Proovisin ka nüüd siis teist korda uuesti seda mängu ja ütleks et esiaalgu meeldib rohkem, kui aasta alguses open beta ajal proovisin .. ütleks et isegi võiks osta ...aga ma ei tea kui osta mujalt key saidilt odavamalt kui uplay seda pakub.siis ei tea kas need statsid ja levelid jätkuvad samast kohast kus pooleli jäi ? äkki keegi viitsib vastata
Muidu jah mäng iseenesest täitsa äge ja huvitav seekord jah tundub kuidagi parem ,graafika on kohati kuidagi udune ja tekstuurid võiksid kohati teravamad olla . need nvidia settingud pakuvad minuarvates viletsamat pilti kui mäng ise need nvidia shadow värgid jne .. nüüd vaatasin et DX12 on ka külge poogitud ... teeb see siis midagi paremaks ka kui sellega mängida ?
Vaata hindasid allkeyshopist ja sealt soodsam välja.
Kui sa mängisid betat siis su statsid on kustutatud.
DX12 teeb mängu tibake ilusamaks ja annab jõudlust juurde.
Gap, Kui mängid praegu seda free weekend-I siis su statsid jäävad samaks.
Ei ole vahet kas ostad otse uplay või redeem code-ga
Tänud. võtsin siit : http://www.cdkeys.com/pc/games/tom-clancy-s-the-division-pc-cd-key-uplay ja mõtlesin et praegu seda free weekendi mängides kas statsid jäävad kui mujalt ostan kui uplay pakub seda 25€ eest ja seda ka sooduka näol Mäng on täitsa äge muidu,iseasi kui pikk see sp osa on ja ehk kunagi võtan season passi ka .... võrguosa väga ei huvita ehk battlefield 1-st piisab nende cheateritega madistamisest
Kas on mõttekas Rogue-ks kah minna? Niisama hea poiss seal olla on igav. Kas see Rogue "tiitel" kaob mingi aja pärast ära kah? _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
jep küll aga saad ligi manhunt tagi vist. Mingid tõprad lõbutsesid ennist, õnneks sain enne oma mandi ära transporditud.
Kui sa just põkk ei ole siis väga pointi ei ole, sind aetakse nagu koera taga
Ma kasutan SASG-I ainuke pump mis on normaalne. Need miski super 90 ja m870 laevad kaua ja on madala rpm-ga.
Aga jah sentry call build peab ka selleks olema, et sellest kasu ka oleks.
Kuna free weekendi pärast mul oli terve mäng tõmmatud ja installitud 40GB midagi, siis kui nüüd sai key ostetud terve mängu jaoks, hakkas uplay jälle mingit 40gb suurust division PTS nimelist asja tõmbama ? oskab keegi öelda mis see pts seal tähendab ja ega ma ei pea hakkama jälle otsast peale mängima ?
Kuna free weekendi pärast mul oli terve mäng tõmmatud ja installitud 40GB midagi, siis kui nüüd sai key ostetud terve mängu jaoks, hakkas uplay jälle mingit 40gb suurust division PTS nimelist asja tõmbama ? oskab keegi öelda mis see pts seal tähendab ja ega ma ei pea hakkama jälle otsast peale mängima ?
Ära seda PTS-i sikuta. Public Test Server. Seda pole sul vaja.
See rogue-ks hakkmine mõttetu pm see kes kiirem vend saab ainult teiste mängijate nodi endale. Teised ei saa midagi. Viimasel ajal iga kamp kuhu sattunud olen läheb rogu-ks . Päris tüütu . Aga jah samas kui sa kaua oled nö korralik mängija olnud siis vahelduseks vb funn olla ju.
Mul ka olemas aga katsu max rollidega see nüüd kätte saada kasutaja lopes39 jagas seda mulle lahkelt kui 1.5 tuli ja peale seda olen isiklikult ühe saanud,sedagi mõni päev tagasi.
Mc kindaid jagab ikka kordades tihemini mingi 7 paari juba vähemalt mul on jopanud.
Et jah suht harva viskab % vist ikka jube väike,usun et alla 1% kõvasti.
Maski ja põlvekaid pole isiklikult veel näinud.
Jah ma sain selle barret vesti kohe kui patch välja tuli ja ei osanud sellest midagi arvata. Amdsin Lehys-le ja hiljem avastas ta et see annab mingi koostisega väga palju juurde.
Enam pole saanud seda. Mul endal on ainult vest ja põlvekaitsmed puudu. Ninjakotti olen mingi 3-4 tk saanud ja mc kindad on ka kaks paari saanud.
Ma pole väga üldse mingit buildi kokku ajanud ja midagi kogunud ja seega on raha ka juba kogunenud 220 miljonit.
Mängin seda sp osa praegu ja üks level 8 missioon oli vaja minna mingi läbi raudtee ja tunnelite ja vahepeal nottides neid leegiheitjatega vendi mis polnud üldse kerge ja siis olles jõudnud suht kaugele juba oma missiooniga,jäin kuhugi tünnide vahele kinni ja mäng on nii debiilne et hüpata ka ei saa siis muud võimalust ei olnud kui pidin mängu kinni panema ja uuesti mängu minnes tuleb välja et pean sama missiooni uuesti otsast peal tegema krdi fakk juu ubicräp viimane game mis ma teilt ostan.krdi ajuinvaliidid on seal ubisoftis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.