kui rekkat vms mainida
Kerksus ehk kergus on juba ammu kasutusel ja seda enne ÕS'i ilmumist
Aga mott - ma ei viitsi vaielda sellise ajuvaba asja üle.
Ja nii leidub ka neid siin, kes ÕS'iga vehivad (minu silmis "eluvõõrad" isikud) - kahju neist, kui nad peaksid mööda Eestit ringi rändama (silmaringi avardamiseks tegelikult peaks) ja kuhugi murretega maakonda sattuma . Ilmselt silmad ka punased kui rekkat vms mainida
Kergsus äkki ikka siis? Mis ÕSiga vehkima? Ma ikka eeldan, et postitaja oskab õigekirja.
Kergsus äkki ikka siis? Mis ÕSiga vehkima? Ma ikka eeldan, et postitaja oskab õigekirja.
Siinkohal püant asubki - kergsus on minuteada grammatiliselt vale.
Äkki keegi teab: kergus - kas kergsus või kerksus?
Niva eelis on kerksus. Plekk ei ole kindlalt kohe õhuke Tänapäeva masinate plekid on 10 korda õhukesemad. Käigukast, vahekast ja sillad on ikka väga tugevad, võib ka öelda pommikindlad Tagaveo kardaani kummist leevendi vahemuhv, käigukasti juures, ei ole, kui asisem mootor peale panna. Tean mida räägin ja pole mõtet vaidlema hakata.
Muidugi UAZ'i vastu ei saa Niva igaljuhul aga teatud olukordades on NIVA mitu korda etem, kui länkar või mõni muu raske ja kohmakas aparaat.
Ja põhiline argument ma arvan, et miks Saksamaal nii popp masin - ei nuta silmad peast välja kui mõni mõlk või kriim peale tuleb!
Audit _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.