praegune kellaaeg 18.06.2025 10:07:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Earl
Kreisi kasutaja

|
23.12.2016 17:24:31
Mis on DCB e mure OnePlus2-ga |
|
|
Teagi nüüd kust otsast oma muret seletama hakata.
Nimelt mu OnePlus 2 on hakanud ise mingile numbrile sms-ga mingeid koode saatma - ei oskagi muudmoodi kirjeldada.
Alates novembrist on ta ise välja saatnud 3 sms-i, kõik ühele samale veidrale numbrile (380045) ning kõigi sisuks on "DCB: ... ja siis järgneb 33-kohaline tähtede-numbrite jada, iga kord erinev".
Telefon on ostetud veidi vähem kui aasta tagasi gearbesti veebikaubamajast.
Novembris tegin telefonile factori reseti ning tõmbasin peale OxygenOS-i 3.1.0.
Et misasi see DCB üldse on ja kui palju jama sellest võib tulla, et mingiasi seda kuhugi saadab?
Saab äkki numbreid blokeerida välja saadetava smsi puhul?
Paluks vastuseid stiilis "ei-oleks-ikka-pidanud-suvalisest-veebikaubamajast-telefoni-ostma" mitte kirjutada. Need mind enam ei aita.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Earl
Kreisi kasutaja

|
23.12.2016 22:43:49
|
|
|
Tundub, et ongi seesama lugu - minu puhul vajutus "Use Tele2 billing" peale - ehk siis asjatu paanika minu poolt
Tänud, Murdock
PS Talusin ligi aasta telefonis mingit tüütut protsessi nimega Go2Reach, mis kasutas lõviosa (üle 90%) mu andmesidemahust isegi siis, kui ta oli ära keelatud, kinni keeratud jms. No Gearbest sellise telefoni mulle müüs. Kas nad selle on sinna ise pannud või oli see juba enne neid kaasas, ei tea. Pärast factory resetit ning uut Androidi on selle Go2Reachiga igatahes rahu majas.
_________________ The early bird might get the worm but the second mouse gets the cheese |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|