Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 881, 882, 883 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Froggy
HV kasutaja
Froggy

sõnum 24.12.2016 11:18:33 vasta tsitaadiga

Jätkuvalt pole kohal. Ainus erinevus eelmistest ostudest oli see, et maksin LHV pangast. Ehk võtab seal aega icon_question.gif icon_rolleyes.gif
chatro kirjutas:
Froggy kirjutas:
Keegi neid euriseid kinke on ostnud? Eile õhtul võtsin aga kohale ei taha jõuda. Või siis ei oska vaadata õigest kohast!? icon_rolleyes.gif

Mul tuli koheselt mängu. Mängus peaks kirja ette viskama.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
thomak28
HV kasutaja

sõnum 24.12.2016 11:51:18 vasta tsitaadiga

gollum kirjutas:
thomak28 kirjutas:

Keegi headest mängijatest ei kasuta aimbot'i, nad mängiksid tõenäolsielt kehvemini koos sellega. Aimbot annab eelkõige juurde kehvade või keskmistele mängijatele. Võtame näiteks top klannid nagu FAME, WHYOU, RED_S, NOXUS, SANTY, siis tõesti, söön mütsi ära, kui koorekiht nendes klannides aimboti'i kasutab, enamasti mängitakse üldse vanillaga!

võid hakata lauda katma: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/601513-statement-for-the-recent-drama-with-qa/#topmost

Sry, ei suutnud seda lalisevat pikka geto inglise keelt pikalt lugeda. Jään 100% enda arvamuse juurde. Keelatud modide nimekiri tegelt pikk, jutt käis eelkõige aimbot'ist ja selle kasulikusest gameplay'le kõrgel tasemel. Selles threadis ei räägitud otseselt aimbot'ist, kuna tegemist oli FC'ga, siis tõenäolsielt kasutas tüüp destruction mode'i, selles osas ma suht veendunud, et ka tugevates klannides on osadel mängijatel, võib-olla ka FC'del destruction mode olemas. See on nagu enam-vähem default kahjuks hetke WoT'i kultuuris...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Marx112
HV kasutaja

sõnum 24.12.2016 16:26:26 vasta tsitaadiga

Keegi teab on see krupp midagi asi ka we? Ühtegi korralikku reviewed ei ole selle kohta.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
DumptyLook
HV vaatleja
DumptyLook

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.12.2016 21:42:43 vasta tsitaadiga

https://www.youtube.com/watch?v=TSnEJ7RB50w
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 25.12.2016 02:49:07 vasta tsitaadiga

mcjaaxon kirjutas:
Marx112 kirjutas:
mcjaaxon kirjutas:
mcjaaxon kirjutas:
Kas on kellelgi aimu , milles võib mure seisneda ..

Mängus graafika ülikehv .
Asi sai ilmselt alguse ajast , mil näppisin seadeid : graafika kahjuks , et parendad mängu jooksmist ja võtsin vidinaid vähemaks .
Ole proovinud seadeid tagasi : soovit. , maks. , kõrged ... midagi ei aita .
Teised mängud , mis on jooksnud koguaeg normaalselt , jooksevad ka praegu okilt .

Mõistus otsas icon_smile.gif

HELP vendadest tankistid

Äkki mingi mod peal? Või mingi mod segab sätteid vms.

Mul endal pole midagi peale pandud ..
Vga driverid uued peale .. vana peale ..
Mäng maha .. peale .. mingi jama on ja see tundub , et kasvab veelgi ..
Hetkel on seis selline , et esimene väike aken tuleb ette ja , kui valin play , siis kaob asi eest ja kõik O.O

Ise küsin - ise vastan ..
Asi okkis

KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 25.12.2016 14:11:43 vasta tsitaadiga

niih, tegin omal sydame k6vaks ja ostsin esimese prem tanki omale, Lowe, kuna ma m2ngin suht saksa heavyliini niikuinii, ja tundub sarnane TigerII ja Tiger-p siis esimesed m2ngud v2ga h2sti v2lja tulnud, pappi voolab expi pritsib ka peale hetke conclusion on et not bad.
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 25.12.2016 15:11:24 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
niih, tegin omal sydame k6vaks ja ostsin esimese prem tanki omale, Lowe, kuna ma m2ngin suht saksa heavyliini niikuinii, ja tundub sarnane TigerII ja Tiger-p siis esimesed m2ngud v2ga h2sti v2lja tulnud, pappi voolab expi pritsib ka peale hetke conclusion on et not bad.

2012 aastal kui tanke alustasin, siis ka Löwega. Sellega sai ikka tuhandeid mänge tehtud alguses. icon_smile.gif

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 25.12.2016 17:35:58 vasta tsitaadiga

selline kysimus oleks, kui ma lowega s6idan, ja panen accelerate crew experience, linnukese, siis nn exp l2heb k6ik meeskonnale, ja nn free expi sealt ei tule? pms siis et ainuke moodus kuidas prem tankiga free expi saada on seda kullaga muuta ?
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 25.12.2016 17:46:03 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
selline kysimus oleks, kui ma lowega s6idan, ja panen accelerate crew experience, linnukese, siis nn exp l2heb k6ik meeskonnale, ja nn free expi sealt ei tule? pms siis et ainuke moodus kuidas prem tankiga free expi saada on seda kullaga muuta ?

Jah ja jah.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 25.12.2016 17:48:40 vasta tsitaadiga

mcjaaxon kirjutas:
Asi okkis

Milles siis probleem oli ja kuidas lahendasid?
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 25.12.2016 17:52:00 vasta tsitaadiga

kulda free expi peale raistata ei raatsi m6tetu minuarust, nii rikas ka pole. et siis ty
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 25.12.2016 17:52:59 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
kulda free expi peale raistata ei raatsi m6tetu minuarust, nii rikas ka pole. et siis ty

Mina mõnikord olen kasutanud siis, kui on ale. Ehk 1kuld = 35 exp, 25 asemel.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 25.12.2016 17:56:06 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:

sõltub mida sul rohkem on - kas aega või raha. IMHO ainuke mõttekas koht kuhu kulda kulutada peale meeskonna liigutamise

mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 25.12.2016 18:20:38 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
mcjaaxon kirjutas:
Asi okkis

Milles siis probleem oli ja kuidas lahendasid?

Korduvalt mängu In,-ja Uninstalli ei andnud tulemust ..ka vga driveritega sama jama 0 .. lasin Windows'i üle . See aitas .

GaZmO
HV vaatleja

sõnum 25.12.2016 23:39:48 vasta tsitaadiga

Miks ei peaks premium tankiga free expi saama? Meeskonna treenimiseks kasutatakse ju tava expi, 5% free expi tuleb ikka nii nagu tava tankiga.
tagasi üles
jofentroll
HV vaatleja
jofentroll

sõnum 25.12.2016 23:48:22 Vene matemaatika vasta tsitaadiga

Sain sellise high calibri täna:

https://vgy.me/YrOfBo.jpg

Kohe meenus, et Putin võitis mingid valimised venemaal kunagi kus osales 134%, või hääletas üle 100% tema poolt. Igal juhul matemaatika musternäidis.

fellanor
HV kasutaja

sõnum 26.12.2016 02:30:27 vasta tsitaadiga

GaZmO kirjutas:
Miks ei peaks premium tankiga free expi saama? Meeskonna treenimiseks kasutatakse ju tava expi, 5% free expi tuleb ikka nii nagu tava tankiga.

Siin aetakse segamini free xp ja elite staatuses tanki peale jooksev xp, mille raab raha eest free xp-ks teha.

Free xp antakse jah iga lahingu puhul 5% teenitud xp-le lisaks. Ma ei ole kunagi taibanud vaadata, kas meeskonna treeningu kiirendamise puhul seda 5% free xpi ikka antakse või suunatakse kõik tankistidele.

jofentroll, sinu puhul äkki tiimikaaslane küttis oma mehele mürsu kannikate vahele, siis vist väga ei taheta medalit anda. Teine hüpotees on, et osa tema tehtud kahjust tuli rammides (ei tea, kas loeb või mitte).
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
-Raptor-
HV vaatleja

sõnum 26.12.2016 08:16:59 Vananenud teema aga kedagi ehk huvitab statistika! vasta tsitaadiga

http://wot-cheaters.tk/?p=stat
tagasi üles
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 26.12.2016 13:06:18 vasta tsitaadiga

fellanor kirjutas:

Free xp antakse jah iga lahingu puhul 5% teenitud xp-le lisaks. Ma ei ole kunagi taibanud vaadata, kas meeskonna treeningu kiirendamise puhul seda 5% free xpi ikka antakse või suunatakse kõik tankistidele.

Saab ikka. Mina muudmoodi free expi ei kogugi. Aeglaselt tuleb, aga samas piisavalt kiiresti, et uuel tankil hädavajalikud moodulid kohe lahti saaks.

Samas hakkasin siin arvutama, et kui palju pappi kuluks, kui ma tahan expi free expiks konvertida ja siis tanke välja arendada. Üritan praegu ühe liinina Leopard PT A'd lahti saada. Tank ise ja lindid+kahur on kokku ca 250k expi, kui mootor ja kuppel ka juurde panna, siis 300k. Kui isegi sooduka ajal konvertida, kulub ikkagi ca 8.5k kulda, mis on umbes 30 euri. Minu jaoks on seda tiba paljuvõitu, eriti veel arvestades, et minu tasemega mängijal ei ole väga suurt vahet, millega sõita ja mängu õppida. Saabki tanki paremini tundma õppida.

Lisaks praegu on mul enamus tankides 1-2 skilliga meeskonnad (mõnes tankis on paremad). Praegusel hetkel on palju tähtsam meeskonda treenida kui kiiresti edasi liikuda.

viimati muutis DamienDK 26.12.2016 13:10:05, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
GaZmO
HV vaatleja

sõnum 26.12.2016 13:08:00 vasta tsitaadiga

fellanor kirjutas:
Ma ei ole kunagi taibanud vaadata, kas meeskonna treeningu kiirendamise puhul seda 5% free xpi ikka antakse või suunatakse kõik tankistidele.

No ma ju räägingi, et free exp tuleb ikka olenemata tankist või meeskonna treenimisest.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 26.12.2016 16:50:08 Re: Vene matemaatika vasta tsitaadiga

jofentroll kirjutas:

Kohe meenus, et Putin võitis mingid valimised venemaal kunagi kus osales 134%, või hääletas üle 100% tema poolt. Igal juhul matemaatika musternäidis.

High Caliberi ei anta välja, kui tegid friendly damaget. Siis saab järgmine vend nimekirjas, kes kõige rohkem dämmi tegi.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
mcjaaxon
Kreisi kasutaja
mcjaaxon

sõnum 26.12.2016 17:45:28 Re: Vene matemaatika vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
jofentroll kirjutas:

High Caliberi ei anta välja, kui tegid friendly damaget. Siis saab järgmine vend nimekirjas, kes kõige rohkem dämmi tegi.

Mul on mitmel korral juhtunud nii , et ma olen end paika pannud ja siis triigin edasi-tagasi vaikselt ja kui siis vajutan päästikut , et kostitan vaenlast .. siis ühtäkki vaan ,et murdosa sekundist oma koll ees juba ja kas teeb minekut kiirelt või " no tule taevas appi " .. jorss jääbki ette , nagu oleks mina seal külaline ..
Kuigi jah , vahel vaatan ,et ma olen pisem ja kiired tallad icon_biggrin.gif

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 26.12.2016 20:05:09 vasta tsitaadiga

kui on soov osta t8 premmi, siis ma igastahes soovitan soojalt vaadata ka selle M4A1 Revalorisé poole hetkeks. Tegemist on päris asjaliku rahaprinteriga. Kui sinna on veel korralik meeskond peale visata on asi ikka ylihea. Mul endal pole neil veel 1 skilligi käes, kohe on, 1 pross puudu, aga pappi tuleb rämedalt. Olen nüüd viimased 20 mängu umbes saanud 2k+ dämmi sellega stabiilselt ja sel juhul on papp korralik. Algul veidike harjumatu asi oli aga kui hakkad tanki nats jagama siis 400 dämmised laksud on abiks laskude vahetusel thumbs_up.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 26.12.2016 20:09:50 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
kui on soov osta t8 premmi, siis ma igastahes soovitan soojalt vaadata ka selle M4A1 Revalorisé poole hetkeks. Tegemist on päris asjaliku rahaprinteriga. Kui sinna on veel korralik meeskond peale visata on asi ikka ylihea. Mul endal pole neil veel 1 skilligi käes, kohe on, 1 pross puudu, aga pappi tuleb rämedalt. Olen nüüd viimased 20 mängu umbes saanud 2k+ dämmi sellega stabiilselt ja sel juhul on papp korralik. Algul veidike harjumatu asi oli aga kui hakkad tanki nats jagama siis 400 dämmised laksud on abiks laskude vahetusel thumbs_up.gif

+1. Ostsin ka täna selle ja vägagi asjalik aparaat

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 26.12.2016 20:15:13 vasta tsitaadiga

RU serveris jookseb see kalender 31 -ni välja. Vaatab kas tuleb sealt miskit head. Hetkel istun siin 5m otsas ja ootan aastavahetuse soodukat et hunnik igast kola osta. Siis ehk hakkan midagi arendama kah.

Aga päris tõsiseslt, selle RU ja EU vahe tundub ikka ysna suur olema. Mulle endale sobib see RU meta oluliselt paremini. Kuidagi lahtisem on mäng ja selliseid suuri ylejookse pole eriti. Soovitan seda RU poolt vaadata soojalt. Eestist ping hea ja mängud oluliselt võrdsemad ja meta hoopis teine
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 881, 882, 883 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.